Eenvoudig bestellen en super snelle, nette levering. Een website die betrouwbaar is en altijd z’n beloftes nakomt.
Wauw, dank je wel voor je mooie woorden Claudia.
Hele fijne ervaring gehad , nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Het werd heel fijn ( en gezellig) opgelost.
Wat leuk om te horen zeg, een groot compliment... Mochten we nog een keer iets voor je kunnen betekenen, horen we het uiteraard graag!
Ik gebruik de producten inmiddels een jaar. ‘s Avonds reinig ik mijn huid met de cleanser en tonic. Daarna smeer ik de exfoliant en de moisturizer. ‘s Morgens gebruik ik alleen de zonnebrandcreme voor gezicht en huid. Mijn gezicht is nog niet 100% vrij van puisjes en onregelmatigheden, maar enorm opgeknapt. Het doet zelfs mijn zelfvertrouwen goed. Heel fijn, want alle eerdere producten (hoe duur ook) gaven niet hetzelfde resultaat. Vandaag de Azelaic Acid Serum aangeschaft. Af en toe een puistje vind ik niet zo erg (enorme verbetering), maar de rode vlekjes die ze achterlaten zijn wel vervelend. Hopelijk weekt dit serum net zo goed als de basislijn. Oh en nog iets: de zonnebrand is ook echt geweldig. Eindelijk een prettig smeerbare creme die mijn huid verdraagt én goede bescherming biedt. Ik raad het echt iedereen aan. Jammer dat de zomer alweer voorbij is ;-). Is dan alles positief? Nou oke... de flesjes hebben een wat onhandige vorm, waardoor ze 100 keer omvallen. Gelukkig zijn ze gemaakt van stevig plastic. En de vitamine A maakte helaas geen einde aan de hele dunne lijntjes onder mijn ogen en gaf verder weinig verschil. Maar misschien had ik teveel hoop op een wondertje, na alle goede resultaten ;-).
Wauw, wat bijzonder om te lezen dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen na het gebruik van onze producten. Goed om te lezen dat je het Azelaic Acid Serum nu ook hebt toegevoegd aan je routine. We adviseren om dit product wel echt even een week of 6, 8 te gebruiken om te zien wat het voor je doet. We zijn nu al benieuwd naar je ervaringen! Dank je wel trouwens voor je feedback over de vorm van de verpakkingen. Enne tot slot … wonderen kunnen we helaas niet beloven of waarmaken. Dat geldt denk ik voor ieder product. Wel zal langdurig en consequent gebruik van het Vitamin A Serum de huid gladder en egaler maken en helpen bij tekenen van huidveroudering. Blij met je eerlijke verhaal en mooie cijfer!
Altijd super goed
Supergoed om te horen! :-)
Geen last meer van zwarte onzuiverheden bultjes puisjes en rode huid vind het zeer fijn in gebruik en het werkt echt Snelle levering en je word op de hoogte gehouden
We voelen ons natuurlijk gevleid door je woordkeuze. Maarre …wondermiddelen bestaan natuurlijk niet. Wel heel fijn dat je zo enthousiast bent over ons Serum en dat het je huid zo heeft verbeterd. Dank je wel!
De fijne producten zelf zijn voor mij verreweg het belangrijkst. Daarnaast is de uitgebreide informatie op de website helder, de levering snel, alles netjes (en niet overbodig groot) verpakt en ook de bereikbaarheid van de klantenservice is uitstekend. Top!
Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, maar daarnaast ook over de levering, de verpakking en onze informatie op de site. En natuurlijk enorm bedankt ook voor het mooie compliment naar de Klantenservice toe, daar doen we het voor!
Ik gebruik zo weinig mogelijk gezichtsproducten omdat ik overal uitslag van krijg en puistjes! Nu gebruik ik al bijna een jaar de dag/nachtcrème en vitamine A, het zijn fantastische producten, mijn huid straalt, ziet er gezonder uit en geen last van uitslag, de volgende stap wordt de rest van de producten uitproberen! Dank je voor deze geweldige crèmes!
Jij bedankt voor jouw geweldige review Stephanie. Wij gaan zelf ook een beetje stralen van jouw feedback :-)
Ik gebruik alweer zo 4 jaar de vijfstappen plan van het merk .Ik ben er zo blij mee .Dus ik blijf het graag gebruiken
Alweer vier jaar! Wat bijzonder. Hopelijk mogen wij nog vele jaren deel uitmaken van jouw huidverzorgingsregime. Bedankt voor het delen van dit mooie bericht.
Eindelijk producten gevonden die ook echt wat doen voor mijn gevoelige huid! Bestellen gaat makkelijk en levering altijd de volgende werkdag. Top!
We schrijven altijd dat onze producten echt iets dóen voor de huid, juist ook de gevoelige. Dan is het natuurlijk geweldig om dit ook zo terug te lezen van de mensen die onze huidverzorging gebruiken. Heel erg bedankt Kelly, voor het delen van jouw ervaring en het mooie cijfer.
Uitstekende producten...netjes verpakt en verzonden. Vlugge levering! Producten dr Jetske Ultee zijn veruit mijn betrouwbaarste producten! Mvg Nicole Dufour
Al jaren gebruik ik Uncover Skincare, Voor mijn leeftijd (boven de 50) heb ik echt een geweldige mooie egale huid als ik op de woorden van anderen afga. Veel mensen vragen mij hoe ik dat toch doe, en keer op keer wijs ik mensen op Uncover Skincare. Ik geef ze een brochure, prijs de producten terecht de hemel in, citeer uit uw nieuwsbrief, en zo help ik veel mensen aan een geweldig, en tevens betaalbaar product.
Wow, wij vinden jouw review fenomenaal Saskia! Wat leuk dat je complimenten krijgt over jouw huid. Namens ons hele team: heel veel dank voor deze overweldigende woorden; voor alle mooie aanbevelingen die je in je omgeving maar ook op deze plaats doet.
Erg goede producten en een onwijs goede service. Jetske en haar team staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Vandaag besteld is morgen in huis, geen verzendkosten. En als iets niet goed is krijg je een nieuwe of je geld terug. Voor mij echt nooit meer iets anders.
Wow! Wat leuk wat je schrijft Bea. Wij zijn heel blij dat je tevreden bent over onze klantenservice. Daar doen we het voor. Tien keer bedankt voor jouw mooie cijfer.
Ik ben al jaren een trouwe fan van de Uncover producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Van bestelling tot levering van de producten is alles perfect geregeld. En heb je een vraag over producten dan kun je bij de lieve medewerkers van de klantenservice terecht die je van goed advies voorzien.
Wow! Dat zijn nog eens complimenten voor ons complete team, de producten, de werkwijze ... Hopelijk blijf je nog jaren fan! We zijn er superdankbaar voor.
Ik had altijd een rustige huid, zonder al teveel problemen. Vorige winter kreeg ik opeens last van een irritatie onder mijn lip, er werd gedacht dat het om een schimmel ging dus crème gekregen van de huisarts maar dit maakte het alleen maar erger. Er kwam ook een plek bij naast mijn neus en het werd duidelijk dat het ging om dermatitis perioralis. Advies was om een poos niets qua huidverzorging dan wel make-up te gebruiken en de huid alleen met water schoon te houden. Dit hielp wel maar bij het minste of geringste vlamde het toch weer op. Uiteindelijk zelf op onderzoek uitgegaan en uitgekomen bij de repair cream van de Uncover Skincare en binnen enkele dagen werden de plekken in mijn gezicht minder en begonnen te genezen. Een poosje terug ook voorzichtig begonnen met de reiniger en deze werkt ook perfect en geeft geen problemen. Kortom ik ben heel blij met mijn ontdekking!
Wij zijn ook héél blij met jouw ontdekking Eline. Goed om te horen dat de Repair Cream zo'n positief effect heeft op jouw huid en dat ook de Cleanser goed bevalt. Fijn om zo een mooie ervaring te mogen teruglezen. Wellicht kan ons Azelaic Acid Serum ook nog iets voor je betekenen. Als je ons een berichtje stuurt, leggen we je graag wat meer uit!
Aangezien mijn dochter fan is van Jetske, krijgt ze die vaak als een kadootje van mij. Superblij is zij er mee omdat zij resultaat ziet en voelt voor haar onrustige huid. Ik ben benieuwd hoe zij de Extra Care ervaart die ik voor haar besteld heb!
Wat lief en bijzonder om te lezen dat u de producten van Dr. Jetske Ultee altijd als cadeautje bestelt voor uw dochter. Wij zijn nu trouwens net zo benieuwd als u naar haar ervaring met de Extra Care-producten. Laat het ons weten!
Via een collega kwam ik op de website van Uncover Skincare terecht. Zelf heb ik een overgevoelige huid, maar het team van Dr. Jetske heeft altijd geduldig met me meegekeken per mail. Mijn favorieten zijn de repair cream en de exfoliant, ik kan echt niet meer zonder deze twee! Ook een pluspunt: de goede en hygiënische verpakkingen. Ik gebruikte eerst een exfoliant van een ander merk, maar die begon te lekken in mijn tas. Ik wil niet meer terug naar een ander merk dan Uncover. De gratis verzending is ook top! Bedankt!
Hier word ik even stil van! Dank je wel Merel voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je door je collega bij ons terecht bent gekomen en de producten zo goed bevallen. Ook fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door mijn Klantenservice. We staan dagelijks voor je klaar om je te helpen!
Sinds een aantal jaren gebruik ik de producten van Uncover Skincare. De producten zitten bomvol goede ingrediënten die écht wat doen voor de huid. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd in de afgelopen jaren! De producten zijn zacht voor de huid en hebben een perfecte balans tussen de werkende ingrediënten. Wat ik met name fijn vind aan Uncover Skincare, is dat er ook veel aandacht is voor uitleg en advies. In plaats van dat ik alle onderzoeken voor zoete koek slik, lees ik de blogs van Jetske Ultee, waarin altijd duidelijk wordt uitgelegd welke stoffen en producten goed voor de huid zijn en welke je het beste kunt vermijden. Hierdoor weet ik niet alleen welke ingrediënten ik op mijn huid smeer, ik weet nu ook waarom en wat de producten voor mijn huid kunnen betekenen. Ik stap in ieder geval niet meer over op iets anders. Super bedankt Jetske!
Jij super bedankt voor jouw mooie woorden én cijfer Samantha! Wat onwijs leuk om te lezen dat je daarbij ook de blogs volgt van dr. Jetske Ultee en deze informatie goed kan toepassen. Mocht je ooit vragen hebben naar aanleiding van de blogs, laat het gerust weten. Wij beantwoorden deze graag.
Al vaker bestelling geplaatst en telkens snelle levering, zorgvuldig verpakt en met goede uitleg erbij van een juist gebruik van de geleverde producten.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de verpakking van de producten Vera! Bedankt voor jouw mooie cijfer.
Ruim een jaar geleden werd ik geattendeerd door een familielid op Dr. Jetske. Ik overwoog al een tijdje om over te stappen naar een ander merk maar wist niet zo goed wat. Ik was al ruim 20 jaar trouw aan een ander exclusief merk, maar vond dat mijn gezicht steeds naar meer crème snakte. Inmiddels hebben mijn dochters van 12 en 14 (met een zeer gevoelige eczeemhuid) ook hun producten opzij geschoven en het ingeruild voor Dr. Jetske. Vandaag voor mijn oudste de Azalaïc crème besteld. Mijn jongste had mijn tube voor een droge huid al ingepikt en inmiddels staat de pomp bodylotion naast haar bed! Kortom; in dit gezin zijn we om!
Wat een leuk verhaal om te lezen. Super dat jullie alle drie producten hebben gevonden die zo goed voor jullie (gevoelige) huid werken. Een heel groot compliment hoor! Wij zijn dat familielid uiteraard heel dankbaar voor de aanbeveling. En jou ook, dat je dit alles hier wilde delen. Hopelijk mogen wij nog heel lang een bijdrage leveren aan jullie huidverzorging!
Ik heb een gevoelige huid en de producten van dr Ultee zijn zo zacht voor mijn huid.
Heel goed om te lezen dat jouw gevoelige huid goed reageert op onze producten. Dat beloven we natuurlijk ook in onze uitleg, maar het is altijd het beste om dat van mensen zélf te horen. We hopen dat je huid nu ook rustiger is. Dank je wel voor je hoge cijfer!
De producten worden snel geleverd. Op het eerste gezicht een stevige prijs per product maar eerlijk is eerlijk, je doet er dan ook relatief lang mee. Door de goede/juiste verpakkingswijze blijven de producten "goed". De website is erg duidelijk en er wordt goed uitgelegd hoe je de producten kunt gebruiken en welk product waarvoor het beste geschikt is. Ik ben zelf ooit begonnen met de exfoliant en inmiddels uitgebreid naar de cleanser en het azelaic acid serum. Vooral deze laatste geeft bij mij een goed resultaat.
Wat leuk om te lezen dat je het Azelaic Acid Serum, de Cleanser en de Exfoliant gebruikt. Een heel mooie combinatie :-) Bedankt voor het delen van jouw ervaring én het mooie cijfer!
Voelt heerlijk aan op mijn huid, echt verwennen het ritueel
Bedankt voor deze (h)eerlijke review Annie! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten.
Ik kom iedere keer weer terug bij deze zonnebrand voor mijn lichaam. Geen irritaties en plakkerig gevoel en mijn huid is super zacht. De geur is neutraal doordat er geen parfum in zit. Ik heb daar totaal geen problemen mee, het is misschien even wennen wanneer men overstapt naar deze zonnebrand. Af en toe koop ik een parfumvrije versie bij de plaatselijke drogist, wil eigenlijk zo min mogelijk online bestellen ivm milieu impact van pakjes versturen per koerier. Maar toch vind ik tot nu toe geen vervanger voor deze super goede zonnebrand. Ik weet dat jullie dit nooit bij een drogist gaan verkopen, maar zou wel fijn zijn.
Wat leuk om te lezen dat onze Suncover jouw 'go to' zonnebrandcrème blijft. Goed dat je zo bewust bezig bent met de juiste zonnebescherming én het milieu. Onze producten bevatten inderdaad geen parfum. Deze stof kan zorgen huidirritatie en wordt ook gezien als allergeen nummer één. Ook wij proberen zoveel mogelijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Zo gebruiken we voor de verzenddozen vulschuimpjes van maïs die volledig afbreekbaar zijn. Bedankt voor je feedback!
Ook ik ben niet tevreden over de nieuwe formule van de zonnebrand. De geur is echt vies, het doet me denken aan goedkope aftershave of van die dennegeur luchtverfrisser. Heel jammer. Ook zou deze beter waterbestendig zijn maar eerlijk gezegd veeg ik het net zo makkelijk weg in het water als de vorige versie. Ook is het erg plakkerig en blijft het op je huid liggen, als het warm is dan is deze erg oncomfortabel om op te hebben. Ik lees op reddit dat mensen er lichaamspoeder over heen doen om de geur te maskeren en de plakkerigheid tegen te gaan. Dat gaat me echt te ver. Qua ingrediëntenlijst lijkt het me een verbetering maar in de praktijk pakt het helaas niet zo goed uit. Geef mij maar de oude formulering.
Heel erg jammer dat je zo teleurgesteld bent in de nieuwe Suncover. En dat je juist niet blij bent met de verbeteringen die zijn gemaakt op het gebied van geur en waterbestendigheid. We hebben juist ook zo veel positieve reacties gekregen op deze vernieuwingen. Heb je hierover al contact gehad met de Klantenservice? Wist je trouwens dat je al onze producten sowieso altijd dertig dagen mag gebruiken en terugsturen als ze niet bevallen? Stuur je ons een berichtje? Dan kunnen we het met je oplossen.
De situatie: een vette, naar acne neigende huid Ik heb eigenlijk altijd al problemen gehad met mijn vette, onzuivere, naar acne neigende huid. Producten die ik gebruikte, van Garnier tot Vichy, hielpen wel een beetje, maar ik bleef toch worstelen met een onzuivere, niet stralende huid. Ik hoorde over Dr. Jetske en twijfelde eerst over de aanschaf van de producten, omdat ik het toch wel duur vond, en omdat er niet echt producten expliciet voor naar acne neigende huid waren. Uiteindelijk wilde ik het toch proberen. Ik heb meteen een Cleanser, Toner, Exfoliant en Moisturizer aangeschaft, allemaal voor normale tot vette huid. Het gebruik: 1 bestelling, 3 maanden intensief gebruik Ik gebruik de producten volgens de omschrijving elke ochtend en elke avond. Ik heb 3 maanden met de producten van 1 bestelling kunnen doen, en ze zijn nu bijna op. Dat relativeert de prijs enorm. Het resultaat: een stralende huid met veel minder vlekjes en bultjes. Beter dan ooit tevoren Eigenlijk merkte ik al direct na het eerste gebruik dat mijn huid anders reageerde dan ooit tevoren. Na ongeveer een week was er al een echte verbetering te zien. Inmiddels is mijn huid echt vele malen beter, zit ik (bijna) nooit meer met het gevoel dat ik een onzuivere, niet stralende huid heb, en krijg ik ook van andere mensen positieve reacties. Het is niet zo dat ik nooit meer een (hormoon)puistje heb, maar de "overall look" is zo veel beter. Ik heb veel minder rode vlekjes en bultjes. Mijn huid oogt gewoon gezond, stalend en over het algemeen egaal. Ik ben echt super tevreden. Nooit gedacht dat ik een product zou vinden dat zo veel impact zou maken. Oprecht. Dus, wat je echt moet weten: - Het maakt (voor mij) écht verschil. - Ook heel erg geschikt voor een vette, naar acne neigende huid. - Je kunt meer dan 3 maanden vooruit met de producten, dus zo duur is het niet (ook gezien het resultaat).
Hier zijn we natuurlijk ongelooflijk blij mee. Wij kunnen nog zo veel uitleggen over de ingrediënten die we kiezen of over de werking van producten, maar uiteindelijk gaat het om de ervaring van de gebruikers. Te gek dat je dit hier wilde delen. Hopelijk hebben andere mensen er ook weer wat aan.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA