Nooit meer iets anders

Eindelijk producten met écht werkzame stoffen. Ik ga nooit meer over op iets anders.

Fijne producten die echt wat doen voor je huid

Elke keer stond ik in de drogist naar een overvloed van producten te kijken. Wist niet meer waar ik het zoeken moest. Toen deze fijne producten gevonden, heeft mijn huid echt goed gedaan. Overzichtelijke huid routine. Fijne service

uitstekende goedgeprijste huidprodukten zelfs voor een gevoelige huid!

Jarenlang heb ik alleen clinique kunnen gebruiken en zelfs daar kon ik bij weersomslag naar rood van üitslaan",nu ben ik al meer dan 1 jaar ontzettend enthousiast over de skincare produkten.Ik hoop enorm dat er ook nog een keer oogmake-up produkten komen van jullie!

Uitstekende produkten

Ben al vroeg met huidverzorging begonnen. Ben altijd bewust geweest dat zowel goede voeding, voorzichtigheid met de zon maar ook goede produkten van belang zijn. Heb vanalles geprobeerd, dure merken, bio merken, maar ben toevallig bij Jetske uitgekomen. Ik heb eerst het boek gekocht en gelezen en ben daarna vol overtuiging overgegaan op de aanschaf van de hele verzorgingslijn. Ben nu al een paar jaar grote fan van de produkten. Heel zacht voor de huid en zie dat mijn huid er deugd van heeft! Voor mij prijs/ kwaliteit echt top en aan te raden! Verder geeft Jetske veel uitleg over al haar produkten wat het allemaal zeer transparant maakt en als je een vraag hebt, staat haar team altijd klaar om te antwoorden. Ben heel gelukkig dat ik deze produkten heb gevonden!

Helemaal blij mee

Echt heel goede producten voor mijn gevoelige huid en opvallend zuinig in gebruik.

Heel erg tevreden.

Ik gebruik alle producten van Jetske Ultee en ik ben super blij met de producten. Ik ben 67 jaar en heb een vochtarme huid dus al heel veel geprobeerd. Haar producten zijn super!!

Meer dan geweldig!

Ik gebruikte eerder altijd verschillende producten van een ander merk. Op aanraden van mijn moeder heb ik een huidanalyse laten doen bij Uncover Skincare. Na de uitgebreide huidanalyse waarin alles duidelijk wordt uitgelegd heb ik besloten om volledig over te stappen naar de producten van Jetske Ultee. Je begint volgens een keurig stappenplan waarin het gebruik van de producten wordt opgebouwd. Inmiddels gebruik ik het volledige 5-stappenplan en ben ik super tevreden, mijn huid ziet er mooi uit en is rustig. Ik heb eigenlijk geen oneffenheden meer en anders is het ook zo weer weg. De repair cream is ook geweldig, droge plekjes zijn zo verdwenen. Niet twijfelen maar doen!

Fijne producten

Ik was eerst van mening dat mijn huid niet meer nodig had dan een supermarktcreme'tje, maar ik begon toch steeds meer te merken dat dat niet genoeg was. Ik had bijv. steeds vaker wat kleine pukkeltjes. Nu een tijdje deze producten in gebruik en het werkt super fijn. Mijn huid voelt erg zacht en fris aan. Dit had ik nooit gedacht en mijn pukkeltjes blijven ook weg. Ik vind de producten eigenlijk best prijzig, maar omdat het zo fijn werkt, vind ik het het echt waard. Het is ook zuinig in gebruik, dus je doet er best lang van. De zonnebrandcrème is ook een aanrader. Het smeert fijn en makkelijk uit, geen vlekken op kleding en beschermt perfect. Alleen de geur vonden wij even wennen.

Dit merk is het geld waard!

Ik ben 62 jaar.Mijn huid lijkt jonger .Het ziet er door uncover skincare goed verzorgt uit .Ik ben er 100%van overtuigt dat uncover skincare hier een heel groot deel aan bijdraagt.Ik vind dat dit merk betrouwbaar is en heel prettig in gebruik .Het heeft mij tot op de dag van vandaag niet teleur gesteld.Elke dag al ruim 5jaar lang ben ik dik tevreden

Erg fijne producten zonder onnodige ingrediënten

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske, zowel voor gezicht als voor lichaam. Ook de zonbescherming is prima. After sun hoeft niet als je de Body crème gebruikt. Ook lees ik de nieuwsbrieven en gebruik de tips over bv make up. Toen ik een vraag had over de toner heb ik gebeld en vakkundig advies gekregen. Dus voor mij geen andere producten meer.

Na een plekje huid****** ben ik begonnen met Uncover. Fijne spullen! Ook voor droge huid.

Super producten, ik wil niet meer anders

Heerlijke producten. Tip gekregen van mijn zussen en we willen nu alledrie niet anders meer

Zeer aangenaam

De produkten van Uncover Skincare zijn zuiver en zelfs de meest gevoelige huid kan hiertegen. Ik gebruik deze produkten van dr. Jetske Ultee dagelijks.

Geweldig!!!

Via een vriendin in contact gekomen met de producten van Jetske, en nu wil ik niets anders meer dan deze fijne produkten! Heb zelfs mijn dochter zover dat zij het nu ook gebruikt. Ik ben er echt heel blij mee en helemaal dat het product doet wat er van gezegd wordt.

(H)eerlijke huidverzorging én huidadvies gerealiseerd door een topteam.topteam.

Ik ben al jaren fan én klant van Uncover Skincare. Alles klopt aan dit bedrijf wat uniek is in deze tijden. De huidverzorging, eerlijke huidadvies en een top klantenservice. Uncover Skincare geeft de klant het gevoel dat je op nummer 1 staat. Van huidadvies tot aankoop van huidverzorging je wordt als koning behandelt. De bereikbaarheid is laagdrempelig én de interactie met Jetske op social media is aangenaam. Het altijd een feestje om een pakketje van Uncover Skincare te openen.

Goede producten

Mijn huid is veel rustiger en minder last van rode plekken. Ik gebruik de moisterizer exfoliant en vitamine serum. En natuurlijk ook de sunprotector! Ben zeer tevreden!

Fijne producten voor een rustige huid

De verzorgingslijn bevat niet alleen heerlijke producten die fijn zijn om aan te brengen, maar het is ook een groot geluk om een routine te krijgen in reiniging. Ik gebruik de producten nu een jaar. Ook de zonnebrandcreme is heel fijn!

Fijne producten, snelle levering

Ik gebruik sinds januari deze producten en ben er erg tevreden over. De huid is rustig. De producten trekken snel in en de huid voelt niet vettig aan.

Fijne producten, zonder zooi!

De producten zijn fijn, bevatten werkzame ingrediënten en bovenal, zonder zooi. Mijn huid is flink opgeknapt sinds ik de adviezen opvolg van Jetske Ultee en producten van Uncover gebruik.

Nieuwe formule Uncover

Mijn oude flacon is bijna op en met het mooie weer in aantocht alvast een nieuwe flacon aangeschaft. Tegelijkertijd heel benieuwd naar de nieuwe formule die verbeterd zou zijn. Maar wat een teleurstelling. Ruikt niet fijn en de geur blijft heel lang hangen. Smeert moeilijk uit en een enorm glimhoofd. De glans trekt niet weg en een plakkerig gevoel. Ik hoop toch echt dat de oude formule weer in ere hersteld wordt want die beviel uitstekend! Jammer....nu op zoek naar een andere veilige zonnebrand.

Fijne producten

Vooral de zonnebrandcreme vind ik heel fijn! Veilige filter en niet duur!

Eindelijk van acne af!

Sinds 1.5 jaar kreeg ik ineens last van acne klachten rondom mijn kin en op wangen. (ik ben 36 jaar). Ik heb allerlei producten geprobeerd en daarnaast ook behandelingen bij de schoonheidsspecialist. Sinds kort gebruik ik het 5 stappenplan van Dr. Jetske Ultee en mijn huid is eindelijk rustig. Ik ben ook over gegaan naar de make up lijn. Want waarom zou je goede producten gebruiken en je huid daarna weer "vervuilen" met slechte make up. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

Eindelijk een goed product

Zelf heb ik een zeer gevoelige huid en ook mijn dochter heeft regelmatig last van irritaties en eczeem. We gebruiken bijna dagelijks de suncover spf 30 en de bodycream. Geen droge huid meer, veel minder irritaties, smeert goed en trekt snel in. Geen nare overdreven geurtjes. Kortom, Fantastisch!

Hele fijne zonnebrandcrème!

Echt een aanrader: lekker dun, trekt goed in en voelt fijn aan op de huid.

Ik gebruik het omdat het verhaal erachter me aanspreekt

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA