Pluspunten
Fijne mensen die vlot reageren. Ook als je vraag niet gaat over de Uncover Skincare producten. Daarnaast is levering altijd super snel. Minder blij ben ik als DHL komt leveren.. Op de een of andere manier gaat dat vaak niet helemaal soepel..
VerbeterpuntenIk ben fan van de Body Cream, alleen vind ik de pomp flacon niet zo'n succes. Als er nog ongeveer een kwart in zit krijg het product moeilijk omhoog gepompt en knip uiteindelijk de maar fles open omdat ik het zonde vind. Ik kan dan nog zeker 3x mijn lijf insmeren!! Maar goed, er komt dan natuurlijk wel veel lucht bij en dat doet de werking vast geen goed.. Verder giet ik nu telkens een beetje uit de grote pomp flacon over in een mini pompje om in mijn tas mee te nemen. Misschien een ideetje om deze Body Cream ook in een kleinere verpakking aan te bieden? Misschien is de verpakking van de Repair Cream een optie? Ik reageer heel slecht op de Repair Cream (krijg bultjes, rode huid en jeuk) dus aar een tube van in mijn tas voor onderweg is geen optie.
Oh, en ik wil zoooo graag de mini verpakkingen van de gezichtsverzorging terug in het assortiment. Super leuk om cadeau te geven en heel handig om mee te nemen bij een weekendje weg.