Pluspunten

Duidelijke site met huidtest zodat je weet wat je het beste kunt bestellen; producten zijn prijzig maar de stap gemaakt en het een half jaar gegeven. Bestel nu al een paar jaar. Met de komst van het Vitamine A serum is m'n huid enorm verbeterd. Klantenservice is vriendelijk en deskundig. Verzending is snel zonder extra verzendkosten.

Reisformaten van de 5 stappen lijn. Samples van de foundation groter maken. Maak je tijdschrift digitaal zodat al je vaste klanten er van kunnen genieten zonder dat je iets hoeft te bestellen (want dat heb je meestal net gedaan voordat de actie start)

Pluspunten

Duidelijke webshop, goed verpakt, snelle bezorging

Pluspunten

Uncover Skincare is een klantvriendelijk bedrijf met zeer goede no-nonsense producten! Producten die je huid alleen maar goed doen en ook verbeterd. Ook de luchtdichte verpakking van een aantal producten is daar een onderdeel van. De service is snel en naar volle tevredenheid.

Wat vaker met een leuke aanbieding komen. Dat gebeurt nu nog zelden.

Pluspunten

Niet alleen de producten zijn super, zowel de verzorging als de make-up lijn, de service is ook top! Een vraag over welke producten het best bij je passen, wordt direct beantwoord. En de blogs zijn ook zeer bruikbaar! Niet alleen geven ze tips over hun eigen producten, ook andere producten worden aanbevolen. De producten lijken duur in aanschaf, maar zijn zuinig in gebruik. Zeker als je de handleiding volgt. En je krijgt voor kortingspunten bij iedere aankoop!

- reisverpakkingen, zodat ik niet hoef over te gieten - een duidelijker verschil in verpakkingen, zodat ik met mijn slaapdronken hoofd ook blindelings het juiste product op het juiste moment gebruik - de verpakkingen wat verzwaren (om domino te voorkomen) - recyclen van de verpakkingen - een uitbreiding in de make-up lijn; mascara, oogschaduw, lipgloss, etc...

Pluspunten

Heel blij met deze goede, eerlijke & betrouwbare producten. Zeer kwalitatief, betaalbaar, veel informatie die transparant en nuttig is en daarnaast zijn de producten zuinig in gebruik. Top merk & bedrijf!

Pluspunten

Openheid over hun producten. Ingrediënten allemaal uitgelegd. Onderbouwing van de samenstelling van de producten. Onderbouwing van de keuze voor de verpakking. Mogelijkheid tot advies en uitproberen producten. Ik heb echt het idee dat ik verantwoorde producten gebruik voor mijn huid. Zeer goede ervaringen met de huid-en zonverzorging.

Aanbieden van een bodylotion en douchegel. Al hoewel ik heel goed begrijp hoe schadelijk parfum kan zijn mis ik een geurtje. Is er niet een verantwoorde body spray te ontwikkelen?

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de producten van Jetske. Alle producten zijn superfijn en helpen goed!

Pluspunten

Het kan in weinig woorden: Sinds ik dit merk gebruik ECHT NOOIT MEER pukkels gehad ;)

Groter producten (grondstoffen) inkopen, wat kleinere prijzen? Vandaar 4 sterren ipv 5 ;)

Pluspunten

Mijn huid is vochtarm, of moet ik zeggen was vochtarm. Ik heb echt alle producten geprobeerd, (ik kan er een mooie auto van kopen) maar sinds ik Uncover Skincare gebruik, is mijn huid zachter, glanzender, baby zacht en trekt niet meer. Ik ben meer dan tevreden! Ook de service is uitmuntend!!!

Pluspunten

Goede snelle levering en de producten zijn heel fijn. Met name de zonnebrand is voor mij een uitkomst, eindelijk geen pukkeltjes etc. meer na een aantal dagen mooi weer en dus smeren. Verder gebruik ik de cleanser en de moisturiser en ben heel tevreden. Enige is wel dat ik de producten heel erg duur vind!

Pluspunten

De producten zijn allemaal even goed en heel prettig in Het gebruik. Zeker de spullen die een pompje hebben. Ik ben steeds meer producten gaan gebruiken omdat ze echt wat voor mijn huid doen: de rosacea is minder en mijn huid ziet er heel gezond en rustig uit. Ook de make-up is een echte aanrader, het blijft allemaal mooi zitten gedurende de dag en vooral foundation ziet er natuurlijk uit na aanbrengen. Ook de suncare voor het gezicht is goed uitsmeerbaar, laat geen witte waas achter, glimt niet en met geen ander merk te vergelijken voor mij. De service is ook uitstekend.

Prima producten waarvan een kleiner formaat of monsters voor de vakantie handig zouden kunnen zijn.

Pluspunten

Ik had altijd vlekjes, kleine puistjes en bultjes, met name op kin en kaakrand. Sinds ruim een half jaar gebruik ik nu de hele lijn. De eerste week reageerde mijn huid ietsje, werd wat roder, dus even begon ik te twijfelen. Ook de 1e keer dat ik de emulsifier gebruikte zag ik de ochtend erna flink rood alsof ik in de zon had gezeten. Maar dat bleek wennen. Al snel zag mijn huid er echter fris en rustig uit. Ook zag ik weer een gezonde blos op mijn wangen omdat de dofheid uit mijn gezicht weg was. Pukkeltjes en vlekjes zijn weg, en blijven weg. Niet alleen als ik zelf in de spiegel kijk zie ik verschil. Ook krijg ik te horen van anderen dat ik er goed uit zie. Altijd fijn! Producten gaan ook lang mee, want je hoeft niet veel te gebruiken. De suncare gezichtscreme gebruik ik ook, die werkt heel fijn omdat het snel en goed intrekt en niet vet is. De lichaamsvariant suncare is echter wel wat vettiger en vind ik persoonlijk iets minder fijn in het gebruik. De UV-filters die erin zitten zijn voor mij echter wel reden om de creme wél te gebruiken. Deze nieuwe generatie UV filters onderscheiden zich met afstand tot de gangbare filters in andere producten.

Reisformaat verpakkingen van met name de cleanser en toner zou heel zijn.

Pluspunten

Hele fijne producten, absolute hudverbetering! Prettig in gebruik.

Verpakking van de exfolient en de moisturizer zijn exact hetzelfde (behalve de tekst natuurlijk) wat nog wel eens maakt dat ik exfoliant op m'n handen doe terwijl ik moisturizer wilde gebruiken. Misschien een groter verschil hierin maken? En de tuutjes breken snel af, dit al meerdere malen gehad, wat verder voor het gebruik niet uitmaakt maar toch.

Pluspunten

Geweldige producten! Mijn voorheen vette doch vochtarme huid met verstopte en grote porien en eerste rimpels, is nu zacht, schoon, mat en gehydrateerd. Ik ben 43 en heb zo'n beetje alle merken al geprobeerd. Ik begon met de foundation. Die is erg mooi en natuurlijk en blijft de hele dag goed zitten; gaat niet 'glibberen' en verstopt de porien niet. Nog beter dan die van Clinique en Chanel. De poeder heb ik ook, die is ook heel mooi en natuurlijk, maar is niet eens meer altijd nodig. Inmiddels heb ik alle verzorgingsproducten. ik scrub niet meer maar gebruik de exfoliant, echt veel beter anders krijg ik couperose en een nog vettere huid. De toner spray ik over gezicht en bovenlichaam, lekker snel ipv smeren. Het vit A serum, de cleanser en moisturizer zijn ook blijvertjes. Ik vind de minimalistische verpakkingen mooi. En fijn dat als iets 's avonds op is, dat je de volgende dag een nieuwe in huis kunt hebben zonder verzendkosten. De website werkt altijd goed. De prijs vind ik prima, want ik spaar de schoonheidsspecialiste uit en ik heb geen miskopen meer.

Niet echt. Misschien kleine reis- en probeerverpakkingen. Maar met zulke recensies kun je eigenlijk wel meteen een grote verpakking van alles aanschaffen, lijkt me.

Pluspunten

Heel erg blij met de producten van uncover skincare..! Nu ruim een half jaar een actieve gebruiker en mijn rosacea is (in combinatie met het slikken van probiotica op aanraden van de huidtherapeut tijdens de Huidscan) sterk afgenomen. Mijn wangen zien er stukken beter uit zonder onstekingen..!

Pluspunten

De producten van Uncover Skincare verzorgen mijn huid zoals geen enkel ander product dat ooit heeft gedaan. Ik heb geen last meer van oneffenheden en irritaties. Mijn huid ziet er fris en helder uit. Ik ben vooral blij met de Exfoliant, die ervoor heeft gezorgd dat mijn poriën minder grof zijn.

Ik hoop dat ze ook ooit haarproducten gaan maken.

Pluspunten

Ik gebruik nu al een tijdje de moisturizer en merk dat mijn huis er rustiger en beter uit ziet. Dik tevreden. Bestellingen zijn keurig in orde, levering is op tijd en informatievoorziening is top.

Pluspunten

Eerlijk advies, goede tips via de website en een geweldige klantenservice. Maar het allerbelangrijkste is dat de producten echt doen wat ze beloven zonder onrealistische claims.

De pompjes vertonen helaas nog wel eens een defect. Dat wordt dan overigens altijd wel zeer correct opgelost!

Pluspunten

Service is uitstekend! Zo blij met de producten van undercover skincare, mijn huid straalt krijg ook veel positieve reacties van mijn stralende huid van mijn omgeving! Heb al zoveel dure producten geprobeerd maar wil nu nooit meer anders. Bedankt voor al jullie advies, dames van het undercover skincare team. Jullie zijn altijd zo behulpzaam en beschikken over zoveel kennis met betrekking tot de producten en de huid! Heel professioneel!! Liefs Nicolien

Tijdens werkuren zijn jullie telefonisch soms slecht bereikbaar. De verbinding wordt soms verbroken of de telefoon blijft overgaan (wordt niet opgenomen)

Pluspunten

Super tevreden over de hele lijn! Mijn huid is nog niet eerder zo mooi geweest. Voorheen gebruikte ik altijd Dermalogica maar na 5 jaar kreeg ik eczeem omdat het merk commerciëler is geworden en er steeds meer irriterende stoffen in verwerkt werden. Nu gelukkig nergens meer last van sinds ik dr jetske eltee ontdekt heb.

Pluspunten

Hele goede en pure producten, mijn huid is nog nooit zo rustig geweest sinds ik het gebruik. Contact is laagdrempelig en makkelijk te bereiken als je vragen hebt, ook allemaal vriendelijk.

Pompjes zijn gauw verstopt en daarnaast zijn de producten erg prijzig. Hoewel dat waarschijnlijk niet anders kan is een actie op zijn tijd meer dan welkom.

Pluspunten

Ik gebruik de producten van Uncover Skincare nu alweer een paar jaar en ben zeer tevreden over de kwaliteit , betrouwbaarheid, prijs en de info. Ook de nieuwe cosmetica producten zijn super ! De zonneproducten zijn ook heel fijn in gebruik en geven een goede bescherming en de non-profit formule is een juiste keus, bravo. . Correspondentie wordt correct en snel beantwoord. Al met al erg tevreden en voor mij geen dure merken meer die toch niet werken !

Ga zo door !

Pluspunten

Ze zijn heel vriendelijk, helpen je overal mee en zelfs als je een vraag via de mail stuurd wat niet over hun eigen producten gaat helpen ze je nog graag opweg. En de bestelling is de volgende werkdag al in huis. Echt een top services wat ze bieden.

Pluspunten

Fijn om producten te gebruiken met ingrediënten die onderzocht en goedgekeurd zijn door een dokter. Stoffen die ook écht wat voor je huid doen.

Van de crèmes ga je wel iets sneller zweten.

Pluspunten

Geweldige producten Goed verpakt Zeer goede klantenservice

geen

7 Kon Emmaplein