Pluspunten
Klantenservice is goed
VerbeterpuntenKoop niet deze producten wanneer je een hele gevoelige huid hebt. Mijn rosacea is zeer verergerd na het gebruik van de producten. Kan geen enkel product meer verdragen. Ik heb enorme spijt dat ik deze producten heb gebruikt op mijn gezicht. Laat je niet verleiden door de mooie verhalen op de website zou ik iedereen willen meegeven met een gevoelige huid!
Wat ontzettend jammer dat de producten niet hebben kunnen helpen. Omdat we een heleboel tevreden klanten hebben met én een gevoelige huid én rosacea zijn we ervan overtuigd dat de producten zouden kunnen werken. Als je dat wilt, ontvangen we je graag voor een Huidanalyse. Neem daarvoor dan contact op met de Klantenservice, ze helpen graag. Mocht je besluiten om niet verder te gaan, dan wens ik je succes in je zoektocht naar geschikte producten.
Pluspunten
Gebruik de producten sinds de start van uncover. Deskundig advies, goede artikelen, no-nonsense. Maar het belangrijkste, de producten zijn fantastisch en geven lange termijn een beter resultaat dan alle superdure en niet-werkzame A-merken.
VerbeterpuntenActies en de tijdsduur heel kort. Wanneer je de mail niet direct gelezen hebt is de actie periode alweer voorbij. Tweede punt, het puntensysteem. Punten worden afgetrokken en over het overige bedrag van de bestelling worden opnieuw punten toegekend. Punten toekenning zou moeten gebeuren over het bestelbedrag.
Pluspunten
Erg goede service mbt het beantwoorden van vragen. Personeel denkt goed met je mee. Ik heb vrijwel de hele lijn + de cosmetica producten besteld. Zeer tevreden over de foundation en concealer.
VerbeterpuntenHelaas ben ik niet tevreden (of zelfs ontevreden) over de cleanser en moisturizer. Ik heb ze 7 weken gebruikt en helaas is mijn huid er steeds slechter op geworden. Nu twee weken over op een drogisterijmerk en mijn huid is zichtbaar hersteld. Enorm jammer, omdat het toch dure producten zijn.
Pluspunten
Goede service snel antwoord als je iets vraag en bij bestellen snel in huis zonder verzendkosten. Ik ben blij met de producten die ik tot nu toe besteld heb.
VerbeterpuntenGoef zoals get is
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de moisturizer en de repair cream die ik gebruik
Verbeterpuntende repair cream zit in een tube met een geweldig, altijd werkend pompsysteem. De moisturizer daarentegen heeft een irritant pompje dat het regelmatig niet doet. Je moet dat een hele poos lucht pompen voordat er weer wat moisturizer uitkomt. Waarom niet dezelfde tube als de repair cream??
Pluspunten
Ik ben fan van de exfoliant voor de normale tot vette huid! Substantie ziet er goed uit, smeert lekker uit en trekt snel in na mijn huid gereinigd te hebben. Al jaren heb ik last van acné, heb een vette maar vochtarme huid, maar toch is 1% salicylzuur voor mij voldoende om geen schilfers te krijgen. Verwacht geen wonderen van de exfoliant: bij een ander kan acné ergens anders door komen. Na ongeveer 2 weken gebruik van de exfoliant kwam het ondeugd (puistjes) naar boven en na doorzetten is mijn huid rustiger en zacht geworden! Pluspunten: handige pompflacon, ruikt en bevat geen parfum, werkzame ingrediënten en voor de zeikerds onder ons: flesjes zijn mooi en strak vormgegeven. Als ik een schreeuwerig flesje wil, bestel ik wel iets van Paula's Choice...speelt mijn acné vanzelf op. Mijn complimenten voor dr. Jetske Ultee en haar team! Ga zo door!
VerbeterpuntenIets meer aandacht voor de getinte tot donkere huid en of de Uncover producten misschien daar ook voor geschikt zijn.
Pluspunten
Ten eerste ben ik razend enthousiast over alle producten! Wil nooit meer anders, en wil me complimenten geven aan de geweldige service! Ik had een probleem met het pompje en werd super geholpen! Top producten top bedrijf alles Top!
VerbeterpuntenNiets ga vooral zo door! Jullie maken de mooiste werkzame producten die een mooie prijs hebben! En complimenten aan de klanten service
Pluspunten
Na jaren van experimenteren met verschillende crèmes ben ik super blij dat ik Uncover heb ontdekt. De service is heel goed en de productinformatie geeft duidelijk weer wat het doet. Ik ben begonnen met de Cleanser/ Moisturizer voor de vette huid, maar merkte dat mijn huid toch nog vrij droog was na gebruik van de Moisturizer. Hoewel ik wel zie dat het echt al wat doet voor mijn huid, ga ik nu de Moisturizer voor de gevoelige huid proberen. Daarnaast heb ik net ook de Exfoliant besteld, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat daarvan!
Pluspunten
Mooie vormgeving van producten. Producten zijn fijn in gebruik.
VerbeterpuntenAls je al een goede productlijn gebruikt, bijv op advies van een huidtherapeut, zou ik deze producten niet aanraden. Een half jaar geleden las ik alle positieve reviews en heb ik een mousturizer, toner en exfoliant gekocht. Gezien de lovende verhalen had ik meer van de producten verwacht. Ik gebruikte hiervoor producten van Eucerin en merk eigenlijk geen verschil. Ik vind de prijs ook erg hoog dus ik ben weer terug bij Eucerin.
Pluspunten
Al 9 jaar last van Roscacea en ontzettend veel antibiotica geslikt. Ben ongelooflijk blij dat ik deze produkten gebruik. Ik heb het eindelijk onder controle zonder antibiotica. En mijn huid straalt... Snelle levering! Fijn!
Pluspunten
Na jarenlang last te hebben gehad van acne (zelfs tot na mijn 50e jaar) de producten van Uncover Skincare ontdekt. Wat een verbetering voor mijn huid. Als ik een paar dagen de producten niet gebruik, ontstaan er meteen weer puistjes, zo ook bij mijn dochter. Ik koop nu alleen nog maar de Uncover Skincare. Dit geeft rust omdat ik nu niet meer van alles hoef uit te proberen. De producten zijn aan de dure kant, maar het geld zeker waard!
VerbeterpuntenReisverpakkingen van de producten zou fijn zijn. Ik vind dat de flesjes snel omvallen, bredere basis zou beter zijn.
Pluspunten
Prima producten; al aantal jaren een tevreden gebruiker. Sinds kort gebruik ik ook de foundation. Ik meng een klein beetje hiervan met de suncare; zo krijg je een soort BB Cream; niet teveel dekking maar net genoeg om kleine oneffenheden weg te halen. Misschien een tip voor andere gebruikers?
Pluspunten
Vandaag een huidanalyse laten doen in Rotterdam. Gedegen onderzoek door huidtherapeute Inge. Ze neemt alle tijd en geeft een goed eindadvies. Genoten! O ja, gebruik Uncover al 4-5jr en kwam mede daarom goed uit de analyse!
Pluspunten
Ook mijn huid is verbeterd dankzij deze producten. Duidelijk verhaal. Makkelijk en zuinig in gebruik. Mooie verpakkingen. Vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenIk vind de vit. C echt niet lekker ruiken. Ik begrijp dat geurstoffen producten geen goed doen maar bij dit product zou een natuurlijke geur toevoegen aan te bevelen zijn! Ik vlieg veel en mis reisverpakkingen van < 75 ml. Willen jullie daar aan werken?
Pluspunten
Duidelijke informatie. Overzichtelijk aanbod. Verpakking zonder overbodige poespas.
Pluspunten
Proefje besteld voor de foundation omdat ik twijfelde over de kleur. Heel fijn dat dit mogelijk is en alle kleuren bijeen zitten. Het is ook genoeg om 1 kleur zo'n 3 a 4 keer op te doen, er zit voldoende in dus! Ik heb meteen de juiste kleur besteld, ik ben meer dan tevreden! Het is dekkend maar heel subtiel en het werkt heel verzorgend voor mijn huid. Ik ben groot fan!!!
Pluspunten
De cleanser voor de vettere huid werkt prima, de toner en exfoliant zijn ook prettig. Fijn dat er geen parfum in zit!
VerbeterpuntenDe rest van de lijn in eerste instantie ook, maar na een paar maanden had ik veel meer last van meeëters. Ik heb het idee dat het door de moisturizer komt, als ik die opsmeer voelt het alsof hij mn huid afsluit. Een heel vreemd gevoel, wat ik ook licht bij de toner heb. Na een tijdje kreeg ik ook last van schilfertjes over mn hele gezicht en brandde m'n huid na elke douchebeurt. Ik heb de producten een paar maanden links laten liggen, nu gebruik ik voorzichtig alleen de cleanser en exfoliant. De zonnebrand vind ik niet fijn, er blijven overal witte vegen achter en hij smeert moeilijk uit. De substantie is erg dik en haast klei-achtig.
Pluspunten
Hele fijne producten. Ik had reeds een goede huid, maar toch zag ik dat m'n huid stralender werd al na enkele dagen gebruiken van de producten. Het voelt goed om te weten dat er enkel actieve ingrediënten gebruikt worden. De verpakkingen vind ik ook heel fijn. Klantenservice & leversnelheid zijn ook top.
Pluspunten
Ik heb al heel wat dure cosmeticamerken op mijn gezicht gesmeerd. Noem maar een merk of ik heb het geprobeerd. Tot ik in een blad las over Uncover Skincare. Ik ben er zeer tevreden over. Fijne producten, goede prijs. Verder is de service perfect. De producten zijn de volgende dag al in huis. Toppie
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
Huidverbetering gezien in korte periode. Hele fijne & duurzame producten
VerbeterpuntenVaker acties doen voor de prijzige producten of meer punten kunnen sparen ? Is altijd mooi meegenomen
Pluspunten
Waar zal ik eens beginnen.. Ik heb al van kinds af aan veel problemen met mijn huid. Voornamelijk veel eczeem en zo rond mijn 16e ook wat ontstekingen en dit werd steeds erger. Ik heb zo veel geprobeerd.. Verschillende producten, gezichtsbehandelingen, noem maar op. Er was niets wat echt voor langere tijd hielp. Mijn huid had altijd periode met ups en downs. Er zaten ook dagen tussen dat ik liever de deur niet uit wilde gaan. Enkele maanden geleden kwam ik bij de Uncover Skincare producten terecht en besloot 1 voor 1 de producten uit te proberen. Ik begon met de cleanser en de exfoliant in combinatie met de dagcreme van Olaz, omdat ik de moisturizer van Uncover iets te prijzig vond om aan te schaffen zonder de werking ervan te weten. Ik merkte na enkele weken al zo veel verbetering dat ik besloot ook de andere producten van de Uncover Skincare lijn aan te schaffen en mijn huid ging er steeds beter uitzien. Wel had ik het gevoel dat mijn huid nog een laatste boost nodig had om de laatste ontstekingen aan te pakken en dat is het moment waarop ik besloot het boek aan te schaffen. Hier las ik over de chemische peelings en ondertussen heb ik er twee ondergaan. Ik moet zeggen, mijn huid voelt beter dan ooit en straalt ook echt. Het vervellen na de peelings is iets waar je even doorheen moet, maar het resultaat is het meer dan waard.
VerbeterpuntenHet enige wat ik jammer vind, is dat ik Jetske Ultee niet veel eerder ontdekt heb! Het boek in combinatie met de producten zorgen ervoor dat ik nu de juiste keuzes maak voor mijn huid en mijn huid is daar zichtbaar dankbaar voor.
Pluspunten
Ik ben begonnen met de cleanser en de exfoliant en heb er nog geen moment spijt van gehad. De producten zijn zuinig in gebruik en ruiken subtiel. Sinds ik dit tweetal gebruik, heeft mijn huid een mooie 'glow'. Sinds kort heb ik ook de moisturizer; een net zo'n fijn product dat snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt. Het vitamine A-serum staat op mijn verlanglijstje, ik hoop stiekem dat mijn pigmentvlekken er iets mee vervagen (en ondertussen smeer ik Suncare SPF 30 op zonnige dagen).
VerbeterpuntenDe Suncare SPF 30 trekt snel in, maar blijft eigenlijk altijd wel ietsjes plakken (bij mij). Het is niet veel, maar genoeg om me ervan te weerhouden het elke dag op mijn gezicht te smeren. Maar is zonnebrand wel 100% plakvrij te maken?
Pluspunten
Superproducten - niet heel ruim bij kas maar toch besloten het na veel huidproblemen dit eens te proberen en bevalt heel goed. Zuinig in gebruik. Zie er stralender en minder vermoeid uit.
VerbeterpuntenMaak een proefpakketje of monstertjes - ik raad zo nu en dan aan aan vriendinnen, maar die willen het graag een weekje uitproberen voor ze het kopen. Na eerdere ervaring met heftige reactie van de huid, snap ik dat heel goed! Kan ik het bv. ook kado doen!
Pluspunten
Na een jarenlange lippenbalsem verslaving heb ik een jaar "afgekickt" zonder ook maar iets te gebruiken. Helaas bleven mijn lippen droog (korstjes en velletjes) en leken ze zichzelf niet helemaal te kunnen herstellen. Nu gebruik ik 2x per dag (ochtend en avond) de repair cream en binnen een week voelde het al een stuk fijner aan! Voelt ademend aan, niet de neiging om heel de dag te moeten smeren en de extreme droogheid is weg, superfijn!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA