Pluspunten
Een aantal jaar kampt ik met rosacea verschijnselen: bultjes en roodheid in het gezicht. Ik heb alles al geprobeerd: dermatologen afgelopen, laster behandelingen, hormoon creme. Niets had de gewenste effecten. Sinds ik de producten van Jetske gebruik - van alle huidverzorging tot aan de make-up (foundation en poeder) - zijn mijn klachten significant verbetert. Mijn huid voelt zijde zacht en heeft een frisse gezonde uitstraling. Ik zweer bij deze producten en wil niets anders meer. Zelfs nu ik in het buitenland woon, zorg ik dat ik op tijd mijn voorraad aanvul zodat ik nooit zonder kom te zitten. Naast de goede samenstelling van ingrediënten, is de bezorging en klantenservice uitstekend. Ook gaan alle producten lang mee, rond 2-3 maanden. Vaak is 1 pompje al voldoende. Kortom: zoek niet verder, betrouwbaardere huidverzorging is Uncover Skincare bestaat niet!
Beste Julia, Wonderful! Dank je wel voor je reactie.
Pluspunten
De producten van Uncover Skincare hebben mijn huid rustiger gemaakt, ik heb vrijwel geen puistjes/vlekjes/plekjes meer! En als ik toch een klein puistje heb is deze veel minder zichtbaar en sneller verdwenen dan anders. Ik gebruik zelfs geen make-up (foundation en poeder) meer om oneffenheden te verbergen! Ik zie er goed uit en voel me veel zelfverzekerder! De prijs is wellicht hoog, maar vooral met de cleanser en toner kun je echt wel een paar maanden vooruit.
Beste Shirley, Wat fijn voor je dat de producten zo goed voor je werken!
Pluspunten
Eindelijk heerlijke producten die niet geuren ( stinken) !!! Ik gebruik de hele lijn al enkele jaren en kan het iedereen van harte aanbevelen. Je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan! Voor mijn man's huid werkt het ook heel erg goed. En vandaag besteld is morgen in huis.
Beste Monique, dank je wel voor je reactie.
Pluspunten
Ben superblij met de producten van Dr. Jetske Ultee; sinds ik haar producten gebruik heb ik mijn Rosacea goed onder controle. Wat ook erg fijn is het whatsapp contact!
VerbeterpuntenVind het wel jammer dat de producten best prijzig zijn...Misschien zou het wat zijn om soms "echte" actie's te doen...
Beste Rian, dank je wel voor je feedback en wat fijn dat je Rosacea onder controle is.
Pluspunten
Al een aantal jaren gebruik ik producten van Uncover Skincare: de toner, exfoliant, moisturizer, suncare en suncover. Heel fijn in gebruik, de verpakkingen zijn goed en het allerbelangrijkste: mijn huid is er erg blij mee. Heel tof vind ik het dat Jetske ook goede producten (zonder schadelijke ingrediënten) van andere merken aanbeveelt. Alle verzorgingsproducten in ons huis zijn nu goed voor onze huid!
VerbeterpuntenDe producten van Uncover Skincare zijn zeker niet goedkoop, maar bevatten alleen ingrediënten die iets doen voor je huid. Kun je nagaan wat er in veel goedkopere producten zit...
Beste Louise, Dank je wel voor je waardering, we zijn blij dat je huid blij is.
Pluspunten
Eindelijk een eerlijk product waar mijn huid optimaal op reageert. Ik heb al veel andere producten gebruikt maar vaak was de crème te vet. Het meest blij ben ik met het vitamine a serum. Deze heeft mij echt geholpen. Mijn huid is veel rustiger en egaler geworden. Door de zonnebrandcrème voorkom ik meer pigmentvlekken. Ik gebruik de gehele lijn omdat de werkzaamheid aan mijn gezicht is af te lezen. Voor mij geen andere producten meer terwijl ik verder zo veranderlijk als het weer ben.
VerbeterpuntenDe prijs
Beste Sandra, dank je wel, wat fijn dat we je hebben kunnen helpen.
Pluspunten
Ik vind al hun producten erg fijn. Ik heb last van pigmentvlekken en mn huid is rustiger en egaler geworden door het gebruik van deze producten. Snelle verzending.
VerbeterpuntenHet zijn geen goedkope producten, maar ze werken wel.
Beste M, dank je wel voor je feedback.
Pluspunten
Ik gebruik nu 2 jaar de cleanser en moisturizer naar volle tevredenheid. Ik heb last van rosacea en mijn huid reageert goed op deze producten. Helaas krijg ik het niet helemaal onder controle. Af en toe speelt het behoorlijk op. Ik zou graag producten uit de lijn willen toevoegen zoals de exfoliant maar zou daar graag advies bij willen.
VerbeterpuntenGa zo door! De informatie op de website en de blogs zijn heel fijn om te lezen. Ik heb er veel vertrouwen in. De mogelijkheid voor persoonlijk advies zou fijn zijn, van Dr Jetske, of aangesloten specialisten op huidverzorgingsgebied.
Beste klant, We helpen je graag hoor om nog meer resultaat te boeken. Neem gerust contact op met de klantenservice.
Pluspunten
Ik gebruik sinds een aantal jaren de producten van Uncover Skincare. Fijn in gebruik, weinig product nodig, mooie verpakking en makkelijk en eenvoudig te snellen via de website. Sinds kort worden de producten ook gebruikt door mijn 14-jarige zoon!
VerbeterpuntenProbeer de producten laag in prijs te houden. Dan blijft het voor meerdere mensen betaalbaar!
Beste Ingeborg, Wat leuk dat je zo'n fan bent en de familie aansteekt! En bedankt voor de complimenten.
Pluspunten
De producten zijn erg plezierig in het gebruik, niet veel nodig en het smeert makkelijk uit. ( ik gebruik de cleanser, moisturizer, exfoliant en suncare) Ondanks dat ik jaren een heel makkelijke huid had, heb ik een paar jaar geleden uitslag gekregen op mijn huid. Ik heb sterk het idee dat deze producten mijn huid rustig houden, want nadat ik dit ben gaan gebruiken, heb ik geen uitslag meer gekregen. De levering is erg snel. Als je vragen over het product of het gebruik er van hebt, kun je telefonisch contact met ze zoeken waarbij ik altijd goed, vriendelijk en vakkundig te woord ben gestaan.
VerbeterpuntenAlle producten apart in kleiner formaat aanbieden, dit is makkelijk als ik op reis ga. Nu kunnen de proefflacons alleen per 5 tegelijk gekocht worden en ik gebruik niet alle producten en ik vind de flacons net iets te klein.
Beste Suzanne, wat fijn dat de producten je huid helpen rustig te blijven. En wat reisverpakkingen betreft: we zijn er mee bezig!
Pluspunten
Ik gebruik al jaren met grote tevredenheid de producten van Jetske Ultee, (o.a. de cleaner, de toner, moisturizer en de exfoliant). Mijn huid voelt soepel en gehydrateerd aan en ziet er gezond en fris uit. Mijn leeftijd is 53 jaar en ik heb hiervoor al veel andere (ook vaak duurdere) soorten huidproducten uitgeprobeerd maar kan nu echt zeggen dat ik heb gevonden wat ik zocht. Andere positieve punten zijn de bereikbaarheid en de snelheid van versturen.
Beste Yvonne, Geweldig hoor, we zijn blij dat de producten zo goed voor je werken.
Pluspunten
De producten van Uncover hebben mijn huid echt mooier gemaakt! Ik heb soms last van Acne, maar sinds ik Uncover gebruik straalt mijn huid en heb ik minimaal last van puistjes. Vooral de toner vind ik geweldig, als ik soms last heb van vettige zones op mijn gezicht. En als er iets niet goed gaat - komen ze altijd direct bij je terug en zorgen ze ervoor dat het geregeld wordt.
Beste Eloise, Dank je wel voor je feedback. En, zoals je ook schrijft: we helpen je graag!
Pluspunten
Eerlijke producten. Beperkt gamma maar dit is juist positief omdat er geen potjes gemaakt worden die toch niet nodig zijn en de consument aanzetten tot nog meer kopen en consumeren. Eerlijk productadvied aldus. Verder geen irriterende stoffen of parfum zodat de huid niet geïrriteerd wordt. Alles smeert perfect uit, ook de zonnecrème smeert perfect uit. Alle producten zijn voorzien van zoveel mogelijk goede ingrediënten zoals anti-oxidanten, niacinamide,... enkel maar positief!
VerbeterpuntenEnigste minpunt is volgens mij de hoogte van de potjes. Ik zou ze kleiner en iets dikker maken. Bij mij vallen ze rap uit de kast. Je stoot tegen eentje en heel de rij valt om..
Beste Eva, Dank je wel voor de complimenten. En we zullen je suggestie meenemen.
Pluspunten
Eerlijke producten die doen wat ze beloven. Van een erge atopische eczeemhuid die altijd jeukte en rood zag veranderde ik naar een mooie rustige huid. Ik gebruik zelfs geen allergiecrème meer van de dermatoloog!!!
VerbeterpuntenGA ZO DOOR!!!
Beste Mirjam, wat geweldig! Ontzettend fijn dat je huid zo enorm is opgeknapt.
Pluspunten
Ik gebruik de hele range nu een paar maanden en ben er super blij mee. Mijn huid is veel rustiger, minder snel meeeters, en zelden nog puistjes. Heb alle andere merken de deur uit gedaan en hoef zelfs niet meer te scrubben. Elke dag voelt mn huid weer zacht aan, exfoliant doet wonderen. Ik twijfel of ik wel echt een vette huid heb en ga volgende keer producten voor een droge huid bestellen.
VerbeterpuntenReis setjes voor 2 weken zouden fijn zijn want de flessen zijn zwaar. En ik vond de make up helaas te waterig.
Beste Linda, Dank je wel voor je reactie en wat fijn dat het goed voor je werkt. Als je twijfelt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, we helpen je graag.
Pluspunten
Fijne producten, die de huid rustig houden, goed verzorgen en makkelijk uitsmeren. Als ik deze zonneproducten gebruik, heb ik voor het eerst in mijn leven geen huiduitslag en jeuk!
VerbeterpuntenProducten zijn prijzig, waardoor ik niet de gehele lijn gebruik. De bronzer is te licht van kleur voor mij (terwijl ik geen donkere huid heb). Een zelfbruinende crème zou heel fijn zijn.
Beste Belinda, Fijn dat je nu lekker in de zon kan zijn. En bedankt voor je suggesties, we nemen ze mee.
Pluspunten
Ben erg tevreden met de producten van het bedrijf. Het geeft een rustig gevoel dat het allemaal goed is en je niet meer verder hoeft te zoeken. De pompjes vind ik ideaal. Hygiënisch en praktisch.
VerbeterpuntenEen bodylotion zou fijn zijn.
Beste Anneke, Dank je wel voor je feedback, fijn dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
De vijf stappen van de skincare lijn hebben gemaakt dat mijn huid in een betere conditie is. De producten voelen fijn op de huid, zijn makkelijk in gebruik en kijkend naar de prijs - kwaliteit verhouding ben ik van mening dat er een goede balans is. De make-up lijn is een hele mooie toevoeging op het 5-stappen plan, wat eveneens de huid verzorgt en makkelijk in gebruik is. Een absoluut pluspunt vind ik ook dat geen van de producten geparfumeerd is, wat enerzijds goed voor de huid is en anderszijds zorgt dat een product niet gaat vervelen in gebruik. De zonnebrand ben ik ook erg tevreden over, want dat smeert goed uit en voelt prettig aan op de huid. Kortom, een tevreden klant!
VerbeterpuntenVerbeterpunten heb ik niet. Tips mogelijk wel, want het zou heel mooi zijn als er bijvoorbeeld ook een body-lotion zou zijn en een verdere uitbreiding van de make-up lijn. Nou is het een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en ik verwacht dat dit wel een keer komt. Goede producten hebben tijd nodig om te ontwikkelen. Ik wacht geduldig af!
Beste Simone, Dank je wel voor je reactie en wat leuk dat ook de make-up lijn je zo goed bevalt.
Pluspunten
Eindelijk heb ik een fijne verzorgingsproducten kunnen vinden waar mijn huid zo goed op reageert! En een pluspuntje is dat er geen troep in zit. Ik ben er fan van en heb mijn zusje ook fan gemaakt :)
VerbeterpuntenGeen
Beste K. Wong, Geweldig dat de producten goed voor je werken en wat leuk dat je ook je zusje tot fan hebt gemaakt.
Pluspunten
Eerlijke adviezen en producten. Ik ben steeds meer uit de lijn gaan gebruiken en ben heel tevreden. Mijn huid ziet er beter uit en mijn zoon heeft door de juiste zonnebrandcreme voor t eerst geen last gehad van rode bultjes en jeuk deze zomer.
VerbeterpuntenAf en toe een klein proefje bij bestellingen, verder geen tips!
Beste Afke, Dank je wel en wat fijn dat je zoon goed door de zomer is gekomen
Pluspunten
(H)eerlijke producten! Het is zo lastig om door alle bomen het bos nog te zien tussen alle huidverzorgingsproducten. Uncover Skincare maakt het overzichtelijk en daar hou ik van!
Beste Marleen, Dank je wel voor je leuke reactie.
Pluspunten
Mijn huid is echt verbeterd! Ik vertrouw op de adviezen van Jetske en lees altijd haar blogs, omdat je als consument vaak te weinig kennis hebt om de juiste keuzes te maken. Het scheelt dus veel tijd en het is prettig om op een autoriteit te kunnen vertrouwen. Bovendien is mijn huid zoveel mooier geworden sinds ik haar producten gebruik, dus dat geeft natuurlijk de doorslag. Ook is het fijn dat je de producten de volgende dag al in huis hebt als je ze de avond ervoor bestelt.
VerbeterpuntenHet enige onhandige aan de flesjes crème en exfoliant is dat ik niet goed kan zien hoeveel er nog in zit. Tip: Verder hoop ik dat de prijzen in de toekomst niet zo hard stijgen zoals bij Paula's Choice. Ik doe vrij lang met mijn crème dus ik weet dat het even een uitgave is, maar de prijs maakt wel dat ik niet alle producten uit de lijn gebruik. Ik hoop dus dat het allemaal wel te betalen blijft wat betreft de producten die ik nu gebruik. Ook zou ik het wel leuk vinden om een keer een proefje van een ander product uit de lijn te krijgen bij een bestelling bijvoorbeeld. Misschien wordt dat al gedaan, maar dat weet ik niet zeker.
Beste Elise, Dank je wel voor de mooie feedback, we doen ons best.
Pluspunten
Wat ik zo degelijk vind aan dit bedrijf is dat alles wetenschappelijk wordt onderbouwd. Dat maakt de keuze voor een product zoveel makkelijker! Sinds ik het 5-stappen plan hanteer is mijn huid rustiger en egaler geworden. Bovendien kun je de producten ook icm andere producten gebruiken, wat ik tijdelijk wel moest doen. Hier kreeg ik van ze ook advies over. Super fijn!
VerbeterpuntenWel prijzig maar je doet er ook lang mee.
Beste klant, dank je wel voor je feedback, geweldig dat je huid er zo mooi uitziet.
Pluspunten
Ik ben enorm te spreken over Uncover Skincare, vooral over de kunde en advies achter het merk. De dames van de advieslijn zijn zo fijn behulpzaam en gaan actief met je op zoek naar een plan van aanpak voor eventuele huidproblemen. Wat betreft de producten loont het voor gevoelige huidtypes om het gebruik echt rustig op te bouwen (niet mijn sterkste kant maar het loont!) en kijken wat voor je eigen huid werkt. Ik merk dat na een paar maanden mijn temperamentvolle huid zichtbaar verbetert is. Patience (en prettige producten) is a virtue.
Beste Jorien, Dank je wel voor je feedback, je beschrijft precies wat we graag willen zijn: behulpzaam voor mensen met vragen over hun huid.
Pluspunten
No nonsence producten en een zichtbaar verbeterde huid: mijn poriën zijn minder zichtbaar. Super fijn.
VerbeterpuntenMini's: Kleine vakantie verpakking van cleaner en toner.
Beste Wil, dank je wel voor je feedback. En wat reisverpakkingen betreft: http://mailchi.mp/dr-jetskeultee/nieuwe-ontwikkelingen?e=436f8b287f
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA