Pluspunten
De (hele) productlijn van Dr. Jetske Ultee is van zeer hoge kwaliteit. Jaren heb ik gezocht naar producten die mijn (zeer) gevoelige huid kunnen verdragen. Daarnaast wordt de huid ook nog gehydrateerd en gevoed. Ook de make-up line is ook van hoge kwaliteit. Ook is het fijn dat alle producten met elkaar kunnen worden afgewisseld. Kortom, een geweldige productlijn (met mooie grondstoffen) waar je huid echt (na verloop van enige tijd) helemaal van bijkomt en opknapt!
Beste Ciska, ontzettend bedankt voor je complimenten, heel fijn om te horen.
Pluspunten
Ik gebruik Uncover Skincare al jaren en krijg sinds die tijd altijd complimenten van mijn schoonheidsspecialiste. Mijn huid is rustig, glad en zonder probleempjes. Echt een merk waar ik elke dag weer helemaal op kan vertrouwen.
Beste Francien, Wat fijn voor jou, dan ga je met nog meer plezier naar de salon.
Pluspunten
Ik heb een zeer gevoelige lichte huid en na jaren lange zoektocht eindelijk mijn verzorgingslijn gevonden in de producten van Uncover. Alles wat je huid nodig heeft in de juiste hoeveelheden en geen overbodige en irriterende toevoegingen. Je ziet je huid zienderogen opknappen en verbeteren. Voor mij geen loze beloften meer in de reclamecampagnes van grote merken, kan me geld wel beter besteden.
VerbeterpuntenProducten zijn wel prijzig maar ook zuinig in gebruik.
Beste J.L., Dank je wel voor je reactie en wat fijn dat je huid is verbeterd.
Pluspunten
Geweldige producten. Eerlijk en transparant verhaal. Inhoud is belangrijker dan uiterlijk van producten Vanaf dat ik de producten gebruik is mijn huid rustig,ziet er verzorgt uit. Ik ben er hartstikke blij mee.
VerbeterpuntenFlacons gedeelte doorzichtig maken om zo de inhoud te kunnen zien Zo kun je beter beoordelen wanneer je moet bestellen.
Beste Ans, Fijn dat je huid er zo goed uitziet. Dank je wel voor je feedback.
Pluspunten
Eerlijke en goede producten maar het meest belangrijke is dat ze ook werken. Mijn huid is enorm verbeterd en ik voel mij ook beter. De service is perfect en de blogs zijn interessant om te lezen.
Beste Beate, Wat fijn dat de producten je huid hebben verbeterd en wat geweldig dat jij je daardoor ook beter voelt.
Pluspunten
Hele fijne producten met alleen werkzame stoffen, verder geen troep zoals parfum etc. die de huid alleen maar uitdrogen. Zeer professioneel.
VerbeterpuntenProducten zijn vrij prijzig
Beste Lucinda, Dank je wel voor je feedback.
Pluspunten
Ik ben erg enthousiast over de gezichtsproducten. Snelle levering. Geen droge, trekkerige huid meer en mijn pigmentvlekken zijn deze zomer niet toegenomen. En fijn dat de verzendkosten zijn afgeschaft.
Beste Denise, Dank je wel! We zijn blij dat je huid zo goed reageert op onze producten. Daar doen we het voor.
Pluspunten
Geweldige service beantwoord snel vragen over producten en geeft prima advies. Zij verkopen fijne producten de levertijd is snel en alles wordt keurig ingepakt de volgende dag bezorgd.
Beste Monique, Dank je wel voor je mooie woorden.
Pluspunten
Een kieskeurige huid dus jaren van zoeken en proberen verder, Van crèmes van 80 euro tot eigen merk crème van de drogist. Nu eindelijk een goede eerlijke crème die geen irritatie veroorzaakt. Ook geen gedoe met een creme apart voor de dag en nacht maar gewoon 1 goed product voor dag en nacht. Erg blij ook met de cleanser, Heerlijk om 2x per dag mijn huid te kunnen reinigen. Mijn huid en ik zijn Jetske dan ook erg dankbaar. Geen loze beloftes maar gewoon een goed product.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Voor deze producten heb ik heel veel geld uitgegeven aan diverse huidproducten. I Ik liep zelfs bij de huisarts voor de rode vlekjes rond mijn ogen die kwamen en gingen. Hiervoor had ik hormoonzalf gekregen, maar weg ging het eigenlijk nooit. Soms was het zo erg dat het wel leek alsof mijn huid verbrand was. Het jeukte ook heel erg. Ik ben ooit voorzichtig met de uncover cleanser voor de droge huid begonnen. Ik gebruikte al maanden een micellair water, maar ik kreeg hier een traanoog van waar ik een paar maanden mee rond heb gelopen. En ik gebruikte een micellair water omdat ik geen normale reinigers kan verdragen omdat mijn huid hier droog, rood en en trekkerig van word. Ik had dus ook weinig vertrouwen in deze cleanser van uncover gezien ik al zoveel uit geprobeerd heb. Tot mijn verbazing was mijn huid niet rood, jeukerig of trekkerig na gebruik. Ik gebruik de cleanser nu al een jaar denk ik en ik was mijn gezicht er 2 keer per dag zonder problemen mee. Daarnaast gebruik ik ook de toner, exfoillant en de dagcreme voor de droge huid. De toner en de exfoillant heb ik voor de normale/vette huid. Gezien mijn huid gemengd is, maar heel gevoelig. De dagcreme gebruik ik niet op mijn neus en voorhoofd. Sinds de producten van uncover is mijn huid ontzettend rustig en egaal. Zelfs de bultjes rond mijn ogen zijn zo goed als weg. Ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden wat echt doet wat het beloofd!
Verbeterpuntenhet zou fijn zijn als je kon zien hoeveel er ongeveer nog in de fles zit terwijl je het gebruikt. Ik heb nu bijvoorbeeld de dagcreme in de koelkast op voorraad staan en de cleaner ook. Omdat ik niet weet wanneer de fles leeg is. Bij de toner kan je dit voelen aan de fles terwijl je schud. Maar bij de cleanser of de dagcreme heb je geen idee.
Beste Suus, Dank je wel voor die uitgebreide reactie en wat ontzettend fijn dat de producten zo goed voor je werken. Een tip hoe je kunt voelen hoeveel er uit de fles is: als het meeste gewicht aan de kant van de bodem zit, is de fles nog behoorlijk vol. Bevindt het meeste gewicht zich aan de kant van de dop, dan raakt de fles leeg.
Pluspunten
Al een aantal jaar ontzettend tevreden over de exfoliant. Gebruik het product iedere dag. Ook de non-profit zonnebrand vind ik erg prettig. Daarnaast heb ik ooit als tester de toner ontvangen en ook over dit product was ik erg tevreden. Heb deze alleen nooit gekocht vanwege de hoeveelheid/prijs verhouding.
VerbeterpuntenOver de SPF 15 en 30 ben ik wat minder tevreden. Ik vind de zonnebrand moeilijk uitsmeren en het laat een beetje een witte waas achter. Ook vind ik veel producten aan de dure kant. Daarnaast zou ik het ontzettend leuk vinden als er een bodylotion in het assortiment zou komen. Op veel bodylotions reageert mijn huid niet goed en de bodylotions zonder alcohol, parabenen, et cetera ruiken al snel onaangenaam.
Beste Lieke, Dank je wel voor je feedback, fijn dat we je met Exfoliant en Suncover goed kunnen helpen.
Pluspunten
Mijn moisturizer bleek niet goed meer te zijn binnen de houdbaarheidsdatum, en dit is echt super netjes en snel opgelost! Het mailcontact wat ik heb gehad met Inge was top. De moisturizer blijft mijn favoriete product en ook over de exfoliant voor de vette huid ben ik te spreken. Dat je iets meer betaalt vind ik dan ook niet erg. De zonnebrand vind ik ook super, omdat ie goed is voor je huid en er geen onzin in zit. De prijs vind ik ook prima voor zo'n goed product. Bij de gemiddelde drogist betaal je toch meer of je zoekt je rot naar een goed product. Dat ie niet zomers ruikt neem ik voor lief. Ik vind hem net zo vervelend als andere zonnebrand cremes. Ik kijk uit naar de dag dat er geen zonnebrand meer bestaat die "plakt", haha! ;)
VerbeterpuntenIk heb niet veel te besteden dus de cleanser zal ik niet snel opnieuw kopen. De toner is een beetje een grijs gebied voor me. Als ik deze op mijn gezicht spray en de creme daarna opbreng gaat dit wel super makkelijk. Ik vind hem alleen wel prijzig en als ik een keuze moet maken, kies ik liever voor de moisturizer en exfoliant.
Beste Kelsey, Dank je wel voor de complimenten, we doen ons best! We zijn blij dat de producten je zo goed bevallen.
Pluspunten
Heb 4 producten besteld van het 5-stappenplan en ze zijn allemaal even fijn. Kan merken dat mijn huid er gladder en zachter van wordt.
VerbeterpuntenNaast bovenstaande producten heb ik de budget zonnebrand besteld. Goede prijs voor de hoeveelheid, fijne substantie, smeert lekker. Maar ondanks alle positieve punten hieraan, smeer ik hem liever niet, want ik vind de geur ontzettend onaangenaam. Waarschijnlijk persoonsgebonden en hebben anderen er geen last van. Maar helaas voor mij.
Beste Anne, Dank je wel voor je reactie en wat goed dat het zo voor je werkt!
Pluspunten
Fijne producten, ik gebruik de stappen nu 1 jaar. mijn huid ziet er beter uit! Minder rode plekken. Ook de tip van Jetske uit haar blog opgevolgd om vaseline body spray zonder parfum te gebruiken en dat werkt goed. daar ben ik ook blij mee.
VerbeterpuntenEen reispakketje zou fijn zijn, met een andere ml hoeveelheid, want nu is het een te kleine of te grote fles. Het is wel zoeken naar alle tips en trucs, ook in het blog. misschien nog wat beter indelen op onderwerp?
Beste Alice, Dat is fijn, dat je huid er nu beter uit ziet. We zijn heel blij voor je. Als je iets niet kunt vinden op de site of de blogs, vraag het eens aan de Klantenservice, waarschijnlijk kunnen die je wel verder helpen. En ja, reisverpakkingen is iets waar veel mensen naar vragen, wie weet...
Pluspunten
No nonsens, veel informatie, goede produkten, snelle verzending.
VerbeterpuntenWEBSITE Ik zou graag elk artikel apart willen reviewen zoals op andere beautysites ipv enkel de service zoals hier op Kiyoh. Iets dat mi minder relevant is voor een bedrijf met een klein assortiment. De info en dan met name de contributies van mede lezers en Jetske in de blogs is ondoenlijk om allemaal door te lezen; een gerichtere zoekfunctie zou heel fijn zijn, maar dat heb ik al eens eerder aangegeven. PRODUKTEN De moisturizers, toner en exfoliant vind ik perfect! De reiniger voelde wel heel fijn, maar verwijderde niet goed genoeg mijn make up. De SPF vind ik echt vreselijk! Het voelt als Pritt op mijn gezicht, wat een plak gedoe. De non-profit SPF vind ik ook veel te waterig zeker in een warm land, ik vond hem daarom minder dekken/betrouwbaar. De make up mocht van mij ietwat minder vloeibaar, ietsje meer dekkend. Je moet ook echt goed hydrateren anders zie je hem toch op de huid liggen of in je poriën, ook kruipt hij wat in de lijntjes, wel mooie kleuren en voor mij tot nu toe het beste alternatief zonder rotzooi erin voor een droge rosacea huid, mooie satijn finish, maar de houdbaarheid is niet zo lang omdat het zo waterig is. De bronzing Poeder vind ik ook fijn. SAMPLES Ik ga veel op reis en het zou fijn zijn om de samples los te kunnen bestellen, zoals gezegd: ik gebruik niet de SPF (en zeker niet de lage SPF15). De grote toner fles is niet handig om mee te nemen, dus dat moet ik altijd zelf in een flesje omgooien/spuiten: een beetje ee
Beste Angelique, dank je wel voor je uitgebreide reactie. Goed om te delen wat je van alle producten vindt. En wat betreft het reizen, dat is iets wat we vaker horen, dus wie weet....
Pluspunten
Mooie stijl, en heerlijke producten. Ik gebruik een aantal spullen al jaren..
VerbeterpuntenMisschien de prijs, ik kan helaas niet altijd alles betalen.
Beste Jessy, Dank je wel voor je complimenten. Misschien dat de actie van deze week je nog een beetje kan helpen?
Pluspunten
Dat de producten fantastisch zijn wist ik allang, maar de klantenservice is ook nog eens super! (bedankt Hugo!) Niets anders dan lof voor Jetske, haar geweldige producten en sterrenteam.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Mijn ervaring is enkel positief.
Beste Melany, Wat ontzettend aardig dat je dat hier wilde delen. Dank je wel!
Pluspunten
Prettige en lichte producten die echt werken.
Beste Gerdien, dank je wel voor je feedback, fijn dat onze producten goed voor je werken.
Pluspunten
Wat ben ik blij zeg!! Wauw nooit gedacht dat dit mijn dagelijkse leven zou veranderen maar ja! Ik was altijd zoekende en maar kopen en maar kopen. Leverde niks op alleen onnodige kosten tijd en een onrustige huid . Ik heb rosacea rode huid wat op echt alles reageert en me geen raad meer wist. Tot ik op een dag aant googlen was en jetske ultee haar blog tegen kwam en alles heb gelezen en der hele blog had uitgespit . Ik was overtuigd en kwam bij uncover terecht, ik besloot dat maar eens te proberen... nou ongelofelijk! Ik kan zeggen dat dat het beste is wat me over kwam. Wat een wereld van verschil een rustige glanzende frisse huid! Ik gebruik uncover voor de normale tot droge huid moisturizer heerlijk smeert goed uit en geeft een mooie gezonde glans de toner is ook super voeld gelijk gehydrateerder en maakt me huid rustig. Dan de suncare super spf 30 erg fijn geen witte waas wel beetje plakkerig maar dan zit me foundation muurvast hahah geen probleem dus , alleen maar beter. Alleen de cleanser is niks voor mij omdat het niet volledig mijn makeup makkelijk kan verwijderen verder ook een top product hoor! En natuurlijk mijn geheim als iemand mij het vraagt de exfoliant glycolzuur elke avond droge huid is weg en er komt een stralend huidje voor terug sochtens. wauw heb het al iedereen aanbevolen. Kan niet meer zonder. Mensen ga er voor dit is echt geweldig ook erg leuk zijn de proefverpakkingen kan je het even aanvoelen en proberen. Ik ben in elk geval om. Bedankt super!
VerbeterpuntenGraag de toner wat goedkoper want die is zo op . En een hydraterend serum lijkt me super. En een maskertje hmm.. verder geen verbeter punten ik vind het super zo!
Beste Ellen, Wat geweldig dat je huid nu zo glanzend en fris is, daar doen we het toch voor. En dank je wel voor je verbeterpunten, we blijven bezig om ons steeds te verbeteren en daar helpen je opmerkingen zeker bij.
Pluspunten
Een hele goede service. Snelle levering....Binnen twee dagen had ik de producten al binnen. De producten zelf vind ik prima. Mijn huid straalt. Veel complimenten mogen ontvangen.
VerbeterpuntenJazeker....Misschien een idee om er ook een masker aan toe te voegen. En de suncare 30 heb ik in mijn bezit. Maar deze gebruik ik niet. Het laat namelijk een erg vette en witte waas achter op het gezicht. Ook laat het velletjes achter. De moisturizer voor de vette huid is erg vet. Het laat echt een laagje achter op de huid. Maar goed....Dit verhelpt ik zelf om het hierna nog even te deppen met een tissue.
Beste Melissa, Dat is echt mooi als mensen je complimenten geven over je huid. Soms hebben producten ook wel eens nadelen, we zijn blij dat je in elk geval één product een oplossing hebt gevonden. Neem anders eens contact op met de Klantenservice, misschien kunnen zij je ook verder helpen.
Pluspunten
Snelle service en goede adviezen. Zeer goede producten. Ik voeg wel een dunne olie toe aan de verzorging anders blijft mijn huid wel wat trekkerig. Zo lang mijn portemonnee het toe laat, gebruik ik nooit meer iets anders. Dank.
Beste Klant, Dank je wel voor de mooie woorden, we blijven heel hard ons best voor je doen hoor.
Pluspunten
Na heel veel lezen en googelen op huidverzorging, kwam ik terecht bij dr. Jetske Ultee. Ik heb meteen het Huidboek besteld en het helemaal "verslonden". Als eerste heb ik de Repair cream besteld omdat ik last had van een jeukende en rode huid bij de hals. Deze creme heeft heel snel mijn huid "gered" en ik was af van de jeuk. Ook in mijn gezicht had ik regelmatig jeuk en roodheid. Vervolgens heb ik de Moisturizer en de Exfoliant besteld en kort daarna ook het Vitamine A serum. De opbouw heb ik langzaam gedaan zoals geadviseerd. Ik gebruik de producten nu sinds 1 juni 2017 en mijn huid jeukt niet meer, trekt niet meer en de roodheid is ook veel minder. Mijn huid glanst en ziet er al beter uit en ik verwacht dat dit nog zal verbeteren. Sinds vorige week, heb ik ook de Suncare in huis en ik ga ook de Cleanser en Tonic bestellen. Ook de foundation staat op mijn lijstje. De producten werken echt en zijn eenvoudig in het gebruik. Ook heb je geen 10 verschillende potjes nodig zoals ik voorheen had. Ik had dit echt jaren geleden moeten ontdekken. Dat had me veel geld en ellende bespaard, want ik heb kapitalen aan mijn verzorging uitgegeven. Wel zou ik het fijn vinden als er een keer iemand naar mijn huid kan kijken, want ik denk dat er nog wel wat te halen valt. Hopelijk wordt dit mogelijk in de toekomst. Ik ben echt heel perfectionistisch en ben heel stipt met verzorging van mijn huid en deze producten zijn echt de allerbeste die ik ooit heb gehad. Voor mij geen ander merk meer.
VerbeterpuntenMisschien uitbreiden met een gezichtsmasker?
Beste Fabienne, Wat geweldig dat de producten je zo goed doen en ontzettend dank je wel dat je dat met ons wilt delen. Bel eens met de klantenservice over een Huidanalyse, zij kunnen je wel verder helpen.
Pluspunten
Zeer fijne producten, doen wat er wordt beloofd. Verpakkingen zijn ook handig in gebruik. Pakketje werd snel verzonden en was netjes verpakt. De zonnebrandcrème is een favoriet!
VerbeterpuntenMeer kleuren foundation uitbrengen: de lichtste is de donker voor mij. Daarnaast weet ik zeker dat de donkerste juist weer te licht is voor enkele van mijn vriendinnen.
Beste M., Dank je wel voor je lovende woorden. Wist je dat we nu 6 kleuren Foundation hebben? Al is de lichtste nog steeds de nummer 10, dus helaas te donker voor jou.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over jullie producten, de moisturizer en het vitamine A serum.
VerbeterpuntenIk heb veel moeite met de verpakking. Het is een prachtig doosje, maar zodra het product is uitgepakt belandt het in de prullenbak. Dat kan toch eigenlijk niet meer in deze tijd van verspilling. Kunnen jullie de producten ook in een bubbeltjesenvelop versturen? Ik vermoed dat er meer mensen blij mee zouden zijn.
Beste Dorien, Wat zijn we blij dat de producten je zo goed bevallen. We gebruiken nu een doosje om de producten in te versturen. We begrijpen je kritiek wel, maar we doen dat omdat daarmee de producten zo goed mogelijk beschermd zijn tijdens het transport. In een envelop is alles veel kwetsbaarder.
Pluspunten
Goed advies. Zeer fijne producten. Netjes snel geleverd.
VerbeterpuntenTot heden geen verbeterpunten Ga zo door. Succes.
Beste Francien, Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent, dank je wel!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA