Pluspunten
Goed advies. Zeer fijne producten. Netjes snel geleverd.
VerbeterpuntenTot heden geen verbeterpunten Ga zo door. Succes.
Beste Francien, Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent, dank je wel!
Pluspunten
Ik heb inmiddels alle producten van Uncover Skincare en er zijn geen betere, in het bijzonder voor een gevoelige huid. Ook tijdens en nu na de overgang met heel veel veranderingen van mijn huid zijn de producten alleen maar super: geweldige kwaliteit, heel gemakkelijk in het gebruik, de verpakkingen zijn helemaal verbeterd. Mijn huid is geweldig verzorgd. Ook de service en het advies is altijd heel fijn geweest.
VerbeterpuntenHet betaalsysteem is heel ongemakkelijk als er iets veranderd moet worden of door de achterliggende "automaat" niet verwerkt wordt zo als gewild. Er bestaat "terug" knop voor een correctie. Ook komt het voor dat er ineens 2 gelijke bestellingen in het systeem staan bij een opgegeven bestelling en betaling. Het ergste is dat ook nog spaarpunten voor gekochte producten verdwenen doordat het systeem een bestelling als geannuleerd inboekt terwijl de bestelling met creditkaart werd betaald. Dit voelt echt als bedonderd worden terwijl het blijkbaar alleen maar door een slecht betaalsysteem ontstaat, Dus, een echte verbeterpunt voor een normaal gesproken geweldig ondernemen met een super service en vak personeel
Beste Michaela, Dank je wel voor je mooie woorden, daar zijn we heel blij mee. Waar we kunnen zullen we het betaalsysteem makkelijker maken, dus we nemen je kritiek graag ter harte.
Pluspunten
Ik was ten einde raad. Al vanaf mijn pubertijd een onrustige huid met regelmatig redelijk wat acne. Ik heb heel wat lijnen uitgeprobeerd, de kans gegeven en uiteindelijk maar getolereerd. Het ligt tenslotte aan mijn huid en niet aan de producten, dacht ik dan. Iemand adviseerde mij om eens naar een huidspecialist te gaan, of een schoonheidsspecialiste. Iemand adviseerde om eens meer geld uit te geven aan huidproducten. Iemand adviseerde mij het huidboek. In september las ik het huidboek uit. Ik heb toen gelijk al mn geld verzameld, mn ogen dicht geknepen en op 'kopen' geklikt. Alle vijf de stappen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar al na een paar weken werd mijn huid ongeloofwaardig rustig. Sindsdien is mijn huid glad, gewoon glad! Geen puistjes, geen bultjes, zelfs de littekentjes lijken langzaam te verdwijnen. Nu adviseren mensen mij om niks te gebruiken 'is het allerbeste voor je huid'. Ik hoef niet meer te luisteren, ik weet inmiddels wat het beste voor mn huid is. Heel veel dank!!
VerbeterpuntenOndanks dat de producten prijzig lijken, zijn ze erg zuinig in gebruik (wat het weer voordelig maakt) Geen tips, alleen hulde
Beste S, Wat is dat een mooie reactie van je, dank je wel, daar worden we zoooo blij van. Geweldig dat je huid zo goed reageert! Daar doen we het voor!
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de moisturizer en de exfoliant, ik merkte al na een week positieve veranderingen. Voor mij zijn dit blijvers.
VerbeterpuntenDe moisturizer legt een laagje over je huid, wat ik aanvankelijk eerst storend vond. Zeker als je geen make-up draagt, wil je niet glimmen, maar ik doe er mijn foundation overheen. De cleanser vind ik persoonlijk vervangbaar door een ander (budgetvriendelijker) merk. De toner vind ik op zich ook geen meerwaarde. Ik heb een 3-tal maanden de toner erbij gebruikt, maar merk geen verschil. Bij de suncare vind ik het vervelend dat je eigenlijk om de 2/3uur moet smeren. Ik doe mijn foundation over de suncare, maar ben niet van plan om mij om de 2/3 uur te herschminken. Ook vind ik de producten heel prijzig... zeker als je meerdere producten gebruikt van Uncover en nog eens verzendkosten moet betalen.
Beste Lise, ,Fijn dat we je in elk geval met de Moisturizer en de Exfoliant kunnen helpen. We raden aan om elke 2 uur te smeren om het beste resultaat voor je huid op de lange termijn te realiseren. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat de praktische kant de doorslag geeft. Wat betreft de prijzen is het aardig om deze blog te lezen:http://www.dr-jetskeultee.nl/wat-kost-nu-een-goede-creme/ waarin meer wordt uitgelegd over de opbouw van de prijs van een creme.
Pluspunten
Ik gebruik de producten nu een jaar of twee. Ben vooral tevreden over de cleanser, moisturizer en het vitamine a serum.
VerbeterpuntenDe suncare vind ik minder: laat een plakkerige, witte waas achter op je gezicht. Ook het gezichtspoeder valt tegen: al na enkele weken braken er stukken van het compactpoeder af, waardoor het in brokjes op de kwast komt te zitten, die dan weer vlekken achterlaten op lichte kleding of vloerbedekking. Inmiddels is al het poeder verbrokkeld, niet handig.
Beste klant, Fijn dat we je in elk geval met de Cleanser, Moisturizer en het Serum kunnen helpen. En dank je wel voor de feedback op de twee andere producten.
Pluspunten
Erg fijne producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Beste Inge, Dank je wel, we zijn heel blij dat je baat hebt bij onze producten.
Pluspunten
Prima service, snel antwoord op vragen via de app.
Beste Erika, dank je wel voor je reactie, wat fijn om te lezen.
Pluspunten
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare nu een aantal maanden en heb net een nieuwe bestelling gedaan met ook de Repair Crème. Het bevalt erg goed al moest mijn huid wel even wennen. De service is top! Er was een probleem met een verpakking en dit werd keurig en snel opgelost.
VerbeterpuntenOnline bestellen is natuurlijk handig en snel, maar ik mis ook wel een punt waar je even je huid kan laten zien om te bepalen of je de juiste keuzes maakt. Ik heb af en toe grote, onderhuidse ontstekingen en dan twijfel ik soms aan de juiste productkeuze.
Beste Chantal, dank je wel voor je complimenten. Bel eens met de klantenservice, zij kunnen je misschien wel verder helpen.
Pluspunten
Uitstekende producten, ik gebruik de hele lijn nu 7 maanden en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien. De wetenschappelijke achtergrond is ook solide, geen quasibewezen nonsens. Ik ben zeer tevreden over de gezichtsproducten!
VerbeterpuntenDe suncover spf 30 voor het lichaam stinkt nogal. De eerste maanden van gebruik ging het nog, maar inmiddels heb ik het weggegooid ivm de weeïge, zure lucht. Geen parfum is heel fijn, maar ik stink liever niet. Ook geeft dit vreselijke gele vlekken in je (witte) kleren die er niet meer uitgaan. Erg jammer, want de filters zijn super!
Beste Emma, Wat fijn dat de producten je huid zo mooi maken. En ja, voor sommigen is de geur van de Suncover niet geschikt. Gelukkig kunnen we anderen wel helpen, kijk maar eens op http://www.smeerjein.nl
Pluspunten
Ik gebruik sinds een aantal maanden de Uncover Skincare producten voor de normale tot droge huid (incl. de exfoliant voor de normale tot vette huid). Wat ben ik enorm tevreden over de Cleanser, Toner en Exfoliant. De producten zijn zo fijn en lief voor mijn huid! Ik heb nooit gezichtsverzorging/ reiniging kunnen vinden waar mijn huid goed op reageerde, maar dat is nu verleden tijd. Ik kan eerdergenoemde producten echt aan iedereen aanbevelen! Het is elke euro waard.
VerbeterpuntenMijn huid reageert niet goed op de Moisturizer, ondanks dat ik het langzaam aan het opbouwen was. Na het aanbrengen van de Moisturizer voelt mijn huid telkens trekkerig en brandt het op sommige plekken een beetje. Heb daarnaast ook het idee dat de Moisturizer mijn huid niet (genoeg) voedt.. Ben weer overgegaan op mijn oude gezichtscreme (Olaz parfumvrij) en die werkt fantastisch voor mij!
Beste Janna, Fijn dat de producten goed voor je werken. En als de Olaz gezichtscreme beter voor je is, dan is dat toch ook prima.
Pluspunten
Heel Goede service.en de producten zijn heel fijn in het gebruik,en maken de huid echt mooier.
VerbeterpuntenMijn tip een leuk tijdschrift over schoonheid,enz.
Beste Reina, dank je wel voor je complimenten en dank je wel voor de tip.
Pluspunten
Sinds een maand gebruik ik de undercover skin produkten. Inmiddels langzaam opgebouwd. Wat een fantastische produkten, Mijn wat oudere gevoelige huid doet het er prima op. Droge plekjes zijn weg, doffe huid gaat weer glanzen. Super blij ermee. Ik vind de moisturizer en suncare het fijnst. Binnenkort de Vit A bestellen als deze weer leverbaar is. Is kijken of ik daar nog meer verbetering mee kan krijgen. Maar tot nu toe heel erg tevreden!
VerbeterpuntenEnige verbeter puntje wat ik kan bedenken is, dat ik het lastig vind dat ik niet kan zien hoeveel er nog in de verpakking zit.
Beste Annemarie, Dank je wel voor je mooie woorden en wat fijn dat het allemaal goed voor je is.
Pluspunten
Vroeger moest ik na bepaalde tijd altijd overstappen op een ander merk omdat mijn huid de producten dan niet meer verdroeg. Met Uncover heb ik daar geen last meer van. Ik gebruik de basislijn nu al een paar jaar en ben erg tevreden.
VerbeterpuntenMaar pas alsjeblieft op met uitbreiden op de basisproducten. Dus no nonsense en geen volle wastafel aan flacons en make-up. Die eenvoud maakte Uncover juist zo uniek. Ga niet aan je succes ten onder maar hou vast aan je beginsel!
Beste Sunny, Geweldig om te lezen dat je huid nu stabiel en goed is. We houden vast aan onze filosofie hoor.
Pluspunten
Cleanser en lotion zijn fijn in gebruik. Mouisterizer heb ik een allergische reactie van gekregen in mijn gezicht. Gekenmerkt met roodheid, jeuk, branderigheid, trekkerig gevoel en zwelling..
VerbeterpuntenIk heb een vervelende allergische reactie gekregen van de mouisterizer(paars) in de sample verpakking. Ik heb de verpakking ongeveer een half jaartje geleden gekocht en de mouisterizer netjes ongebruikt in de koelkast gelegd. Dit weekend voor het eerst gebruikt. Ik kreeg na paar uur jeuk oo mijn gezicht. De volgende dag kreeg ik zwelling en roodheden. Ik heb nog nooit een allergische reactie gehad. Maar dit doet verschrikkelijk zeer!! Ik heb uncover skincare gebeld wat ik moet doen en waarom dit gebeurd? Ze gaf aan dat deze samples niet lang houdbaar zijn.. ik ben op de verpakking gaan kijken en nergens staat er een houdbaarheidsdatum of aanbevolen aantal maanden houdbaar.. ik heb mijn werk af gebeld omdat ik met deze vuurrode huid, zwelling en branderig gevoel geen patienten kan behandelen.. een mondmasker opdoen schuurt te veel tegen mijn huid aan. Ik ben altijd te vreden over uw producten geweest. Maar van deze allergische reactie ben ik erg geschrokken en baal enorm dat ik niet kan werken.. Ik hoop dat er een passende oplossing gevonden kan worden..
Beste Dominique, Inderdaad enorm naar dat je huid zo'n heftige allergische reactie vertoont. Inmiddels hebben we met elkaar gesproken en ben je weer opgeknapt. De patchtest om uit te zoeken waar de allergische reactie vandaan komt kun je bij ons laten doen. We horen graag van je als je er weer tijd voor hebt.
Pluspunten
Ik gebruik de producten nu ruim een jaar en ik ben super tevreden. Ik heb altijd een wat rode, vlekkerige huid, gevoelig maar ook best vet. Ik kan tegenwoordig zonder foundation de straat op. Dat wasvoorheen ondenkbaar. Ik gebruik de hele lijn, behalve de repaircream (nog) niet. Op een of andere manier is deze steeds niet leverbaar. Dat gaat vast nog wel een keer goed komen.
VerbeterpuntenIk vind de verpakking vrij waardeloos. Ik kan nooit zien hoeveel product er nog in zit. Daarnaast kun je het pompje niet verwijderen om het laatste restje er nog uit te halen. Zal wel te maken hebben met de houdbaarheid. Het is mij al twee keer gebeurd dat het pompje van de zonnebrand niet meer werkte. Was gewoon totaal geblokkeerd. Gelukkig werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan. Kreeg onmiddellijk kosteloos nieuwe producten. Verder vind ik het jammer dat er geen kleinere verpakkingen beschikbaar zijn van de cleanser en de toner. Ik vlieg veel met alleen handbagage en dan mag je maar 100ml per product meenemen. Ik bestelde altijd een paar proefverpakkingen, maar dat is heel snel op en ik vind het te duur om steeds meerdere pakketjes mee te nemen.
Beste klant, Fijn dat de producten echt wat voor u doen. We blijven ons ontwikkelen, wie weet komen die kleinere verpakkingen er nog eens...
Pluspunten
De producten zelf vind ik top. Mijn huid is erg gevoelig. En jetske haar producten zorgen voor een stralende huid.
Verbeterpunteninformatie verstrekking bij aanpassing samenstelling producten mag beter. Kennelijk gebruiken ze een andere vitamine c (of een andere antioxidanten) die kennelijk stabieler is. Dese info heb ik echter uit ze moeten trekken. Waarom zetten ze deze info niet in hun nieuwsbrief? Nu kwam ik erachter doordat left over crème op de verpakking niet bruin werd maar wit bleef.
Pluspunten
Ik gebruik Uncover skincare ongeveer anderhalf jaar en ik ben er heel tevreden over, ik gebruik de hele lijn. Mijn favoriete producten zijn moisturizer, repaircream, toner en de exfoliant. Mijn huid ziet er goed uit en voelt prettig aan, ik merk echt dat deze lijn echt iets doet voor je huid. Ik ben ook erg benieuwd naar de vitamine a zuur serum, na mijn zwangerschap ga ik daar mee beginnen. Levering is supersnel en de service is prima! Bedragen zijn ook netjes, verpakking ziet er heel goed en clean uit. Mijn complimenten en ga zo door.
VerbeterpuntenDe cleanser gebruik ik voor een droge huid, er komt erg weinig uit het pompje.
Beste Karen, Fijn dat de producten je zo goed kunnen helpen. Neem over de Cleanser eens contact op met de klantenservice.
Pluspunten
Zeer positieve ervaring voor mijn huid. Een stuk minder gevoelig, een hele fijne stap in de weg naar een gezonde huid! De blogs zijn ook heel fijn en nuttig om te lezen. Go Team Jetske!
VerbeterpuntenUitbreiding van de producten; een masker? Prijzig inderdaad, maar het zeker waard. Snelle service, levering en nu ook gratis verzending. Yes! Zou graag ook een keer een huidanalyse krijgen, wie weet wordt dit in de toekomst opengesteld?
Beste Laura, Fijn dat het goed voor je werkt. Over een persoonlijke huidanalyse zou je eens contact kunnen opnemen met de klantenservice.
Pluspunten
Jaar geleden begonnen met SUNCOVER SPF 30 van Dr. Jetske Ultee: waanzinnig! Na jaren allerlei zonnebrandcrème uitgeprobeerd te hebben, na jaren van prikkende ogen eindelijk een crème die NIET in mijn ogen prikt. Trekt snel in. Ik gebruik het dagelijks, zomer en winter, gewoon als dagcrème. Heb wel het idee, dat de kragen van mijn (witte) werkkleding er niet écht wit van blijven, maar liever dat dan prikkende ogen!
Beste Bianca, Wat geweldig leuk om te horen dat het product je helpt. Misschien dat wat Dasty, Biotex of ossengal je kleding kan helpen?
Pluspunten
Fijne producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenUitbreiden van het assortiment, maar daar zijn ze ook hard mee bezig
Beste Jill, We zijn blij dat je tevreden bent en reken maar dat we hard werken aan vernieuwing.
Pluspunten
De producten van Uncover Skincare gebruik ik nu 6 maanden. Ik merk dat mijn huid oprecht verbeterd is. Ik had regelmatig ontstekingen rond mijn mond zitten. Sinds ik het stappenplan gebruik heb ik daar totaal geen last meer van. Daarnaast is mijn gezicht ook minder grauw geworden. Ook de foundation en de poeder is fijn in gebruik.
VerbeterpuntenDe producten zijn super fijn om te gebruiken! Het enige nadeel aan de flacons is dat je niet kunt zien wanneer deze leeg raken. Mijn tip is daarom om een strook doorzichtig te laten, zodat je weet wanneer het product bijna op is en je tijdig nieuwe kunt bestellen.
Beste Fleur, Geweldig dat het zo goed voor je werkt. Helaas kunnen we de inhoud van een fles niet tonen, omdat het invallende licht direct een negatief effect zou hebben op de kwaliteit van het product.
Pluspunten
duidelijke omschrijving en uitleg van de producten ,zodat je goed een keuze kunt maken. Ook fijn om alles eerst in het klein te kopen, dus geen grote uitgaven en ongebruikte flessen in je kast mocht het toch niet bevallen.
Verbeterpuntenje kunt niet zien wanneer je flesje leeg is, en ik ben zuinig dus heb het opengeknipt toen er niks meer uitkwam:-) HELEMAAL LEEG!!!!!!! dus ik ben zeer tevreden.
Beste Klant, Fijn dat je zo tevreden bent en inderdaad: leeg is leeg.
Pluspunten
Snelle levering. Fijne producten. Merk echt dat mijn huid verbeterd. Gebruik de producten nu 3 maanden en heb nu alles in mijn bezit.
VerbeterpuntenCleanser aan de prijzige kant. Veel van nodig om make-up te verwijderen.
Beste Marielle, Fijn dat je huid verbeterd is. Als je gelegenheid hebt, neem dan eens contact met de klantenservice op, misschien kunnen die je adviseren over het verwijderen van je make-up.
Pluspunten
Erg fijne producten. Mijn huid is echt verbeterd sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik. Toner, crème, exfoliant, vit A zuur, poeder, foundation, zonnebrandcrème. Ik ben overal zeer tevreden over. Snelle levering. Gratis verzending.
VerbeterpuntenPrijzig. Misschien leuk om vaste klanten korting te geven op hun verjaardag.
Beste B.A., Fijn te lezen dat je huid is opgeknapt.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA