Pluspunten
fijne producten, vooral de exfoilerende cremes zijn prettig, en doen echt iets voor je huid. sinds kort ook het serum in gebruik, en ook dat is een heel fijn product, helaas kan ik de moisterizer niet meer gebruiken vanwege allergie, ook daar bij ben ik geweldig geholpen toen dit de kop op stak middels een allergietest welke mij aangeboden werd
Verbeterpuntennog niet kunnen ontdekken
Beste Astrid, dank je wel voor je complimenten.
Pluspunten
Huidproducten die écht verbetering van de huid geven.
VerbeterpuntenAf en toe een product met een aanbiedingsprijs verkopen.
Beste E, Fijn dat je zo'n goede ervaring met onze producten hebt. Als je je abonneert op de nieuwsbrief, lees je over onze acties.
Pluspunten
Goede produkten, goede uitleg en service:).
VerbeterpuntenEen salon waar je live geholpen kunt worden. Soms wel wat prijzig. En ik zou het ook leuk vinden als er een tiener lijn zou zijn.
Beste mevrouw Van der Linden, Dank u wel voor de complimenten. Voor een persoonlijke huidanalyse kun je misschien eens contact opnemen met de klantenservice.
Pluspunten
Absoluut goede verzorgingslijn! Ik gebruik de no nonsense producten voor de vette huid en ben ontzettend tevreden over hoe mijn huid eruit ziet: egaal, fris, gezond. Het vitamine A serum heb ik onlangs gekocht en ook daarover heel tevreden. Deze verdienen 5 sterren! Het enige waar ik niet tevreden over ben is de zonnebrand crème.
VerbeterpuntenDe zonnebrand crème... deze ruikt echt heel erg muf, vies. Ik begrijp dat parfum toevoegen afdoet aan het idee achter het product, maar een van de goede ingrediënten zorgt ervoor dat het product ontzettend muf ruikt. Ik zal het dan ook zeker niet meer voor mijn gezicht gebruiken maar alleen voor mijn benen, om het product op te maken. Kan er geen natuurlijk ingrediënt toegevoegd worden om het beter te laten ruiken?
Beste Eleen, Dank je wel voor je mooie woorden over onze producten. Dat je de Suncover muf vindt ruiken is jammer, je schrijft zelf al over één van de ingrediënten. Dat is het precies, we willen geen maskerende stoffen gebruiken omdat die een slechte uitwerking op de huid zouden kunnen hebben.
Pluspunten
Ik vind Uncover Skincare erg klantvriendelijk en deskundig. Ze geven altijd antwoord op mijn huidvragen. Helaas zijn de producten niet geschikt voor mijn huid. Van de toner kreeg ik uitslag en van de repair cream acné.
VerbeterpuntenEen crème ontwikkelen voor de gecombineerde huid.
Beste Ester, dank je wel voor lovende woorden, ondanks je ervaring. Jammer dat de producten niet voor je werken. We hopen dat je producten vindt die wel geschikt zijn.
Pluspunten
klantvriendelijk. Omdat mijn rosacea huid hypergevoelig is kan ik helaas niet tegen elk product van uncover skincare. De foundation en bronzer vind ik erg fijn.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er een rosacea lijn zou komen.
Beste Ingrid, Dank je wel voor je reacties. Neem eens contact op met de klantenservice, misschien hebben we nog wel een nuttig advies voor je rosacea huid
Pluspunten
Mooie producten, die mijn huid verbeteren en weldadig doen aanvoelen. Goede service met prompte levering.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn indien Uncover Skincare een huidkliniek/annex schoonheidssalon zou opzetten. Kan hierover uitsluitsel gegeven worden? Hiermee zou aan een reeds vaak geuite behoefte voor persoonlijk advies (face to face) tegemoet gekomen worden. De foundation sample (nr.20) heb ik helaas nooit mogen ontvangen.
Beste BJA, Dank je wel voor je lovende woorden. We hebben nu ons Skincare Centre, waar we huidanalyses verzorgen. Neem eens contact op met de klantenservice, ook over de Foundation Sample.
Pluspunten
Goede produkten. Betrokken klantenservice met goede adviezen. Snelle levering.
VerbeterpuntenSample pakket was na twee dagen op en daardoor te duur.
Beste Lena, Dank je wel voor je goede feedback.
Pluspunten
Snelle levering. Ongekende service: ooit heb ik nl. div. producten besteld, waaronder de moisturizer, tijdens een snikhete periode in de zomer van 2016. Voor het eerst liet ik de bestelling bezorgen op een afleverpunt op het Zuidplein. Deze winkel had alle pakjes van die dag niet geaccepteerd omdat hun magazijn vol stond met naleveringen na de post.nl staking. Ik heb Uncover gebeld en het probleem uitgelegd. Ze hebben direct alle producten opnieuw toegezonden naar mijn huisadres. Een week later heb ik de eerste bestelling alsnog kunnen ophalen op het Zuidplein en direct retour gezonden naar uncover skincare. Als dat geen service is !
VerbeterpuntenHouden zo!
Beste Franza, Dank je wel voor je lovende woorden. Dat zouden we in 2017 weer doen :-)
Pluspunten
Jetske Ultee geeft eerlijk en oprecht huidadvies. Door haar adviezen + producten is mijn huid mooier (en gezonder) dan ooit.
Verbeterpunten-
Beste Kelly, Wat fijn dat we je kunnen helpen. Daar zijn we blij mee.
Pluspunten
ik gebruik sinds een paar weken de producten en ik ben erg enthousiast. Ik heb het langzaam opgebouwd ('s avonds gebruik ik de cleanser, tonic, exfoliant en de moisturizer en 's ochtends nog mijn oude producten). Ik ben erg tevreden: 1. de producten zijn geurloos. In andere producten zit vaak parfum en dat kan vaak irritaties geven. 2. handige doseerpomp, zodat je ook niet teveel gebruikt. 3. goede prijs/kwaliteitverhouding. 4. overzichtelijk assortiment en zeker niet teveel diverse producten. 5. uitstekende klantenservice en 6. leuke blogs waar je echt iets aan hebt. Binnenkort ga ik de vitamine A serum, zonnebrandcrime en repaircreme proberen.
Verbeterpunteneen schoonheidssalon zou wenselijk zijn. Nu ga ik niet omdat ik dan weer in aanraking kom met andere producten en dat wil ik proberen te voorkomen.
Beste Annelies, Welkom bij de club en dank je wel voor je lovende woorden. Als je vragen hebt, helpt de klantenservice je graag verder.
Pluspunten
Ik bestel regelmatig de Suncare 30, cleanser en moisturizer. Sinds ik rosacea heb, kan ik bar weinig verdragen. Gelukkig zijn de producten van Uncover mild en voedend. Maar wat ik vooral prettig vind is de klantenservice. Als je een vraag hebt, dan krijg je deskundig advies. Ook is het super dat ik een product op de avond kan bestellen en de volgend ochtend netjes bezorgd krijg.
VerbeterpuntenEen productenlijn speciaal voor mensen met rosacea zou ideaal zijn. Type 2.
Beste klant, Dank je wel voor je reactie, we zijn blij dat we je kunnen helpen.
Pluspunten
Ik ben dolblij met uncover skincare: het heeft mijn huid enorm verbeterd. Ik heb rosacea, en van de winter zat ik nog helemaal onder de bultjes, maar door het gebruik van uncover heeft mijn huid er nog nooit zo glad sn stalend uit gezien als nu!!!
VerbeterpuntenEen zonnebrand die goed werkt onder foundation, ik merk dat deze snel gaan rillen bij mij.
Beste Roos, Gefeliciteerd met je stralende huid! Wat betreft het rillen, misschien kun je iets langer wachten met het aanbrengen van de foundation? En neem anders eens contact op met de klantenservice.
Pluspunten
zonnebrandcreme smeert goed, we gebruiken het nu voor het tweede jaar. alleen ruikt het echt vies; (zie verbeterpunten.) het proefpakketje met de smeersel is ook goed bevallen. Jammer dat het zo verschrikkelijk prijzig is... nu wordt het hopelijk een verjaardagcadeau.
VerbeterpuntenIk vind de suncover echt stinken. als ik de kinderen ingesmeerd hebt, blijven mijn handen vies ruiken en als ze even op schoot komen zitten, ruik ik het ook weer. Pas na een douche is dat weg. Nu dus in twijfel of we het voor het derde jaar gaan gebruiken.....
Beste Klaartje, We zijn blij dat de producten je goed doen. Wat je ruikt zijn de grondstoffen, die we natuurlijk niet parfumeren, dat zou weer negatief kunnen uitpakken voor je huid. Wat jammer dat het je niet bevalt.
Pluspunten
Zeer goede persoonlijke service. De klant is hier echt koning met goede bekwame mensen. gebruik de repair Cream. Super snelle opname zonder residu. Heel erg fijn voor een droge huid. Ik gebruik het na de douche. Een aanrader.
Beste Rob, Dank je wel voor de complimenten en fijn dat je zo blij bent met het product.
Pluspunten
Ik gebruik sinds kort de repair cream als handcrème. Ik heb last van eczeem, onder andere op mijn handen. Na één dag regelmatig smeren met de repair cream zijn mijn eczeemplekken veel minder rood en vurig en jeuken ze ook een stuk minder. Ik hoef hierdoor minder te smeren met triamcinolon (hormoonzalf). Hier ben ik super blij mee, helemaal omdat ik nu zwanger ben en het liefst zo min mogelijk medicijnen gebruik. Echt een aanrader voor mensen met eczeem!
Beste Lisette, Wat fijn dat de Repair Cream je zo goed helpt. En gefeliciteerd met je zwangerschap!
Pluspunten
Ik bestelde een proefpakketje en kreeg het de volgende dag al in huis. En toen ik het openmaakte....wauw wat n mooi cadeautje voor mezelf! Ik was al fan van Jetske vanwege haar kennis en enthousiasme mbt huidverzorging (ik ken haar nog van mijn werk bijVelthuis Kliniek) maar nu ik de producten ben gaan gebruiken denk ik alleen nog maar: waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? !
Beste Bianca, Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Zo zie je maar, het is nooit te laat voor een nieuwe start :-)
Pluspunten
Ik ben heel blij met de moisturiser, cleanser, exfoliant en vitamine A serum (hoera!). Heerlijke, betaalbare producten die echt iets doen.
VerbeterpuntenDe suncare spf 30 laat een witte waas achter. Ik gebruik hem daarom niet meer, helaas....
Beste Nynke, Fijn dat de producten echt iets voor je doen. Wat je ervaart met de Suncare zijn de zonnefilters die hun (witte) werk doen. Dat kan per persoon verschillen, heel jammer dat het voor jou niet werkt..
Pluspunten
Kan niet anders zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik deze producten heb ontdekt. Na al mijn chemotherapieën had mijn huid ontzettend veel extra verzorging nodig. Daarbij had ik na mijn twee zwangerschappen een enorme pigmenten "zwangerschapsbril" overgehouden. Sinds ik alle producten gebruik is dat ook helemaal verdwenen. Mijn huid straalt aan alle kanten en is in een topconditie. Het cijfer van mij is een 10!
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste D, Wat ontzettend fijn dat je huidconditie zo is verbeterd. Dank je wel dat je dat met ons wilt delen. We zijn heel blij voor je.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de producten, vooral het Vit A serum en de Repair creme zijn erg fijn. Bij de moisturizers kon mijn acne -gevoelige huid nog wel eens reageren (misschien door de hoge concentratie Vit C?), maar de Repair is een weldaad!!! Ook de exfolianten zijn hun geld waard. De blog volg ik misschien al zo'n 8 jaar, en heb er al zoveel tips over kunnen doorgeven aan anderen. Team Uncover: ga zo door <3
VerbeterpuntenEen concealer voor puistjes en/of wallen zou een top aanvulling op de foundations zijn
Beste CP, Fijn dat de producten je helpen. Als je vragen hebt over gebruik of reacties, mail of bel gerust met de klantenservice, die helpt je graag verder.
Pluspunten
Erg blij met de repair Cream. Ik gebruik al de moisturizer naast de toner. In de winter was dit echter niet genoeg voor mijn droge huid. Heb de repair Cream nu 2 dagen gebruikt boven op de moisturizer. Voelt niet vettig aan en trekt snel in. Ik heb last van eczeem en heb de repair Cream ook op mijn eczeem plekken gesmeerd. Op sommige plekken even een beetje branderig gevoel wat snel weg trok. Na 2 dagen smeren is de droogheid en ruwheid een stuk afgenomen.
VerbeterpuntenJammer dat de repair Cream nog al prijzig is. Voor gezicht/ lippen etc is de prijs prima te doen maar als je zoals ik eczeem hebt op armen/ nek/ benen wordt het een dure bedoeling. Gebruik dus nu gewoon mijn basis creme (apotheek) voor het lijf en de repair Cream voor gezicht en hals.
Beste Muriel, Blij te zien dat je huidconditie zo is verbeterd. Fijn!
Pluspunten
Heb sinds kort de exfoliant en de gezichtsreiniger voor mijn puber zoon aangeschaft. Hij heeft erg veel last van acne en wat was het resultaat snel zichtbaar! binnen 3 dagen was zijn huid al minder rood en ontstoken en met ca 2 weken was ook de acne veel minder heftig! Hij is er erg blij mee en ik dus ook!
Beste mevrouw Timmer, Wat geweldig dat de huid van uw zoon zoveel beter is geworden. Dat maakt ons ook blij.
Pluspunten
Ik gebruik nu bijna 4 maanden de moisterizer voor een droge huid..ik ben 60+ En heb helaas veel zonneschade in de tropen opgelopen.Maar toch heb ik al een paar keer te horen gekregen dat mijn huid er beter uit ziet.Rustiger, minder rode vlekjes en pigmentvlekjes lijken lichter geworden en huid voelt zachter aan. Het is prettige creme in het gebruik.Ook de zonbescherming bevalt prima.Helaas is het gebruik van alle producten te duur voor mij.Bezorging is supersnel.
VerbeterpuntenDe samples vond ik wel erg klein en pompjes werkten bij 2 producten niet.
Beste Marianne, Fijn dat de producten je goed bevallen en dat je huid er beter uit ziet. Als je in het vervolg een defect product hebt, mail of bel dan maar met de klantenservice.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA