Pluspunten

De producten zijn heel fijn om te gebruiken, mijn huidbeeld is veel rustiger, poriën schoner en ik heb een veel egalere teint.

Ik las bij de recencies dat mensen grotere mini's willen voor op reis - ik bestel zelf altijd op internet kleine flesjes en potjes, die vul ik dan zelf als ik op vakantie ga. Misschien een idee om een leuk setje in een klein Uncover-tasje te maken voor de producten en dat aan te bieden in plaats van grotere mini's maken? Is beter voor het milieu en je kunt zo precies meenemen wat je nodig hebt, wat ook weer verspilling voorkomt. Even uitkoken en t is weer schoon! Qua producten vind ik persoonlijk dat de cleanser niet goed genoeg reinigt s avonds (vooral mijn make-up) en van de foundation gaat mijn T-zone onwijs glimmen. Maar dat komt misschien ook omdat ik toch nog niet de juiste combinatie gebruik van producten, het blijft daarom ook erg jammer dat je niet ergens heen kunt gaan voor advies.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, super snelle levering, vriendelijke hulp bij vragen. Topproducten. Ben nu 41 en loop al sinds de pubertijd te tobben met mijn slechte huid. Ik gebruik de producten nu een paar maanden en weet niet wat ik meemaak! Eindelijk ziet mijn huid er rustig en mooi uit!! Nooit gedacht dat ooit nog mee te maken.. Ik ben mega fan van de producten van Uncover Skincare! ❤

Pluspunten

De producten zijn echt heerlijk! Mijn huid voelt heel fijn aan en het lukt me voor het eerst ze trouw te gebruiken omdat ik merk dat het werkt! Bestellingen worden altijd snel behandeld waardoor je je product ook snel thuis hebt. Erg fijn!

Pluspunten

Uncover skincare is echt geweldig! Één van de weinige producten waar mijn gevoelige huidje tegen kan! Mijn rosacea is een stuk minder geworden door deze producten. Ik heb een erg droge huid, maar vind het altijd vervelend als een crème te vet aan voelt op je gezicht. De moisturizer van uncover is totaal niet te vet, maar voelt heerlijk aan op m'n gezicht en doet precies wat nodig is! En dan de nieuwe serum, ik ben verliefd!! Ik zie nog niet heel veel verschil in de fijne lijntjes die ik heb, maar daar gebruik ik het nog tekort voor. Maar voor puistjes werkte het meteen geweldig! Zo rond m'n menstruatie allemaal puistjes op m'n kin, ik smeerde 's avonds voor het slapen gaan de vitamine A serum op en de volgende dag... al m'n puistjes weg! Ik geloofde nooit in wonderen, maar nu zeker wel! Ben benieuwd wat de serum op langere termijn gaat doen. Ik heb de make up van uncover nog niet geprobeerd, eerst m'n huidige even opmaken. Maar kijk er nu al naar uit, volgens mij zijn ook dat prachtige producten.. Ik ben fan!!

Ga zo door!! Hopelijk komt er in de toekomst nog veel meer bij, zodat ik alles van uncover kan gebruiken! Ik wil niks anders meer..

Pluspunten

Verbluffend resultaat sinds ik de Uncover skincare producten gebruik. Iedereen in mijn omgeving merkt dit ook op en bevel dan ook zeker de producten aan. Een paar vriendinnen heb ik al weten te overtuigen en zij zijn ook erg blij met het resultaat. Ik blijf voortaan trouw en naar tevredenheid de producten gebruiken!

Wanneer komt de mascara van Uncover uit? Ik kijk erg uit naar de komst van een Uncover salon i.p.v. Dat ik nu behandelingen boek in het ontelbare aanbod van andere salons met veel te dure producten en vaak irriterende ingrediënten. En kan er op locatie van Uncover op aanvraag een afspraak gemaakt worden voor een huidanalyse. Aanvullende suggestie: organiseren van workshop/info-middag/avond met spreker/presentatie. En een ladiesnight met mini-behandeling, make-up tips en een goodiebag?

Pluspunten

Kleine productrange met duidelijke uitleg en test om juiste keuze te maken. En bij vragen kan je ook bellen voor advies. De producten zelf smeren goed, ruiken lekker, mooie pompverpakkingen en het belangrijkste: je ziet resultaat. Verder vind ik de blogs het lezen waard.

Nog eens om de tafel met PostNL over het aantal afleverpunten. Dat wordt steeds beperkter. Verpakking met een doorzichtig streepje zodat je kunt zien wat er nog inzit. Vooral bij bijna leeg vind ik dat nu lastig inschatten.

Pluspunten

Alle huidverzorgingsproducten gebruik ik. Sindsdien is mijn huid een egaler. Ben ook heel enthousiast over de SPF 30 in de literfles. Goed doordacht. Omdat de fles zo groot is en maar een jaar goed blijft ben je niet zuinig met gebruik.

De laatste keer kon ik mijn bestelling alleen maar laten bezorgen en niet meer ophalen. Vind het jammer dat je hier niet meer voor kunt kiezen.

Pluspunten

Uitstekende verzorgende producten die niet irriteren (jaren gezocht!) en verzending altijd op tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fijn dat er samples zijn die je kunt uitproberen voor maar 12,95. Leuke verpakking en snelle levering! Wat ik er positief vind is dat de producten ongeparfumeerd zijn. Leuk dat je foundation bij kreeg om te proberen.

Ik heb de samples voor droge en gevoelige huid uitgeprobeerd. Ik had gehoopt dat ik deze producten kon inwisselen voor de shiseido producten die ik momenteel gebruikt. Maar helaas werkt het niet bij mij. De eerste avond dat ik de producten gebruikte prikkelde het op mijn gezicht, mijn wangen en kin werd rood en het voelde trekkig aan. Ik weet dat mijn huid moest wennen aan de producten, dus in de ochtend weer gebruikt. Ik voelde dat toen ik de toner op deed dat mijn huid weer prikte. De hele dag door voelde mijn huid erg droog, trekkig, rode vlekken en warm aan. Alsof mijn huid verbrand was. Ik durfde die avond de producten niet nog een keer te gebruiken, omdat mijn huid erg brandde. Die avond had ik maar mijn huid met een zalf die ik van de dokter heb gekregen ingesmeerd. De pijn en roodheid is gelukkig verdwenen. Ook de foundation heb ik uitgeprobeerd. Die benadrukken mijn schilfertjes op mijn gezicht. Helaas ook geen succes bij mij. Dus blijf ik bij Armanie van luminous silk. De testers heb ik aan mijn moeder gegeven dus misschien dat het wel past bij haar huid.

Pluspunten

Het heeft m'n huid veel goed gedaan! Als ik het kon betalen dan kocht ik steeds alle producten. Nu ga ik soms nog voor een goedkopere variant maar dat zie ik dan ook heel snel weer terug op mijn gezicht helaas. Maar stuk voor stuk zijn het top producten! En superfijn dat de verzendkosten eraf zijn gegaan!

Hoe krijg ik de laatste restjes uit de verpakking? Misschien kan de verpakking hergebruikt worden zoals bij Ariane Inden? Het is toch behoorlijk aan de prijs. Als ik het zo uit m'n blote hoofd goed heb, ruim €360,- als je alles gebruikt.

Pluspunten

Een paar jaar geleden begon ik wat problemen met mijn huid te krijgen. Niet schrikbarend, maar toch. Via een programma op tv ontdekte ik de producten van Uncover Skincare. En mijn huid begon toch op te knappen! Inmiddels houd ik mij trouw aan de voorschriften van Jetske Ultee en dat bevalt mij heel goed. Ik word blij als ik in de spiegel kijk en het leukste is: vrijwel iedereen schat mij jaren jonger.... hoe leuk is dat?!

lekker doorgaan met het ontwikkelen van skincare met hoog geconcentreerde goede ingrediënten. Ik ben sowieso alvast fan!

Pluspunten

Heel goede producten. Ik had altijd een trekkerige/droge huid, maar sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik, heb ik daar geen last meer van. Met name de cleanser en moisturizer zijn mijn favoriet! Daarnaast: de producten zijn wel duurder dan de drogisterijmerken, maar dit is het absoluut waard. Je betaalt niet teveel. En als je je erin gaat verdiepen...wat een 'zooi' is er op de markt met bijvoorbeeld parfum. Echt een eyeopener. Geen marketingtruc bij de producten van Uncover skincare, het zijn écht goede producten! Ze 'smeren' je goede producten aan :-).

Een salon met behandelingen opzetten. Dat kunnen uiteraard professionele behandelingen zijn, maar ook een schoonheidssalon zou ik fijn vinden. Ik zou graag weer naar de schoonheidsspecialiste gaan (in Rdam e.o.), maar die werken met andere merken waar zij helemaal weg van zijn, maar ik bij nader onderzoek achter ben gekomen dat ze helemaal niet goed zijn en veel te duur. Ik wil dat niet meer op mijn gezicht. Ik ben dus voor een Uncover-salon met 'standaard' schoonheidsbehandelingen én voor professionele behandelingen: dat er precies wordt aangeboden waar jouw huid behoefte aan heeft.

Pluspunten

Altijd een onrustige huid gehad met lichte acne. Veel verschillende dure producten geprobeerd. Altijd hadden deze producten als resultaat dan het mijn huid uitdroogde en mijn huid niet prettig aanvoelde. Sinds ik de producten van uncover gebruik is mijn huid veel beter en voelt het ook heel fijn. Ik heb er erg blij mee en zal nooit meer overstappen op wat anders!

Een lijn speciaal voor mannen:)

Pluspunten

Fijne producten. Prijs/kwaliteit in verhouding. Huid voelt heel goed aan en ziet er fris en gezond uit. Goede en eenvoudige flacons.

Op flacons zichtbaar maken hoeveel er nog in zit. Mannenlijn is wenselijk.

Pluspunten

Ik gebruik de producten van Uncover sinds een half jaar en ik vind de producten erg fijn. De nieuwste aanwinst van de verzorgingslijn, het vitamine A serum, vind ik echt fantastisch.

Tot nu toe alleen positieve ervaringen.

Pluspunten

Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven hoe goed Uncover Skincare werkt. Ik ben 30 jaar en kamp al ongeveer 15 jaar met een zeer acné-gevoelige huid. Na alle mogelijke producten "voor een moeilijke huid" te hebben geprobeerd, tientallen dermatoloog- en huidtherapeutbezoeken en zeven (!!!) keer Isotretinoïne te hebben geslikt om mijn huid rustig te krijgen, zakte alle moed me in de schoenen toen de ontstekingen na een aantal maanden weer terugkwamen. Ik begon aan Uncover met het idee van "Het zal toch wel niet helpen, but I'll try", maar ik ben serieus flabbergasted van het supergoede effect! Mijn huid is nog nooit zo goed geweest en heeft een gezonde glans. Ik heb vrijwel geen last van pukkels meer en ook tijdens mijn vakantie naar Colombia (waar de luchtvochtigheid enorm hoog was en ik daar normaal ook extreem heftig op reageer) had ik NUL pukkels. Dit kan geen toeval zijn, deze producten werken echt. Ik ben dan ook een wandelend reclamebord en vertel iedereen, gevraagd en ongevraagd, hoe fantastisch dit merk is. Dit moet iedereen proberen! Ik kies in ieder geval niets anders meer! Uncover, ik ben je eeuwig dankbaar voor mijn mooie huid!

Een speciale lijn met mannenproducten. Ik wil namelijk dat mijn vriend het ook probeert, maar hij heeft het idee dat het alleen voor vrouwen bedoeld is. Op de reclame-uitingen staan natuurlijk ook alleen maar vrouwen, dus wellicht een aparte campagne voor mannen? Die blauwe limited editions zou ik persoonlijk houden.

Pluspunten

Hele fijne producten. Ik heb een heel gevoelige huid en mijn huid reageert hier echt goed op. Ik merkte pas bij gebruik van Uncover hoeveel verschil het maakt met de producten die ik eerder gebruikte. Mijn huid is veel rustiger, egaler en zelfs een beetje stralend.

Ik zou heel willen dat ik een schoonheidsspecialiste had die deze producten gebruikt.

Pluspunten

Hele fijne spullen.. Mijn huid voelt een stuk gladder. Acné onrust is niet totaal verdwenen, maar ik heb wel het idee dat ik nu doe wat ik kan doen. Exfoilant en vitame A serum vind ik het geld dubbel en dwars waard!!

Pluspunten

De producten zijn heel fijn en verdraag ik goed. Daarnaast heb ik goed en servicegericht advies gekregen, fijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fantastische producten. Mijn huid ziet er prachtig uit.

Ik vind de moisturizer snel op gaan. In 1 maand 50€ uitgeven voor een moisturizer is best veel. Ik gebruik 2x per dag 1 pompje, dat lijkt mij niet veel. Ik denk dat ik hierom ook niet doorga met iig de moisturizer.

Pluspunten

Producten doen echt wat ze beloven ! Mijn huid is nu mooi en rustig en heeft goede structuur .Met mijn leeftijd (50) ben je al heel snel ' slachtoffer' van de dure merken met hun anti rimpel crèmes die behalve lekker ruiken helemaal niks doen voor je huid . Uncover laat mijn huid stralen en op zn mooist uitkomen

Ben ook fan van jullie make up producten dus deze graag uitbreiden !

Pluspunten

Mijn interesse werd gewekt door de blog van Jetske Ultee. Aansprekend vanuit belang van de huid en gericht op werkzame stoffen en niet op geur. Mijn huid werd idd merkbaar gevoed en de acne roseaca verdween bijna helemaal, Mijn enthousiasme heeft nu tot gevolg dat ook beide dochters de producten gebruiken met een mooi en vooral fijn resultaat voor een gevoelige huid. De service als iets moet worden geruild is buitengewoon goed en snel.

Pluspunten

Fijne producten voor je huid. Duidelijke site met goede uitleg. De producten worden snel geleverd met bijsluiter. Via de site is gemakkelijk contact te leggen, je krijgt snel en deskundig antwoord terug.

Ik zou graag een keer 'echt' naar mijn huid willen laten kijken. Via de mail kan ik mijn vragen stellen, maar laten zien en bespreken zou ik fijn vinden. Nu ga ik geregeld naar een schoonheidsspecialiste maar zij werkt met andere producten. Echt advies geven vanuit de producten die ik gebruik krijg ik dan niet.

Pluspunten

Al jaren was ik een vaste bezoeker bij de schoonheidsspecialiste. Van alles geprobeerd van dure merproducten met kaviaar tot homeopathie. Ik eet gezond en sport veel en toch had ik een slechte huid. Totdat ik een presentatie bijwoonde waar Jetske Ultee sprak. Ik gebruik de producten nu al een aantal jaar en heb nooit meer last van mijn huid gehad. Wat een topproducten. Ik raad het iedereen aan.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA