Pluspunten

Milde producten zonder irriterende stoffen en redelijk hoge concentraties actieve stoffen, en ook alleen stoffen waarvan bewijs is dat ze werken. Het is fijn dat je de concentraties van de stofjes weet, de meeste bedrijven laten hier niks over los, vaak betekent dat dat de concentratie vrij laag is. Geen vervelende essentiele olien of plantenextracten. In de suncare wordt alleen Tinosorb gebruikt, dit is een van de beste meest stabiele zonfilters. Je kan vragen stellen aan het bedrijf over productkeuze, ook van andere merken. Super snelle levering. De airless pompjes zijn super handig met het doseren, en je hoeft niet met je vingers in een potje. Prettig dat er niet per product 6 verschillende lijnen zijn, zoals bij Paula's Choice, je kan makkelijker een keuze maken.

Producten zijn erg duur, elk product is net nog even duurder dan de duurste variant van de concurrent, vooral 40 euro voor 150mL toner is in mijn beleving niet te rechtvaardigen (Niacinamide is een hele goedkope grondstof). Reinigers halen geen make up weg, en reiniger voor droge huid is niet heel effectief in het algemeen. Moisturizers laten een glimmend laagje achter en kunnen gaan rullen. De Suncare SPF30 is plakkerig en laat een zeer duidelijke witte waas na, als het regent lopen de witte banen over je huid. Dit is erg jammer want het is werkelijk de beste zonnebrand qua ingredienten die ik ooit hebt gezien. Als vrouw kan je eventueel een foundation gebruiken, dit verminderd de witte waas, maar als man heb je hier helaas niks aan. Vrij beperkt aanbod aan actieve stofjes, ik mis Resveratrol, Superoxide Dismutase, EGCG, Curcumin, alpha Lipoic Acid, Quercetin etc. De airless pompjes zijn handig, alhoewel ik me afvraag hoe noodzakelijk het echt is aangezien Ascorbyl Tetraisopalmitate ten minste 18 maanden volledig stabiel is voor zuurstof, en Niacinamide is volledig stabiel voor licht en zuurstof.

Pluspunten

Echt heel fijne producten! Ik gebruik het nu zo'n 1,5jaar en ik kan niet meer zonder! Ik ben ook net een wandelend reclamebord voor jullie producten, want zodra gezichtsverzorging in een gesprek ter sprake komt begin ik spontaan een betoog te houden over jullie lijn! (Met succes overigens! ;) ) Kortom, héél erg fijn en echt een uitkomst na jaren dealen met een acné-huid.

Zoals ik ookal eerder las een verpakking die wat groter is dan de samples voor op vakantie. Ik heb het afgelopen zomer zelf in kleine verpakking gedaan voor tijdens het backpacken en de exfoliant is volledig uit het bakje gelopen... ook met de hele lijn naar m'n vriend gaan is onhandig, omdat het veel, grote flessen zijn en de lijn te duur is om dubbel te kopen... dus dat is mijn tip :)

Pluspunten

Gebruik Uncover Skincare sinds een paar maanden en ben erg tevreden. De levering is snel en alles ziet er keurig verzorgd uit. Ook handig dat je bestelling onthouden wordt.

Is er misschien een mogelijkheid om een kijkvenster in de flesjes te maken zodat je kunt zien hoeveel er nog in de flesjes zit?

Pluspunten

Geweldige producten... super mooi resultaat op mijn huid

Bij de verpakking een smal strookje doorzichtig maken zodat je makkelijker kunt zien of deze bijna leeg is of niet.

Pluspunten

Ik kan eindelijk zeggen dat ik na jaren zoeken en proberen van allerlei cremes, de juiste heb gevonden! Omdat ik een gevoelige huid heb is het heel fijn dat je van bijna alle producten eerst samples kunt kopen. Na een week de samples geprobeerd te hebben ben ik helemaal om! Mijn huid ziet er sinds lange tijd veel rustiger uit.

Eigenlijk geen verbeterpunten.

Pluspunten

No nonsense, online huidtest die duidelijk is, goed advies en natuurlijk uitstekende producten. Mijn huid vaart er echt wel bij. Ook de foundation en bronzen zijn fantastisch.

Make up op afstand kopen is lastig, een sample van de foundation zou fijn zijn. Is het niet een idee om te laten betalen voor een sample, maar dat je dan het geld terugkrijgt als je daadwerkelijk overgaat tot aanschaf van de foundation?

Pluspunten

De Uncover Skincare doet wat het belooft. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest.

Pluspunten

Er wordt een zo eerlijk mogelijk beeld geschetst (een moeilijke huid wordt nooit een makkelijke huid) en ik vind het van lef getuigen dat je ook (goedkopere) alternatieven meegeeft! Ik gebruik de hele lijn een klein jaar en sinds ca vier maanden ook de foundation en poeder(s). Ik heb een moeilijke huid en zeker de exfoliant voor de normale tot vette huid, doet dan wonderen. Over de moisturizer blijf ik twijfelen (beide varianten geprobeerd en is soms te vet en soms te droog) en de zonnebrand vind ik te vet. Daar gebruik ik de Suncover voor. Ik blijf zeker de producten gebruiken en vind ze niet te duur (zeker niet als je net al ik heel vaak halve potjes hebt weggegooid omdat het het dan toch niet bleek te zijn). Volgens mij zijn tegenwoordig de verzendkosten helemaal opgeheven, dat vind ik sterk en verlaagt ook de drempel om een los product aan te schaffen en niet direct voor €70 te moeten besteden.

Ik zou heel graag een echte analyse ondergaan ipv via internet en daar zou ik ook echt wel voor willen betalen. Dat vind ik ook meer bij de kwaliteit die Uncover wil bieden passen en je kan dan ook direct de juiste producten kopen. Zonnebrand voor het gezicht vind ik erg prijzig, gelukkig hebben jullie Suncover (die heeft alleen een weeige lucht) De samples zijn te weinig als je op vakantie gaat en de gewone verpakkingen van de cleanser en toner zijn wel groot. Mss zijn daar ook 50 ml versies van te maken. Ik mis een product om je make-up (gezicht, ogen en mond) mee te verwijderen. Gebruik nu Garnier Skin Naturals Micellair Water en dat is dan wel naast een vrij prijzige cleanser.

Pluspunten

De bestelling wordt ALTIJD snel en correct afgeleverd. Via de mail word je op de hoogte gehouden, wanneer levering gaat plaatsvinden. Jarenlang had ik schilfertjes aan de zijkant van mijn neus. Alle (dure) producten uitgeprobeerd, maar niets hielp. Tot ik de Uncover Skincare producten gingen gebruiken. Bovenstaand probleem is voorgoed verdwenen!!!

Zou het niet weten. Hoop jullie altijd doorgaan en vooral niet stoppen.

Pluspunten

De producten van Uncover gebruik ik nu sinds enkele jaren. Daarvoor altijd dure merken gebruikt. Het was wennen in het begin, omdat er geen geur aan de moisturizer zit. Ik ben meer dan tevreden over de producten. Dit is ook te zien aan mijn huid. Omdat de producten zo zacht zijn en geen irriterende stoffen bevatten zijn ze voor iedereen geschikt. Zelfs voor mijn nichtje met rosacea. Uniek, Universeel, Uncover.

Een extra product aan de lijn toevoegen voor de rijpere huid, zoals een serum of een masker oid.

Pluspunten

Fijn, eerlijk en niet te ingewikkeld bedrijf

misschien een serum (vitamine c)

Pluspunten

Alleen maar positief! De ingrediënten die in de producten zitten zijn allemaal essentieel. Geen troep, geen toevoegingen en allemaal optimaal werkzaam. Waarom toch dure/bekende merken? Die zijn er voor je imago en meestal niet voor de verbetering van je huid, je jeugdige uitstraling of de veiligheid van de producten. Uncover is eerlijk, doet wat het belooft en haalt het beste uit je huid. Met deze producten is verstoppen onder make up vaak niet meer nodig. Ik ben 54, net weer getrouwd, en mensen die mij niet goed kennen, feliciteren mij en vragen vaak of er nu ook kinderen komen. Zegt wel wat he!!

Pluspunten

Zeer goede producten, duidelijke en eerlijke uitleg en snelle levering.

Geen, dit is de eerste producent die eerlijk is, beloften waarmaakt en vooral wetenschappelijk onderbouwde claims naar buiten brengt. Bedankt!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb de dagcreme voor de vette huis gekocht, was totaal geen fijne crème. Liet een plakkerige vettig laagje achterop m'n huid heb het er na een uur gelijk vanaf gewassen. Daar gaat m'n 50 euro de prullenbak in. Helaas.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie verpakking Hygiënische verpakking

Eind oktober moisturizer voor droge huid gekocht om mijn littekens na operatie mee in te smeren. Jetske Ultee raadt haar eigen moisturizer bij littekens aan. Heb het gebruik rustig opgebouwd. Na zes weken kreeg ik vanuit het niets heftige uitslag. Precies op de plekken waar ik smeerde. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Wat een troep! Na een week contact met klantenservice gezocht. Uitslag werd alleen maar erger. Foto's gestuurd ter bevestiging. Ik gebruikte geen enkel ander product op die plekken. Desondanks verliep het contact zeer moeizaam. Uiteindelijk toestemming gekregen product te retourneren en geld teruggekregen. Na stoppen met product verdwijnt uitslag nu geleidelijk (na twee weken er nog niet geheel vanaf, in het gezicht).

Pluspunten

Super fijne verzorgings-producten, die echt wat doen voor je huid. Na paar dagen zag ik echt een verschil, voor mij geen andere producten meer.

Pluspunten

Na jarenlang zoeken naar oplossingen voor mij huidproblemen, vond ik de blog van Dr. Ultee. Hierdoor leerde ik enorm veel over mijn huid en wist ik welke producten te schrappen en welke aan te schaffen. Inmiddels is er de eigen lijn deze heeft toch de meest perfecte combinatievan de ingredienten die nodig zijn. Over Uncover kan ik al na twee dagen zeggen dat het iets doet! Ik heb na jaren van probeersels en mezelf afvragen wat ik nu moet met mijn huid, weer hoop! Ik ben groot fan en kan het iedereen aanbevelen die zoekt naar een echt goede huidverzorging.

Deze heb ik niet, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben 45 jaar en merk dat mijn huid nu echt iets extra's nodig heeft. Ik ben gezegend met een huid met heel weinig rimpels en geen onzuiverheden. Mijn zoektocht naar producten die echt effect hebben op de huid, bracht mij bij Uncover. Na het proberen van de proefverpakking heb ik onlangs de hele serie aangeschaft. Prijzig, maar als het werkt is het echt het geld waard!

Af en toe een leuke aanbieding!

Pluspunten

Ik heb geen moeilijke huid, hoewel soms wel wat gevoelig en vooral voor de menstruatiecyclus wat last van puistjes. Echter, ik heb wel altijd dure producten gekocht die, achteraf, weinig gedaan hebben voor mijn huid denk ik. Op aanraden van een collega kwam ik op de website van Jetske terecht. Ik ben de laatste jaren erg bewust geworden op het gebied van voeding en vind dat we onze huid ook goed moeten verzorgen. We moeten er, als het goed is, immers aardig wat jaartjes mee doen... Ik werd erg verdrietig van de rotzooi die we maar eten en op onze huid smeren en wilde daar in ieder geval voor mezelf wat aan gaan doen. Ik lees goede verhalen over de producten van Jetske. Hoewel ik geen acne of andere problemen met mijn huid heb, kan ik niet anders zeggen dan dat ik de lijn van Uncover echt super vind! Ik gebruik het nu twee weken en mijn huid voelt echt heerlijk soepel aan! Laat die winter maar komen, ik ben er klaar voor!!

Niet. Service is goed. Vandaag producten besteld, morgen in huis (zekerheidje!) en als ik een vraag stel dan krijg ik dezelfde dag of in ieder geval binnen 48 uur antwoord. Ik blijf klant!!

Pluspunten

Ik gebruik de producten nu 4 dagen. Ik heb echt al alles gebruikt om de strijd tegen acne aan te gaan. Na 4 dagen is mn huid al veel egaler,de puistjes worden kleiner en doen geen pijn meer! Top! Ik ben fan!!

Pluspunten

Ik ben fan!! Al jaren opzoek geweest naar het juiste merk voor huidverzorging. Vaak in de leugens van verkopers getrapt en vaak mijn huid niet goed gedaan. Omdat ik zo'n erge last van acne kreeg heb ik verschillende gezichtsbehandelingen gehad. Bijv: peelingen, microdermabrasie, CO2 laser, IPL laser etc. Natuurlijk hielp dit wel, maar zo gauw ik weer de verkeerde verzorging erop deed, ging het weer mis. Ik wist eigenlijk niet meer wat ik er mee aan moest, had het eigenlijk al opgegeven. Nu jaren, en minstens €3000, verder, heb ik Uncover Skincare ontdekt. Ik was er eigenlijk best wel sceptisch over, want ik was al in zo veel leugens getrapt. Nadat ik een goed resultaat bij mijn vriendin zag ben ik het toch gaan proberen. Jetske, bedankt! Want het hielp. Mijn acne is aanzienlijk minder (eigenlijk zo goed als weg), en mijn huid ziet er weer gezond uit. Helaas heb ik hieraan wel acne littekens over gehouden, hopelijk kunt u mij hier in een persoonlijke huidanalyse wat tips over geven!

Pluspunten

Na jaren van producten te hebben gebruikt zonder een goed resultaat ben ik nu hier terecht gekomen. Ik heb gebeld voor meer informatie over de producten. Er is mij eindelijk een duidelijke uitleg gegeven van de producten en de werking ervan. Ik wilde eigenlijk graag een huidanalyse, maar er werd mij verteld dat dat nog niet mogelijk was en waarschijnlijk volgend jaar wel kan. Ze zijn ermee bezig. Ik wacht geduldig af. Alvast heb ik een setje gezicht verzorging en foundation besteld om het uit te proberen. Ik hoop zo dat ik over de producten net zo enthousiast ben als de informatie die ik heb gekregen. gr saida

Pluspunten

Sinds een jaar gebruik ik de hele lijn van Uncover Skincare en het heeft ontzettend veel goeds voor mijn probleemhuid gedaan. Door een combinatie van gevoelige huid en medicatie had ik vaak last van een droge huid, allergische reacties op veel producten en vaak tal van gekke plekjes, pukkeltjes, etc op mijn gezicht. Sinds ik de producten gebruik is mijn huid enorm verbeterd en heb ik minder last van oneffenheden. Leuke bijkomstigheid is dat mijn gerstekorreltjes ook stukken minder zijn. Verder erg goede ervaringen met de klantenservice. Goed en eerlijk advies, ook over producten van andere merken. Ook had ik een keer een probleem met een bestelling (pompje van het flesje functioneerde niet goed). Ik kreeg geheel kosteloos een nieuw flesje opgestuurd. Ik zie uit naar eventuele nieuwe producten!

Pluspunten

Onwijs blij met de producten! Hiervoor heb ik tientallen (goedkope en dure) merken geprobeerd, maar niks werkte voor mijn huid. Ik heb last van eczeem, maar heb sinds het gebruik van Uncover nauwelijks last meer. Ik voel mij een stuk zekerder omdat mijn huid er nu gezond uit ziet!

Geen verzendkosten vragen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Uncover skincare! De klantenservice is super vriendelijk en komen met geschikte oplossingen. De pakketjes zijn altijd heel snel bezorgd. Over de producten zelf ben ik erg tevreden. Ik gebruik de moisturizer, toner, exfoliant en zonnebrand. In het begin prikte mijn huid een beetje, omdat ik last heb van eczeem. Mijn gevoelige huid kan deze producten goed verdragen.

De producten zijn vrij prijzig.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA