Pluspunten
Mijn dochters (16 en 22 jaar) en ik hebben een hele blanke gevoelige huid met rosacea. Sinds we uncover gebruiken zie je de conditie van onze huid heel goed vooruit gaan. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.
VerbeterpuntenEen goede bodycreme/milk voor een droge huid is voor mij zeer welkom.
Beste Monique, we zijn blij je in ons Skincare Centre te hebben ontvangen voor een Huidanalyse.
Pluspunten
Uncover doet wat het belooft: verstuurt de bestelde producten direct in een keurige verpakking, met daarbij een duidelijke gebruiksaanwijzing.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Beste Cisca, we zijn blij je in ons Skincare Centre te hebben ontvangen voor een Huidanalyse.
Pluspunten
Uitstekende producten! Niets is mij ooit tegengevallen. Net de foundation besteld. Dit is de beste foundation die ik ooit geprobeerd heb. Ik heb rosacea en ben allergisch voor bijna alle foundations. Deze foundation is vrij van irriterende ingrediënten, dus mijn huid kan er nu alleen nog maar op vooruit gaan. Een fijn gevoel. Je ziet hem niet zitten op de huid, de dekking is perfect en hij is zuinig in gebruik! Geweldig! Het duurde een paar jaar voordat hij er was, maar het was het wachten waard!
VerbeterpuntenKlein feedbackpuntje. De foundation voelt een klein beetje trekkerig aan op de droge delen. Ik ga nog kijken of ik dit kan verhelpen door eronder de toner voor de droge huid of een serum te gebruiken.
Pluspunten
Mijn oudere huid is er echt op vooruit gegaan. Er zit een mooie glans over. Rimpels zullen niet verdwijnen maar ik zie er toch beter uit.
VerbeterpuntenGraag de flesjes wat dikker maken want ze vallen nu snel om. Dat moet toch mogelijk zijn.
Pluspunten
Ik heb altijd een hele gevoelige huid gehad. Tegen wateroplosbare cleansers kon ik niet, omdat mijn huid daarna heel trekkerig werd en onder de rode vlekken zat met veel schilfertjes. Ik heb echt bijna alles geprobeerd. Of ik had er 1 gevonden die zacht leek, maar die mijn huid niet schoon maakte. Waardoor ik uit begon te breken. Toen ik de cleanser geadviseerd kreeg voor de droge huid was ik sceptisch. Ik ben namelijk geen fan van creme achtige reinigers omdat ik altijd bang ben dat ik daar van uit breek omdat ze mijn gezicht vaak niet schoon maken. Ondanks dit heb ik hem toch aangeschaft. Maar hij maakt mijn gezicht echt goed schoon. Het watje blijft wit als ik de toner erover heen heb gehaald. Ik heb ook de toner en de dagcreme. De toner heb ik alleen voor de vette huid omdat ik een gemengde huid heb. Tot mijn verbazing blijft mijn wat vettere T-zone nu echt glim vrij. De dagcreme heb ik wel voor de droge huid. Mijn gezicht ziet er nu heel erg rustig uit. Ik kan deze producten dan ook echt aanraden! Ik heb tot nu toe van alles geprobeerd. Ik kreeg vaak overdag plots een rode vlek in mijn gezicht of in de buurt van mijn mond die heel erg begint te jeuken. Daardoor liep ik de hele dag met een camouflage stift in mijn zak. En ik dacht altijd dat dit aan mijn huid lag i.p.v. aan de producten die ik gebruik. Ik moet opletten wat ik gebruik aan makeup en ik heb 3 mnd rond gelopen met een tranend oog door een shampoo waar ik niet tegen kan. Deze producten zijn daarin een uitkomst
Verbeterpuntende huidanalyse. ik heb een gevoelige gemengde huid en kreeg als advies om de dagcreme voor de vette huid te pakken. Maar ik smeer alleen dagcreme op de droge delen en daarvoor is die creme echt te licht. Daarom heb ik toch de dagcreme voor de droge huid besteld. Wellicht dat deze iets aangepast kan worden? Gezien de prijzen van de producten zou het zonde zijn als je de verkeerde producten besteld. Verder geen verbeterpunten. Snel antwoord op vragen per mail en heel klantvriendelijk.
Pluspunten
Ik heb lang aangemodderd met gezichtsverzorging, en eigenlijk kon ik nergens tegen. Het laatste jaar lukte het aardig met enkele producten van IOMA, maar die zijn niet te betalen. Nu ben ik overgestapt op de volledige lijn van Uncover. Na wat aanloopproblemen, waarbij ik goed geholpen werd door de klantenservice, ben ik nu zeer tevreden. Ik heb nooit meer een trekkerig gevoel, en mijn eczeem barst veel minder vaak los. Mijn huid ziet er rustiger en voller uit, niet meer dat droge,vale aangezicht. Ik durf zelfs Vitamine A-creme te gaan proberen! Waarbij ik natuurlijk nauwgezet de instructies van Jetske volg.
VerbeterpuntenIk zou grote prijs stellen op middenformaat verpakkingen, met name voor de vakantie. De samples zijn dan te klein en de normale verpakkingen wel heel lijvig, vooral de cleanser en de toner.
Pluspunten
Na jarenlang diverse merken en producten gebruikt te hebben via via bij uncover uitgekomen. Na de huidanalyse bleek dat mijn idee/beeld over mijn huidtype totaal niet matchte met de uitkomst. Had altijd droge huid met veel velletjes en roodheid. Uit de analyse kwam daarentegen vette huid. Heb de samples besteld en was meteen enthousiast. Heb vervolgens de hele serie inclusief huidboek besteld. Mijn huid is nu, een maand later, enorm verbeterd. Ook zijn mijn pigment vlekken en melasma erg afgenomen! Voor mij niks anders meer! Over de afhandeling van de bestelling ben ik ook zeer tevreden. Goede service!
VerbeterpuntenMogelijk iets van een indicator op de verpakkingen maken zodat zichtbaar is hoeveel product nog aanwezig is. Op deze manier kan tijdig opnieuw besteld worden zonder dat je met lege verpakking komt te zitten.
Pluspunten
Ik gebruik de hele lijn nu ruim een jaar en mijn huid ziet er stukken beter/rustiger uit dan de 25 jaar hiervoor (ik ben 40). Producten smeren fijn, ruiken prima. Ja, ze zijn aan de prijzige kant maar ik doe er best lang mee en ze doen mijn huid - en daarmee mij en mijn zelfvertrouwen - zo goed, dus ik ben blij!
VerbeterpuntenGeen kritiek, puur verbeterpuntje: op een of andere manier vallen de flessen bij mij vaak om. Ook de doppen sluiten niet altijd goed/stevig.
Beste Annetien, we zijn blij je in ons Skincare Centre te hebben ontvangen voor een Huidanalyse.
Pluspunten
Snelle levering. Suncare 30: lijkt Rosacea minder zichtbaar te maken. Het is te vroeg om het verband te leggen, daar ik ook probeer alle histaminevoeding te mijden (naast koffie en alcohol, dat ik al niet drink, en ook nog eens pasta en rijst te mijden). En ook geen sauna meer.
VerbeterpuntenWel een grote verzenddoos voor 1 flesje. Pomp deed het niet. Na telefonische instructie deed de pomp het wel. Was prettiger die instructie mee te sturen, gezien de prijs van het product. Probleem kwam vaker voor. Hulp was heel vriendelijk. Foundation bleek 'tijdens' mijn eerste bestelling gelanceerd te worden, wist ik niet, maar een sample had leuk geweest. Ansichtkaart in doosje is redelijk nutteloos als ik die niet kan versturen naar iemand anders. Meteen bij oud papier nu. Op website is het moeilijk een en ander te vinden. Dat vind ik telkens weer als ik er op surf. Beste tip: lagere prijzen? En vooral doorgaan met het bedrijf.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen. Altijd een vriendelijk contact gehad. En zeker de laatste keer. Er was een probleem met het pompmeganisme van suncare. Ik heb hierover een mailtje gestuurd en een videootje gestuurd waarop het probleem zichtbaar is. Ik kreeg direct antwoord en heb de volgende dag een nieuwe flacon ontvangen. Ik vind dit echt superservice.!! En... de producten, exfoliant, moisturizer en suncare, die ik gebruik, zijn geweldig!
Pluspunten
Sinds 4 weken overgestapt van shiseido op producten van uncover skincare. Mijn huid is totaal veranderd, een enorm verschil, van droog, rood en trekkerig naar glad en stralend. Velen vragen mij wat ik aan mijn gezicht gedaan heb. Fantastische producten die echt iets voor je huid doen en naar mijn mening voor zeer goede prijs. Het geld meer dan waard.
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt
Pluspunten
Al wat jaartjes gebruik ik alle producten uit de Uncover Skincare lijn. Mijn huid ziet er niet alleen veel beter uit, maar fijne lijntjes zijn absoluut minder en er zit altijd een gezonde mooie gloed over mijn huid. Heel vaak vragen mensen mij wat ik gebruik, of denken ze dat ik een peeling heb gehad. Maar dat is niet zo,dat komt door de Uncover producten. Ook het trekkerige droge gevoel is weg,ik kan het iedereen zo aanraden,je krijgt er een supermooie huid voor terug!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten...hopende op nog meer uitbreidingen van de make-up lijn, bijvoorbeeld eye shadow en mascara!
Pluspunten
Super producten, mijn acne huid is veel rustiger geworden, huidstructuur is zeer verbeterd. Prijs kwaliteit goed!
Pluspunten
Snelle levering! Prima produkten!
VerbeterpuntenNiet alle huidtherapeuten geven even goed advies; kan soms echt beter. Prijs aan hoge kant. Ik vind het lastig dat moisturizer in koelkast moet. Ook lastig dat produkten geen SPF hebben, snap het wel!
Pluspunten
Snelle goede levering, fijne zonnebrandcrème
VerbeterpuntenDe prijs voor producten met name voor huidverzorging
Pluspunten
Ik gebruik sinds een halfjaar de hele lijn van uncover skincare en mijn huid is zichtbaar verbeterd! Ik heb last van een erg vette huid en ik had ook altijd vaak last van puistjes, dit is nu lang zo erg niet meer. Ik heb nog wel last van een glimmende huid gedurende de dag, maar ik geloof ook niet dat daar wat aan te doen is. Verder is mijn huid een stuk egaler geworden. De levering is ook altijd geweldig. Al een aantal keren met jullie gemaild en het mail contact verloopt ook erg prettig. Geweldige blog, staat erg veel informatie op, wel jammer dat sommige dingen moeilijk terug te vinden zijn.
Verbeterpunten- Prijs is aan de hoge kant, ik vroeg me af of dit echt zo nodig is? Omdat ik zo'n probleemhuid heb en al van alles geprobeerd heb, durf ik niet meer andere producten te gebruiken maar dan is dit toch een aardig kostenplaatje als ik dit altijd blijf gebruiken.. - Bij mij blijft de dop op den duur niet meer goed zitten, dus misschien een andere verpakking?
Beste Irene, we zijn blij je in ons Skincare Centre te hebben ontvangen voor een Huidanalyse.
Pluspunten
Super producten! Mijn huid tintelt wel een beetje maar brand niet. Het voelt ook gewoon alsof alles heel mild is voor de huid. Moisturizer voelt geweldig. Ook heel fijn is dat Uncover/Jetske zo objectief mogelijk verschillende producten benaderd. Dit is gewoon precies wat ik zocht, eerlijkheid en kwaliteit voor mijn gevoelige, eczeemhuid! Ik zie nu net dat Uncover de foundation heeft gelanceerd! Balen dat ik net gisteren een nieuwe foundation van Clinique heb gekocht. Als die op is ga ik echt Uncovers foundation proberen!
Verbeterpunten- Ook een rijkere formule maken van de moisturizer voor de koudere maanden. (A la Clinique's Comfort on Call, super voor allergische huid, geen idee of deze ook Jetske-proof is) - Een bodyboter - Suncare aanvullen met een After Sun. - Een zelfbruiner, door hormoonzalven en gebruik van Ciclosporine/Neoral, blijf ik nog tamelijk licht. Ik zou wel een goede optie willen om toch op een gezonde manier een gezond kleurtje te krijgen. - Een verbeterde verpakking met goed sluitende dop en liever nog de prijs ietwat lager maken. - Samples van de verschillende foundations aanbieden zodat je zeker weet dat je een juiste match heb met je huidskleur. - 100ml reisverpakkingen (i.v.m. vliegtuig) die je ook los kan bestellen. Een aantal puntjes te verbetering, maar ik ben echt idolaat over dit merk! Ga zo door!
Pluspunten
Enorm goede producten waarvan ik geloof dat ze echt zonder al die rommel zijn gemaakt. Fijn!!
VerbeterpuntenIk was al bang dat ik met de aankoop van de gehele lijn fout zou gaan. En dat klopte. Ik heb de online analyse gedaan en alle producten voor een droge huid, die ik volgens de test nodig had, gekocht. Nu, ongeveer 3 weken later heb ik een hele vette huid met veel onzuiverheden. Al heel lang geen mee eters gehad en ineens duiken ze op. Heel erg jammer want ik vind de structuur van het product top! Ik zou graag beter advies willen voor mijn lastige huid.
Pluspunten
* per mail hebben ze uitgebreid advies gegeven over de juiste producten voor mij * blog / website met uitgebreid advies * analyse wordt wetenschappelijk benaderd * Jetske's huid is levende bewijs dat het werkt
Verbeterpunten* heb de grote fles zonnebrand gekocht, fijn formaat, fijne pomp; maar ik vond de geur niet fijn (en het bleef ook als een witte laag op mijn huid liggen, trok niet goed in) * zou graag langs komen voor een persoonlijke huidanalyse
Pluspunten
Erg tevreden over zon bescherming daarna moisturizer besteld.Proef op binnenkant arm gedaan ging goed.Daarna toch heftige allergische reactie gezicht.Kreeg onmiddellijk geld terug gestort en uitnodiging om allergietest te komen doen in Rotterdam om te zien welke stof de reactie veroorzaakte.Werd tussendoor ook nog gebeld hoe het ging. Erg goede zorg en nazorg dus.
Pluspunten
* Zeer tevreden over de werkzaamheid van de producten, ik ben 43 jaar en heb een gevoelige, drogere rosacea huid met zonbeschadiging, melasma ed uit vroeger tijden toen de zonnebank nog in was ;-(. Deze producten zijn geweldig voor mijn huid, ze straalt! Ik gebruik de hele Uncover lijn voor de normale tot droge huid. Ik wissel/combineer deze met een ander bekend Amerikaans merk zonder parfum ed. * De supersnelle levering is erg fijn!
Verbeterpunten* reviews per product kunnen geven en interactie klanten onderling, want * de blog staat bol van info, geweldig! Maar je zoekt en scrollt je inmiddels te blubber! Handiger zou zijn om de relevante info ook te groeperen in de producten plus de zoekfunctie te verbeteren. Je zoekt naar een bepaald ingrediënt en dat is dan ergens genoemd in de 400 reacties.. niet handig! * uitbreiding lijn met (sheet) Masker en rijke crème masker voor de droge huidjes onder ons (het is vrijwel onmogelijk om in de reguliere handel een masker te vinden zonder parfum en andere schadelijke stoffen ;-( ) Ik gebruik de moisturizer wel eens als masker, doe het extra dik op, maar dan gaat het rullen. * In de winter als mijn huid toch wat droger is/combi koud weer en cv, moet ik helaas een andere moisturizer gebruiken omdat ik de Uncover niet rijk genoeg vind, maar voor de lente en de zomer is het perfect. * mini van de Suncare SPF30 Tijdens vakantie in Thailand de Suncover gebruikt, hij smeert goed uit, maar hij wordt bij warm weer wel heel erg vloeibaar, bijna waterig en de dop sluit niet goed (het loopt zo uit de fles in je tas!) Hij dekt dan naar mijn mening wat minder goed. Ik weet dat parfum slecht is, maar het ruikt wel echt enorm muffig, * Ik heb een poos geleden een vraag gesteld aan de klantenservice via het contactformulier over het gebruik van de zonnebrandcrème die ik graag mee wilde nemen op vakantie, maar daar heb ik helaas nooit antwoord op mogen ontvangen
Pluspunten
Als andere mij peinzend aankijken en dan zeggen wat ziet je gezicht er rustig uit ! Dan weet ik wel wat ze zien. Mijn al jaren rode gezicht is ZOVEEL rustiger geworden. Ik gebruik inmiddels de hele serie van "uncover Skincare". Merkte natuurlijk dat mijn huid heerlijk zacht en glad is geworden. Maar dat andere de rust in mijn huid zien ... Dan weet ik dat ik goed bezig ben.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunt weten
Pluspunten
Gebruik dit nu 8 weken, ben erg tevreden tot zover. Heb veel andere producten geprobeerd met mijn acne gevoelige huid zonder resultaat, nu eidelijk iets gevonden dat niet jeukt en mijn huid rustig heeft gekregen.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goede uitleg,prima adviezen en tips voor alternatieven verzorgingsproducten. Vragen worden snel beantwoordt. Ik heb de suncare zonnebrand gekocht omdat ik het lastig vond om een goede zonnebrand te vinden zonder "foute"ingredieenten. Toen ik de zonnebrand voor het eerst gebruikte voelde ik gelijk al het verschil met andere zonnebrand. Mijn huid voelt gelijk heel fijn aan zonder dat er een witte waas achter blijft. Als ik eventueel in aanmerking kom voor een persoonlijk huidadvies, kan ik mijn droge vochtarme huid nog beter gaan verzorgen.
Verbeterpuntengeen of lagere bezorgkosten, producten vind ik aan de prijzige kant en je hebt niet altijd zoveel producten nodig dat je aan de 70 euro komt. Iets grotere inhoud van de samples(voor op reis) en ook een eigen keuze daarin hebben zodat je niet verplicht bent om 5 flesjes per x af te moeten nemen.....want je zou bv maar alleen de dagcreme van dit merk willen gaan gebruiken.
Pluspunten
Ik vermoed dat ik acne rosacea heb en heb behoorlijk last van mijn huid; rode vlekken en puistjes die komen en gaan. Ben redelijk ten einde raad. Heb twee weken geleden de moisturizer en exfoliant van Uncover aangeschaft plus door Jetske aanbevolen facewash en toner van goedkopere merken. Het is zeker niet over, maar mijn huid wordt wel veel rustiger. Dank! Fijne website en sympathieke voorlichting. Ook klantenservice gebeld en bijzonder vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenHeel graag ook foundation van Uncover! Mogelijkheid tot afspraak maken voor een persoonlijk huidadvies zou mij zeer aanspreken. Jammer dat dat nog niet kan.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA