Pluspunten

Ik heb een sample set besteld om kennis te maken met dit product. je merkt meteen de hoge kwaliteit van de producten!

de verpakking is prachtig, maar natuurlijk verre van duurzaam, dat vind ik jammer. verder mis ik een dagcrème.

Pluspunten

Super snelle service en de producten zijn erg fijn!

Het is misschien handig om de samples aan te passen aan de zomer/wintertijd. Nu zit er alleen een spf 15 in, terwijl het al wat zonniger wordt. Het was handiger geweest als je dan de spf 30 mee zou krijgen.

Pluspunten

Wat een snelle service en wat fijn dat er zo weinig producten zijn. Kan alleen maar goed zijn!! Ik ga ze zo snel mogelijk uitproberen :)

Nu alleen de zonnebrand besteld omdat ik echt niet weet wat ik moet nemen aan verzorgingsproducten voor mijn huid. Ik zou heel graag bij jullie op bezoek komen om mijn huid te laten bekijken. Fingers crossed!!

Pluspunten

Service gericht

Minder plastic in de verpakkingen

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. Erg fijne producten daar gaat het met name om. Duidelijk hoe je de producten moet gebruiken. Had zelf en mijn dochter onrustige huid. Is nu helemaal rustig.

Pluspunten

Duidelijke en eerlijke info zonder poespas.Fijne produkten die doen wat ze beloven.

Ga zo door....

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Een goede foundation

Pluspunten

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al bijna 4 jaar en ik ben zeer tevreden. Mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik krijg vaak complimenten. Goede producten voor een betaalbare prijs.

Een bodylotion zou inderdaad een goed idee zijn!

Pluspunten

Fijne producten die zelfs mijn overgevoelige huid kunnen kalmeren.

Goedkopere sets aanbieden zoals moisturizer en exfoliant met 25% korting o.i.d.

Pluspunten

Goede site Goede producten

Weinig producten Slechte sluiting van de flacons

Pluspunten

Snelle service, website enorm verbeterd na de laatste update! De producten zijn fantastisch, heeft voor mij enorm geholpen!

Ik zou graag alle producten ook in een kleinere verpakking willen kopen voor als ik op reis ben, de samples zijn daarvoor niet toereikend.

Pluspunten

Zeer goede producten, gemaakt met veel kennis.

Pluspunten

Er wordt snel informatie gegeven en ook over andere producten.

De producten zijn vrij duur en ook de verzendkosten zijn hoog. Ik weet ook niet of ik nu genoeg heb aan alleen een moisturizer.

Pluspunten

Klantenservice

Eigen make-up lijn

Pluspunten

Hele fijne producten die mijn huid niet irriteren. Heel fijn ook dat je eerst monsters kan proberen.Er staat heel veel informatie op de site en alles is ook duidelijk beschreven. Ik vind het fijn dat de producten geen schadelijke ingrediënten bevatten en de cleanser is de eerste die mijn huid niet een trekkerig gevoel geeft na het wassen. Ik ben heel eg tevreden.

Zonnebrand factor 50 Andere verzorgingsproducten misschien toevoegend zoals douchegel, shampoo en evt. make-up.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verzending, producten goed ingepakt, spaarprogramma.

Gratis samples verstrekken zodat je ook andere huidverzorgingsproducten van ze kunt proberen.

Pluspunten

Snelle levering van producten van hoge kwaliteit

Inhoud mails zirgvuldiger lezen, in antwoord staat vaak een herhaling van wat er al is gevraagd, dus geen antwoord erop!

Pluspunten

Professioneel,eerlijk en snel.

Zonder Visa is het niet makkelijk om produkten aan te kopen online. Eventueel online betalen rechtstreeks met gebruik van de bankkaart.

Pluspunten

Goede en eerlijke voorlichting

Pluspunten

Altijd een zorgvuldig antwoord op vragen, snel reactie ook. Mij psoriasis reageerde goed op deze producten en ik heb veel verschillende probeert. Bestelt producten snel in huis. Een positieve uitstraling zonder alle glamour reclames

Graag gezichts crème en exfoliant in hetzelfde maat als tonic.

Pluspunten

Na lang zoeken eindelijk de juiste producten gevonden. Gebruik Uncover Skincare nu 2 maanden en mijn huid ziet er erg goed uit. Ben er erg blij mee en wil niks anders meer. Bij mijn dochtertje van 3 gebruik ik ook de Suncover zonnebrandcreme.

Pluspunten

Goede snelle service!

Bodymilk of cream. De huid van mijn gezicht is er zo enorm op vooruitgegaan sinds ik Uncover gebruik en zou t liefst de rest van m'n lichaam natuurlijk ook zo goed behandelen.

Pluspunten

Goede milde producten. Deskundig persoonlijk advies, eerlijk en betrouwbaar. Geen onnodige producten.

Prijs van producten. Geen andere huidverzorgingsproducten.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA