Pluspunten

Supersnelle levering Erg fijne verzorgingsproducten die ontdaan zijn van alle overbodige stofjes, geurtjes en kleurtjes. Een weldaad voor je huid!

Pluspunten

Levering snel en goed verzorgd.

Uitbreiding produkten met bv bodylotion/crème en handcreme. Maskertje zou ook fijn zijn.

Pluspunten

Ontzettend goede producten. Sinds ik deze producten (alle op de suncare na, hier reageer ik helaas op) gebruik, heb ik vrijwel geen uitslag/reactie meer; iets wat ik hiervoor bijna onafgebroken had.

Een bodylotion met alleen maar goede ingrediënten (geschikt voor eczeemhuid) in het assortiment, zou fantastisch zijn!

Pluspunten

Ik ben heel blij dat ik deze producten indekt hebt en wil nooit meer anders hoop dat deze bedrijf dan ook altijd blijft bestaan want ik wil niet meer anders!!!

Niks te verbeteren zeer positief over de producten nooit meer last van een pukkeltje sins ik deze producten gebruik # love for the products en Jetske

Pluspunten

Eerlijk over cosmetica, zeer servicegericht

Pluspunten

Topproducten! Ik gebruik al zeker 2 jaar alle uncover-skincare producten voor droge huid. Ondertussen geswitcht naar andere goedkopere producten, maar het resultaat is zoveel minder. Uncover Skincare is m'n geld meer dan waard

Halve punt aftrek voor de verzendkosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Fijne producten voor ieder huidtype - Geen rommel in de producten - Super snelle levering

- Dat je verzendkosten moet betalen - Dat er nooit kortingscodes beschikbaar zijn voor de cleanser en moisturizer (normale verpakking)

Pluspunten

Eerlijk zowel wbt prijs als de producten

Pluspunten

Na jarenlang via allerlei dure en misleidende marketinguitingen allerlei producten gebruikt te hebben zonder echt te weten wat het daadwerkelijk doet nu eindelijk een eerlijk en wetenschappelijk onderbouwd antwoord op de vraag wat werkt nu echt? - Betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd advies over allerlei producten en ingredienten - Goede productenlijn met echt werkzame ingredienten waarvan je weet wat het doet

- Loyalty programma voor de vaste klanten onder ons :D

Pluspunten

Supersnelle bezorging en snelle (en kundige) reactie op vragen.

Wellicht wat meer acties voor vaste klanten.

Pluspunten

Zeer positief,snelle verzending,goede kwaliteit van de producten,echt werkzame bestanddelen want ik gebruik ze nu bijna een jaar en echt verbetering van mijn huid,ben zelfstandig schoonheidsspecialiste en al heel veel geleerd ,meer dan op school,nonsens en waarheid!Super eerlijke producten,heel tevreden int algemeen!

Eigenlijk niets op te verbeteren,echt gemeend

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede klantenservice. Duidelijke overzichtelijke website.

Verzendverpakkingen zijn aan de grote kant. Wellicht mogelijkheid voor klant om aan te geven of deze wel of geen bijsluiter en folder wenst te ontvangen. Ivm het millieu.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over de producten.Mijn huid ziet er beter uit nu ik uncovered skincare gebruik. Er worden veel goede adviezen gegeven via de mail. Snelle levering.

Het is jammer dat je niet kan zien wanneer een product bijna leeg is.

Pluspunten

geweldige producten die werkelijk de huid mooi maken, goed service en levering. Prijs/kwaliteit van de producten is ook helemaal top. Topproducten voor een redelijk betaalbare prijs.

Geen verbeterpunten, alleen maar lof!

Pluspunten

Snelle levering van goede producten

Vaker acties

Pluspunten

Wat er zo goed is aan dit bedrijf is dat er ontzettend veel onderzoek word gedaan over huidverzorging. In de meeste huidverzorgingsproducten zitten enorm veel irriterende ingrediënten en hebben ze veelbelovende claims die ze helemaal niet waar kunnen maken. Dit bedrijf doet geen veelbelovende claims maar de producten doen gewoon wat ze moeten doen zonder irriterende ingrediënten.

Het is heel jammer dat dit merk niet onder meer mensen bekend is. Er zijn ontzettend veel mensen met huidproblemen en dan word er van alles aangesmeerd door mensen die er zogenaamd verstand van hebben. Het zou mooi zijn als meer mensen van het merk en het bedrijf erachter zouden weten. Het enige wat ik jammer vind is dat de producten best prijzig zijn, wat logisch is aangezien de onderzoeken ook gefinancierd moeten worden. Alleen als je dan een bestelling doet vind ik het Zonde om nog verzendkosten te betalen.

Pluspunten

De producten zijn erg prettig in het gebruik, en doen ook wat er gezegd word gewoon het 5 stappen plan volgen, zo simpel is het inderdaad. Binnen een paar dagen zag ik al een verbetering van de huis optreden. De producten zijn mooi en goed verpakt, handig in gebruik. En bij vragen kun je altijd terecht bij een goed bereikbare info lijn,of op de website.

Eerlijk gezegd weet ik op dit moment geen verbeterpunt te bedenken.

Pluspunten

Eerlijk en duidelijk, veel informatie en adviezen, ook over alternatieven.

Pluspunten

Snelle levering, en de producten werken echt. Ik had erg veel last van puistjes en sinds ik de producten gebruik zijn ze weg. Ik ben er heel blij mee. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er veel zuiverder uit. Minder last van acne. Kortom ik ben zeer tevreden.

Korting actie als je alle producten samen besteld.

Pluspunten

Sinds ik de producten van Uncover Skincare gebruik sinds 2 jaar is mijn huid sterk verbeterd. Ik had nog wel eens last van onzuiverheden of rare bultjes, velletjes. Sinds ik de lijn van Uncover Skincare gebruik heb ik hier geen last meer van en straalt mijn huid echt! Ik zoek niet meer verder! Ik heb mijn ultieme producten en routine gevonden. Als je vragen hebt over je huid of producten worden deze ook snel beantwoord.

Spaarsysteem voor korting of boven een bepaald bedrag gratis verzending.

Pluspunten

Werkt als een trein Geweldige klantenservice

Vaker aanbiedingen, zo wordt het voor een grotere doelgroep toegankelijk.

Pluspunten

voorlichting en produktenkeus

iets meer akties

Pluspunten

Uitstekende producten voor de huid

Nvt

Pluspunten

* goede producten! * krijg altijd antwoord op mijn vragen (mail, tel.) * zeer informatief!

* verzendkosten afschaffen (of niet rekenen boven de € 50 (bijv.). In ieder geval vind ik het niet in verhouding, zeker gezien er geen fysiek verkooppunt is * zoekfunctie op de website kan veel beter

Pluspunten

Produkten zijn super! De verpakking eveneens. Geen parfum perfect

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA