Pluspunten

Duidelijke en heldere informatie over huidverzorging. Fantastische producten. Ik ben al jaren fan!

geen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke commicatie en veel kennis.

Geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

Ik gebruik de producten van het 5 stappenplan nu 2 maanden en ik zie echt een verbetering van mijn huid. Deze is minder droog en gladder. Ik kan de producten aan iedereen aanraden!

Ik zou het ook heel fijn vinden als er een foundation en compactpoeder komt.

Pluspunten

Producten doen écht wat voor de huid

Producten zijn prijzig

Pluspunten

Ik wil al jaren geen andere producten meer.

Pluspunten

Eindelijk huidverzorgingsproducten die ertoe doen! Mijn zoektocht is voorbij. Fijne en snelle service en korte levertijden. Goed te bereiken via email met deskundig onderbouwde hulp.

Reisformaten zijn er inmiddels. Een foundation zou fijn zijn of een tinted moisturizer. Voordeelpaketten zouden nog een mogelijkheid zijn.

Pluspunten

Geweldige producten die echt verschil maken voor je huid. Snelle levering en goed advies!

Het is best prijzig wellicht meer kortingsacties of combideals?

Pluspunten

Goede adviezen en voorlichting welk product geschikt is voor je huid. Producten zelf zijn prettig om te gebruiken. Daarnaast een snelle levering van de producten.

Producten zijn wel wat prijzig.

Pluspunten

Toen ik voor het eerst hoorde/las over Uncover Skincare was ik verrast. Eindelijk iemand die weet waar het om gaat: wat je huid nodig heeft en wat echt werkt. Omdat ik tot de oudere behoor, dacht ik wel even is dit ook iets voor mij. Nu een paar jaar later ben ik heel blij dat ik er aan begon en de producten doen wat ze beloven. Mijn huid ziet er zo goed uit en ben zeer blij dat (parfum)geuren ontbreken dit ivm allergie. Ik kijk uit naar een make-up lijn.

Doppen op flacons zouden beter vast kunnen zitten. Ik hoop dat er verkooppunten komen!

Pluspunten

Positieve punten van het bedrijf vind ik voornamelijk de uitleg en beschrijvingen bij de producten. Veel eerlijkheid over de producten en alles is te vinden. Mijn huid is zeker opgeknapt door de producten en ik volg dagelijks Dr. Jetske haar posts! Ik heb een week geleden ook mijn vriendin de producten aan geprobeerd te smeren dus ik ben benieuwd naar haar ervaring over een maandje.

Niet echt een verbeterpunt want het bedrijf kan er denk ik niks aan doen, maar wat ik jammer vind is dat de foundation een jaar geleden uit zou komen . Helaas is deze nog steeds niet uitgekomen. Dat is geen tip of verbeterpunt. Ik wil daar mee zeggen dat ik het jammer vind! haha

Pluspunten

Goede service, waar voor je geld! Eerlijke goede producten

Pluspunten

Mooie spullen, goede verpakking, duidelijk

Prijzig

Pluspunten

Snelle levering, goed advies en het belangrijkste hele goede gezichtsverzorging! Sinds ik de producten van Uncover gebruik is mijn huid heel rustig geworden en heb ik zelden nog onregelmatigheden. Daarnaast ziet mijn badkamer ziet er stukken opgeruimder uit, nu ik nog ik geen aparte oogcrème e.d.nodig heb. Ook is de verpakking lekvrij en dus makkelijk mee te nemen op reis en alles past ook nog die "luchthaven vloeistof zakjes" voor je handbagage zodat je bij een lange vlucht in het vliegtuig ook nog je huid kan verzorgen. De Suncover suncare is ook een heerlijk product! Kortom ik raad het iedereen aan!

Zou leuk zijn als er ook nog een goede foundation zou komen!

Pluspunten

producten gaan lang mee, en alle producten die ik heb gebruikt werken met een pompje waardoor de werkzaamheid van het product maximaal gegarandeerd is.

de witte flesjes zijn aan de buitenkant gevoelig voor vlekjes en ogen na een tijdje smoezelig, jammer want het staat verder chique in de badkamer !

Pluspunten

Een van de weinige producten die écht wat voor de huid doen

Ze zijn erg prijzig

Pluspunten

Fijne en vriendelijke service. Producten werken gewoon erg goed voor een mooie prijs, kwaliteits- en prijsverhouding is ook goed.

Meer sociaal media gebruiken en meer mailings!

Pluspunten

snelle service en afhandeling kwalitatief goede producten ze komt geloofwaardig over nav haar boek

ontwikkel een goede foundation (volgens mij is deze reeds in ontwikkeling)

Pluspunten

Heldere informatie op de site/blog over de huid en ingrediënten, wat die doen voor de huid. Mooie flacons, hygiënisch in gebruik. Prettige crèmes, voor mijn huidtype goed smeerbaar, ik voel de werking ervan. Geen parfum, lekker neutraal. Ik vind de exfoliator geweldig, na 2 nachten is de beginnende lichte acne zo goed als weg. Reactie per mail is snel.

De prijs per flacon is ietwat hoog. Het totaal inclusief verzendkosten vind ik veel. Ik zou de verzending niet berekenen.

Pluspunten

Zeer goede producten, levering tot nu toe altijd binnen 24 uur, klantenservice heel vriendelijk. Samengevat: uitstekend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering (ik had het de volgende dag al in huis), mogelijkheid tot afleveren bij TNT punt, goede service (update per email), mooie goede verpakkingen die ook hygienisch zijn.

De bijsluiter mag van mij wat specifieker is hoe te gebruiken per product. Nu staat er meer wat het product doet en of het sochtends of savonds moet worden gebruikt.

Pluspunten

Super product snel geleverd en je meekt dat je huid op een milde manier wordt verbetert andere product zijn vaak te sterk heb zelf een gevoelig huid voa de huid analyse via de site werdt stap voor stap uitgelegd hoe ik me huis kan verbeteren en wat voor huid type ik heb

Pluspunten

Uncover Skincare heeft een snelle levering van producten in een goede verpakking. Ik heb de zonnebrandcrème gekocht voor mijn vakantie in Spanje n jaar terug. Ik heb geen huiduitslag gehad wat ik normaal wel vaak heb bij crèmes. Dit is zeker mijn favoriete product voor in de zomer. Mijn tante heeft de gezichtsproductenlijn van Uncover en ik heb die van haar gekregen omdat ik een lastige huid heb (roodheid, ontstekingen en bultjes). Ik heb de reiniger en de toner gebruikt van het merk en mijn huid voelde daarna zachter aan en mijn huid keek rustiger. Ik volg het blog en heb het huidboek van Jetske Ultee en gebruik naast de reiniger en toner (die overigens lang meegaan) van haar merk een exfoliant en crème van ander merk, door haar aangeraden en vanaf die tijd heb ik hooguit nog n paar ontstekingen gehad. Echt top! Ik vind de site van het bedrijf er mooi en overzichtelijk uitzien en vind het heel handig dat je n analysetest van je huid kunt doen om zo tot de juiste producten te komen. Ook vind ik het heel fijn dat er op de site ook veel informatie staat over huidproblemen

Ik zou graag productenlijn voor het haar of lichaam willen uitproberen (douchegels, shampoos, bodylotions De producten zijn helaas wel prijzig waardoor ik, als student, dat vaak niet zomaar aan kan schaffen. Dat is jammer omdat het mijn huid goed doet!

Pluspunten

Fijne producten waarvan mijn huid met rocacea enorm is opgeknapt. Goede adviezen in de blogs van dr.Jetske Ultee, niet alleen van Uncover skincare maar ook over andere merken producten. Transparate informatie over gebruikte ingrediënten in de producten.

Een make up lijn.

Pluspunten

Sinds een aantal dagen gebruik ik de moisturizer van Uncover Skincare en deze bevalt super goed. Mijn huid blijft rustig en goed gehydrateerd en de crème smeert heel lekker. Eindelijk een moisturizer met alleen de juiste ingrediënten voor de gevoelige huid.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, hoogwaardige producten zeer goede service (mail contact, advies en zeer netjes thuisbezorgd)

voor mensen met een lager inkomen ( ik ben nog een student :) ) zijn de producten best wel prijzig, ik durf dan de gok niet te wagen met de moisturizer omdat met mijn redelijk vette huid deze snel te voedend zijn , een tussen maatje om een product goed te testen zou dan fijn zijn. Ik zag dat dit met de kerst wel werd aangeboden als set. een moisturizer met SPF in 1 zou ook fijn zijn zodat je niet 2 producten aan hoeft te schaffen wat voor mij kwa prijs niet te doen is. Ik heb de exfoliant gekocht en ben hier zeer tevreden over ! mijn huid is er echt door opgeknapt. hij smeert gemakkelijk uit en is zuinig in gebruik, voelt prettig aan en trekt snel in, geeft ook comfort aan de huid, ik gebruik hem tevens als moisturizer omdat die ook redelijk voedend werkt ik vermoed door de castor olie? :) fijn product.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA