Altijd heel snel bezorgd en keurig verpakt. Het leuke is ook dat je punten spaart die je kunt inzetten voor een korting bij een bestelling.

Super goede zonnebrand :)

Ik vind de suncover spf 50 en 30 met niacinamide tegen UVA en UVB heel erg goed. :)

Mijn favoriete merk

Al 9 jaar gebruik ik producten van Jetske Ultee, mijn huid reageert er goed op en de uitleg van alle werkzame stoffen is ook prettig.

Super zonnebrand.

Gebruik al jaren de zonnebrand , geweldig fijn product.

Was vorig jaar goed.

Nog niet gebruikt dit jaar.

Ik gebruik azelaine zuur van de huisarts voor de Rosacea. Ik vond het heel spannend om met deze crème te stoppen en met azelaic acid serum te beginnen van Jetske ultee maar ik ben aangenaam verrast, mijn huid is nu na 1 week gebruik heel rustig weggaan gaat Rosacea niet maar ik ben hier heel blij mee. Ik ga zeker meer producten van haar proberen.

10 uit 10!

Mijn moeder voor haar verjaardag de body cream gegeven. Ze is er heel enthousiast over, omdat ze erg allergisch is voor veel stoffen in producten van gangbare merken. Haar huid reageert heel goed op de body cream. Dus voor Moederdag nog een fles gekocht!

Top producten

Net als altijd weer super tevreden met de producten. Alleen de beschermfactor 50 voor t lichaam is niet fijn Veel te dik Gelukkig mag en kan ik het terug sturen. Bedankt

Duurzaam en niet-irriterend

Duurzame verpakking en producten zonder agressieve ingrediënten.

Perfect :)

Ik gebruik al enige jaren producten en ben er nog steeds erg tevreden over. Ik zal het ook aan iedereen aanraden.

Makkelijk aan te brengen en het voelt fahtastisch

Soi

Ik wist niet dat de factor 50 zo op je huis blijft liggen en sporen achterlaat, vlekken, dikke crème

Bij het gebruiken van de producten voel ik mij sprankelend vol energie

De producten die ik gebruik voelen zo zacht en vriendelijk

Heerlijke producten mijn rocasea is rustig

Ik gebruik al een tijdje de hele verzorgingslijn en mijn huid ziet er sinds die tijd stralend uit.

Werkt zacht en goed

Ik heb de concealer gekocht voor het eerst en ben erg blij ermee! Dekt goed, je brengt het makkelijk aan. Top!

Een geweldig produkt

werkt geweldig zonder dat het plakkerig of vet aanvoelt

Fijn serum met een lichte textuur dat de huid zichtbaar rustiger en egaler maakt zonder irritatie.

Dit serum voelt licht aan op de huid en helpt roodheid en onzuiverheden zichtbaar te verminderen. De formule is mild maar effectief, waardoor het ook erg geschikt is voor de gevoelige huid.

Geweldige service!

Mijn pakketje leek verloren geraakt bij PostNL. Op woensdagavond is er een nieuwe bestelling voor me aangemaakt en donderdagochtend kwam mijn bestelling al binnen! Op tijd om mee te nemen op vakantie, ik ben zeer tevreden over de producten en de service!

Zonnebrand crème gezicht niet prettig plakkerig vet

Ik gebruik al jaren de gezichtsproducten van Dr. jetske en ben tevreden over het resultaat mbt het totale gezicht stappenplan. Heb nu voor het eerst de zonnebrand crème voor gezicht besteld factor 15 maar vind deze erg plakkerig en vet aanvoelen. Vind het erg jammer , want heb echt zonne bescherming nodig voor m’n gezicht. Maar voor mij werkt de zonnebrand crème niet, te plakkerig, vet . De overig gezichtsproducten die ik altijd gebruik bevallen heel goed. Hopelijk komt er een gezichts zonnebrand crème die niet zo plakkerig aanvoelt.

Een feestje om te smeren

Fijn om na een luisterd oor tijdens een intake nu echt gericht aan de slag te gaan met mijn rocacea en verstoorde huidbarriere.

Enige product waar mijn huid tegen kan!!!

Na een fantastisch telefonisch overleg met een medewerker (complimenten), de moisturizer en zonnebrand besteld. Ik mocht alles uitproberen, want als een product niet goed is, mag je het gewoon terug sturen. Ik ben allergisch voor ALLE huidproducten en make-up (goedkoop en duur), maar tot mijn grote verbazing...GEEN enkele reactie, enkel een verbeterde huid. De zonnebrand kan ik zelfs op mijn gezicht smeren! Ik heb nu ook de bodycreme besteld en kan zeggen, dat dit ook weer een fantastisch product is. Na een jarenlange zoektocht naar huidverzorgingsproducten waar ik niet op reageer (ik word er ook niet jonger op...), ben ik echt superblij me de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben fan!

Ik vind het heel erg stinken

Ik vind de geur vreselijk , ik heb het 1 x gebruikt maar het blijft in de kast staan helaas

Met alle producten tevreden

Voorafgaand een goed advies dmv het invullen van een vragenlijst. Ik heb daardoor de cleanser, exfoliant en de zonnebrandcrème gezicht SPF30 besteld. Ze zijn heel prettig in gebruik, zeker met de instructie die je meegestuurd krijgt!

Balans

Met de producten die zorgvuldig gemaakt zijn ervaar ik na een paar dagen al balans. Jeuk is verminderd en na week bodycream is de jeuk verdwenen. Een wondermiddel. Jetski Ultee heeft haar toverstaf gebruikt bij het vervaardigen van haar producten. Safe, betrouwbaar, kennis.

Super tevreden!

Mijn huid is in optima forma door de producten van Jetske Ultee! Heel blij mee!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam