Beste produkten voor mijn gevoelige huid!

Voor mijn gevoelige huid zijn deze produkten al jaren de beste produkten!! Nooit meer trekkerig gevoel.!! Geweldige informatie over de produkten en over wat goed is voor de huid!!

uitstekend

Met het begin van de producten was het even wennen nu na 10 dagen voelt het beter aan . Ben op leeftijd wat de huid kwetsbaar maakt en problemen heeft met vlekken en zonne schade (altijd zonnecrème gebruikt) maar toch . Hoop dat het rustiger wordt naarmate het gebruik van uw producten. Vriendelijke groet Marrigje

Fijn merk dat voor mij werkt

Mooie producten en een routine die voor mij werkt. Veel info over de diverse producten zijn te vinden op de site en de huidtherapeuten zijn goed benanderbaar bij vragen.

Netjes verpakt snel geleverd

Top product

Deze Suncover SPF50 smeert goed uit en beschermt heel goed tegen de zon. We zijn er erg tevreden mee. Volgend jaar zal ik de grootste verpakking bestellen.

Nvt

Fijne producten

Vind het top producten.

Superfijne suncover in een handige fles

Al vaak op zoek geweest naar een fijne zonnebrand, zonder troep, die makkelijk smeert. Dit is een aanrader. Zeker met het pompje. Smeren ook de kinderen zich snel en makkelijk in.

Heerlijke zachte verzorgingsproducten

Heel fijn product geen overgevoeligheidsreacties

Snelle levering en top producten.

Na een week gebruik al een zachtere huid en de fijne lijntjes al wat vervaagd.

Erg blij mee!!

Ik gebruik zowel de Dr. Jetske Ultee Suncover SPF30 als de Dr. Jetske Ultee Suncover SPF50 en ben echt super tevreden. Ik heb last van zonneallergie en merk dat mijn huid met deze zonnebrand veel rustiger blijft. Geen jeuk, geen uitslag en geen irritatie. Daarnaast trekt de crème snel in en voelt totaal niet plakkerig, wat voor mij echt een groot pluspunt is. Beide factoren voelen eigenlijk hetzelfde aan op de huid; het verschil zit vooral in de bescherming. Ze smeren makkelijk uit en zijn parfumvrij, wat ideaal is voor mijn gevoelige huid.

Een super product

Een hele mooie foundation

GE-WEL-DIG! ❤️

De producten gebruik in al jaren. Mijn huid is rustig, mooi glad en stralend!

Heerlijk in gebruik heb nu ook de donkere kleur fantastisch

Zelfs mijn man is fan!

De Zonnebrandcrème besteld voor mijn man en nu is hij ook fan! Hij gebruikte al de exfoliant, dus overtuigen om de Zonnebrandcrème te gebruiken hoefde ik niet echt. Wellicht tijd voor een mannenlijn, Jetske?!

(H)eerlijke producten

Al vele jaren gebruik ik de reiniging en verzorgende producten. Het voelt lekker aan. Ben er blij mee.

Fijne producten

Fijne producten voor mijn gevoelige huid die weinig kan verdragen. Ze prikken niet, geven geen uitslag of droge velletjes naderhand en zijn fijn in gebruik. Blij mee!

Geweldig product en zeer goed smeerbaar

Beste zonnebrandcrème die ik ken

Goede prijs voor een goede zonnebrandcrème. We gebruiken deze al jaren. Elk jaar een verse fles voor ons hele gezin. Makkelijk te pompen in een kleiner flesje voor een dag weg. Bescherming is goed, verzorgt de huid prima en zit geen rare geur aan.

Fijn voor elke huid

Ik leerde dit merk ooit kennen toen ik op een kinderdagverblijf werkte. Inmiddels zelf een dochter met een gevoelige huid, het minste kan zorgen voor een opvlamming van eczeem.. Maar deze zonnebrand, van de week uitvoerig getest! Geen klachten, ik ben fan!!

Meer dan tevreden.

Jaren geleden kwam ik via mijn dochter achter dit product. Mijn dochter zoekt altijd naar de beste producten voor haar huid, want ze heeft een hele gevoelige huid. En omdat ik in mijn zonnebrandcrème geen aluminium wil, kopen we al jaren dit product. In de ochtend smeer ik me in en ik ben de hele dag goed beschermd. De creme trekt er goed in en ruikt heel natuurlijk. Nu heeft mijn vriendin dit product inmiddels ook gekocht.☺️

Effectieve en huidvriendelijke producten

Ik gebruik intussen verschillende producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben hier ooit mee begonnen omdat ik producten zocht zonder schadelijke stoffen, vriendelijk voor mijn gevoelige huid en toch effectief en werkzaam. Kan niet anders zeggen dan dat ik die hier gevonden heb!

Sun cream

Slechte bescherming, smeert niet fijn en onaangename geur.

Alle producten van Jetske zijn fantastisch.

Van cleanser tot foundation, alles bevalt uitstekend…… al jaren gebruik ik de producten.

Fijn product .

Ik ben het serum pas aan het gebruiken dus echt veel ervaring heb ik niet maar wat voelt de serum heerlijk zacht aan op mijn huis dus dat beloofd wat voor de aankomende tijd. Heb er veel vertrouwen in.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam