Beste Carolien, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat de Suncover niet naar behoren is. Ook bedankt voor je feedback betreft de verpakking, deze nemen wij graag mee. De Suncover is waterresistent. Als het goed is zal je de term waterproof tegenwoordig niet meer zo snel tegenkomen op zonnebrandcrèmes. De term mag namelijk niet meer gebruikt worden op deze producten. De bewering waterproof wekt de indruk dat de werking van het product volledig overeind blijft na blootstelling aan water. Dat is misleidend en geeft een gevoel van schijnveiligheid. Want dat kan eigenlijk niet. De beschermingsfactor van een zonnebrandcrème loopt uiteindelijk altijd terug na contact met water. Na het zwemmen moet je je zonbescherming dan ook gewoon opnieuw aanbrengen. Een crème die water resistant is, bevat ingrediënten zoals wax, olie of polymeren als dimethicone, die het product minder 'aantasten' in water en blijft daardoor beter zitten. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt. We beantwoorden deze graag.
Dag Lucia, de formule van de Suncover is niet veranderd. In dit geval zou het ook om warmte uitslag of zonneallergie kunnen gaan. In het geval van warmte uitslag gaat het dan om de combinatie van de warmte die de zon veroorzaakt met een (waterresistent) product wat ervoor zorgt dat de huid soms de warmte niet helemaal goed kwijt kan. Zou je ons een mailtje willen sturen? We denken graag met je mee en willen je wat tips geven.
Bedankt voor de review. Wat jammer om te lezen dat u last heeft van vlekken in uw kleding. U kunt vlekken van zonnebrandcrèmes proberen te verwijderen met Dasty of ossengalzeep. Bij hardnekkige vlekken dient u de kleding langdurig, bijvoorbeeld een nacht te laten weken. Ik ben bang dat wij uw bericht niet goed hebben ontvangen. Kunt u deze nogmaals sturen zodat we u verder kunnen helpen? We horen het graag.