Prijs/kwaliteit is top. Eindelijk een merk waar we als gezin geen uitslag van krijgen. Smeert goed, geur is goed, en doet zijn werk. Wij zijn heel tevreden.

Goede producten en snelle levering

Fijne produkten

Ik gebruik alle gezichtverzorging van dr Jetske nu al jaren. Ik heb een zeer droge gevoelige huid en vooral de huid rond de ogen en neus was vaak rood en jeukerig. Sinds het gebruik van de produkten van dr. Jetske gast dit een stuk beter. Ben zeer tevreden. En de levering is erg snel!

Fijne productlijn!

Diverse producten in huis. Zeer tevreden!

Fijne producten

Mild, zacht en mijn huid knapt er van op!

Werkt super goed!!

Deze keer de grote fles Suncover besteld en vanwege onze vakantie een schoongemaakte 250 ml- verpakking gevuld met de zonnebrand crème. En nu, wandelend in Zuid-Engeland, met felle zon en harde wind, is weer duidelijk hoe effectief deze suncover is. Mijn gevoelige huid wordt niet rood en is super goed beschermd! Ik smeer wel elke twee uur, maar dat is voor die prijs, geen enkel probleem

Hooked!

Soms ga ik vreemd en probeer ik wat anders maar telkens weer kom ik terug bij de productlijn van Jetske. En na 2 dagen meteen die glow, verfijnde poriën en een goed gehydrateerde huid. Ik ga er nu voor altijd bij blijven. Ik zou nog graag eens een speciale productlijn zien met extra anti aging.

Hele fijne zonnebrand. Zonder geur doordat er geen troep in zit. Gelijk aan familie doorgegeven om ook te bestellen!!

Fijne producten

Mijn gezicht voelt rustig en niet droog bij gebruik van de producten.

Zeer tevreden over de producten

Mijn huid ziet er heel goed uit en voelt ook zacht aan. De bodylotion ook een echte aanrader!

Zeer snelle levering. Mooi verpakking. Fantastisch product!

Gewoon goed.

Mijn huid voelde nog nooit zo goed

Na 1x was mijn huid al meteen een stuk zachter. Daarna even door een puistjes fase, maar nu ziet mijn huid er fantastisch uit!

Helemaal top

Al jaren fan van de exfoliant, moisturiser en zonnebrand, sinds kort ook de toner en serum aan het proberen. Ben benieuwd

Word er blij en positief van

Ben een vrouw van 71.had weleens last van rosacea.heb een gevoelige huid met zonneschade plekjes die ik soms laat weghalen.Door uw produkten te gebruiken is mijn huid zachter en zeker stralender geworden daar ben ik op mijn leeftijd blij om .zal nooit een egale huid krijgen maar dit is toch wel top.ook uw telefoon adviezen zijn altijd keurig snel beantwoord ook hier mijn dank voor

Al jaren heel veel profijt van de producten

In het verleden had ik regelmatig droogtevlekken in mijn gezicht. De huid was ‘trekkerig’ en snel geïrriteerd. Nu voelt het zacht en glad. Heel fijn.

Eindelijk een zonnebrand die mijn huid beschermd!

Ik ben zo blij met deze zonnebrand! Ik heb vitiligo en al jaren op zoek naar een product waarmee ik alles kan blijven doen in de zomer! Mijn witte plekjes verbranden normaal super snel, vooral op mijn handen en in mijn gezicht. Met dr. Jetske kan ik ruim 2 uur het water op met de sup en voel ik me volledig beschermd, geen verbrande huid! En ook nog een groen product, met veel liefde ontwikkeld. Dankjulliewel!!

Super service

De service is heel erg goed, de website is duidelijk en voorzien van alle informatie die je nodig hebt. De levering was zoals beloofd de volgende dag.

Op de zonnebrand na zeer tevreden

Zonnebrand trekt niet in en mijn huis is de hele dag vet. Overige producten trekken wel goed in en geven goede voeding aan de huis zonder dat de huis vet wordt

Ik gebruik al jaren deze huidverzorging naar vlolle tevredenheid !

Hoef nooit meer op zoek naar iets anders/ beters , heerlijk!

De producten voelen heel goed om mijn huid

Ik gebruik de producten nu ruim een week en vind dat mijn ( oudere) huid er een stuk frisser uit ziet . Ook ben ik een stuk wijZer geworden na het lezen van het huidboek.( en ik maar denken dat ik alles wel wist ) Ik heb inmiddels de hele lijn aangeschaft en ben super tevreden

Prettige site en snelle verzending

Al jaren trouwe fan

Ik werk bijna als een soort ambasadeur: gedurende jaren veel familieleden, vrienden en geliefdes :-) aan de Jetske spullen gekregen.

Vakmanschap

Smeert goed weg. Doet wat het belooft. Ik heb ook de suncover voor het gezicht (die met vit c en e erin) maar het nadeel daarvan is dat het mijn gezicht zo wit maakt. De suncover voor get hele lichaam heeft dit effect niet dus daarom gebruik de suncover voor het hele lichaam ook standaard voor mijn gezicht. Wel jammer want dan mis ik de extra bescherming van de antioxidanten. Verder overal heel tevreden mee!

Prima producten!

Producten doen wat ze zeggen: houden gezichts- en lichaamshuid in conditie; beschermen tegen zonnebrand. Zonder zichtbare ‘vettigheid’ of onaangename luchtjes.

Perfect!

Heerlijke product(en), die ook echt wat doen met je huid. Fijn in gebruik! Moisturizer smeert fijn, zorgt voor een zacht gevoel, voedt en de verpakking is ideaal met het pompje, dat precies de juiste hoeveelheid geeft. Mooie productlijn, ook qua verpakking en breed gericht qua keuze (zoals ook serums, repair creme e.d.)!