Niet zaligmakend
Ik bestelde een concealer in kleur 35, poeder in kleur 30 en een proefmonster van de foundation in de lichtere tinten.
De concealer brengt fijn aan, plakt niet, blijft gedurende de dag mooi zitten, zelfs onder de ogen, maar is helaas niet dekkend bij iets donkere plekjes, die ik ook graag wil wegwerken.
De poeder is goed te verdelen en matteert fijn.
De foundation is voor mij een verhaal apart.
Ik heb verschillende kleuren van de foundation geprobeerd. Watbik er gied aan vond, was dat hij mij niet het gevoel van een afgesloten huid gaf.
De kleuren lijken voor mij ongeschikt. Van de kleuren die volgens advies gecombineerd zouden moeten worden met de bestelde kleur concealer en poeder (die beiden passen bij mijn huidskleur), is de lichtste foundation, 35, duidelijk te donker voor mij. Ook met 30 krijg ik een zeer harde overgang. Vanaf 20 lijkt de kleur meer op mijn eigen kleur, maar het blijft er 'geverfd' uitzien.
Qua egalisatie doet de foundation voor mij vrijwel niets. Het is niet veel meer dan een doorschijnend gekleurd laagje op mijn huid. Alle kleuroneffenheden blijven zichtbaar, terwijl ik van mezelf een vrij efale huid heb en er dus weinig 'weg te smeren' valt.
Ik kan de producten aanbevelen op basis van ingrediënten en deels op basis van functionaliteit, maar ik vind het niet zaligmakend.