Boven verwachting!

Ik twijfelde al langer of ik moest overstappen op de skincare van Jetske Ultee. De zonbescherming gebruikte ik al 2 jaar, maar altijd was er een reden om dit niet te doen. Nu ik met de moisturizer en de exfoliant ben gestart, ben ik blij dat ik mijn vertrouwde andere merk achter me heb gelaten. Mijn huid heeft een gezonde uitstraling, licht glanzend en het product smeert fijn en voelt fijn. Mijn huid reageert goed op De exfoliant extra strong tegen pigmentvlekken. Ben benieuwd naar de resultaten als ik deze langer gebruik.

Geweldige producten

Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee nu al ruim 10 jaar en ik heb nooit meer iets anders gebruikt. Het werkt gewoon, dus never change a winning team! Ik kan niet meer zonder en ik blijf steeds opnieuw bestellen. Ik raad het iedereen aan! Als je twijfelt, gewoon doen, de resultaten spreken voor zich.

Ik merk dat mijn huid goed reageert

Mijn huid wordt rustiger en voelt zacht aan

Bestelling snel ontvangen en zeer tevreden over de bestelde producten

Bestelling snel en netjes ontvangen

voor mij helemaal top

de producten vind ik heel goed voor mijn huid. mooie flacons en een snelle levering.

Hygiënisch in gebruik

Gebruik het nu ruim een week en mijn huid voelt zacht en niet zo droog meer aan. Trekt goed in de huid en laat het niet glimmen.

Geweldig resultaat

Na een aantal weken een verbetering van mijn huid.

Topproducten!

Sinds een paar weken gebruik ik de Moisturizer voor de droge huid tot volle tevredenheid. Ik ben 68 jaar en merkte direct resultaat doordat de huid zachter en meer gevoed werd. Omdat ik voor de winter in koude gebieden graag een nog meer voedende crème gebruik heb ik gebeld met de klantenservice van Dr. Jetske Ultee. Ook hier een positieve ervaring gehad: ik werd meteen te woord gestaan, zonder muziekjes en lange wachttijd. De vriendelijke medewerkster adviseerde om de repaircrème aan te brengen nadat de moisturizer is ingetrokken. Ik heb het geprobeerd en de huid wordt noch zachter, totaal niet vet maar wel super gevoed. Heel blij mee! Bedankt voor deze producten èn de service!

Super fijn

Ik ben erg blij met de producten! Nu natuurlijk nog afwachten hoe mijn huid er op reageert na een tijdje.

Product is prima, flacon niet

Product is klasse. Echter komt er na 1x gebruik niets mee uit de flacon als ik de bovenkant indruk. Niet fijn en niet blij mee

Top product!

Het enige product waarvan zelf mijn gevoelige huid rustig wordt en van gaat stralen! Voor mij nooit meer iets anders op mijn huid dan de producten van dr.Jetke Ultee.

Mijn huid voelt minder strak

De repair cream is echt een extra boost en mijn is echt goed gehydrateerd.

Hele goede produkten.

Hele fijne produkten . Nooit meer exzeem gehad. En snelle levering.Een 10, Is het echt waard. Super.

Gewoon goed

ik koop hier eigenlijk alleen de zonnebrandcreme en daar zeer blij mee. Verder makkelijk winkelen en snel geleverd, dus prima!

Fijne zonnebrandcrème!g

Ik voel me beschermd tegen de zon op Aruba. Met de wetenschap dat het koraal niet wordt aangetast is het ook fijner zwemmen.

Meteen al verschil

Na een paar dagen al een zachtere en schonere huid. Na een week al echt verschil, dus ben benieuwd hoe het bevalt na lange termijn gebruik. De extra strong exfoliant heeft ook zeker geen invloed op mijn Rosacea huid dus daar ben ik ook wel erg blij mee. Zal het zeker blijven gebruiken.

Prachtig product, helaas niet voor mij.

Ik had zo gehoopt dat deze poeder mijn huid mooier zou maken. Helaas, mijn fijne lijntjes en poriën zijn meer zichtbaar en de poeder is te droog voor mijn gemengde 60+ huid. Ik heb hem rechtstreeks op mijn schoongemaakte en met moisturizer verzorgde huid aangebracht en dag later over de foundation van Jetske Ultee (sample). Toch beveel ik hem van harte aan, mooie kleur en goede neutrale dekking.

Snelle levering van een top product

Ik heb een hele droge, gevoelige huid en kan niet tegen alle producten. De producten van dr. Jetske zijn top, De moisturizer is heel fijn het hydrateert super. Kortom ik ben ben er blij mee!

Klasse

No nonsens produkten die doen wat ze moeten. Je ziet er goed uit en het voelt lekker. Een slimme keuze ❤️

Heerlijke foundation

Of smeert t ook fijner als het ‘veilige’ make up is?

Heel tevreden!

Snelle levering en fijne producten.

Ik koop NOOIT meer andere producten sinds ik een jaar of 10 geleden Uncover ontdekte.

Ik heb een gevoelige huid en heb jarenlang gezocht naar fijne gezichtsproducten. Uncover voldoet aan al mijn verwachtingen. Mijn huid is mooier en rustiger dan ooit.

Prachtige producten

Ik weet altijd dat de samenstelling in orde is, dat geeft rust.

Echt een gladdere huid

Ik heb het een tijd niet gebruikt totdat ik het echt miste. Het is eennheel fijn product

Verrassend

Heel handig om de juiste foundation kleur te kiezen is de kleuren pallet bestellen

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam