Mijn huid moest even wennen

Mijn huid was al gevoelig en is nu ik ouder ben nog gevoeliger geworden. En langzaam aan ben ik wel overtuigd geraakt. Mijn huid moest er echt even aan wennen. Nu probeer ik rustig aan de producten uit van Dr. Jetske. Hoop dat mijn huid zich verbeterd zo. ;)

Uitstekende body cream, met één kleine kanttekening

De body cream maakt mijn wat droge huid weer helemaal soepel. Is niet zwaar geparfumeerd en ook dat is prettig. Verder belangrijk dat er geen schadelijke stoffen in verwerkt zijn. Eén kanttekening: het aanwezige pompje werkt goed, maar het lukt niet om de laatste 10% eruit te krijgen. Daarvoor moet je de fles opensnijden of het restant weggooien. Dat moet beter kunnen!

Hele goede produkt

Heerlijk!

Alle producten van Jetske Ultee zijn fantastisch! Van cleanser tot body lotion en alles wat er tussen zit, ben er echt blij mee. Ik gebruik ze al jaren en mijn huid is er echt van opgeknapt.

Topproducten

Al enkele jaren gebruik ik producten van Jetske Ultee, daarnaast gebruik ik regelmatig producten van andere merken waaronder ook producten van de huidkliniek en high end. Toch kom ik iedere keer weer terug bij de producten van Jetske Ultee wegens de zeer goede werkzaamheid van de producten in combinatie met de zeer betaalbare prijzen. Mijn huid is erg reactief, ik ben ook vatbaar voor eczeem en rosacea en ik heb nog nooit een reactie gehad op deze producten. Sterker nog; zelfs van de meest werkzame producten als de peeling extra strong en het vitamine A serum werd mijn huid juist rustiger en herstelde actief, kortom; echt een aanrader! (Houd er wel rekening mee dat ieder huidtype verschillend is en anders kan reageren!)

Prima producten

Mijn huid ziet er beter uit sinds ik de producten gebruik van Dr. Jetske Ultee ikheb een zeer gevoelige huid en ook een droge huid dus het helpt

Heel fijn

Ik gebruik de producten nu al jaren. Ik ben fan.

ik ben heel enthousiast

fijne produkten. duidelijke yitleg en hele fihne service

Topproducten allemaal!

Alles voelt even prettig aan op je huid!

Geweldig product

Gebruik het al jaren, nog steeds enthousiast

Snelle levering en mooi verpakt

Ik gebruikt al jaren met veel plezier de producten van Jetske Ultee voor mijn gevoelige huid en zou nooit meer anders willen

Weldaad

Gebruik de Body Cream al vanaf het begin toen het te koop kwam. Het is een geweldige cream en inmiddels gebruikt de gehele familie het!

fijne producten

Fijne producten, ik gebruik deze al een poosje. Ik gebruik de gezichtsverzorging, bodylotion en zonnebrandcrème. Over het algemeen trekken ze snel in.

Fijn product

Trekt snel in en doet zijn werk

Heel tevreden met de producten van Jetske Ultee

Het is een fijne creme en het pompje werkt perfect.

Snelle levering van de fijne produkten van jetske ultee. Mijn huid is al jaren groot fan!

Geweldig!

Er fijne producten. Geen sterke geur. Mooie degelijke verpakking. Mijn huid doet het hier gewoon echt het beste op.

Fijne producten

Al vele jaren gebruik ik de Skincare producten van cleanser tot de crème met grote tevredenheid.

Weldadige producten voor een stralende huid

Doet wat het belooft: kalmeert, verzorgt, voelt goed aan op de huid.

Geweldige producten

Zeer tevreden over de producten! Ik heb een lastige huid en heb altijd goed resultaat gehad met de producten van Jetske Ultee! Nu voor het eerst ook de Foundation aan mijn assortiment toegevoegd en wederom zeer tevreden! Makkelijk in gebruik, goede dekking en voelt heel natuurlijk aan. Ook voor ons zoontje van inmiddels 3 gebruiken wij de body cream, incidenteel de repair cream en zonnebrand. Zijn huid wordt er altijd beter van! Tevens gebruik ik de lijst met tips qua babyhuid verzorging al jaren en check dit zo nu en dan weer even, heel fijn om te hebben! https://www.dr-jetskeultee.nl/productadvies-babyhuidverzorging/

Het is heerlijk mijn huid slurpt het op !!!

Kom altijd weer terug bij deze crème

Nooit een ander merk meer

Gebruik al jaren deze producten. Heb het vaak geadviseerd aan familie en vriendinnen die het inmiddels ook tot volle tevredenheid gebruiken. Voor mij niets anders meer, mijn huid ziet er mooi en rustig uit. Met de zekerheid dat deze producten echt werken.

beste scincare ervaring ooit!

nooit zo een heldere gezonde huid gehad als in deze levensfase 60+ gebruik de verzorging sinds dit voorjaar voelde dadelijk een verschil!

Heerlijk zacht en voedend!

Heel blij met deze body cream ondanks dat ik dacht dat deze wellicht niet voedend genoeg zou zijn voor mijn vrij droge huid. Niets is minder waar. Smeert heel fijn en trekt ook snel in. Ben er dus echt heel blij mee!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam