Heel goed!

De service is altijd snel en goed. Ook de info is duidelijk en eerlijk.

Fijne producten en snelle.en goede service

Ik heb veel producten geprobeerd maar deze zijn top. Mijn huid voelt heerlijk aan.

Al jaren gebruiker van bijna al de huidverzorgingproducten. Nooit meer huidproblemen zoals schilfers, rode irritatie vlekken, droge trekkerige huid en zonverbranding. Pigmentvlekken verminderen zichtbaar, poriën verkleinen. Geen branderig gevoel meer.

Bestelling gaat heel makkelijk, producten zij top mijn huid knap zo goed van, wel jammer als je per ongeluk verkeerd product heb besteld...betaal je nog eens 8 euro verzendkosten.

Fijn boek over verzorging van de huid.

Heel mooi fijn merk

Ik gebruik Uncover al ontzettend lang en ben er heel tevreden over. Helpt zeker veroudering te stoppen en zelfs te verbeteren. Snelle levering, 1 dag, in milieu vriendelijke verpakking. Jammer dat ze geen bodywash hebben.

Ik ben zo blij dat ik nu (inmiddels 1½ jaar) de producten van Jetske Ultee heb ontdekt en gebruik. Kwalitatief zeer goede producten, fijne verpakkingen, hele goede klantenservice, snelle levering. In een woord fantastisch.

Blij verrast

Wat een verzorgde uitleg bij de bestelling van oa het 5 stappen plan. De eerste ervaring na een paar dagen : geen irritaties, producten zijn fijn in gebruik dus so far soooo good!

Snelle levering, fijne producten

De levering was, zoals altijd, bijzonder de snel. Ik gebruik al jaren de 5 stappenplan tot volle tevredenheid

Altijd goed en betrouwbaar !

Het enige dat ik mis zijn de reisverpakkingen ;)

Doet helaas niks voor mijn huid.

Ik krijg er zelfs bultjes van. De rest van de lijn werkt wel erg goed!

Beste skincare

Ik gebruik het al jaren. Zeer tevreden. Doet aan de verwachtingen.

Is perfect voor mij ! Lang gezocht naar een crème voor mijn onrustige huid. Met deze heb ik het dus gevonden .. mijn huid is rustig , de rosasea die ik zogezegd had is verdwenen ( onjuist denk ik en reactie op de zeer goede en dure produkten ) Dus ben er erg blij mee !

Top service!

De service van Jetske Ultee is top. Wil geen andere producten meer. Sinds ik de producten gebruik heb ik geen last meer van een droge trekkerige huid!

Hoi Had een bon besteld voor mijn schoondochter. Netjes optijd en blij!

Super fijne producten

Sinds mijn schoondochter bij jullie werkt gebruik ik de producten van dr Jetske. Ik heb een hele gevoelige/droge huid, met deze producten heb ik daar veel minder last van.

Fijn

Verzorgende cremès, plakt niet, erg fijn!

Heel fijne scrub

Clay powder geeft een heel schoon gevoel. Aanbrengen is heel makkelijk. Fijn voor wekelijks gebruik! Glow oil is ook heel fijn

Mooie producten

Elke keer weer blij als mijn bestelling binnenkomt! De moisturizer is mijn favoriet en heb het azellaic acid serum voor eerst besteld : heel prettig, zacht en begin al resultaat te zien, mijn huid is rustiger

Mijn huid is er zoveel veerkrachtiger van gewordrn

Sinds ik de Jetske Ultee producten gebruik is mijn huid echt verbeterd. Nu ik wat ouder wordt merk ik dat de basis die ik dankzij deze lijn heb opgebouwd blijvend meehelpt mijn huid veerkrachtig en strak te houden.

Super fijn product

Alles is heel erg fijn..mijn huid knapt er van op !!

Ik heb de make up lijn. Ik ben heel tevreden over de dekking en hoe natuurlijk het oogt. Nooit meer een ander!

Fijne bronzer, mooie kleur

Net zoals de huidverzorgingsproducten vind ik ook dit een heel fijn product. Mooie kleur, fijn in gebruik. Prettig om te weten dat ook hier geen "slechte" irriterende stoffen zijn gebruikt, dus perfect voor mijn gevoelige huid. Ik kijk uit naar meer make up producten van Jetske Ultee.

Fijne, goed smeerbare zonnebrandcrème die goed betaalbaar is. Aanrader!

Repair crème lekker mee naar wintersport

De zonnebrand en repair crème zijn mee naar de wintersport. Heerlijk smeren om droge huid te voorkomen. Al heel lang tevreden over de producten. Snelle levering.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam