Niet tevreden; totaal niet waterbestendig

Na alle positieve reviews deze zonnebrandcreme besteld. Smeert lekker weg, maar… totaal niet geschikt in combinatie met water! Zelfs nadat ik het 30 minuten heb laten intrekken spoelt het zo weg. Dus totaal niet geschikt voor m’n kinderen die veel in het zwembad spelen. Ook heb ik 1 zoon met een hele lichte huid… en nu wordt erg heel mooi vermeld dat factor 30 genoeg is, maar na 3x gesmeerd te hebben op een dag, gloeide zijn huid alsnog. Nooit gehad met z’n vorige factor 50 crème. Tot slot; uit de consumentenbond test lees ik dat deze crème ook microplastics bevat. Dus wat mij betreft 1x en niet weer.

Fijne zonnebrand snel ontvangen

Snel ontvangen en erg fijne zonnebrand ontvangen. Smeert gemakkelijk met een fijn pompje.

kan er tegen

met deze suncare krijg ik geen last van mijn ogen wat ik met ander wel krijg

Heel tevreden!

Smeert goed weg, ruikt prima en snelle levering. Heel tevreden. Ik geloof in dit product!

Hele fijne producten

Al een paar jaar gebruik ik Jetske's producten en ben er blij mee. Je betaalt wat meer maar dat is het zeker waard.

Mijn huid is tevreden..

Ik heb een zeer gevoelige huid. Mijn huid voelt duidelijk veel zachter aan en gedraagt zich rustiger met deze productjes. Zeer blij mee!

Stralende zachte huid.

Op aanraden bij jullie terecht gekomen, fijne producten en na een week gebruik zie en merk ik al verschil.

Fijne zonnebrandcrème zonder troep

Fijne zonnebrandcrème die gemakkelijk smeert en goed beschermt. Handig dat hij voor zowel mezelf als voor de kinderen geschikt is. Mijn oudste reageert er helaas allergisch op (jeukende roodgevlekte huid) dus die moet weer terug naar ons oude, moeilijker smeerbare merk.

Bodylotion = zonnebrandcreme

Een heerlijke niet ruikende goed smeerbare en verzorgende zonnebrandcreme. De 1 liter fles maakt het zeer gemakkelijk om dit als bodylotion dagelijks te gebruiken. Een klein flesje zelf (bij)vullen voor in de handtas werkt top!!

Smeert zalig

Voorlopig werkt de zonnecreme goed, smeert heel goed en komt vlot uit de bus

slecht

Heb op advies van iemand de zonnecreme besteld. Als ik het op mij gzicht aanbreng en ik zweet een beetje brand het als gek in mijn ogen.

Perfect!

Prima huidverzorging en huideerlijk product.

De producten smeren heel fijn uit , waardoor je maar weinig nodig hebt.

Ik ben net sinds een week met de moisturizer, serum A en sun care begonnen. Het lijkt alsof m’n huid er op reageert met een branderig gevoel. Met name rondom mijn mond. Ik zie het nog een tijdje aan om het te laten wennen. Hopelijk neemt die reactie dan af. Verder vindt ik het fijne producten vanwege de ingrediënten. Die geen schadelijke stoffen bevatten. En parfumvrij is ook erg fijn

Fijne producten

Voelt prettig op de huid en is niet vettig, duidelijke gebruik instructie

De producten bevallen mij zeer goed !!

Rode vlekjes zijn bijna helemaal verdwenen!!

snelle levering en een goed product

snelle levering en een goed product

Herboren!

De producten zijn echt heel erg goed,eerlijk,zuiver en werkzaam! Mijn huid voelt als herboren,wat fantastisch is gezien het feit dat ik nu 63 jaar ben en vanaf mijn 8ste levens jaar Diabetes heb met een rij van complicaties waaronder een nierfunctie van 17.Ik voel me met de verzorgingsproducten een compleet mens!

Fijn product

De 1000 ml pomp voor het gezin is super handig, we gebruiken het allemaal thuis. Er is geen witte waas en het trekt snel in. Goede prijs voor wat je krijgt. Zou handig zijn als er ook kleine verpakkingen aangeboden worden die nagevuld kunnen worden zodat je bijv. je kind makkelijk een pompje mee kan geven naar school of die je zelf makkelijk in de tas kan stoppen. Maar echt fijn product en fijn ook te weten dat er geen gekke stoffen in zitten.

Hele fijne zonnebrand voor het hele gezin!

Smeert heel makkelijk en super fijn om een hele grote fles te hebben. Wij gebruiken elk jaar 1 fles voor het hele gezin.

Geweldig!

Fan van het eerste uur en ik beveel iedereen de producten aan. Krijg vaak complimenten over mijn mooie huid en verwijs veel mensen door naar jullie site.

Fijne soepelsmerende aangenaam ruikende zonnebrand crème die niet irriteert in de ogen.

Ik gebruik het product al jaren en ben er heel tevreden mee. 1 klein minpuntje is dat de vernieuwing die de laatste jaren is doorgevoerd om het product waterproof te maken, de crème iets plakkeriger heeft gemaakt. Daarom 4 in plaats van 5 sterren.

Matig, had er meer van verwacht

Ik gebruik nu sinds een aantal weken het 5 stappenplan voor de vette huid en ik had hoge verwachtingen. Maar helaas merk ik nog geen verschil. Mijn huid is nog steeds zeer vet. Jammer, aangezien de aanschaf van de producten best een hele investering is.

Snel een glimmende t zone

De poeder brengt zich fijn aan en geeft een natuurlijk effect. Helaas ga ik al snel glimmen tpv de T zone. Zelfs met gebruik van oil blotting papers en daarna weer poeder erover.

Een heerlijke bodycream!!

Deze bodycream voelt vol, smeert goed uit, trekt snel in en mijn huid is goed verzorgd ! Ook vind ik het goed dat ie niet geparfumeerd is. Daardoor heb je geen "botsing" met je eigen parfum en/of andere geuren.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam