Ik gebruik het Azelaic Acid Serum nu een paar dagen, maar merk al wel echt een beetje verschil. De rode vlekjes worden al iets minder en het Serum voelt heel prettig. Bevalt zeer goed!

Mijn huid is zoveel rustiger!

Deze producten slechts 1 week in gebruik maar zie nu al een groot verschil. Mijn huis ziet er zoveel mooier en rustiger uit.

Al jaren trouwe gebruiker van de producten

Ik ben gewoon super tevreden met de skincare producten die ik al jaren gebruik, soms probeer ik wel eens wat anders maar kom altijd weer terug. Geen poespas verpakkingen, goede prijs en kwaliteit, meer heb je niet nodig en mijn huid doet het geweldig!

Perfect hydraterende en toch enigszins vette creme

Al jaren gebruik ik de moisturizer voor droge huid , echt zeer goed Hydraterende crème ,ook bijna dagelijks in de zomer de scincare. Ben er enthousiast over, wil nooit meer een andere . En na besteld ,de volgende dag in huis!

Top producten

De crème is vloeibaar, makkelijk op te brengen en smeert heerlijk uit. De resultaten zijn goed, doet exact wat beloofd is en in combinatie met de zonnebrand een zeer voedend geheel.

Gewoon super goed!

Ik gebruik inmiddels al weer een paar jaar de producten van Undercover Skincare. En nog steeds bevallen ze me goed. Ik wil nooit meer anders dan al deze mooie producten. Ook vind ik het fijn dat de producten al de volgende dag wordt geleverd. Kortom! Ik wil nooit anders meer. De producten zijn erg fijn.

Heerlijk zacht maar te glimmend.

De zonnebrand crème voelt lekker zacht op mijn gezicht. Ik vind alleen dat hij echt te veel gaat glimmen in mijn gezicht wanneer ik de juiste hoeveelheid aanbreng. Dit word nog erger wanneer je iedere 2 uur een dikke laag moet aanbrengen. Dan voelt het ook alsof mijn huid niet meer ademt. Dus daarom niet geschikt voor mij.

Verzorgend

Romige crème trekt gelijk in de huid

Fijne producten en een goede webshop

De producten doen wat er beloofd wordt, ik gebruik momenteel de toner, de exfoliant en het vitamine A serum Mijn huid knapt er van op.

Fijne suncare nunhet weer zonnig wordt

Ik gebruik de producten al lang . Super voor mijn gevoelige huid.

Heel tevreden over de producten en de bestellingen worden heel snel en goed bezorgd dus in 1woord top !!!

Top producten en de levering is altijd de volgende dag!

Ik heb echt heel veel baat bij de productenlijn van Jetske Ultee. Mijn huid is rustig geworden en niet meer schraal/trekkerig! De fijne rimpels zijn echt afgezwakt en mijn aanwezige voorhoofdsrimpels zijn niet meer prominent aanwezig. Ik gebruik de Cleanser-Toner-Serum-Moisturizer iedere dag en de exfoliant 1 à 2 x per week. Aanvullend gebruik ik ook de Foundation (in de winter) Concealer zo nodig en de Powder. Mocht ik veel buiten zijn heb ik ook de Suncare en de Repair Crème zit altijd standaard in mijn tas. I ❤️ it !

Heel fijne producten

Ik gebruik de producten nu 2 jaar, na de chemo kon mijn huid weinig verdragen, begonnen met één product en dat werkte goed, toen de hele lijn gaan gebruiken, en tot nu toe nog zeer tevreden

Lekkere crème

erg tevreden en snelle levering!

Vlotte klantenservice, staan je heel graag te woord.

De producten bevallen mij zeer goed

De producten zijn zacht en vol waardoor mijn huid soepel aanvoelt en er glad(der) uitziet. Ook de zon producten bevallen zowel mij als mijn man zeer goed !!!!

Eindelijk geen droge huid meer

Al jaren ben ik op zoek naar een goede huidverzorging voor mijn droge huid. Sinds een aantal maanden gebruik ik het 5 stappen systeem. Sindsdien is mijn huid veel meer in balans en was deze winter veel minder droog.

. Kan het nog niet heel goed beoordelen. Ik moet van de ha even wachten omdat ik momenteel wordt behandeld tegen zonneschade op mijn gezicht en neus.

Nooit meer iets anders voor mijn huid

Mijn huid is er heel erg op voorruit gegaan Ga nooit meer op zoek naar iets anders Gelukkig dit los kunnen laten door mijn tevredenheid Ben er blij mee

Mooi merk

Goede producten, bestel al jaren hier!

Voelt goed!

Passend bij mijn huid en mijn dag/avond-routine

Geweldige producten

Sinds enkele jaren gebruik ik de huidproducten na volle tevredenheid.

Geweldig product

Smeert goed uit en voelt fijn aan

De producten van Dr. Jetske Ultee zijn Super. ZIt in een mooie strakke omhulsel en kan ik iedereen aanbevelen.

Rust in mijn gezicht

Mijn huid oogt rustig direct na gebruik. Smeert fijn en voelt prettig aan.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam