geweldig

mijn huid ziet er schoner en fijner uit

Huidsvriendelijke concealer in goede kleur

Deze concealer is echt huidsvriendelijk en de kleur blend perfect in mijn huid!

Fantastische producten

De zonnebrand gebruiken we al jaren naar volle tevredenheid, sinds een half jaar gebruik ik ook de skin care producten van Jetske Ultee: zo fijn!! Mijn huid is er zichtbaar van opgeknapt, ziet er gezond en goed uit. De producten zijn fijn in gebruik en het resultaat is top!

Goed product

Enorm tevreden

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske en ben enorm tevreden! Mijn huid straalt, het is prettig in gebruik en het doet wat het moet doen. Voor mij geen andere producten meer! Aanrader!

Heerlijke zachte crème, geen droge huid meer!

De moisturizer en suncare snel ontvangen en gelijk in gebruik genomen.

Aangename producten

Vandaag is het de 2de dag dat ik ze gebruik en mijn huid voelt al gladder aan. Ik hoop dat het zo positief blijft evolueren en dan zal ik vrij snel ook de concealer en andere uitproberen.

Heel fijne en werkzame producten

De producten van Jetske Ultee zijn heerlijke en eerlijke producten. Met echt werkzame ingrediënten, goede verpakkingen en duidelijke richtlijnen. Ik ben er al jaren fan van en gebruik alles. Scheelt me heel wat zoeken! Ik heb daarvoor vaak dure producten uit potjes gebruikt, zonde maar ik wist toen niet beter. Bij consequent gebruik doet het echt veel voor je huid. Ik voel me er heel fijn bij en word vaak ook nog jonger geschat. Ik raad het iedereen aan

Dromen komen soms uit

Mijn dank Dr. Jetske, door uw prachtige werk,onderzoek en producten voel ik mij éindelijk mooi en durf ik meer onder de mensen te komen.

Fijne en veilige producten .

Fijne en veilige producten voor mijn oudere huid. Mijn huid ziet er verzorgd en goed uit voor een 74 jarige en dit is het resultaat omdat ik al jarenlang gebruik maak van deze top producten.

Geweldig!

Een heerlijke crème die echt doet wat hij moet doen! Smeert goed uit en mijn huid wordt er zeker rustig van!

Al jaren gebruik ik de producten

Sinds ik de producten van Jetske gebruik is mijn huid mooier dan ooit. Weg puistjes, oneffenheden en grove poriën. Huid is soepeler en strakker en heeft een gezonde uitstraling. Dik tevreden, ik gebruik al 10 jaar niets anders.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden

Goede producten, die doen wat ze moeten doen

Alle producten, zijn fijn in gebruik, mijn huid is nog nooit zo mooi geweest, vaak wordt ik jonger geschat , nog geen product is tegengevallen

Vitamine A serum Help mij bij eczeem klachten

Als ik veel last heb van stress krijg ik last van eczeem. Voorheen kreeg ik van de huisarts hormoonzalf. Maar heb ontdekt, dat het Vitamine A serum, heel goed helpt tegen de jeuk en vochtige eczeem plekjes. Ze drogen sneller in, de jeuk verdwijnt en de plekjes verdwijnen sneller. Heel blij mee, zo hoef ik de hormoonzalf van de huisarts niet meer in huis te hebben. Als ik maar zorg dat ik het Vitamine A serum in huis heb. Top product!!

Fijne producten

Heb nu de repair crème besteld voor extra doge plekjes. Een fijne crème die echt helpt.

Top producten!

Nog nooit is mijn huid zo rustig geweest. Ik gebruik geen andere huidverzorgingsproducten meer.

Must have voor een frisse egale huid!

Een heel fijn product dat er voor zorgt dat mijn huid er frisser, egaler en gezonder uitziet. Ik gebruik het iedere avond. Mijn huid is door het gebruik veel steviger en weerbaarder geworden.

Perfecte perfectie

Voor mijn huid zijn jullie producten allemaal toppers, voor mij nooit meer iets anders.

Erg fijn dat de bestelling van topproducten zo snel geleverd is

Snelle levering, goed verzorgde verpakking en fijne producten!

Deze exfoliant helpt pigmentvlekken op te lichten / te verdwijnen

Door medicatiegebruik heb ik helaas ernstige acne in mijn gezicht gekregen. Na de actieve acnefase zijn er zowel fikse littekens als grote pigmentvlekken achtergebleven. Na de lancering van deze exfoliant heb direct een eerste flacon aangeschaft. Ik heb het gevoel dat acne-littekens sneller verdwijnen en dat pigmentvlekken lichter worden. Daarom nu een tweede flacon besteld. Ik ga foto’s maken om beter zicht te krijgen op het resultaat. Ik hoop enorm dat de pigmentvlekken nog verder verdwijnen of lichter worden van kleur. Mijn vlekkerige gezicht maakt me namelijk enorm onzeker. Ik gebruik deze exfoliant in combinatie met de cleanser, moisturizer en spf. Ben enorm tevreden met de kwaliteit van de producten. Bedankt!

Rustig

Wij gebruiken de producten in het hele gezin, dus van alle leeftijden met eigen problemen. Door het gebruik van de producten van Jetske is onze huid er een stuk beter van geworden.

Geweldige producten

Huid is er gewoon van opgeknapt. Sinds 1 jaar gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee naar alle tevredenheid

Superproducten

Hele fijne goed werkende producten

Tot nu toe prima, geen vervelende reacties van mijn huid

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam