In een woord: klasse!

Ik ervaar de produkten zeer goed

Zeer goed !

Ben 87 jaar en gebruik al jaren al deze producten en mijn huid ziet er prima uit en krijg alleen maar complimenten!

Goede producten, ook op lange termijn

Ik gebruik de productlijn al jaren en mijn huid is een stuk opgeklaard sinds ik ben overgeschakeld. De producten zijn goed te verdragen en lokken geen acne of roodheid uit. Ik heb ervaring met de cleanser, moisturizer, exfoliant, toner, repair crème en het poeder/de bronzer .

De huidverzorging van Dr. Jetske Ultee is van uitstekende kwaliteit.

Sinds 3 maanden geleden ben ik begonnen met de producten van dr. Jetske Ultee. Via haar website heb ik me goed laten adviseren. Ik gebruik nu haar 5 stappenplan en mijn huid is enorm opgeknapt. Dit merk ik ook aan de vele positieve reacties van mijn omgeving. Men schat mij de laatste tijd minstens 15 jaar jonger. De exfoliant gebruik ik ongeveer twee keer per week, want mijn huid is van nature zeer gevoelig en dun met neiging tot exceem en couperose. Ook heb ik op mijn voorhoofd een pigmentvlek, die er nog steeds helaas zit. Maar ik houd vol en hoop dat het na verloop van tijd toch wat minder zichtbaar wordt. Ik doe elke dag wel suncare met spf 30 op, wat voor weer het ook is, omdat mij dat een beschermd gevoel geeft tegen huidveroudering. Ook gebruik ik vit. A voor het slapen, mijn huid wordt erg zacht en rozig, zelfs wat voller. Mijn ware leeftijd is 53, maar men ziet bij mij nog geen rimpels. Wat ik ook zo goed van dr. Jetske Ultee vind is dat zij wetenschappelijke onderzoeken doet en deze ook verwoordt op haar site. Haar boek heb ik al twee keer gelezen en dat ga ik vast nog wel eens doen. Ben hier echt heel blij mee!

Goede producten

Mijn huid is een stuk rustiger sinds ik de producten gebruik. Daarvoor had ik een gevoelige huid met soms wat acne. Nu geen acne meer en minder rode huid. Levering is steeds snel dus als er iets op is, heb je het snel in huis.

Gun het je huid om te stralen!

De producten van Dr. Jetske zijn bijzonder goed voor je huid. Geen last meer van acne, verzorgend en zacht voor de huid. Gebruik de producten al jaren en kan echt zeggen naar volle tevredenheid. Inmiddels ook de foundation aangeschaft en eveneens mooi egaal en natuurlijk. Met de bronzer kan je eventueel je kleuren wat ophelderen.

Hele fijne producten

Fijne producten en ook heel handig in gebruik door pompjes op de verpakking.

Hele goede skincare

Hele fijne goede skincare. Enige wat echt werkt voor mijn zeer droge huid!

Bij dit bedrijf alles top

Zeer goede producten en altijd snel afgeleverd. Ze doen wat ze zeggen

Blij weer met de Body Cream!

Het was weer een snelle afhandeling en bestelling. Jarenlang ben ik al klant van de hele productlijn.

Fijne producten

Steeds correcte en snelle zending, de producten zijn fijn en zacht.

Topproducten

Ik doe al vele jaren met de producten van Jetske Ultee. Uncover skincare is en blijft een musthave in je badkamerkast. Ik gebruikte de producten al jaren en stapte even over naar een ander skincare merk. Ik kreeg nooit meer de goed onderhouden huid die ik normaal met de uncover skincare producten kreeg. Ik ben dus opnieuw overgestapt naar uncover en al snel voelde ik dat mijn huid opnieuw in zijn plooi geraakte. En niet alleen de gezichtsproducten zijn top. Ik gebruik ook de body cream en die is echt heerlijk. Ik heb last van keratosis pilaris. Enkel met die crème krijg ik dit onder controle. Een wonderproduct voor mijn moeilijke huid.

Fijnste producten

Al veel merken geprobeerd, maar alleen Zulte bevalt! Ik gebruik al tijden niets anders meer. Bijkomend voordeel is het mooie design van de flacons.

Goede moisturizer

Ik vind deze moisturizer heel goed. Soms voelt mijn huid nog wat droog, waarschijnlijk omdat ik er zo zuinig mee ben. dan zou ik iets meer moeten gebruiken. Wel jammer vind ik, dat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit.

Geen puistjes of oneffenheden meer

Altijd heel tevreden met de verzorgings producten die ik al jaren gebruik. Kan het een ieder aanbevelen, alleen zou ik dag en zonnecrème graag ineen willen. Maar verder heel fijn.

Producten voelen goed aan op de huid

De producten van dr. Jetske Ultee voelen goed aan op je huid. Je hebt gelijk het gevoel dat deze zijn werk goed doen. Ik heb een gevoelige huid en heb totaal geen last bij het gebruiken van de skincare lijn. Aanrader voor mensen die hier ook mee te maken hebben en weinig andere producten kunnen verdragen op de huid.

Heerlijk zacht gevoel

De producten zijn heel fijn.

Als je het eenmaal gebruikt dan raak je verslaafd

Ik gebruik het nu al een paar jaar en vind het echt een fantastische lijn. Ik de roze en mijn dochter de paarse lijn. Heerlijk basic en een duidelijke lijn. 1 nadeel door de lichte flesjes vallen ze bij ons vaak uit het kastje als je bezig bent dat geeft een luid gekletter als je stil wilt doen hahaha!1

Ik ben zéér tevreden

Ik gebruik de producten nu een maand of 3. Ik heb rosacea maar mijn huid is er duidelijk rustiger op geworden. Ik heb de 5 producten van de skin care routine én het azelaic acid serum. Ook het contact en advies vond ik fijn. Op aanraden gebruik ik nu sochtends het serum en savonds de exfoliant in mijn routine. Dit bevalt me heel goed.

Gratis verzending

Hele fijne en goede producten.

Ik gebruik deze producten al jaren en wil Gewoon niet meer anders. Werken echt goed voor je huid. Ik gebruik de hele serie.

Mijn huid is zo verbeterd sinds ik jou producten gebruik Na mijn borst****** heb ik lang problemen gehad van een heel gevoelige huid .. sinds ik jou producten gebruik is dat zoveel beter Ook jou zonnecrème daar ben ik super dan van

Mijn huid ziet er na 3 weken echt mooier uit

Mijn huid ziet er gezonder uit.

Meer dan goed zonder ingewikkeld gedoe. Love it!

Sinds een paar jaar gebruik ik de producten met zeer veel plezier. Soms probeer ik wat anders, en grijp dan eigenlijk direct weer terug naar de 5/6 stappenplan. Heel fijn dat ik hier verder niet over hoef na te denken. Ga zo door!

Fijne producenten

Fijne producten. Wel jammer dat ze geurloos zijn.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam