Een aanrader

Mijn hele gezin maakt gebruikt van de producten. Iedereen is er heel tevreden over.

Fantastisch producten

Gebruik nu al 4 jaar jullie producten, soms een uitstapje gemaakt naar andere producten maar altijd weer terug gekomen! Ik ben 51 jaar ,maar ik heb door gebruik te maken van jullie producten nog een hele mooie huid!! Elke dag weer blij mee! Ook al veel andere dames mijn geheim verklapt!

Pakketje snel bezorgd en ziet er TOP uit.

Ik gebruik inmiddels alle producten voor het gezicht en ik kan niet anders zeggen dat ik er zeer content mee ben. Producten worden goed opgenomen in de huid.

Doet wat het beloofd

De huidverzorgingsproducten van Jetske zijn de eerste die precies datgene doen wat mijn huid nodig heeft en dat geven wat ik wens als resultaat. Tussendoor wel eens iets anders geprobeerd maar dat was dom;). Ik blijf hier lekker bij!

Geweldig!

Dankzij de producten en begeleiding voel ik mij al heel anders. Mijn huid is niet meer strak, gloeiend, maar voelt rustig en ziet er rustiger uit. Nog niet zo lang bezig, maar nu al resultaat en dat terwijl ik al van alles heb geprobeerd!

mijn huid voelt gewoon goed

Na jarenlang hetzelfde product ben ik vorig jaar overgestapt. Ik heb geen dag spijt gehad.

Goede crème voor mijn droge huid

Ik heb verschillende lijnen besteld. O.a dagcrème, repair creme, reinigings melk en lotion. Alle producten bevallen zeer goed. Opgebouwd volgens advies. Mijn huid zag er rustiger uit na enkele dagen gebruik. Ik heb wel de repair creme gebruikt over de gezichts creme, omdat mijn huid dit echt nodig had. Ben zeker van plan om meer producten uit te proberen

moisturizer die werkt

heerlijke moisturizer die echt voelbaar werkt, 2 of 3 pompjes zijn genoeg voor gezicht en hals.

Een veel rustigere huid bij mijn puberzoon!

Mijn puberzoon volgt het stappenplan voor jeugdpuistjes. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. En na een aantal weken ziet het er nu veel rustiger uit!! Hij blij en zijn moeder natuurlijk ook.

Had een wat onrustige huid in de winter en nu is die onrust helemaal verdwenen.

Voortreffelijke produkten

Ik gebruik nu al een aantal jaren deze producten. Allemaal zijn goed op elkaar afgestemd en voor een buitenmens als ik (fietser) is het geweldig dat je huid zacht aanvoelt na een rit van 45 km in de kou en wind… Ik ben zo blij en verheug Mechelens weer op een nieuwe bestelling .

Hele fijne producten om te gebruiken. Heel erg tevreden, ook hele snelle levering.

dagelijkse weldaad voor een mooie huid

Ik gebruik nu al een paar jaar de producten van Jetske Ultee voor mijn dagelijkse gezichtsroutine en dat bevalt me prima. De bestelling is altijd in no time geleverd, de website is makkelijk in gebruik maar het allerbelangrijkste is dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Heerlijk om m'n gezicht mee schoon te maken, de lotion geeft een kalmerend effect en de moisturizer trekt heerlijk in. Ik kan het iedereen aanraden die z'n huid goed wil verzorgen. Groet, Louise

Snel geleverd top product

De producten zijn geweldig en het wordt altijd snel geleverd

Geweldig product

De producten van dr. Jetske Ultee staan voor mij op nummer 1. Ze voelen fijn aan, doen wat ik wil: jonge huid houden, ze werken echt. Ik ben zeer tevreden.

Dagelijkse koestering

Zo betrouwbaar en dierbaar zijn jullie producten die ik al jaren gebruik, ze geven mij een rustig en stralend gevoel.

Eindelijk een creme dat doet wat ie zegt

Al 33 jaar droge, jeukerige huid. Veel geprobeerd maar deze producten werken echt. Het is geen dunne vloeistof maar echt een lotion en creme. Ook blijft het niet plakkerig wat ik prettig vind. Ik heb mijn merk gevonden!

blij en verrast

ik ben blij en verrast door de producten van Dr. Jetske. in de winter heb ik vaak een drogere huid, dit lijkt nu verleden tijd te zijn. Het smeert fijn. Wel benieuwd hoe lang je met een verpakking doet.

Zeer fijne gezichtsverzorging voor de ( gevoelige ) huid

Al jaren gebruik ik de verzorgingsproducten van dr. Jetske Ultee. Sinsdien is mijn huid rustiger ondanks rosacea en eczeem. De make-up is super makkelijk uit te smeren en egaliseert de huid. Al jaren super blij met alle producten.

Top kwaliteit

Ik gebruik de producten al jaren krijg nog steeds complimenten dat mijn huid er mooi uit ziet voor mijn leeftijd en bijna geen rimpels, mijn dochter en vriendin gebruikt het ook en zijn er blij mee dat ik het hun aan bevolen heb. Dus dank je wel en top producten. Misschien in de toekomst ook een mannelijk.

Er prettige producten!

Makkelijk aan te brengen! Trekt snel in! Make-up draagt fijn en ziet er niet te dik op’

Fijne producten!

Ik gebruik Dr Jetske Ultee Skincare al een aantal jaar. Vind het fijn dat ik kan vertrouwen op de juiste ingrediënten die echt iets goeds doen voor je huid.

Voor het hele gezin

Wij zijn fan van de producten van Dr. Jetske! Zelfs onze puberzonen gebruiken de cleanser, toner en moisturizer dagelijks. De repair cream is fijn voor droge lippen of handen, zonverzorging is ook top! Zelfs mijn man gebruikt de producten graag.

Het doet wat het beloofd!

Gebruik het al jaren! Fantastische producten van eigen bodem. Een prachtig team met veel kennis van wetenschap en voller vriendelijkheid en geduld je vragen beantwoord. Dank!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam