De body cream is superfijn

De body cream is goed uitsmeerbaar en doet goed wat het doen moet!

Mij huid moest wel wennen.

De eerste week kreeg ik een puistje op mijn kin door de exfoliant en /of serum denk ik.... Ik heb nog nooit een puistje gehad ,behalve in mijn tiener jaren 1 of 2,dus dat was opvallend. Maar een paar dagen later was t al weg gelukkig.. Ik gebruik nu de exfoliant en t vit A serum alleen s'avonds en dat gaat goed. Verschil in mijn huid kan ik nog niet ontdekken,maar gebruik t pas een paar weken.... Voelt verder goed!

Ik twijfelde, maar het werkt echt.

Eerlijk? Ik twijfelde, want als je zestiger bent heb je al tig producten getest. Maar verrassing, dit serum met vitamine A doet echt iets voor mijn huid. Ik gebruik het ook voor mijn handen. Mijn huid moest eerst even wennen. Blij mee.

Een zachte huid, geen eczeem meer bij de neusvleugels, dankzij Moisturiser

Heb ik in vorige zin gezegd, vroeger had ik last van acne en rosacea, u ben ik daar vanaf.

Super ervaring!

Alle producten en make-up van Dr. Jetske al uitgeprobeerd, ze zijn allemaal ideaal voor mijn gevoelige eczeem huid, en heel aangenaam in gebruik. De service is top, met hele snelle levering, zonder extra kost. Ik ben fan!

Hele fijne producten die doen wat ze beloven!

Heb inmiddels de complete huisverzorgingslijn inclusief de make up lijn. Mijn huid voelt fris, glad en comfortabel aan en glimt niet. Make up ook fijn al had die wat mij betreft iets dekkender gemogen. Dat geldt ook voor de poeder, maar misschien heb ik te lichte kleuren gekozen. Al met al zeer tevreden!

Alleen maar fijne producten

De producten raad ik aan iedereen aan. Of het nou de exfoliant is, de repair crème of het serum: allemaal heerlijke producten. Favoriet is de Body Cream: Maar de rest van het gezin heeft de crème inmiddels ook ontdekt. Altijd snelle levering.

Kwaliteitsproducten met kwaliteitsadvies

Na een gratis persoonlijk advies heb ik de aanbevolen producten gekocht. Hierbij heb ik een uitgebreide opbouwschema en gebruiksaanwijzing gekregen. Voor iemand die normaal alleen haar gezicht afspoeld met water en vervolgens wat bodylotion erop smeert en er verder dus helemaal niks vanaf weet is dat heel erg fijn. Ik ben nu halverwege de opbouw en ik kan nu al zeggen dat ik verbetering zie en voel. Ook de verpakking is super fijn, met pompjes. Hierbij kan je makkelijk de juiste hoeveelheid op je gezicht smeren.

Snelle bezorging, goed verpakt en heerlijke producten.

Fijne crème maar uitslag...

Het is fijne, zachte crème die goed intrekt maar mijn huid reageert ook op deze crème niet goed.. Rode uitslag. Vooral bij de wangen en rondom de kin

Na een behandeling met chemozalf voor zonneschade, nam ik deze prima gezichtscreme voor de zon

het beschermd mijn gezicht prima

Bestel al jaren producten altijd goed! Verzending snel en op tijd topproducten.

Hele fijne producten,bestel al jaren. Heel fijn dat er steeds meer producten bijkomen. Zelfs mijn dochter van 16 gebruikt mijn dagcreme, vindt ze fijn omdat het niet plakt en trekt zo in haar huid.

Een heerlijk luchtig product

Ik vind de meeste foundations te dik. Dit product is luchtig, smeert makkelijk uit en de kleur past precies bij mijn huid.

Mijn huid is echt beter aan het worden

Een cadeaubon besteld en met veel zorg verpakt.

De doos waarin de cadeaubon verpakt zat was écht veel groot, gevuld met heel veel opvulmatetiaal. Het kon prima als “brievenbus pakketje verstuurd worden. Jammer en onnodig❣️

Sunscreen

Grote fles sunscreen gekocht. Het hele gezin gebruikt dit. Plakt niet en ik vind het fijn dat er veilige ingrediënten in zitten en dus goed voor je huid is. Pompflacon is handig in gebruik

Fijne verzorging

Ik gebruik nu een aantal jaren producten van Jetske Ultee en ik ben er altijd tevreden over. Ik vind het een heel prettig idee dat ik producten gebruik die echt goed zijn voor mijn huid en ook daadwerkelijk werken.

Snelle levering met mooie kaart in een zorgvuldige verpakking.

Fijne suncare voor dagelijks gebruik

Voor mijn lichte huid gebruik ik dagelijks de suncare Spf30. Voelt goed aan en laat geen witte waas achter.

Nvtnog niet gebruikt

Nvt

Top kwaliteit

Alle producten die ik bestel komen snel binnen. Ze zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en een must voor je huid. Het voelt natuurlijk en plamuurt je huid niet vol. Voor mij niks anders meer!

super

Ben zeer tevreden over deze creme ,de eerste week alleen savonds gebruikt . De teint is frisser door de vitame C .Ga de creme nu ook overdag gebruiken ,met de suncover spf 30.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel levering

een mooie huid dankzij vitamine A

mijn huid glanst en is zeer fijn van structuur, het vitamine A serum draagt hier zeker aan bij . Ik ben 70 jaar en ik streef er naar mezelf goed te verzorgen, hoef niet jonger te lijken, maar dat is dus wel het resultaat.

De producten doen exact wat ze beloven: ik ben al heel lang heel tevreden.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam