De producten bevallen erg goed

De verzorgingslijn bevalt goed. Alleen de Suncare laat een redelijke witte waas achter op het gezicht wat mij niet bevalt. Dit trekt ook niet weg. Deze wil ik dan ook graag retourneren.

Zeer tevreden!

Mijn huid is zichtbaar egaler, pigment vlekken zijn bijna weg. Mij word vaak gevraagd of ik een cosmetische ingreep ondergaan heb! Twee vriendinnen uit Duitsland zijn zo onder de indruk dat ze nu ook gaan bestellen. Familie koopt nu ook en geven elkaar en mij als dank ook producten of cadeau bon. Winst voor mezelf en hun ook.

Heerlijke producten

Smeert prettig, de kids zijn nog nooit verbrand. En een fijne ingrediënten lijstje.

Top producten

Gebruik al jaren de producten en nog steeds heel erg blij met de producten. Mijn huid voelt zacht en prettig aan

Top producten

snel geleverd en goed verpakt.

snel geleverd en goed verpakt.

Geweldige producten en service

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee en wil niks anders meer. Mijn rosacea is nu onder controle.

Geweldige producten en service

Beste producten ooit voor mijn huid

Huid zoveel verbeterd kan niet meer zonder,gebruik de meeste van de producten , sommig toch al een aantal jaren ,ook tof dat er soms kortingen zijn en de verzending snel en gratis is. Dankjewel

Top producten

Aangename producten die verwachtingen inlossen.

Top producten

Aangename producten die verwachtingen inlossen.

beste ooit

Al jaren gebruik ik de meeste van de producten ..wil en kan niet meer zonder ,is ook tof dat er soms wat te winnen valt en kortingen zijn , en vooral dat de verzending gratis en snel is dank je.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam