Geweldig!

Mijn huid is zichtbaar egaler, pigment vlekken zijn bijna weg. Mij word vaak gevraagd of ik een cosmetische ingreep ondergaan heb! Twee vriendinnen uit Duitsland zijn zo onder de indruk dat ze nu ook gaan bestellen. Familie koopt nu ook en geven elkaar en mij als dank ook producten of cadeau bon. Winst voor mezelf en hun ook.

Geweldig!

Fijn voedend product

Fijne producten, zonder geurtjes en goed te verwerken.

Zeer goede producten die direct geleverd worden.Uitstekende klantenservice.

Zeer goede producten die direct geleverd worden.Uitstekende klantenservice.

Fijn

Op aanraden van een expert toch exfoliant gekocht. En het bevalt prima. Geen enkele irritatie en een mooiere huid. Heel fijn

Top producten

Prijs kwaliteit zeer goede producten

Top producten

Prijs kwaliteit zeer goede producten

Heerlijke producten!

Hele fijne producten, heerlijk op de huid, makkelijk te gebruiken en een snelle service. Ik ben fan!

Fantastische producten

Ik gebruik nu al heel wat jaren Uncover Skincare en mijn huis is in topconditie!

Fantastische producten

Super, duidelijk, snelle service

Monstrueuze voor droge huid, geweldig product. Gebruik het al een aantal jaren, blijft mijn favoriet!

Heerlijk als altijd, tevens mijn nieuwe product om het vijfstappenplan compleet te maken

Voor het eerst exfoliant gebruikt, boven op de andere producten: paar keer per week om op te bouwen en nu om de dag. Verdraag het prima. Fijn dat er de mogelijkheid is om het terug te sturen mocht dat niet het geval zijn geweest.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam