Heerlijk hydratatie

Ik kan niet meer zonder de gezichtscrème van dr. Jetske Ultee. Volop hydratatie, milde ingredienten, hyaluronzuur en mag ook als oogcreme gebruikt worden. Alles in 1. Mijn droge huid voelt heerlijk aan.

Heerlijk hydratatie

Prettig

Tevreden over met name de cleanser, exfoliant en moisturizer.

Prettig

Fijne producten. Met name de cleanser, exfoliant en moisturizer vind ik erg fijn. Ook de kennis op de website vind ik fijn, ik heb er al veel aan gehad! Pijlsnelle levering ook.

Prettig

Met name de cleanser, exfoliant en moisturizer vind ik erg fijn. De producten doen meer voor mijn huid dan de producten die ik eerst gebruikte van een ander merk. Ook de kennis op de website is fijn! Ik heb er al veel aan gehad. Supersnelle levering ook.

Fijne producten die toch meer doen voor mijn huid dan skincare van een ander luxe merk dat ik eerst gebruikte. Met name de cleanser, exfoliant en de moisturizer vind ik erg fijn. Ook de kennis op de website vind ik fijn.

Gewoon stralend!

Nooit meer pukkeltjes enz, maar een warme glanzende huid!

Tevreden over producten

Cleanser doet precies wat die moet doen. Moisturizer blijft een beetje vettig. Mis een moistirizer met spf

Perfect match !

Ieder huidtype vraagt een specifieke bepaling. De online shop van Dr. Jetske Ultee Skincare begeleid je in het maken van de juiste keuzes. Als je er zelf niet zou uitgeraken dan staat er een team van huiddeskundigen klaar voor een persoonlijk advies. Voor mij persoonlijk alvast goed geholpen en zeer tevreden van het resultaat.

top product

Heerlijke creme, lekker voor de huid. Je voelt je gelijk jonger

Betrouwbaar

Prettige producten. Ik gebruik de moisturizer, de suncream en de foundation. Zeer zacht en verzorgend. Bovendien wordt de bestelling altijd conform afspraak geleverd. Blij mee.

Heerlijk zacht & verzorgend

Ik heb onlangs opnieuw de Cleanser voor de droge huid aangeschaft, nu we weer richting het winter seizoen gaan (in de zomer gebruik ik een andere). En nu ik hem een paar dagen gebruikt heb, merk ik weer hoe extra zacht en verzorgend hij is. Super fijn! Erg blij ook met de sheaboter die er in zit, vindt mijn huid heerlijk.

Fijn serum

Dit serum kan en mag echt niet ontbreken in het 5 stappenplan! Het serum doet het trekkerige gevoel in mijn vochtarme huid meteen afnemen. Overdag gebruik ik het vaak nog een keer extra, zeker met dit koude weer.

Zachtheid

Het product voelt zacht bij het aanbrengen. Je voelt jezelf ook zacht worden

Heerlijke zachte creme

De crème smeert heel fijn uit en trekt snel in. De huid voelt soepel en zacht aan. I love it!!

Goed….

Tot nu toe bevallen alle producten

Fijne make up

Al meerdere producten gebruikt van Dr Jetske. Tot nu toe allemaal bevallen. Met name de doundation die erg fijn is om uit te smeren en beter voor je huid is dan de meeste make up producten.

Heerlijke product!

Gebruik het m’n in de herfst en winter en mijn huid knapt ervan op! Normaal gesproken altijd dag na bestelling in huis, nu duurt het was door de drukte, wel erg lang! Nog niet ontvangen!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam