Fijne producten

Gezichtsverzorging gebruik ik nu 2 jaar naar volle tevredenheid, voor mij geen andere producten meer

Weer tevreden van de snelle levering

Ik gebruik de producten al jaren en blijf er trouw aan. Nu het serum erbij genomen en het bevalt me ook heel goed. Ik heb niet zo een gemakkelijke huid maar met de producten kan ik mijn huid rustig houden.

Uitstekende producten die écht iets voor je huid doen

Ik gebruik de producten al jaren. Je weet zeker dat deze echt goed zijn.

Altijd goede producten en snelle levering

Nooit klachten gehad en producten stellen niet teleur. Vaste en tevreden klant

Extreem droge huidklachten zijn (snel) voorbij

Sinds het gebruik van de skincare nauwelijks nog klachten als droge trekkerig huid.

Gegarandeerd goed, alle producten.

Vandaag weer de toner ontvangen, zoals alle producten zeer goed. Met werkzame stoffen die niet irriteren. Niet de goedkoopste, maar wel de beste producten.

nog nooit teleurgesteld in de producten

Het is heel goed voor mijn huid gebleken. Ik kijk nooit meer naar iets anders

Zoals altijd, heerlijke producten en snel bezorgd! Top!

Gebruik producten al jaren

Zeer tevreden geen onrustige huid meer

Geweldig !!

Een foundation die precies doet waar je op hoopt. Je huid ziet er stralend van uit !!

Fijne producten, goede informatie, snelke levering

Ruime keuze in producten, voor iedere huidsoort en gewenste verzorging, keuze makkelijk te maken met de info op de site.Snelle levering.

Super producten

Ik gebruik inmiddels al een aantal jaren de producten van jullie.ze mijn huid echt verbeterd en voelen heerlijk aan. Mijn cleanser was nu bijna op en ik wil niet zonder komen zitten. Dus maar gauw bestellen. Levertijd is altijd vlug en ondanks dat je weet wat er in zit blijft het een feestje om het pakje te openen. (Oh ja en altijd even proberen of de vulling ook echt oplost in water ☺️)

Heerlijk zacht voor mijn gezicht

Fijne handzame flacon, met goed doseerbaar pompje, mijn huid wordt er heerlijk zacht en fris van.

Nooit meer wat anders

Sinds een aantal jaar gebruik ik de producten van Jetske en mijn huid is hiermee aanzienlijk mooier geworden. Ik heb een vrij droge huid en kan bij Jetske de juiste producten vinden hiervoor. Helemaal blij ben ik met het vitamine A serum en de face oil

Een musthave voor de wintermaanden

De body cream en moisturizer aangeschaft nu het weer kouder wordt. Beiden zijn al jaren favoriet om te gebruiken voor mijn droge en gevoelige huid.

Goede producten

De suncare en suncover zijn mijn vaste zonnebrandproducten. Ik krijg er geen irritatie van, smeert prettig, voelt goed op je huid en zonder parfum. Ook de moisturizer en foundation zijn top! Nu een paar jaar deze als mijn vaste crèmes en helemaal tevreden. Ook altijd goed verpakt en snel bezorgd, bedankt!

Fijne producten!

Deze producten zijn zacht voor mijn huid. Ik wil niet anders meer.

Alle producten die ik gebruik doen het zo goed.

Met een rosasea huid die het laatste jaar erg onrustig was, zijn de exfoliant en de azelaic acid serum fantastische producten. Mijn huid ziet er veel beter uit.

Fijne producten!!

Een fijn site om zeker ook eerst een test te doen, wat voor je huid geschikt is. De producten staan goed omschreven en vind het zelf fijn, dat de product niet in een potje zit.

Heel fijn!

Goede en nette levering van bestelling. Snelle reactie op eventuele vragen en hele fijne producten voor mijn helaas zeer kwetsbare gevoelige huid.

Beste skincare!

Fijne neutrale producten die niet al te sterk ruiken. In de jaren dat ik het heb gebruikt is mijn huid rustig en stralende geworden. Ik krijg complimenten dat ik er jonger uitzie. Het is niet goedkoop maar ik vind prijs en kwaliteit met elkaar in verhouding.

No nonsens producten die werken.

Ben vrouw van 66 en gebruik de producten al sinds begin van Uncover. Ik verblijf in Griekenland, gebruik ondermeer 5 stappenplan en heb geen last van pigmentvlekken. Mijn huid ziet er gezond en stralend uit en voelt gehydrateerd aan. Ik was echter nieuwsgierig naar de nieuwe producten van muze. Toen ik daar wat van wilde bestellen, haakte ik af vanwege het enorme, voor mij onoverzichtelijke aanbod. De producten zullen ook best goed zijn maar nu weet ik waarom ik trouw blijf aan de producten van Jetske; overzichtelijk aanbod zonder dat je lekker wordt gemaakt met allerlei producten die je helemaal niet nodig hebt maar puur voor de commercie zijn. Dat geeft vertrouwen. Voor mij dus “ no nonsens producten” die gewoon doen wat ze beloven.

Mijn ervaring in één zin: prima!

Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al ruim 12 jaar, naar grote tevredenheid. Het zijn mooie pure producten, goed voor mijn gevoelige huid. Ook de behandelingen in de kliniek bevallen prima.

Vlotte verzending

Ene dag besteld de volgende dag in huis Geweldig

Site is heel duidelijk. Prettig dat je een online huidanalyse kan doen. Twijfelde zelf enorm over welke crème te gebruiken.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam