Al jaren fan

Ik gebruik het al jaren en mijn huid vaart er wel bij. Mijn huid ziet er rustig en tevreden uit. Maar natuurlijk krijg ik door de jaren heen ook gewoon rimpels ;-)

Mijn huid ziet er sinds het gebruik van de producten geweldig uit!

Vanaf mijn 18e vele merken gebruikt om mijn onrustige huid te kalmeren. Helaas tevergeefs. Sinds het gebruik van de producten van Jetske Ultee is mijn huid zo opgeknapt en geniet ik van de complimenten.

Erg blij mee

Gebruik het al jaren en mijn huid ziet er zoveel mooier en gezonder uit. Van andere crèmes krijg ik uitslag of puistjes door alle stoffen die erin zitten. Van de moisturiser van Jetske is mijn huid rustig en heeft een natuurlijke glans.

Mijn huid ziet er verzorgd en stralend uit!

Fijne producten die echt wat voor je huid doen.

Heerlijk om te smeren

Als 55 jarige met een rosacea ziet mijn huid er goed uit na al paar jaar gebruik van de moisturizer. Het smeert goed, fijn om met de drukknop 1 of 2 bolletjes op je hand het op je gezicht te smeren. Én geen aparte oogcreme meer. Aanrader dus!

Fantastic !

Sinds ik deze producten gebruik is mijn gezicht zo rustig .ik gebruik echt alles van dit merk .

Prima product, prima service.

De toner is mijn favoriete product. Ik sproei het over mijn gezicht; dat is altijd weer een heerlijke sensatie! Oei dus, als de toner bijna op is. Gelukkig is een nieuwe snel besteld èn snel geleverd!

Super producten!!

Heb van alles geprobeerd crèmes enz. Maar producten van dr.jetske passen goed bij mijn huid!

geweldige produkten

zeer geschikt voor mijn droge, gevoelige huid, ik gebruik de produkten al jaren zowel voor gezicht als lichaam, nog steeds tevreden

Fijne producten.

Wanneer komt de mannenlijn terug?

Prettige webshop

Webshop is duidelijk, de informatie is duidelijk kortom helemaal goed

Uitstekende producten

Met mijn onrustige huid zijn de producten van Jetske Ultee voor mij al jaren de beste keuze!

Beste producten zonder poespas.

Probeer nog wel eens wat anders, maar geen producten doen wat ze beloven. De producten van Jetske wel.

Smeert goed uit.

Zie boven

Behulpzaam en snelle levering.

Bij Jetske Ultee kan je altijd terecht voor vragen. Er komt een oprecht en compleet antwoord. Daarnaast vind ik het fijn dat er eerlijk en open geschreven wordt over goede producten naast dat van haarzelf. Dit geeft een oprechte indruk.

Dikke 10

Zowel producten,medewerkers en service verdienen een dikke 10.

Trekt niet lekker in

De crème beschermt wel goed, maar trekt niet goed in in je huid. Hierdoor loop je er de hele dag glimmend en plakkerig bij, wat niet zo prettig is. Als je vervolgens gaat zweten dan zweet je de zonnebrand er uit en krijg je een soort van wit zweet. Zou deze zonnebrand niet nog eens kopen.

Superfijne dag- EN nachtcrème in 1!

Jetske weet wat er aan werkzame ingrediënten een crème moet zitten. Vertrouwde samenstelling. Gemakkelijk aan te brengen lichte crème zowel voor dag als voor nacht.

Zeer goede service

Zeer tevreden over de leveringsmogelijkheden

Uitmuntend

Ik had zonnecreme besteld,en die bevalt zeer goed. Omdat ik een zeer gevoelige huid heb i.v.m.SLE en Sjogren. Heb ik nu de creme die bij mijn huid past. Dus een dikke pluim. Misschien dat ik nog meer producten ga bestellen,heeft u misschien nog advies? Met vriendelijke groet, Tineke

Heel fijne producten

Ik gebruik de producten al een aantal jaren en als ik iets anders probeer merk ik dat mijn poriën weer verstopt raken en mijn huid er minder fris uitziet. Ook mijn dochter die een onrustige huid had gebruikt niets anders meer, de kinderen smeert ze lekker in met de suncover.

snel geleverd

fijn product, reukloos, trekt snel in topper

Het is een prettige creme, ik heb een zeer gevoelige huid last van de zon. Mijn huid reageert altijd. Komt door de diagnose LE. Echt helpen doet geen enkele factor volgens mij. Ik blijf uit de zin maar dit lukt niet altijd. Is er nog een middel die geadviseerd wordt?

Trekt snel in beschermd goed

Trekt snel in, waardoor het smeren een automatische wordt.

Hele fijne suncare!

Hele fijne suncare. Smeert lekker, fijne geur. Werkt echt, sinds we dit nu al een aantal jaar gebruiken verbranden we gelukkig nooit. Zo fijn ook dat het non-profit is. Geeft ook een goed gevoel erbij dat het niet pure commercie is.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam