Fijn product

Fijn product, dekt rode plekjes prima en gemakkelijk op te brengen.

Heerlijk

Trekt goed in de huid, wordt er zacht van.

Fijne producten.

Inmiddels gebruik ik 5 producten van Jetske Ultee, erg tevreden.

Producten erg fijn en keurig verpakt met snelle levering

Zie titel

Beste gezichtsverzorging ever!

Sinds ik de skincare producten van Jetske gebruik is de huid van mijn gezicht enorm opgeknapt. En bovendien is de bodylotion fantastisch en de suncare echt de bom! Kost wat, maar heb je ook echte kwaliteit!

Nooit geen klachten!

Heerlijk producten! ik gebruik al jaren de producten van Jetske, vooral het vit A serum is voor mij een top product.

Geweldig product

Snelle levering en goede producten

geweldig

geweldig product. trouwens alle producten van Jetske Ultee een verademing voor de huid.

Fantastische producten

De producten zijn kwalitatief erg goed en stijlvol en hygiënisch verpakt. Puur qua inhoud en geen poespas. Mijn huid is enorm opgeknapt door het gebruik van de producten van Jetske Ultee, het lezen van haar blog en de adviezen op de website. De bestelling wordt meteen de volgende dag netjes afgeleverd.

Cadeautje voor je huid!

Al jaren 'verslaafd' aan de producten van Jetske! Milde, huidvriendelijke producten waar mijn huid goed op reageert. De verpakkingen zijn mooi . Snelle leveringen in milieuvriendelijke verpakking met in alle gevallen een leuke postcard erbij! Ik ben en blijf fan!

Echt de beste bodycream ooit!

De bodycream is rijk maar niet vet en het opbrengen gaat vlot doordat het snel in de huid trekt. Ik denk dat ik de body cream al gebruik zolang ik de producten van Jetske ken en beveel het, net als de Suncover range graag aan iedereen aan!

Snelle adequate levering

Meteen de volgende dag in huis!

Ontzettend fijne producten

Echt heel fijn in gebruik en nog nooit zo'n mooie huid gehad sinds ik de producten gebruik.

Heel fijn product!

Ik ben erg tevreden over de moisturizer! Ik had last van rosacea, maar sinds ik de productlijn van Jetske Ultee gebruik, is dit aanzienlijk verminderd. In combinatie met de make-up heb ik nu een mooie huid zonder veel roodheid en bultjes.

Ik ben blij en meer dan tevreden met alle artikelen van Jetske die ik gebruik. Het stappenplan en ook de make up.

Heerlijke bodycreme. Laat geen vettig laagje achter en voelt heerlijk aan

Goed smeerbaar trekt snel in en laat geen vettige sporen na. Mijn huid voelt heerlijk aan. Ik gebruik niets anders meer

Perfecte service

Snelle levering, goed verpakt.

Geweldig goed.

Ik gebruik de moisturizer dagelijks en zelfs mijn schoonheidsspecialiste die werkt met Gynot zegt dat mijn huid er voor een 80- jarige fantastisch uitziet. Natuurlijk ben ik glad meer maar mijn huid straalt gezondheid uit.

Levering is super snel!

Super snelle levering! Wat dr. Jetske Ultee Skin Care beloofd, maken ze ook waar. TOP!

Milde en effectieve reiniger voor mijn gevoelige huid

Mijn huid werd erg gevoelig en wat vetter de afgelopen periode. Deze milde reiniger gebruik ik s'avonds als 2e reiniging. In de ochtend gebruik ik de roze variant om te reinigen. Prima combinatie voor mijn gevoelige gecombineerde huidtype.

Fijne producten

Nooit meer last van rood of strakke huid. Maar eerlijk gezegd, ze zijn niet goedkoop. Maar het is heel wat waard als je geen huid irritatie meer hebt. Ook nu af en toe weer wat nieuws erbij is ook leuk. Zelf gebruik ik de face oil een paar druppels om de make-up te verwijderen en daarna de cleanser, al met al ik ben blij met deze producten.

Geweldige producten!

Al vanaf het begin (+/- 15 jaar) gebruikster (ik ben nu 60 jaar) van de producten van Jetske Ultee/Uncover Skincare. Súper fijne producten, die echt wat doen met en voor je huid. Mn dochters gebruiken het inmiddels ook, want zien de huid van hun moeder zo mooi blijven!!

Nooit meer iets anders

Echt goede producten zonder marketing fratsen.

Uitstekende klantenservice

Leveringen goed verpakt. Altijd direct antwoord op vragen. Betrouwbaar.

Deze huidverzorgingsproducten kan ik aanbevelen.

Mijn huid voelt goed aan en ziet er mooier uit.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam