Al jaren mijn favoriete producten

Ik gebruik de hele jetske ultee lijn. Ik ben er heel tevreden over. Mijn huid voelt gezond en gevoed. Ik ben gek op de exfoliant die zorg er echt voor dat ik met een gladde egale huid wakker word. Ik ben sinds afgelopen jaar ook overgestapt op de cleanser. Dat was even wennen want ik gebruikte altijd een foam cleaner die schuimde en een schoon gevoel gaf maar ook een trekkerige huid na het wassen. Door de cleanser voelt mijn huid minder droog en je voelt dat het een gezondere manier is om je huid schoon te maken. Het voelt gehydrateerd na het schoonmaken. Ik zou geen andere producten meer willen.

Fijne olie

Fijne olie, trekt in waar de huid wat vochtarm is en blijft wat meer liggen op de andere delen. Ik gebruik hem extra naast alle andere verzorging

Snelle levering van mij bekende verzorging

Ik blijf bij mijn bekende producten.

Bevalt prima. en is makkelijk in het gebruik.

Al enkele jaren gebruik ik deze producten tot volke tevredenheid van mijzelf en mijn huid.

(H)eerlijke producten

Mijn huid ziet er zoveel beter uit met de producten uit de vijf stappen gezichtsverzorging.

Fantastisch!

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske. Met een gevoelige en gecombineerde huid is het heel lastig om fijne en juiste producten te vinden, maar sinds ik deze producten gebruik wil ik niet meer anders, mijn huid is er zoveel beter van geworden! Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit is zo goed dat ik het wel waard vind.

Goede adviezen, de juiste ingrediënten in de producten en leuk om de blogs te volgen

Ik gebruik al een aantal jaren deze producten en zie mijn huid egaler en steviger worden.

Heel fijn tot nu toe

Snelle levering. En de cleanser is heel prettig in gebruik. Ivm Rocasea gebruik ik deze alleen ‘s avonds en dat gaat heel goed.

Mooie foundation

Mooie kleuren Vrij natuurlijk om te zien. Pompje handig, voor mij zelf 1 pompje genoeg. Zomers nr. 30 nu voor de winter nr. 20 Blijft de hele dag mooi zitten.

Geweldige producten.

Mijn huid is veel beter geworden sinds ik de producten van Jetske gebruik.

Great!

My skin feels revitalized. Love your products!

Hele fijne producten die ervoor zorgen dat mijn huid er stralend uitziet!

Fijne zonnebrandproducten, serum werkte minder

Met de Suncareproducten en service ben ik erg tevreden. Het serum voor de onrustige huid, werkte helaas niet.

Heerlijke producten!

Ik heb alleen producten van Jetske, wat fantastisch!

Mooiere gladdere huid

Ik wilde de moisturizer gaan proberen om de fijne lijntje op mijn wangen te verminderen. Na een paar keer gebruiken, zag ik al resultaat. Minder lijntjes en meer glow op mijn wangen.

zeer te vrede over de producten

Ik gebruik Dr Jetske al meer dan 5 jaar en ik vind het uitstekende producten. Mij huid ziet er goed uit met de producten van Dr. Jetske.

Ik heb uitslag gekregen

Ik vind het vervelend om te zeggen maar ik heb het product een dag of 4 gebruikt en ontdekt dat mijn huid “onregelmatig” en rood geworden is. Net of ik er een onregelmatig laagje huid gekregen hebBij geringe warmte word mijn huid vurig. Ik durf het niet meer te gebruiken

Zacht en fijn

Het voelt kalmerend aan op mijn huid en mijn huid voelt zacht aan.

‘s Avonds besteld, de volgende dag ontvangen. Zoals altijd netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden over alle producten die ik gebruik (cleanser, lotion, exfoliant, moisturizer, suncover).

De cadeaukaart is prima afgeleverd!

Mooi verpakt

Doet wat het belooft!

Sinds maart gebruik ik de skincare routine van Jetske Ultee en het maakt al het verschil. Mijn huid is niet meer schilverig en droog op mijn wangen en vet op mijn kin en neus. Er is balans en zachtheid.

Ondanks dat ik nog een beetje twijfel over de kleurtint vind ik de foundation zelf werkelijk tóp! Lekker dun en geeft niet zo dikke pancake laag op je gezicht. Het is niet te zien dat je een foundation op hebt terwijl die wel oneffenheden vervaagt! Perfect dus!!!

Heel fijn voor de huid

De gezichtsverzorging is een hele fijne lijn. Het voelt zacht aan op de huid en het ruikt lekker. Ik ben fan van de moisturizer en het serum.

Het bevalt prima!

De producten bevallen heel goed. Alhoewel ik het wel prijzig vind voor mijn portemonnee. De hoeveelheid dag/nacht crème vind ik weinig ten opzichte van de cleaner en tonic. Deze hoeveelheid mag verdubbeld worden wat de prijs waarschijnlijk ook aantrekkelijker maakt. Over de producten zelf ben ik heel tevreden.

Allemaal mooie producten

Heel erg blij met al mijn producten. Mijn huid is rustiger en veel minder droog.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam