Geweldig!

Nooit meer een droge huid geweldig! Dit product beloofd echt wat deze moet doen. Ik ga zeker weer bestellen.

Prima maar even wennen

Mijn huid voelt anders aan en straalt iets meer. M’n wangen lijken door de exfoitant wel iets roder. Ik weet niet of dat wel de bedoeling is.

Een onvergetelijk cadeau voor een onvergetelijk moment!

Voor het 35-jarig huwelijksjubileum van mijn moeder zocht ik iets bijzonders, iets dat niet alleen mooi oogt maar ook een gevoel van liefde en waardering overbrengt. Dit cadeaupakket overtrof werkelijk al mijn verwachtingen! Vanaf het moment dat ik de doos opende, voelde het als een feestje. Alles was met zoveel zorg en oog voor detail verpakt: een persoonlijke kaart en een luxueuze uitstraling. De inhoud was geweldig: heerlijke delicatessen, verfijnde geuren en kleine, stijlvolle verrassingen die perfect bij mijn moeder pasten. Elk item voelde speciaal en doordacht aan – geen standaard producten, maar echte kwaliteitsartikelen. Mijn moeder was ontroerd en straalde van oor tot oor. Ze vertelde dat dit één van de mooiste cadeaus was die ze ooit had gekregen. Het pakket gaf haar echt het gevoel dat ze in de watten werd gelegd, precies wat ik wilde bereiken. Kortom: een prachtig, luxe en liefdevol samengesteld cadeaupakket dat ik iedereen kan aanraden voor een bijzondere gelegenheid. Het maakte ons jubileum nóg specialer en zal ons nog lang bijblijven.

Al jaren tevreden!

Ben een gebruiker van het eerste uur inmiddels van de hele lijn. Bevalt uitstekend en krijg vaak positieve en verbaasde opmerkingen over mijn huid als 65 jarige. Maar: heb ook bijna nooit rechtstreeks in de zon gezeten en altijd ( zomer en winter) de spf 30 en 50 gebruikt .

Fijn!

Fijne bodylotion, die mijn huid, zoals alle producten van Jetske , goed verdraagt.De lotion smeert goed uit en wordt ook goed opgenomen. Mijn huid is minder droog nu. Mis alleen ‘n (subtiel) geurtje….

Fijn

Fijne zonnebrandcrème. Smeert ondanks hoge factor goed uit!

Snelle correcte levering, goed product, zonder microplastics.

Snelle correcte levering, goed product, zonder microplastics.

Al jaren de enige producten die ik gebruik.

Na veel verschillende producten altijd uitgeprobeerd te hebben ben ik sinds de start van dr. Jetske Ultee skincare niet meer veranderd. Ik ben ontzettend tevreden.

Beste moisturiser

Heerlijk spul. Eigenlijk de enige dagcreme waar ik van zie dat het werkt. Altijd als ik dit gebruik is mijn huis rustig en mooi.

Al jaren mijn huidverzorgingsproducten. Zeer tevreden

Ik gebruik de hele gezicht verzorgingsproducten lijn al jaren. Mijn huid heeft er erg veel baat bij. Echt een aanrader.

Wil nooit meer anders geweldige crème

Alles is super de crème en de serum cleanser eigenlijk alles ben zo tevreden

Fijne klantenservice

Ik belde dat mijn pakket in de kluis lag bij de lidl en de code niet werkte. Kreeg dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd dit maal op mijn eigen adres Kosterstraat 89 in Deventer. Hoe netjes is dat

Fantastisch voor onze zomer zeilvakantie

Ik zocht een natuurlijke, oceaanvriendelijke zonnebrand en voor onze twee weken zeilvakantie in Kroatië heb ik de 500 ml fles met pomp gekocht. Wat een uitkomst! Smeert heerlijk, beschermt goed en is superhandig in gebruik op de boot. Had ik er maar twee gekocht! Echt een aanrader voor ons gezin van 5 nooit meer iets anders!

Met een gevoelige huid zijn de producten van Dr. Jetske Ultee Skincare zeer aan te bevelen.

Ik heb een gevoelige huid, die gauw rode vlekken vertoont en jeukerig aanvoelt. Sinds ik de producten van Dr. Jetske Ultee Skincare gebruik, heb ik hier nauwelijks last meer van. Ik krijg veel complimenten dat mijn huid er nog zo goed uitziet voor mijn leeftijd.

prettig in gebruik en goed resultaat

voelt prettig aan

Werkt herstellend en trekt goed in.

Lijkt eerst wat vettig maar trekt heel snel in en de huid voelt daarna egaal en zacht. Makkelijk om onder de nachtcrème te gebruiken.

perfecte produkten

Exfoliant en het serum zorgen voor een mooie glanzende huid. Voor de tweede keer make up concealer besteld. Heel erg blij mee. Top.

Fijne produkten

Al een tijd gebruik ik de produkten van Dr Jetske Ultee Zacht voor een gevoelige huid en rosacea

Comeback!

Ik was even overgestapt naar de lijn leenarts maar het bleek dat de cleanser niet geschikt is om de ogen te reinigen, dus mijn ogen werden rood en geiriteerd dus toch weer terug naar uncover skincare want de cleansers zijn ook mild genoeg voor de ogen en dat is fijn dus alles in 1 reiniger.

Heerlijk zacht

De producten van Dr Jetske Ultee maken mijn, van zichzelf gortdroge, gezicht heerlijk zacht. Je kunt merken dat er een flinke werking in de producten zit, omdat je huid eerst moet wennen als je net begint. Vrienden geven zelfs aan dat mijn gezicht er rustiger uitziet en een bepaalde glans heeft. De gezichtsscan met uitleg en advies heb ik ook erg gewaardeerd. Ik merk zelfs dat als ik iets anders gebruik dan het geadviseerde product, dit meteen een ander (negatief) effect heeft. Dus het is geen rommel wat je overal op kunt smeren, maar met zorg gekozen.

fijne producten

mijn huid blijft goed

Niet geschikt voor mijn huid

Heb Suncover 30 voorzichtig 2x geprobeerd. Kreeg er een brandende en rode huid van. Dit zegt meer over mijn gevoelige huid dan over de kwaliteit van het product.

Heerlijke producten

De producten zijn heerlijk in gebruik. Ik heb de hele lijn. Heel gebruiksvriendelijk en mooie resultaten. Ik ben overtuigd

Verantwoorde, goede producten

Ik kies voor eerlijke producten zonder toevoegingen.

De vijf sterren meer dan waard

Al vanaf ongeveer het begin zijn producten en bezorging daarvan de vijf sterren meer dan waard. Het is altijd goed!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam