Vlot geboekt en vlot gereisd!

Ik was echt blij toen ik voor mijn verjaardag een bon van srprs.me kreeg. Mijn vriend en ik organiseren elk jaar wel een verrassingstripje voor elkaar, maar dan is er toch altijd één van de twee die wél weet waar de reis naartoe gaat. Het boeken verliep erg vlot, binnen het kwartier was onze reis vastgelegd. Een week voor vertrek konden we het weerbericht raadplegen op onze persoonlijke site. Drie dagen voor vertrek kreeg ik een envelop in de brievenbus met daarin onze kraskaart. Dankzij de mail die we ruim op voorhand kregen, wisten we hoe laat we op de luchthaven dienden te zijn. We hadden na het ontdekken van onze bestemming nog ruim de tijd om door de security te gaan en aan de gate te geraken. Eenmaal aangekomen op onze bestemming, bleek het geboekte hotel erg makkelijk bereikbaar en vlak bij het centrum. Het hotel was helemaal naar onze smaak, zowel qua inrichting als comfort. Ik heb bij terugkomst ook meteen een cadeaubon geboekt voor de rest van de familie!

Romantisch

De B&B was prachtig en de gastvrouw was super vriendelijk! Het stadje was ook zeer mooi en er was een leuke kerstmarkt! Toch is het jammer dat buiten de winkeltjes er niet veel te doen is! De B&B is uitstekend maar de locatie zou ik niet aanraden voor een surprise trip.

Voor het eerst een reisje geboekt met srprs.me en dit is supergoed bevallen! Met 4 meiden zijn we in Nice, Frankrijk terecht gekomen. Het hotel zat op loopafstand van het centrum en de promenade. Ongeveer twee weken van te voren ontvingen we de vluchttijden en hadden we nog ruim de tijd om vervoer van en naar het vliegveld te regelen. Een week van te voren ontvingen we de kraskaart en het weerbericht waardoor de onthulling steeds dichterbij kwam. Alhoewel we door het weerbericht al wel een vermoeden hadden dat we in zuid Frankrijk terecht zouden komen maakte dat de onthulling niet minder spannend. Ik kan iedereen aanraden om met srprs.me een tripje te boeken!!

Het was top!!!!

We hebben genoten en hebben zelfs besloten ons verlof te verlengen!!!

De reis was goed, de service vooraf slecht

Er werden dingen gezegd/beloofd die niet nagekomen zijn. Verhuizing doorgegeven en zou aangepast zijn, toch werd t oude adres gebruikt. Ik zou een kaart krijgen om mn vriend te verassen, nooit gehad.

Nooit meer!

Wij boekten een stedelijk verblijf in de buurt (maximum 4 uur rijden) voor 1 overnachting. We werden vanuit Lokeren naar Haarlem gestuurd en verbleven in het The niu Dairy Haarlem. Je betaalt op Booking.com 70 euro per kamer (voor 2p) voor komend weekend. Dit zou voor ons gezelschap van 4 140 euro vormen. Wij betaalden maar liefst 300 euro! Tuurlijk zijn we er ons van bewust dat prijzen variëren, maar meer dan het dubbel is puur consumentenbedrog. Daarenboven biedt de organisatie ook weinig meerwaarde buiten de boeking an sich. Ze gaven ons geen informatie over het gebrek aan parkeermogelijkheid, geen informatie over toeristentoeslag, geen tips en info rond wat te doen in deze toch wel niet echt bekende stad... Hierbij werkte hun app niet op de moment van de bekendmaking van de bestemming. De app begon pas met het onthullen van verschillende finale tips tot aan de bestemming, terwijl we reeds een mail hadden gekregen met info over het hotel. Wanneer dit alles op een vriendelijk wijze telefonisch wordt teruggekoppeld, werd ik zeer onbeschoft bejegend door een van de medewerkers. Daarnaast kreeg ik ook geen terugkoppeling waarom al deze zaken zo fout waren gelopen. Oprechte excuses waren op zijn minst op hun plaats geweest, nog maar te zwijgen over een compensatie. SRPRS.ME=absoluut te vermijden!!

Verrassende bestemming, prima hotel, leuke ervaring

Na het weerbericht hadden we een vermoeden waar we heen zouden gaan. En toch nog compleet verrast met de uiteindelijke bestemming!

Verassende stad

Wat een verrassende stad is Nice. Gezellig druk, geen kerstgevoel gehad vanwege t mooie weer, vlakbij Monaco wat je ook gezien moet hebben.

Duur, slecht georganiseerd en helemaal niets speciaals

Wij hebben een surpriseweekendje geboekt omdat wij een cadeaubon hadden. Onze verassing was Arnhem. Op zich niets fout met die keuze. Was een leuke stad en er waren nog fijne dingen te ontdekken. Bij aankomst aan ons hotel was deze nog toe (pas stipt om 14u00 open blijkbaar) Wij komen toe in een redelijk leuk hotel (bazar bizar) maar we hebben de vreselijkste kamer gekregen. Warm, zonder bad, heel luidruchtig, geen koffie op de kamer, zelf geen safe. Voor dit allemaal hebben wij 175,00 euro betaald aan surprise.me. Bij afrekening aan de hotelloby blijkt dat de uiteindelijke prijs 119 euro's bedraagde dus goed gespeeld van surprise.me. Er kon zelf geen iets beter kamer vanaf voor die prijs. Dus helaas, ik boek geen tweemaal meer bij surprise.me en zal het zeker niet aanraden bij vrienden.

fantastisch

Alles zeer goed geregeld Zeer mooie locatie en bezienswaardigheden op loopafstand of te doen met de Metro Rome is een ontzettend mooie stad Irooms central station iis een mooie verzorgde accommodatie ,zeer schoon en goede bedden

Een onverwachts succes!

Rome! Een best voor de handliggende stad, toch was ik er nog nooit geweest. En wat een succes! Alles was goed geregeld: vlucht, hotel. Heerlijk als je een keertje niet je vakantie/weekendje weg wilt plannen. En de voorpret is enorm!

Concept geweldig, uitvoeren kon beter

Hoe gaaf is de voorpret als je niet weet waar je heen gaat!! En de code, het aftellen en de rijrichting, allemaal top ervaring. De bestemming was ook verrassend en dus goed. Maar het hotel lag buiten het centrum en was super sfeerloos. Tuurlijk was de kamer schoon en het personeel vriendelijk. Maar als ik in een niet zo toeristische stad zit wil ik niet 15 min lopen naar het centrum.

Heerlijk en goed geregeld

Een hotel met zo'n beetje alle bezienswaardigheden op loopafstand. Hotel was gemakkelijk bereikbaar met het OV. Onze vliegtijden waren erg ruim, waardoor we 4 volle dagen op onze bestemming hadden.En als kers op de taart: zonnig weer (iets waar surprise me natuurlijk geen rekening mee kan houden).

Leuke verrassing

Dit was ons eerste SRPRS.me weekendje weg! We werden intussentijd goed en tijdig geïnformeerd. Het geboekte hotel was zeer aangenaam en in een goede buurt gelegen. Enige minpunt is dat de vluchten met Ryanair geboekt werden. Altijd een gedoe, weinig zitplaats voor de gate, vertragingen... voor een beetje comfort en gemak zou ik liever een SN Brussels Airlines vlucht gehad hebben.

Heel tof om zo een reisje te maken!

We konden niet kiezen waar we een weekend weg naar toe wilden, ter ere van ons jubileum. Dan maar iemand anders laten bepalen waar de reis naartoe ging. En met succes! Heel leuk om eens een keer niet te weten waar naar toe te gaan en verrast te worden op het vliegveld. De reis ging uiteindelijk naar Wenen. Geweldige stad! Communicatie vanuit sprprs.me was goed en duidelijk. Het enige wat we misten was nog tips om op de bestemming te kunnen doen. Nog een mail met tips voor uitjes, excursies of restaurants had het helemaal af gemaakt.

Erg genoten

Wij mochten naar Leuven. De rijrichting was Mechelen. Alleen is dan onduidelijk waar je het beste de app kan bekijken om te zien waar je uiteindelijk heen gaat. Het beste is om wel eerder of aan te geven het eerder te onthullen. Wij hebben hierdoor 3 kwartier om gereden, en waren nog niet eens in Mechelen. We kregen ook tips wat er te doen was in Leuven, zo zou er een bierfestival zijn, wat ons leuk leek alleen bleek die festival in april te zijn. Leuke tip maar verkeerd geïnformeerd. Het hotel was prima . We zaten naast het station zo konden we ook een dagje naar Brussel. Vanaf het hotel loop je zo richting het centrum. Wij hebben erg genoten

Stressloos op reis

10 keer checken of je de vliegtickets zeker gedownload hebt... 15 keer checken welk adres jouw hotel heeft... 30 uren voorbereiding van de reis... 60 zoekopdrachten van de top 10 bezienswaardigheden... ... Nope... was deze keer niet nodig. Deze keer liet ik het gewoon over me komen. EN WAT EEN RELAX GEVOEL WAS DAT !!! Topervaring Minpuntje was dat ik voor de "duurste" optie wel een hotel had verwacht met meer "inhouse" mogelijkheden. Maar het was zeker een aangenaam hotel en ruime, verzorgde kamer en topontbijt erbij! Bedankt!

Bijzonder verassend!

Twee top steden: Lissabon en Wenen. Mooie vertrek tijden en prima hostels voor een mooie prijs. Wat had het een 10 kunnen maken: Kleine koffer + rugzak toegestaan op alle vluchten en het had fijner geweest als ik mijn boarding pass voor mijn laatste vlucht ook gewoon op de email had gehad zoals de andere twee. Deze moest ik, zelfs na contact, zelf opzoeken. Niet het grootste minpunt maar het was even wat gerommel.

derde srprs reis valt beetje tegen.

Bestemming (Tallinn) is mooi en interessant, maar hotel en surprise valt tegen. derde keer srps geboekt, derde keer bestemming ex-sovjet land, derde keer Lot luchtvaartmij; hadden "new destinations" geboekt en kregen daardoor een goedkopere hotelkamer. Waarom men in een badkamer een wastafeltje van klein formaat voorziet? op bijna kniehoogte ontgaat me. hotelkamer met uitzicht op treinstation, waar een diesellocomotief constant lawaai & stank produceert. jammer, waren aanhangers van concept srprs, maar blijkt te voorspelbaar.

Mooie citytrip in de winter

Het was weer een verrassing, deze stad, alhoewel ik deze wel wat vaker op Facebookgroep voorbij heb zien komen. Jammer dat de kerstmarkt nog niet open was, en dat mijn weerbericht van te voren niet helemaal aansloot bij de werkelijkheid. Vandaar geen 10. Ook was het niet zo heel praktisch dat ik heen al om 5 uur op het vliegveld moest zijn, en terug pas om 23 uur aankwam. Wel meer tijd in de stad, maar tweemaal niet te doen met het OV in Nederland. Maar ik kwam weer in een stad waar ik anders nooit naar toe zou zijn gegaan, en ben een ervaring rijker. De privékamer in een hostel is me heel goed bevallen, ik had de mooiste kamer van het hostel.

Mooi hotel, stad was minder

Vanuit Nijmegen vertrokken wij naar Duitsland. Een grote verrassing want wij dachten eigenlijk in Nederland te verblijven. Na een paar uur reizen waren wij in Bielefeld, Duitsland. Het hotel was super, erg mooi en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ook lag deze midden in het centrum. Echter viel de stad ons wat tegen. Er was niet veel te doen en te zien. Volgende keer zouden wij liever in een grotere stad verblijven.

Awesome

Super gezellig, awesome bestemming en heel lekker eten en super genieten!!! Iedereen was samen en ruimte voor eigen ding doen n met elkaar!!! Super vakantie!!!

Geweldig verrassend!

Medio november 2019 gingen ook wij het avontuur aan. Een week voor vertrek kregen wij de weersverwachting van onze bestemming te horen en twee dagen voor vertrek informatie over de tijd waarop wij ons op Schiphol 'dienden' te melden......Toen op de afgesproken tijd de bestemming 'onthuld' werd wisten we eindelijk waar wij onze 4-daagse stedentrip gingen doorbrengen: Praag. Alles was goed geregeld, zowel de vlucht als het hotel waren prima. Alleen de transfer van vliegveld naar hotel...die was verrassend genoeg niet geregeld. Na een mail aan de organisatie ontvingen we bij aankomst in Praag informatie over de diverse transfermogelijkheden (aanrader voor de organisatie: zorg ervoor dat deze informatie ongevraagd bij de reizigers terecht komt, zodat zij hiervan tijdig op de hoogte zijn!). Op het vliegveld kregen we bij het loket van tourist information een duidelijke kaart met de diverse vervoersmogelijkheden en zijn we na een reis per bus, metro en tram en nog wat loopwerk in ons hotel aangekomen, waar we hartelijk werden verwelkomd. In Praag zelf hebben we veel gezien en uitgebreid gebruik gemaakt van onze OV-pas die drie dagen geldig was. Al met al hebben we een hele goede reis gehad en hebben we Praag in ons hart gesloten.

Een smartphone, identiteitskaart en bankkaart was alles wat we nodig hadden!

Ik ben met een vriendin naar Vilnius in Litouwen gegaan. Een keuze die we zelf nooit zouden maken maar het bleek een prachtige, hippe, goedkope stad te zijn! Ideaal dus! We vonden het super dat alles voor ons geregeld was! Geen plannen, niets uitzoeken en kijken of het voor ons beiden wel goed genoeg was. Gewoon loslaten en ondergaan! Vervoer van de luchthaven naar het hotel was duidelijk doorgegeven (slechts €1 en 15min. op de bus) en ons hotel was op 5min. wandelen van het centrum. Ter plaatse een stadsplan, online een top 10 bezienswaardigheden en we waren vertrokken voor 4 dagen.

Met open geest een mooie bestemming tegemoet

Al jaren droomde ik ervan om eens een citytrip te boeken met srprs.me. Toen het eindelijk zover was, liep de nieuwsgierigheid op naarmate de vertrekdatum dichterbij kwam. Nog nooit ben ik met zoveel aangename spanning naar de luchthaven vertrokken. Toen we daar onze bestemming onthulden en we 'München' zagen verschijnen, waren we in eerste instantie een beetje teleurgesteld. Duitsland was niet echt onze droombestemming. Maar we hebben onze mening grondig moeten herzien. München is een gezellige stad waar heel wat te beleven valt en we gerust nog wat langer hadden kunnen blijven. De formule van srprs.me zorgt ervoor dat je steden bezoekt waar je uit eigen initiatief nooit een citytrip zou boeken. De organisatie was prima, de online check-in voor de vluchten was gebeurd en het hotel was meer dan ok. Het enige puntje van kritiek is dat we de gegevens betreffende weersvoorspelling en uur van vertrek en aankomst in de luchthaven pas 3 dagen vooraf hebben ontvangen in plaats van een week, zoals op de website wordt vermeld. Ook de kraskaart viel pas de dag voor vertrek in de brievenbus. Samengevat: een heel aantrekkelijke formule voor personen die enthousiast en met een open geest onbekende (onbeminde?) bestemmingen tegemoet gaan.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam