In één woord: super!

Ontzettend behulpzame werknemers van Srprs Me. Zij hielpen mij ontzettend snel en efficiënt. De persoonlijkheid in de berichtjes en handgeschreven briefjes geven zeker een extra touch aan de ervaring! Het hotel was pas geopend afgelopen juni en bevond zich midden in het centrum van Belfast. Een perfecte uitvalbasis! Wat een geweldig reisje, zeker voor herhaling vatbaar!

Toppie georganiseerd 👍

Toppie georganiseerd ... Volgende jaar doen we weer mee ☺️

Super leuk!

Schoon hotel, heen en terugreis goed geregeld. Hele leuke ervaring

Precies wat ik zocht

Voor de derde keer met srprsme, maar voor de eerste keer alleen. Veilige stad, luxe hotelkamer voor mezelf, fijne vliegmaatschappij (heenvlucht had misschien nog iets eerder op de dag gemogen) en een toplocatie met veel bezienswaardigheden. Alles wat ik maar kon wensen voor mijn eerste vakantie alleen. Ook nog onbewust in de stad gekomen waar een oude vriendin van mij studeert, dus heerlijk bij kunnen kletsen. Voor de derde keer met srprsme en nu al zin in de vierde keer!

Goede service, nog betere ervaring!

Ik heb een geweldige 4-daagse trip gehad met een vriendin naar Wenen, we hebben op voorhand hele goede service gekregen omdat onze kraskaart niet op tijd geleverd was door de post. Maar dat maakte de ervaring er zeker niet minder op, we hadden een fantastisch hotel met zelfs een gratis upgrade door overbooking. Wij zaten dichtbij het centrum en bij een metro station dus alles was binnen hand bereik, heel fijn!

een positieve verrassing in alle facetten : bestemming,vlucht, hotel

de verrassingsreis (gekregen als cadeau) was voor ons verrassend in alle opzichten : de communicatie vooraf; de gegevens die we nodig hadden werden tijdig en correct gecommuniceerd De vlucht ; alles verliep correct van inchecken tot bestemming met beschreven route naar het hotel het hotel : prima, netjes, goed ontbijt de bestemming : top (het werd Praag)

Omdat ik met mijn kinderen van 13 en 9 jaar op pad ging, met de auto kwamen we in een prachtig appartement terecht dat helemaal compleet was. Ik boek zeker nog een volgende keer maar dan met vliegtuig. Zeer geslaagd en mooie plek in de Ardennen.

Weer super goed geregeld , het inchecken ,hotel en de stad waar we naar toe zijn geweest. Een grote verrassing Boedapest.

Een prima ervaring.

Deze verrassingstrip is ons zeer positief bevallen. Het Mabi hotel in het centrum van Maastricht, is een goed verzorgd, modern ingericht hotel, waarbij de meer dan prima service van het aardige personeel de kers op de taart was. Het is zeker voor een herhaling vatbaar.

Voor de tweede keer weer heel blij verrast!

een dag geleden Nu al voor de tweede keer met srprs.me een Citytrip geboekt een wederom ontzettend positief verrast met een super gave bestemming! Dit keer was de reis van 14 t/m 17 oktober, samen met twee vriendinnen, om te vieren dat wij elkaar al 18 jaar kennen. Deze bestemming was perfect voor ons; we hebben onze ogen uitgekeken en zijn zelfs spontaan terecht gekomen in een ''rollercoaster'' restaurant, waarbij je eten en drinken via een soort achtbaanrails bij je tafel terecht komt. Heel gaaf! Hotel was overigens ook weer super; goed ontbijt erbij met genoeg gezonde opties. Wij hebben ontzettend genoten en ik kan het iedereen zeker aanraden om zich ook eens in het onbekende te laten storten!

Een hele leuke ervaring. Normaal gesproken heb ik heel graag de touwtjes in handen. Van tevoren alles in kaart brengen en een planning maken. Dat was nu volledig “out of my hands”! Wat erg verrassend bleek te zijn. Samen met zoon, schoonzoon en manlief Praag mogen ontdekken. Prima hotel en de rest wat op ons pad kwam ook geweldig. Dank je wel sprsm.me voor deze leuke ervaring. Groetjes Jeanita en haar mannen.

Goed geregeld, leuke stad

De reis was goed geregeld. Alle info over exacte locatie werd snel gemaild na het onthullen van de stad. Hotel had iets dichter in het centrum mogen zitten, maar lag zeker niet afgelegen.

Ik heb geweldig genoten

Porto was de ideale bestemming om alleen naar op reis te gaan. Cultuur, natuur, lekker eten en drinken, toffe mensen. De duur van de reis (3 volledige dagen) was ook perfect om de highlights van Porto op een aangenaam tempo te ontdekken. I went for the unknown and I had a blast!

Verrassende aangename reis gemaakt!

Het leek ons wel wat, bestemming onbekend! Weet je, we doen het gewoon, we zien het wel! Ik ben wel iemand die dan bij het krijgen van het weerbericht dat om de paar uur zit te checken en de hele tijd speculeert. Ik heb niet gespiekt door de vluchten op s=Schiphol te checken, of het weerbericht te checken met steden op dat moment. Ik raad dit ook echt af. Zo is het nog veel spannender! Uiteindelijk een bestemming gekregen die we totaal niet hadden verwacht. Ook een stad waar we niet zo snel zelf heen zouden gaan, maar juist daarom was het zo ontzettend leuk. Hele mooie stad en indrukwekkende dingen gedaan. Het hotel lag 5/6 minuutjes lopen van het centrum en was schoon en netjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Eén puntje van verbetering: het zou leuk zijn als er een klein boekje of mailtje bij zat met een aantal dingen die leuk zijn om te doen. Nou ben ik heel goed in dingen opzoeken en snel plannen, maar ik had het wel fijn gevonden beetje houvast te hebben met een Top 5 ofzo.

Dit was superleuk! We kwamen terecht op een plek (locatie en accomodatie) die ik niet zo snel zelf geboekt zou hebben, maar juist dat maakte het ook weer bijzonder. De accomodatie zelf was erg goed. We hebben een heerlijk weekend gehad!

Wederom een geweldige surprise!

Omdat onze eerste citytrip met srprs.me zo ontzettend goed bevallen is, besloten we het een tweede keer te doen. De vorige keer gingen we naar Praag, Tsjechië in een super-de-luxe hotel, dichtbij het centrum. We hadden gunstige vliegtijden en het werden drie dagen om nooit te vergeten. Nu zijn we net terug van de tweede keer en het was wederom geweldig! We gingen nu naar Belfast, Noord-Ierland en ook deze plek, die we zelf nooit uitgekozen zouden hebben, was geweldig. Vliegtijden, bestemming en hotel; alles weer prima voor elkaar! Na het onthullen van de bestemming even de bezienswaardigheden googelen en volop genieten. Een hele dikke duim voor srprs.me en we kijken nu al uit naar de derde keer!

Wederom een toffe verrassing

Nergens aan denken en je lekker laten verwennen met een surprise trip. Lekker hotels, fijne stad, goed eten en genoeg te doen. Het was super

Luxe

We zaten in een prachtig landelijk dorpje op een steenworp van Nijmegen. De perfecte combinatie. Onze hotelkamer was prachtig, zo een luxe hadden we nog nooit gehad.

Leuk idee, matige uitvoering

Met enthousiasme gingen wij als 5 vrienden naar het vliegveld. Daar maakten we de enveloppe open en daar bleek alleen een vliegticket en verblijf in te zitten. Voorderest moesten wij alles ter plekke uitzoeken. Op zn minst had de organisatie een to-do boekje mee kunnen geven of aanbevelingen delen. Daarnaast vond ik 380pp voor 3 nachten wenen in een hostel erg duur, dit had ik zelf zeker voor 200pp kunnen doen.

Goed geregelde reis naar verrassende bestemmingen.

De reis ging naar goede hotels en een knusse b&b. Alles was goed geregeld. Ook waren de afstanden goed te doen. De eerste dag konden we met de auto de stad niet in komen, dus uiteindelijk geparkeerd in een parkeergarage in plaats van bij het hotel. De bestemming waren verrassend, maar er was makkelijk aan informatie te komen over de omgeving. Wij hebben genoten van stad, cultuur en natuur.

Fantastisch.

We gingen het avontuur aan en boekten een srprs.me trip. Tot onze verrassing gingen we naar Wenen! Alles was top geregeld! Vluchten waren goed geregeld, boardingpasses lagen klaar, een prima luchtvaartmaatschappij en we zaten naast elkaar in het vliegtuig! Het hotel lag super centraal, op loopafstand van alle grote bezienswaardigheden en 2 minuten van een grote winkelstraat (en een vegan supermarkt!). Het was er schoon, comfortabel en we zijn er vriendelijk geholpen. We hadden een wat 'stoffig' beeld van Wenen, maar niets was minder waar! Een beetje zoals Berlijn, maar dan een stukje relaxter. We hadden deze locatie zelf niet snel uitgekozen, maar we kregen precies wat de website ons beloofd had. Een leuke, verrassende, nieuwe ervaring en een mooi avontuur! We hebben een top vakantie gehad en zouden zeker nog een keer een srprs.me trip boeken!

Alles is van begin tot eind perfect geregeld. 1 week voor vertrek krijg je het weerbericht en de gegevens vanaf welk vliegveld je vliegt en hoe laat je aanwezig moet zijn. Wij hadden ontbijt bijgeboekt bij ons hotel, dit was alleen een beetje tegengevallen maar het hotel en de bestemming waar we uiteindelijk uit zijn gekomen was voor ons een toffe ervaring

Top ervaring!

2 maal met surprise me weggeweest: Praag en Boekarest. Gezellige, kleine, iets traditionelere hotels maar wel volledig in orde. Ook zeer goed gelegen, rustig en toch op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden! Absolute aanrader!

Het is zoooooo leuk!

Ik ben al 2x eerder weggeweest met Srprs.me. Allebei de keren met vriendinnen naar een bestemming in Europa. 1x verbleven we in een hotel, was top! De andere keer hadden we besloten om voor een hostel te kiezen, niemand van ons had er ooit eerder in geslapen. Beetje ongemakkelijk gingen we er heen maar het is meer dan leuk! De bedden zijn oké, niet prima! De hostel lag midden in de stad en was hartstikke schoon. Drie weken geleden heb ik de stap gezet om het solo together thema te kiezen, met onbekende naar een onbekende bestemming! Dat was het de leukste vakantie ooit! Zelfs zo leuk dat de volgende vakantie met het inmiddels niet meer onbekende groepje, al gepland staat!

precies als met de Columbus op stap

Het was een spannend uitkijken naar onze overnachting. Hopelijk werd rekening gehouden met onze wensen (met 5 op 1 kamer en liefst niet verder dan 3u rijden)… Het opbouwen van de spanning was zeer aangenaam, eerst een tijdelijke halte om van daaruit de definitieve eindbestemming te zien te krijgen. Onderweg hadden we het gevoel op reis te zijn. Niet wetend waarheen maar weten (hopen) dat het goed komt. We konden reeds van in de auto genieten van het uitzicht, de tijd die we voorzien hadden om onverwachte zaken ons pad te laten kruisen. We hadden het gevoel met de Columbus (Belgisch tv programma) op stap te zijn;). Onze verblijfplaats (B&B) was zeer stijlvol en proper, echt iets wat wij zelf ook geboekt zouden hebben. Er werd wel degelijk met onze wensen rekening gehouden! Super, bedankt!

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam