Pluspunten
Controle loslaten is zeer moeilijk voor mij. Srprs.me hielp me grenzen te verleggen!
VerbeterpuntenSpijtig dat er niemand van srprs.me rondloopt op de luchthaven om eventueel de echte kraskaart te geven of iets met de code te kunnen doen. Nu konden we eigenlijk al een week op voorhand de bestemming weten?
Hi Klara, wat tof dat je door ons de controle een beetje hebt durven loslaten en je je grenzen hebt weten te verleggen! Wie weet lopen we inderdaad in de toekomst wel rond op Schiphol als extra support. We sturen de kraskaarten nu ruim op tijd, zodat je zeker weet dat je de kraskaart op tijd hebt. Wel hebben we ingebouwd dat je de bestemming pas een paar uur voor vertrek kan onthullen (al had je wel de zwarte envelop open kunnen maken, maar dat is toch minder leuk). Het zou inderdaad jammer zijn als je de bestemming al een week op voorhand weet :) Zien we jullie weer een keertje terug voor een volgende srprs.trip? Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
communicatie goed bij vragen direct actie
Verbeterpuntener kwam geen mail betr. het hotel waar we naar toe moesten
Thanks voor de mooie review Janny! Wat vervelend dat de mail niet automatisch werd verstuurd naar jullie mail na het unlocken, gelukkig konden we dit snel handmatig even voor jullie in orde brengen :) Hopelijk zien we jullie snel weer voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Wat een fantastische roadtrip hebben wij gehad! Waren we verrast? Absoluut! We hadden echt nood aan vakantie en dit was nét wat we nodig hadden! Dat we met de hond gewoon mee op restaurant en op hotel konden, was een eerste en erg geslaagde ervaring! Een hele dikke merci voor deze verrassende belevenis! Het heeft onze verwachtingen meer dan ingevuld en we staan te popelen om opnieuw een vakantie met jullie te boeken.
VerbeterpuntenWe zouden heel graag een familievakantie boeken met Sprs.me voor een 10-tal dagen, hopelijk wordt dit snel mogelijk!!!
Wat heerlijk om te horen dat jullie een fantastische roadtrip hebben gehad mét hond en zo verrast waren! Daar doen we het voor! We kijken nu al uit naar het uitzoeken van jullie volgende reis. Thanks voor de feedback, misschien wordt een meerdaagse familievakantie wel mogelijk in de toekomst :) Tot snel! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
-orgineel -zorgt voor een avontuur om niet te vergeten -Ze denken met je mee
Verbeterpunten- tot nu toe geen een. ;)
Dankjewel voor je mooie review Kayleigh! Super om te horen dat we zo origineel, avontuurlijk en meedenkend zijn :slightly_smiling_face: Hopelijk zien we je snel weer terug voor nog veel meer srprs.trips! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Leuke manier van reizen. Veel aandacht besteed aan details zoals een kaartje die je ontvangt bij terugkomst.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn om locaal een opdracht te laten doen. Bijvoorbeeld zoek een bepaald restaurant. Of iets meer tips over de locatie waar je heen gaat. Nu is in feite alleen de bestemming waar je heen gaat een verassing. Verder als je er eenmaal bent komt het overeen met een normale vakantie. Het zou iets spannender gemaakt kunnen worden.
He Maarten, super tof om te horen dat de details waar wij zoveel aandacht aan besteden zo positief worden ontvangen! Vorig jaar hadden we als thema van de maand 'Earn Your Return', je kreeg pas je ticket terug naar huis als je alle opdrachten had voltooid. Volgens mij is dit het perfecte thema voor jou en het goede nieuws is dat er zeker kans is dat dit thema nog een keer terug komt. Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Kraskaart en de persoonlijke benadering / website zijn super leuk
VerbeterpuntenNare verrassing bij aankomst en accommodatie in mixed dorm. Het was voor ons onduidelijk dat we misschien in een gemengde dorm terecht zouden komen. Een Broke reis boeken en dan eindigen in bestemming Kopenhagen voor 4 dagen is alles behalve een broke bestemming... Bijzonder ongelukkige keuze als je mij vraagt
Hi Mandy, Thanks voor de complimenten over de kraskaart, persoonlijke benadering en onze website, vinden we super leuk om te horen! Jammer om te horen dat jullie verwachtingen niet overeen kwamen wat betreft het hostel en de bestemming. Als we van tevoren hadden geweten dat jullie voorkeur hadden voor een female dorm, dan hadden we dit graag voor jullie geregeld. Tijdens jullie trip was deze optie er helaas niet meer. Qua bestemming kan je bij een broke trip nog steeds overal terecht komen, het verschil zit in de accommodatie en de vliegtijden niet in de bestemmingen. Wanneer jullie hier nog met ons over willen praten, geef ons dan vooral even een belletje :) Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
alles goed geregeld goede klantenservice
Verbeterpuntenhou dit vol!
Thanks Luuk, we zullen volhouden! Wat kunnen we nog verbeteren zodat we de volgende keer van jou zelfs een 10 krijgen? Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Fijne organisatie zeer klantgericht en vriendelijk . Goede service van het personeel en houden goed rekening met eventuele speciale wensen !! Gewoon top !!
Verbeterpunten1 klein minpuntje ,we gingen met Pasen op citytrip naar een zeer katholieke stad (Warschau) jammer dat toen vanaf zaterdag s' middags alle winkels dicht waren en we niet meer konden shoppen.
Thanks voor de mooie woorden Jurgen! Je feedback over de stad met pasen nemen we zeker mee :) Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Alles uitstekend geregeld
Verbeterpuntenmisschien een land helemaal uitsluiten.
Thanks voor je mooie review Marianne! Wanneer je een heel land wilt uitsluiten, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald deel van Europa waar je wel heen wilt (en dit land niet in ligt) :) Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
We hebben een prachtige vakantie gehad! De stad die voor ons gekozen werd, was perfect. Het was een mooie en goedkope stad met veel bezienswaardigheden. Ik zou zelf deze plaats nooit hebben gekozen omdat het niet zo een heel toeristische stad is en dat maakt een srprs.me reis net zo bijzonder. Een echte aanrader dus!
Yes, wat heerlijk om te horen dat de stad die we hadden uitgezocht helemaal perfect voor jullie was. We zeggen niet voor niets 'you'll go wherever you're meant to go';) Kunnen wij nog iets verbeteren zodat we de volgende keer een 10 van jullie krijgen? Hopelijk zien we jullie snel weer voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Wederom een super trip gehad, geregeld door srprs.me! Tweede keer dat we met deze organisatie een reis hebben geboekt voor een stedentrip, dit maal toch besloten om een review te schrijven. Weer zijn mijn vriendin en ik verrast door de bestemming en waren we erg tevreden over hoe dit allemaal is geregeld. Bij terugkomst nog een kaartje in de bus, super tof!
Super tof om te horen Job! Wat kunnen we nog verbeteren om de volgende keer zelfs een 10 te scoren? Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Ik was heel erg blij dat jullie aan mijn verjaardag gedacht hebben, de ervaring was sowieso al heel tof en de attentie op de kamer was de kers op de taart. Een onvergetelijke verjaardag !
VerbeterpuntenMisschien een mail met bezienswaardigheden en adresjes.
Ja ,we kunnen natuurlijk je verjaardag niet laten voor wat het is! Fijn om te horen dat je verjaardag zelfs onvergetelijk was :) Op dit moment kiezen we er bewust voor om geen tips mee te geven, omdat we willen stimuleren om lekker te doen wat jij wilt in plaats van onze tips te volgen of alle highlights af te gaan. Maar we nemen je feedback zeker mee! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer persoonlijke aanpak, alsof een vriend de reis voor je geregeld heeft!
VerbeterpuntenIk ben echt een kritische consument, maar kan nu niets bedenken.
He Raymond, wat een compliment dat jij als kritische consument geen verbeterpunten voor ons kan bedenken! 'alsof een vriend de reis voor je geregeld heeft', dat is precies de insteek die wij ook hebben. Super tof om te horen dat je dit ook precies zo ervaren hebt! Hopelijk kunnen we je snel weer verrassen met een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Super leuk om pas op de luchthaven je bestemming te weten te komen. Wij hadden een top bestemming en een van de beste hostels van de stad! Happy travelers :-)
Yes, wat fijn om te horen dat jullie happy travellers zijn! Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Wat kunnen we nog verbeteren zodat je ons de volgende zelfs een 10 geeft? Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
altijd weer een verassing, goed geregeld. gewoon gegevens invullen via de website en klaar. eenvoudig
Verbeterpuntengraag toch altijd de tickets toesturen. voor de zekerheid
Ziet eruit als een geweldige trip Sandra! Super om te horen dat jullie het gemak van een srprs.trip hebben ervaren. We nemen je feedback over de tickets zeker mee! Tot een volgende keer? Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Alles is heel goed geregeld én heel persoonlijk! Ook als er op de bestemming nog wat loos is, kan je ze makkelijk bereiken en helpen ze snel. Hele leuke organisatie :D
Hoi Simone, dankjewel voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles goed was geregeld en dat je zo bent te spreken over onze persoonlijke aanpak :) Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Prima hostel Stad waar meer dan voldoende te doen is Leuk concept
He Tom, dankjewel voor de mooie review! Hopelijk kunnen we je snel weer een keer verrassen met bestemming onbekend :) Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Toenaderbaar, makkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Snel in contact en fijne omgang. Goed geregeld.
VerbeterpuntenEigenlijk ga zo door! En blijf ons verrassen!
Super om te lezen dat je Solo Together zo'n succes was Jade! We blijven jullie natuurlijk graag verrassen, dus zien je graag snel weer terug voor een volgende srprs.trip. Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Zeer goed hotel (of hostel, afhankelijk van je keuze) Communicatie is goed, ook na afloop van de reis
VerbeterpuntenIets meer afwisseling in de bestemmingen/evt. iets meer de wens van de klant opvolgen (mijn vriendinnetje werd een maand geleden namelijk naar dezelfde bestemming gestuurd als waar ik heen ging en het was een stuk minder warm dan ik gehoopt had, dus het had fijner geweest als we wat meer naar het zuiden waren gestuurd).
Hi Ria, super om te horen dat jullie zo tevreden waren over het hotel en de communicatie met ons :) Wanneer je kiest voor het thema Pick a Side zijn er minder bestemmingen mogelijk en is de kans aanwezig dat je op dezelfde bestemming terechtkomt als bijvoorbeeld een vriendinnetje. Bij het uitzoeken van een srprs.trip zijn wij afhankelijk van verschillende factoren en hierdoor kunnen we niet altijd rekening houden met wensen. We beloven altijd dat we je niet sturen naar de stad die je hebt uitgesloten, maar voor de rest is alles mogelijk. Hopelijk zien we jullie binnenkort weer terug voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Altijd goed op de hoogte gebracht, alles op tijd binnen gekregen en het was evengoed persoonlijk, ondanks dat veel via internet gaat. We zijn echt naar een super leuke stad gestuurd en daar wilden we allebei al eens graag heen! We zaten in een super hotel op een hele goede plek! Dus echt perfect!! Helaas was alleen de terugreis niet erg fijn door een zogenaamde te grote trolley (heenweg niet..) en daar moest ik nu in ene voor gaan betalen?? Mede mogelijk gemaakt door Ryanair, dus dat was erg jammer..!
Super tof om te horen dat we jullie naar een bestemming hebben gestuurd waar jullie zo graag heen wilden! We zeggen niet voor niets: you'll go wherever you're meant to go ;) Wat jammer dat jullie terugreis wat minder soepel verliep en jullie koffertje opeens te groot was. Niet helemaal het einde waar je op zit te wachten. Gelukkig kunnen jullie verder wel terugkijken op een toffe srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Duidelijke informatie bij boeken. Goed bereikbaar via mail en chat bij vragen en problemen. Een verrassing zoals deze hoort te zijn.
VerbeterpuntenKleine dingen zoals communicatie handbagage meenemen. Wat informatie/tips ter plaatse over je bestemming met name voor de dag van aankomst zoals activiteit of eetgelegenheid. Sommige thema's hebben een vrij hoog prijskaartje.
Hi Marieke, dankjewel voor je review! Blij om te horen dat we je goed hebben kunnen verrassen. Je feedback nemen we zeker mee. In onze ogen geven we duidelijk in de mail die je een maand voor vertrek ontvangt aan wat de afmetingen zijn van de handbagage. Mocht dit voor jullie niet helemaal duidelijk zijn geweest, dan kijken we zeker hoe we dit nog duidelijker kunnen vermelden :) Op dit moment sturen we bewust geen tips mee, omdat we graag onze reizigers willen stimuleren om zelf op avontuur te gaan en alleen te doen wat jij graag wilt. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Superleuk concept! Er zijn zoveel leuke bestemmingen dat ik zelf nooit zo goed kan kiezen. Srprs.me biedt uitkomst. De spanning wordt leuk opgebouwd door eerst een rijrichting open te krassen en vervolgens later de eindbestemming. We kwamen op een plek die ik zelf niet zo snel zou kiezen en dat was juist het leukste! Het hotel was perfect, we hadden eigenlijk niet meer te wensen. Alles was goed geregeld! Ik ga zeker nog een keer met srprs.me.
VerbeterpuntenEnige puntje wat ik kan bedenken is dat sommigen misschien wat tips voor de omgeving zouden willen ontvangen bij aankomst. Maar je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Voor ons was het prima.
Hi Merle, wat leuk om te lezen dat jullie zo'n leuke srprs.roadtrip hebben gehad en dat we jullie ook nog naar een plek hebben gestuurd die je zelf niet zo snel zou kiezen! De feedback over de tips voor de omgeving nemen we zeker mee. Op dit moment willen we onze reizigers inderdaad juist stimuleren om zelf op ontdekkingstocht te gaan :) Hopelijk zien we jullie snel weer terug! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Hotel middenin het centrum Strak maar warm ingericht hotel + super proper! Heel leuk dat er een fles cava voorzien was om ons huwelijk te vieren tijdens ons uitje.
VerbeterpuntenWij hadden expliciet goed weer gevraagd (uiteraard niet voorspelbaar) maar volgens ons zijn er wel zonnigere locaties dan Madrid. In de toekomst nog iets zuidelijker kiezen. Als het dan minder goed/slecht weer is, kunnen jullie er echt niks aan doen.
Hi Eline, dankjewel voor de mooie review! Een flesje cava is natuurlijk wel op z'n plaats als jullie je huwelijk wilden vieren op bestemming onbekend :) Wat betreft het weer, wij kunnen nooit een zonnige bestemming garanderen wanneer je kiest voor City Tripping. Als je kiest voor City Tripping naar mediterraan Europa dan is de kans op een zonnetje natuurlijk wat groter, maar je kan dan nog steeds overal in mediterraan Europa terecht komen. Gelukkig hebben jullie ondanks de minder zonnige bestemming wel een super tof weekend gehad! Nog gefeliciteerd met jullie huwelijk en veel plezier met het aftellen naar jullie honeymoon! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
De roadtrip was wederom prime georganiseerd en wederom een superleuke ervaring !!
Hi Hans, dankjewel voor de review! Wat zouden wij nog kunnen verbeteren zodat je ons de volgende keer een 10 zou geven? Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Ik vind sprs.me echt een tof bedrijf! heel flexibel geweest met mijn 'speciale aanvraag' om mijn vriend die in Stuttgart woont ergens in de wereld te ontmoeten. Wat vervolgens leidde tot een thema van de maand! Super leuk en altijd snel en goed contact gehad.
VerbeterpuntenEnige jammere was dat wanneer we tot het punt van betalen kwamen, ik op vrijdag de oke had gegeven maar op maandag pas een antwoord kreeg en de prijs over het weekend flink omhoog gegaan was. Maar uiteindelijk was de reis geweldig.
Super leuk om te horen dat jullie meet me halfway zo geslaagd was! De prijzen hebben wij jammer genoeg niet altijd in de hand en kunnen dus inderdaad omhoog schieten over het weekend. Gelukkig hebben we de trip alsnog voor jullie kunnen boeken en hebben jullie een geweldige srprs.trip gehad! Tot een volgende keer? Groetjes, Anne van srprs.me
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam