Pluspunten

Controle loslaten is zeer moeilijk voor mij. Srprs.me hielp me grenzen te verleggen!

Spijtig dat er niemand van srprs.me rondloopt op de luchthaven om eventueel de echte kraskaart te geven of iets met de code te kunnen doen. Nu konden we eigenlijk al een week op voorhand de bestemming weten?

Pluspunten

communicatie goed bij vragen direct actie

er kwam geen mail betr. het hotel waar we naar toe moesten

Pluspunten

Wat een fantastische roadtrip hebben wij gehad! Waren we verrast? Absoluut! We hadden echt nood aan vakantie en dit was nét wat we nodig hadden! Dat we met de hond gewoon mee op restaurant en op hotel konden, was een eerste en erg geslaagde ervaring! Een hele dikke merci voor deze verrassende belevenis! Het heeft onze verwachtingen meer dan ingevuld en we staan te popelen om opnieuw een vakantie met jullie te boeken.

We zouden heel graag een familievakantie boeken met Sprs.me voor een 10-tal dagen, hopelijk wordt dit snel mogelijk!!!

Pluspunten

-orgineel -zorgt voor een avontuur om niet te vergeten -Ze denken met je mee

- tot nu toe geen een. ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke manier van reizen. Veel aandacht besteed aan details zoals een kaartje die je ontvangt bij terugkomst.

Het zou leuk zijn om locaal een opdracht te laten doen. Bijvoorbeeld zoek een bepaald restaurant. Of iets meer tips over de locatie waar je heen gaat. Nu is in feite alleen de bestemming waar je heen gaat een verassing. Verder als je er eenmaal bent komt het overeen met een normale vakantie. Het zou iets spannender gemaakt kunnen worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kraskaart en de persoonlijke benadering / website zijn super leuk

Nare verrassing bij aankomst en accommodatie in mixed dorm. Het was voor ons onduidelijk dat we misschien in een gemengde dorm terecht zouden komen. Een Broke reis boeken en dan eindigen in bestemming Kopenhagen voor 4 dagen is alles behalve een broke bestemming... Bijzonder ongelukkige keuze als je mij vraagt

Pluspunten

alles goed geregeld goede klantenservice

hou dit vol!

Pluspunten

Fijne organisatie zeer klantgericht en vriendelijk . Goede service van het personeel en houden goed rekening met eventuele speciale wensen !! Gewoon top !!

1 klein minpuntje ,we gingen met Pasen op citytrip naar een zeer katholieke stad (Warschau) jammer dat toen vanaf zaterdag s' middags alle winkels dicht waren en we niet meer konden shoppen.

Pluspunten

Alles uitstekend geregeld

misschien een land helemaal uitsluiten.

Pluspunten

We hebben een prachtige vakantie gehad! De stad die voor ons gekozen werd, was perfect. Het was een mooie en goedkope stad met veel bezienswaardigheden. Ik zou zelf deze plaats nooit hebben gekozen omdat het niet zo een heel toeristische stad is en dat maakt een srprs.me reis net zo bijzonder. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

Wederom een super trip gehad, geregeld door srprs.me! Tweede keer dat we met deze organisatie een reis hebben geboekt voor een stedentrip, dit maal toch besloten om een review te schrijven. Weer zijn mijn vriendin en ik verrast door de bestemming en waren we erg tevreden over hoe dit allemaal is geregeld. Bij terugkomst nog een kaartje in de bus, super tof!

Pluspunten

Ik was heel erg blij dat jullie aan mijn verjaardag gedacht hebben, de ervaring was sowieso al heel tof en de attentie op de kamer was de kers op de taart. Een onvergetelijke verjaardag !

Misschien een mail met bezienswaardigheden en adresjes.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer persoonlijke aanpak, alsof een vriend de reis voor je geregeld heeft!

Ik ben echt een kritische consument, maar kan nu niets bedenken.

Pluspunten

Super leuk om pas op de luchthaven je bestemming te weten te komen. Wij hadden een top bestemming en een van de beste hostels van de stad! Happy travelers :-)

Pluspunten

altijd weer een verassing, goed geregeld. gewoon gegevens invullen via de website en klaar. eenvoudig

graag toch altijd de tickets toesturen. voor de zekerheid

Pluspunten

Alles is heel goed geregeld én heel persoonlijk! Ook als er op de bestemming nog wat loos is, kan je ze makkelijk bereiken en helpen ze snel. Hele leuke organisatie :D

Pluspunten

Prima hostel Stad waar meer dan voldoende te doen is Leuk concept

Pluspunten

Toenaderbaar, makkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Snel in contact en fijne omgang. Goed geregeld.

Eigenlijk ga zo door! En blijf ons verrassen!

Pluspunten

Zeer goed hotel (of hostel, afhankelijk van je keuze) Communicatie is goed, ook na afloop van de reis

Iets meer afwisseling in de bestemmingen/evt. iets meer de wens van de klant opvolgen (mijn vriendinnetje werd een maand geleden namelijk naar dezelfde bestemming gestuurd als waar ik heen ging en het was een stuk minder warm dan ik gehoopt had, dus het had fijner geweest als we wat meer naar het zuiden waren gestuurd).

Pluspunten

Altijd goed op de hoogte gebracht, alles op tijd binnen gekregen en het was evengoed persoonlijk, ondanks dat veel via internet gaat. We zijn echt naar een super leuke stad gestuurd en daar wilden we allebei al eens graag heen! We zaten in een super hotel op een hele goede plek! Dus echt perfect!! Helaas was alleen de terugreis niet erg fijn door een zogenaamde te grote trolley (heenweg niet..) en daar moest ik nu in ene voor gaan betalen?? Mede mogelijk gemaakt door Ryanair, dus dat was erg jammer..!

Pluspunten

Duidelijke informatie bij boeken. Goed bereikbaar via mail en chat bij vragen en problemen. Een verrassing zoals deze hoort te zijn.

Kleine dingen zoals communicatie handbagage meenemen. Wat informatie/tips ter plaatse over je bestemming met name voor de dag van aankomst zoals activiteit of eetgelegenheid. Sommige thema's hebben een vrij hoog prijskaartje.

Pluspunten

Superleuk concept! Er zijn zoveel leuke bestemmingen dat ik zelf nooit zo goed kan kiezen. Srprs.me biedt uitkomst. De spanning wordt leuk opgebouwd door eerst een rijrichting open te krassen en vervolgens later de eindbestemming. We kwamen op een plek die ik zelf niet zo snel zou kiezen en dat was juist het leukste! Het hotel was perfect, we hadden eigenlijk niet meer te wensen. Alles was goed geregeld! Ik ga zeker nog een keer met srprs.me.

Enige puntje wat ik kan bedenken is dat sommigen misschien wat tips voor de omgeving zouden willen ontvangen bij aankomst. Maar je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Voor ons was het prima.

Pluspunten

Hotel middenin het centrum Strak maar warm ingericht hotel + super proper! Heel leuk dat er een fles cava voorzien was om ons huwelijk te vieren tijdens ons uitje.

Wij hadden expliciet goed weer gevraagd (uiteraard niet voorspelbaar) maar volgens ons zijn er wel zonnigere locaties dan Madrid. In de toekomst nog iets zuidelijker kiezen. Als het dan minder goed/slecht weer is, kunnen jullie er echt niks aan doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De roadtrip was wederom prime georganiseerd en wederom een superleuke ervaring !!

Pluspunten

Ik vind sprs.me echt een tof bedrijf! heel flexibel geweest met mijn 'speciale aanvraag' om mijn vriend die in Stuttgart woont ergens in de wereld te ontmoeten. Wat vervolgens leidde tot een thema van de maand! Super leuk en altijd snel en goed contact gehad.

Enige jammere was dat wanneer we tot het punt van betalen kwamen, ik op vrijdag de oke had gegeven maar op maandag pas een antwoord kreeg en de prijs over het weekend flink omhoog gegaan was. Maar uiteindelijk was de reis geweldig.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam