Pluspunten

top geregeld. fijn verblijf, goede locatie van het hostel ten opzichte van de luchthaven en het centrum can de stad. goede prijs kwaliteit verhouding. ik zou zo weer mn koffers pakken!

Pluspunten

Goede, actieve opvolging. Heel vriendelijk. Leuke locatie

Als ik 1 minpuntje kan zeggen. Ik had een kadobon gekregen en het was niet helemaal duidelijk hoe deze gebruikt kon worden. Misschien heeft de persoon die het kado heeft gegeven er vergeten bij te geven. H

Pluspunten

Leuk concept. Duidelijk. Goed gecommuniceerd en geregeld. Net hostel. Super toffe bestemming.

Pluspunten

Ze maken waar wat ze beloven. Het blijft een verrassing tot de klok op 0 staat. Prima hotel. alles is goed geregeld

eigenlijk niet van toepassing

Pluspunten

Het leuke aan het niet weten van je bestemming is dat je niets kan/hoeft voor te bereiden. Op het moment zelf zie je wel wat je doet en je wil doen en dat zorgt ervoor dat je een plezante reis in het vooruitzicht hebt.

Het enige vervelende punt waren onze kamergenoten in de hostel die luidruchtig waren. Maar dat kan je niet op voorhand weten en wie weet heb je er op een ander moment geen last van. Maar anderzijds, kamergenoten hebben, zorgt er ook voor dat je onmiddellijk nieuwe mensen leert kennen!

Pluspunten

Alles goed geregeld, alles liep goed door en alles was heel duidelijk

We kwamen in een land terecht waar Engelse stekkers nodig waren. Die hadden we niet bij ons en waren ook niet direct in het hotel te lenen. Daarnaast waren ze best duur om te kopen!

Pluspunten

Goede communicatie, leuke bestemmingen

Duidelijk op de vertrekkaart zetten; ga naar site spes.mexuhr en vul dan de code in. Daar ontstaat vaak verwarring bij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie locatie en een goed hostel. Prijs/kwaliteit heel goed

de adresgegevens welke we hadden ontvangen waren voor het verkeerde hostel, dit was slordig (maar een foutje moet kunnen).

Pluspunten

Heel persoonlijk door alle mailtjes en kaartjes Top geregeld alles!!

misschien zorgen dat er net na de bekendmaking van de bestemming een top 10 bezienswaardigheden worden gemaild. Zodat je optimaal je dagen kunt gebruiken en niet allerlei dingen eerst hoeft uit te zoeken.

Pluspunten

Alles was super geregeld! Leuke tijd gehad op mijn 'bestemming onbekend'! Het enige mindere was het weer, natuurlijk kan Srprsme hier niet altijd rekening mee houden. Maar ik had wel gezegd dat ik van een zonnetje hield, dus had graag naar een wat warmere bestemming gegaan.

Het enige mindere was het weer, natuurlijk kan Srprsme hier niet altijd rekening mee houden. Maar ik had wel gezegd dat ik van een zonnetje hield, dus had graag naar een wat warmere bestemming gegaan. En misschien een lijstje erbij leveren als de bestemming wordt onthuld, met allerlei bezienswaardigheden/restaurants waar je evt. naar toe kunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld en het was een onvergetelijke reis.

Vervoer van vliegtuig tot hotel was lastig te regelen in het land van bestemming, maar na wat uitzoeken ging het wel.

Pluspunten

Zwaar origineel idee, het onbekende van de bestemming maakte het zowel meer relaxter (je moest immers zelf niks regelen!) maar ook zoveel spannender. Dikke aanrader!

Wat informatie van hoe je vanuit de luchthaven tot in je hotel kunt geraken is misschien wel handig. Dat hoeven geen vooraf betaalde tickets te zijn ofzo hé, gewoon wat informatie over welke bus of trein je kunt nemen en waar je dan best afstapt. We hadden een technisch probleem waardoor we dat niet ter plekke konden opzoeken :)

Pluspunten

Alles weer verrassend goed geregeld op een verrassende locatie. Met als verrassend extraatje een onverwachts en gratis heel erg lekker 3-gangen diner.

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

Ik ben 3 keer op Broke reis met srprs.me geweest en 3 keer naar een heel andere stad in Europa gegaan. De hostels waren goed en lagen centraal of waren heel makkelijk te bereiken.

Je mag maar 3 steden opgeven waar je niet naar toe wil gaan, wat jammer is als je al naar meer steden bent geweest en er nog tig steden zijn waar je graag naar toe wil. Broke vliegtijden kan betekenen dat je om half 6 's ochtends op het vliegveld moet zijn, terwijl er nog geen openbaar vervoer naar toe gaat, dus dan kun je extra kosten krijgen voor een hostel in de buurt of een taxi.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes geregeld. We waren zelfs al ingecheckt en konden na het onthullen van onze locatie gelijk doorlopen!

Pluspunten

Hostel was super netjes en modern en gratis ontbijt. Vluchten prima geregeld.

Pluspunten

Het is zo'n tof concept, alles is goed geregeld en je kan zonder stress richting het vliegveld gaan een heerlijke trip tegemoet!

Nope :)

Pluspunten

Heerlijke dagen gehad! Vlucht, hotel boeking enz. zijn super goed geregeld.

Pluspunten

Een persoonlijke aanpak, leuk concept. Heb een top tijd gehad op een mooie bestemming, het hostel was echt prachtig, en de bestemming paste bij wat ik als voorkeuren had aangegeven. De vliegtijden waren prima. Zeker een aanrader om het avontuur aan te gaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hotel zat centraal in de stad

Als je 3 dagen gaat zou het fijn zijn dat je de laatste dag niet om 6 uur je bed uit moet om je vlucht te halen en vervolgens om 11 uur al weer in Nederland te zijn. de laatste dag is dus helemaal weggevallen. We hadden nu maar anderhalve dag om iets in de stad te gaan doen, jammer als je voor 3 dagen boekt. Informatie over hoe je met het openbaar vervoer naar je hotel kunt komen zou wel handig zijn.

Pluspunten

We kregen ruim op tijd alle nodige informatie. Ons verblijf en onze vlucht werden prima geregeld.

Een thema voor gezinnen zou wel tof zijn.

Pluspunten

Goede communicatie Goed geregeld Perfect hotel

Omdat we vanaf Düsseldorf vlogen werkte de link via Google niet. Uiteindelijk gelukt via Chrome. Misschien vermelden?

Pluspunten

Samen met mijn moeder een srprs.me reis gedaan.Het was onze eerste reis met srprs.me maar waarschijnlijk niet de laatste. Alleen al de voorpret is super leuk. Onze reis was super goed georganiseerd. De medewerkers doen er alles aan om je een onvergetelijke reis zonder zorgen te laten beleven.

Pluspunten

Alles was heel goed georganiseerd. De bestemming was goed gekozen en ook het hostel waar ik verbleef was dik in orde. Ook al koos ik voor het thema "Broke", toch waren mijn vluchturen zo geregeld dat ik drie volle dagen had, wat natuurlijk heel fijn was. Je moet je over niks zorgen maken en kan gewoon op reis vertrekken zonder te moeten stressen, maar tegelijkertijd blijft het ook heel spannend. Grote aanrader!

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam