Pluspunten
Ik ben met de thema's Multi City, City Tripping en Sunsation Recharge geweest en ga dit jaar nog drie keer met Pick a Side! Het leukste aan srprs.me is de verrassing. Het is elke keer zo spannend en je kan gissen wat je wil, je zit er toch naast! Dit maakt het allemaal nog veel leuker. De bestemmingen waren elke keer origineel en verrassend. Ik kan het aan iedereen aanraden (en doe dat dan ook wanneer ik kan)!
Hi Pip, wow een echte diehard srprs.reiziger! Super tof! Hopelijk mogen we je nog vele malen verrassen met een srprs.trip, maar dat moet sowieso goed komen met al 3 srprs.trips in het vooruitzicht :D Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
- verrassend en leuk - tot in de puntjes verzorgd - zeer klantvriendelijk
Verbeterpunten- voorlopig geen
Hi Mieke, dat ziet er nog eens feestelijk uit! Dankjewel voor de mooie review. Mocht je later toch nog verbeterpunten hebben, dan mag je ons hier natuurlijk altijd over mailen :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Super leuke opzet, het niet wetende waar je naar toe gaat. Spannend tot de onthulling. Onwijs gies georganiseerd. Top Vliegtijden en hotel helemaal top geregeld
VerbeterpuntenGeen
Hi Megan, dankjewel voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je het allemaal top vond. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Zo'n te gek concept van srprs.me! Perfect geregeld, hele fijne en blije communicatie en bovendien geen enkel minpunt te bedenken.
Thanks voor de mooie woorden Jorien! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende srprs.trip. Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Het was een geweldige ervaring! Even de touwtjes loslaten en alles laten komen zoals het komt. We hebben de snelweg vermeden en de telefoons links laten liggen, je komt dan op plekjes waar je niet eens van wist dat ze bestonden! Een echte aanrader!
Hi Esther, Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo'n geweldige ervaring hebben gehad en jullie je helemaal hadden overgeleverd aan het onbekende! Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Leuke organisatie, vlotte medewerking en leuke bestemmingen!
Thanks voor de review! Nog tips voor ons hoe we de volgende keer een 10 kunnen scoren in plaats van een 8? :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Zeer leuke ervaring, dankzij de aftelklok kijk je er extra lang naar uit, het feit dat je niet op voorhand weet waar je heen gaat geeft een andere dimensie aan de citytrip. Leuke hostel en de vlieguren vielen ook goed mee! Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenDe exacte maten van de handbagage doorgeven. Er werden ons zeer vreemde maten doorgegeven waardoor onze standaard handbagage koffertje niet zou meemogen, bij navraag via de chat bleek dat de afmetingen naar onder waren afgerond.
Hi Emilie, dankjewel voor de mooie review! We geven expres niet de exacte maten van de handbagage door, omdat je op deze manier niet aan de afmetingen van de handbagage kan afleiden met welke airline je vliegt. Als je twijfelt of je koffertje mee mag kan je dit altijd even bij ons navragen :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Goede begeleiding via mail. Waar voor ons geld gekregen. Leuke eerste ervaring gehad. Fijne bestemming, prima vluchturen, ideale ligging van het hotel. Ook een fijne afronding van de vakantie door het ontvangen van een gepersonaliseerd kaartje.
Thanks voor de mooie review Ilse! Fijn om te horen dat je zo tevreden was over de gehele srprs.trip, van boeken tot thuiskomst. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende srprs.trip! Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Goed hotel Goede locatie Leuk concept
VerbeterpuntenDe code werkte niet, ook niet na het bellen met de helpdesk. We moesten de brief openen om de locatie te ontdekken, hierdoor was het moment van de verassing minder leuk.
He Rienk, Wat jammer dat het niet lukte om de bestemming te onthullen met de code, dan is het onthullen van de bestemming inderdaad een hele andere ervaring. We zijn even aan het onderzoeken hoe het kan dat dit niet lukte om te voorkomen dat dit in de toekomst nog een keer gebeurd. Maar wat fijn om te horen dat jullie verder wel een leuke srprs.trip hebben gehad! Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Persoonlijk contact; echt top !(handgeschreven kaart, taartje )
VerbeterpuntenWij zijn niet handig met vliegen en boeken, maar als je dat wel bent dan is srprsme best duur....
Thanks voor de mooie review Sandra! In onze ogen is een srprs.trip wel écht anders dan wanneer je het zelf boekt (wat inderdaad soms goedkoper kan zijn), doordat je onvoorbereid op reis gaat en daardoor je hele trip op een andere manier beleefd :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Al 3x via srprs.me een broke trip geboekt. 3 x super locatie in een prachtige stad. Hostels zijn altijd in het centrum en schoon! Alles is goed geregeld. Zeker aan te bevelen!!
Ziet er weer heerlijk uit! Blij dat we jullie al 3 keer zo goed hebben kunnen verrassen :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Het feit dat je niks hoeft te plannen en te regelen is heerlijk, sprsme zorgt dat alles tiptop in orde is. De bestemming vonden wij ook top, een mooie stad en echt genoten!
VerbeterpuntenMisschien nog iets meer reclame? Veel mensen die ik vertel over mijn trip kennen het bedrijf nog niet, maar vinden het concept wel super tof!
Hi Mariette, Dankjewel voor je mooie review, hier doen we het natuurlijk uiteindelijk voor - blije reizigers :) Wat fijn ook om te horen dat veel mensen in jullie omgeving zo enthousiast zijn over ons concept, maar ze hadden ons natuurlijk eigenlijk inderdaad al moeten kennen ;) We doen natuurlijk onze uiterste best om in heel Nederland en omstreken bekend te zijn! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Het verrassingselement van een SRPRS.ME reis is ontzettend leuk. We werden goed op de hoogte gehouden van weersvoorspellingen zodat we alvast konden brainstormen over wat de bestemming zou kunnen zijn. Fijn om ook eens op reis te gaan zonder vooraf veel uit te moeten zoeken. Het hotel was meer een zakenhotel, maar wel goed gekozen: netjes, sfeervol en aan de rand van het centrum.
VerbeterpuntenDe bestemming waar we heen gingen was niet echt geschikt voor de periode waarin wij reisden. Bestemming was wel leuk, maar het was vrij uitgestorven, de top-activiteiten van de bestemming kon je pas 2 maanden later boeken en niet in de winter. De stad leefde hierdoor niet echt en omdat er heel veel gesloten was zijn we de laatste dag maar ergens anders naartoe gegaan. De heenvlucht was met Ryanair. Met deze maatschappij vlieg ik zelf liever niet omdat zij er bekend om staan dat ze personeel slecht behandelen.
Hi Aniek, Wat goed om te lezen dat het verrassingselement zo goed is bevallen! Lekker onvoorbereid op reis gaan scheelt inderdaad veel 'stress' vooraf aan de reis. De feedback over de bestemming nemen wij zeker mee, wat jammer om te horen dat de bestemming niet zo levendig was deze tijd van het jaar. Het kan juist zo'n leuke stad zijn :) Geef bij je volgende boeking aan dat het je voorkeur heeft om niet met Ryanair te vliegen, we kunnen dit niet garanderen maar wel altijd kijken naar de mogelijkheden. Hopelijk zien we je nog een keer terug in de toekomst! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Duidelijke en persoonlijke begeleiding doorheen het boeken. Super verhouding prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenEen kleine 'aanraders'-lijst meesturen bij de bekendmaking van de locatie.
Bedankt voor de mooie review! We nemen je feedback zeker mee :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
+ Veel aandacht / toffe contactmomenten + Uniek product + Kwaliteit voor je geld + Spanning van niet je bestemming weten voegt toe aan je vakantie!
Verbeterpunten- 3x mee op reis geweest, 2x TOP accommodatie 1x Mwa accommodatie
Hi Wouter, Thanks voor je feedback! Super tof dat je ondertussen al 3 keer met ons op reis bent geweest, een echte srprs.reiziger kan je jezelf ondertussen wel noemen ;) De feedback over de accommodatie nemen we zeker mee, we willen namelijk altijd TOP accommodatie aanbieden. Hopelijk zien we je binnenkort weer voor je 4e srprs.trip :) Groetjes Anne van srprs.me
Pluspunten
Vanaf het moment dat je geboekt hebt wordt je door de mensen van sprs.me super goed op de hoogte gehouden en maken ze het nog spannender en leuker. Op Schiphol was het perfect geregeld met de boardingpasses die al in onze envelop zaten dus inchecken was niet meer nodig. Het hotel op de bestemming was echt geweldig en inclusief ontbijt wat we niet hadden verwacht. De bestemming zelf was ook super leuk, heel veel te doen terwijl ik er zelf niet zo snel naar toe zou gaan. Hotel zat lekker dichtbij het centrum we konden met de tram binnen 10 minuten midden in het centrum zijn. Echt een aanrader!
VerbeterpuntenEigenlijk niks. Wij hadden pech dat op de dag dat we heen vlogen het treinverkeer er volledig uit lag en ook de wegen slecht begaanbaar waren door de sneeuw. We wisten dus ook niet zeker of onze vlucht wel zou doorgaan omdat er veel geannuleerd was. Wellicht wel fijn om de mensen die dan gaan even een berichtje te sturen dat jullie het in de gaten houden of iets in die richting.
Hi Adinda, Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben kunnen genieten van jullie srprs.trip, onder andere doordat alles goed door ons was geregeld. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor! Zo blijkt maar weer dat als je je laat verrassen, je op verrassend leuke plekken uitkomt. We nemen je feedback zeker mee. Je kan er bij ons altijd vanuit gaan dat wij erboven op zitten met dit soort situaties, maar we snappen dat het fijn kan zijn als we dit ook nog even individueel laten weten. Gelukkig had de sneeuw weinig invloed op jullie srprs.trip! Hopelijk zien we jullie snel weer voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Alles wordt goed geregeld bij srprs, en je wordt altijd op een goeie plek gestuurd. Ik heb niks ergs om aan te merken, ze doen uitstekend hun best naar mijn gevoel. Zo laatst, dat mijn sprs kaart niet aankwam en dat er iemand persoonlijk naar mij thuis kwam om hem toch nog af te leveren. Top service!
Verbeterpunten-
Hi Tara, wat fijn dat we je elke keer weer kunnen verrassen! We doen natuurlijk graag onze uiterste best voor onze reizigers, dus heel fijn om te lezen dat dit ook erg wordt gewaardeerd :D Laten we hopen dat de kraskaart voor je komende srprs.trip gewoon aankomt met de post en anders verzinnen we wel weer een oplossing! Heel veel plezier met aftellen naar je Solo Together! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
- Goed geregeld, geen zorgen over je reis - De communicatie is transparant en de zelf geschreven kaarten die zij actief versturen maken het persoonlijk - Erg attent (presentje op mijn verjaardag)
Thanks voor de mooie review en de foto van de bestemming! Fijn om te horen dat jullie lekker onbezorgd op reis konden en je extra was verrast op je verjaardag :) Hopelijk tot een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Zo ontzettend genoten van de hele vakantie, alles was top!!
Daar doen we het voor Ayeesha! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
- De communicatie: van begin tot eind werd alles in detail gecommuniceerd. Men reageerde altijd snel met concrete antwoorden en vriendelijkheid! Top! - Uitleg: Een verrassingsreis roept altijd vragen op, omdat je altijd toch een gedeelte van de reis in eigen hand wil houden. Hoe zit het met veiligheid, transport etc. Echter, dit werd wederom tot in detail uitgelegd en je krijgt voldoende tijd om op het vliegveld informatie op te zoeken! - De wil om het nog een keer te doen: doordat alles tot in de puntjes geregeld was creëert SPRS ME een verlangen om dit nogmaals te ervaren. Dit zullen we dan ook zeker doen!
Dankjewel voor deze mooie feedback Thijs! Hier doen we het natuurlijk allemaal voor en blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en communicatie. We zien jullie dan snel weer terug voor een volgende srprs.trip! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
JE WEET NIET WAAR JE TERECHT KOMT, DAT IS HET SPANNENDE. jE KOMT WEL IN GOEDE HOTELS TERECHT EN VAAK IN HET HARTJE VAN DE STAD. TOP!
Super om te horen dat. ondanks dat het natuurlijk spannend was, jullie wel een top roadtrip hebben gehad! Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Alle papieren en mails kwamen op tijd toe waardoor ik mijn verrassingsreis goed kon organiseren.
VerbeterpuntenOntbijt inbegrepen zou handig zijn.
Hi Ine, Dankjewel voor het mooie cijfer als review! We snappen heel goed dat een srprs.trip heel spannend kan zijn, daarom doen we altijd ons best alle papieren en mails op tijd te versturen :) Bij ongeveer al onze thema's (behalve als je kiest voor een hostel), is het mogelijk om ontbijt bij te boeken. Op deze manier kan je zelf kiezen of je het fijn vindt om gemakkelijk in het hotel te ontbijten, of dat je het leuk vindt om er op uit te gaan voor het ontbijt en de lokale ontbijttentjes te ontdekken. Goed om te weten voor een volgende keer dat deze optie er dus wel is :) Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
In december de derde keer met Srprs.me weg geweest. We gingen met Kerstmis, maar natuurlijk zitten dan alle restaurants vol. Dus belde Srprs.me me of ze ook een restaurant voor ons zouden reserveren. Geweldig toch? Verder top hotels! Midden in het centrum. Aan iedereen aan te raden!
VerbeterpuntenHier is niets meer aan te verbeteren
Thanks Hans, super om te horen dat jullie zo'n geweldige trip hebben gehad tijdens kerst! We zien je graag weer een keertje terug met je gezin voor een volgende srprs.trip. Groetjes, Anne van srprs.me
Pluspunten
Onze onbekende destination wat mijn vriend en ik hadden gekregen was een heel leuke ervaring geweest! We hebben ons heel goed geamuseerd! Als je een weekendje weg wilt boeken, dan kan je het best kiezen voor roadtrip. Want het is een legendarische roadtrip geworden haha :) Het was ook een cadeau van mij voor mijn vriend zijn verjaardag! Hij had herhaaldelijke keren gezegd dat dit het coolste cadeau is wat hij ooit heeft gekregen!
VerbeterpuntenHet enige nadeel was dat er geen activiteiten in het pakket zaten. Maar dat is ook het enige... We hebben daar op het moment zelf gewoon gekozen wat we gingen doen en op het einde van de avond waren wij in de cinema beland :) Zelfs dat was een unieke ervaring! Maar toch als je een lijstje krijgt met activiteiten die je op je bestemming kan doen dan is het wat makkelijker.
Wat super om te horen dat jullie niet zomaar een roadtrip hebben gehad, maar zelfs een legendarische (en het beste cadeau ever)! Op dit moment kiezen we ervoor om geen tips mee te sturen, omdat we jullie graag willen stimuleren zelf de bestemming te ontdekken en alleen te doen wat jij écht wilt. Zoals jullie zelf ook aangeven hebben jullie juist hierdoor ook een hele unieke ervaring gehad in de cinema :) Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Anne van srprs.me
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam