Pluspunten

Ik ben met de thema's Multi City, City Tripping en Sunsation Recharge geweest en ga dit jaar nog drie keer met Pick a Side! Het leukste aan srprs.me is de verrassing. Het is elke keer zo spannend en je kan gissen wat je wil, je zit er toch naast! Dit maakt het allemaal nog veel leuker. De bestemmingen waren elke keer origineel en verrassend. Ik kan het aan iedereen aanraden (en doe dat dan ook wanneer ik kan)!

Pluspunten

- verrassend en leuk - tot in de puntjes verzorgd - zeer klantvriendelijk

- voorlopig geen

Pluspunten

Super leuke opzet, het niet wetende waar je naar toe gaat. Spannend tot de onthulling. Onwijs gies georganiseerd. Top Vliegtijden en hotel helemaal top geregeld

Pluspunten

Zo'n te gek concept van srprs.me! Perfect geregeld, hele fijne en blije communicatie en bovendien geen enkel minpunt te bedenken.

Pluspunten

Het was een geweldige ervaring! Even de touwtjes loslaten en alles laten komen zoals het komt. We hebben de snelweg vermeden en de telefoons links laten liggen, je komt dan op plekjes waar je niet eens van wist dat ze bestonden! Een echte aanrader!

Pluspunten

Leuke organisatie, vlotte medewerking en leuke bestemmingen!

Pluspunten

Zeer leuke ervaring, dankzij de aftelklok kijk je er extra lang naar uit, het feit dat je niet op voorhand weet waar je heen gaat geeft een andere dimensie aan de citytrip. Leuke hostel en de vlieguren vielen ook goed mee! Zeker een aanrader!

De exacte maten van de handbagage doorgeven. Er werden ons zeer vreemde maten doorgegeven waardoor onze standaard handbagage koffertje niet zou meemogen, bij navraag via de chat bleek dat de afmetingen naar onder waren afgerond.

Pluspunten

Goede begeleiding via mail. Waar voor ons geld gekregen. Leuke eerste ervaring gehad. Fijne bestemming, prima vluchturen, ideale ligging van het hotel. Ook een fijne afronding van de vakantie door het ontvangen van een gepersonaliseerd kaartje.

Pluspunten

Goed hotel Goede locatie Leuk concept

De code werkte niet, ook niet na het bellen met de helpdesk. We moesten de brief openen om de locatie te ontdekken, hierdoor was het moment van de verassing minder leuk.

Pluspunten

Persoonlijk contact; echt top !(handgeschreven kaart, taartje )

Wij zijn niet handig met vliegen en boeken, maar als je dat wel bent dan is srprsme best duur....

Pluspunten

Al 3x via srprs.me een broke trip geboekt. 3 x super locatie in een prachtige stad. Hostels zijn altijd in het centrum en schoon! Alles is goed geregeld. Zeker aan te bevelen!!

Pluspunten

Het feit dat je niks hoeft te plannen en te regelen is heerlijk, sprsme zorgt dat alles tiptop in orde is. De bestemming vonden wij ook top, een mooie stad en echt genoten!

Misschien nog iets meer reclame? Veel mensen die ik vertel over mijn trip kennen het bedrijf nog niet, maar vinden het concept wel super tof!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het verrassingselement van een SRPRS.ME reis is ontzettend leuk. We werden goed op de hoogte gehouden van weersvoorspellingen zodat we alvast konden brainstormen over wat de bestemming zou kunnen zijn. Fijn om ook eens op reis te gaan zonder vooraf veel uit te moeten zoeken. Het hotel was meer een zakenhotel, maar wel goed gekozen: netjes, sfeervol en aan de rand van het centrum.

De bestemming waar we heen gingen was niet echt geschikt voor de periode waarin wij reisden. Bestemming was wel leuk, maar het was vrij uitgestorven, de top-activiteiten van de bestemming kon je pas 2 maanden later boeken en niet in de winter. De stad leefde hierdoor niet echt en omdat er heel veel gesloten was zijn we de laatste dag maar ergens anders naartoe gegaan. De heenvlucht was met Ryanair. Met deze maatschappij vlieg ik zelf liever niet omdat zij er bekend om staan dat ze personeel slecht behandelen.

Pluspunten

Duidelijke en persoonlijke begeleiding doorheen het boeken. Super verhouding prijs/kwaliteit

Een kleine 'aanraders'-lijst meesturen bij de bekendmaking van de locatie.

Pluspunten

+ Veel aandacht / toffe contactmomenten + Uniek product + Kwaliteit voor je geld + Spanning van niet je bestemming weten voegt toe aan je vakantie!

- 3x mee op reis geweest, 2x TOP accommodatie 1x Mwa accommodatie

Pluspunten

Vanaf het moment dat je geboekt hebt wordt je door de mensen van sprs.me super goed op de hoogte gehouden en maken ze het nog spannender en leuker. Op Schiphol was het perfect geregeld met de boardingpasses die al in onze envelop zaten dus inchecken was niet meer nodig. Het hotel op de bestemming was echt geweldig en inclusief ontbijt wat we niet hadden verwacht. De bestemming zelf was ook super leuk, heel veel te doen terwijl ik er zelf niet zo snel naar toe zou gaan. Hotel zat lekker dichtbij het centrum we konden met de tram binnen 10 minuten midden in het centrum zijn. Echt een aanrader!

Eigenlijk niks. Wij hadden pech dat op de dag dat we heen vlogen het treinverkeer er volledig uit lag en ook de wegen slecht begaanbaar waren door de sneeuw. We wisten dus ook niet zeker of onze vlucht wel zou doorgaan omdat er veel geannuleerd was. Wellicht wel fijn om de mensen die dan gaan even een berichtje te sturen dat jullie het in de gaten houden of iets in die richting.

Pluspunten

Alles wordt goed geregeld bij srprs, en je wordt altijd op een goeie plek gestuurd. Ik heb niks ergs om aan te merken, ze doen uitstekend hun best naar mijn gevoel. Zo laatst, dat mijn sprs kaart niet aankwam en dat er iemand persoonlijk naar mij thuis kwam om hem toch nog af te leveren. Top service!

Pluspunten

- Goed geregeld, geen zorgen over je reis - De communicatie is transparant en de zelf geschreven kaarten die zij actief versturen maken het persoonlijk - Erg attent (presentje op mijn verjaardag)

Pluspunten

Zo ontzettend genoten van de hele vakantie, alles was top!!

Pluspunten

- De communicatie: van begin tot eind werd alles in detail gecommuniceerd. Men reageerde altijd snel met concrete antwoorden en vriendelijkheid! Top! - Uitleg: Een verrassingsreis roept altijd vragen op, omdat je altijd toch een gedeelte van de reis in eigen hand wil houden. Hoe zit het met veiligheid, transport etc. Echter, dit werd wederom tot in detail uitgelegd en je krijgt voldoende tijd om op het vliegveld informatie op te zoeken! - De wil om het nog een keer te doen: doordat alles tot in de puntjes geregeld was creëert SPRS ME een verlangen om dit nogmaals te ervaren. Dit zullen we dan ook zeker doen!

Pluspunten

JE WEET NIET WAAR JE TERECHT KOMT, DAT IS HET SPANNENDE. jE KOMT WEL IN GOEDE HOTELS TERECHT EN VAAK IN HET HARTJE VAN DE STAD. TOP!

Pluspunten

Alle papieren en mails kwamen op tijd toe waardoor ik mijn verrassingsreis goed kon organiseren.

Ontbijt inbegrepen zou handig zijn.

Pluspunten

In december de derde keer met Srprs.me weg geweest. We gingen met Kerstmis, maar natuurlijk zitten dan alle restaurants vol. Dus belde Srprs.me me of ze ook een restaurant voor ons zouden reserveren. Geweldig toch? Verder top hotels! Midden in het centrum. Aan iedereen aan te raden!

Hier is niets meer aan te verbeteren

Pluspunten

Onze onbekende destination wat mijn vriend en ik hadden gekregen was een heel leuke ervaring geweest! We hebben ons heel goed geamuseerd! Als je een weekendje weg wilt boeken, dan kan je het best kiezen voor roadtrip. Want het is een legendarische roadtrip geworden haha :) Het was ook een cadeau van mij voor mijn vriend zijn verjaardag! Hij had herhaaldelijke keren gezegd dat dit het coolste cadeau is wat hij ooit heeft gekregen!

Het enige nadeel was dat er geen activiteiten in het pakket zaten. Maar dat is ook het enige... We hebben daar op het moment zelf gewoon gekozen wat we gingen doen en op het einde van de avond waren wij in de cinema beland :) Zelfs dat was een unieke ervaring! Maar toch als je een lijstje krijgt met activiteiten die je op je bestemming kan doen dan is het wat makkelijker.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam