Pluspunten
Leuk & origineel
Verbeterpunten-
Wat een heerlijke foto, hele blije gezichten! Dat moet een super toffe srprs.trip zijn geweest. Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor een volgende trip!
Pluspunten
Leuke acties en thema’s. Duidelijke uitleg over hoe het werkt. Dit was onze eerste verrassingsreis. Pick a side thema is erg goed bevallen. Hotel was top en de ligging fantastisch. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGa ook zonvakanties aanbieden!
Heerlijk om te horen dat jullie srprs.trip jullie zo goed bevallen is! We nemen jullie feedback zeker mee, wie weet bieden we in de toekomst weer zonvakanties aan.
Pluspunten
Aankomst vroeg in de voormiddag, vertrek laat in de namiddag dus volledige dagen. Heel leuke bestemming met een geweldig hostel (gezellig, dicht bij centrum en metro/bus indien nodig, sympathieke staff members, bar met kortingen). Goedkoop voor de bestemming.
VerbeterpuntenIk zou onmogelijk terug vertrekken. Geen verbeterpunten so far in mijn ogen.
Thanks voor je mooie woorden Aurélie! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een vervolg trip :)
Pluspunten
We vonden de informatie van te voren goed genoeg on in te pakken. En wij hebben ook echt gewacht tot op de luchthaven om te krassen! En het werd Nice in Zuid-Frankrijk We hadden een net hotel.. schoon en vriendelijk personeel. We hebben een weekend genoten in Nice/Monaco
Dankjewel voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten en jullie srprs.trip zo'n succes was! Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor een volgende trip.
Leuke publiciteit, gladde marketing maar als puntje bij paaltje komt, lamentabele na-service en inzicht in de wensen van een klant, dat is surprise.me… Denk 2 keer na voor je bij deze bende boekt want je komt ******en uit. Ik boekte in het voorjaar via hun site een verrassingsweekend om mijn echtgenote te verrassen voor onze 15 de huwelijksverjaardag. Ik besloot niet zomaar via de site te boeken maar om te bellen, te mailen en ook via de chatfunctie op hun site duidelijk kenbaar te maken dat ik er echt een topweekend van wilde maken. Meermaals gaf ik aan (per mail, telefoon en chat) dat we een koppel zijn dat openstaat voor het onbekende maar wel gesteld is op luxe en comfort en daarop liever geen compromissen sluit, ook al zouden we hiervoor meer moeten betalen. Er zou voor gezorgd worden… De dag brak aan, we zouden richting Deventer in NL vertrekken. Gezien ons nogal druk beroepsleven konden we echter pas rond 17.30 u onze reis aanvatten en besloten om de finale enveloppe reeds vroeger te openen om het etablissement te kunnen contacteren en hen te verwittigen van onze later dan voorziene aankomsttijd… Onderweg erheen “googleden” we de eindbestemming en toen volgde de koude douche. We gingen logeren op een boerderij. Niet echt op de boerderij, maar in de aanpalende weide. Daar stonden namelijk “kubussen” met zicht op de sterren. Klinkt veelbelovend, ware het niet dat het een veredeld tuinhuis bleek te zijn met de volle 9m2 ruimte. Om te romantiek te vergrot
Hallo Tom, We hebben jullie review al op verschillende andere platformen beantwoord, maar hierbij toch ook nog even op deze: Het spijt ons om te lezen dat jullie zo teleurgesteld zijn in onze service. Gebaseerd op wat je zegt maken wij op dat jullie een specifieke verwachting hadden, en we snappen dat het teleurstellend kan zijn als een verwachting niet wordt ingevuld. Na contact met je te hebben gehad voor de boeking dachten we helemaal aan jullie wensen te kunnen voldoen met een romantische nacht onder de sterren. Je vroeg namelijk om veel romantiek, in een goede accommodatie, met parkeergelegenheid. De accommodatie die we voor jullie hebben geregeld is écht heel romantisch en wordt super goed beoordeeld door onze reizigers. We hadden
Pluspunten
De bestemmingen waren geweldig! Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. De derde bestemming was compleet anders dan de eerste twee wat hem echt heel bijzonder maakte.
VerbeterpuntenIk had helaas een dag te weinig om alles te kunnen bekijken op de derde bestemming, MAAR dit geeft mij alleen maar meer redenen om terug te gaan!
Onwijs leuk om te lezen dat de bestemmingen super waren! Heerlijk genoten. Jouw feedback nemen we zeker mee en zeker een reden voor jou om terug te gaan. Wie weet tot een volgende srprs.trip!
Pluspunten
Goede en snelle service leuke bestemming goed hostel
VerbeterpuntenGoed communiceren over de koffer als je met twee verschillende maatschappijen vliegt.
Super om te lezen dat je blij was met de bestemming, het hostel en onze service. Jouw feedback nemen we zeker mee, dank je wel!
Pluspunten
Aangezien wij met z'n vieren control-freaks zijn als we op vakantie gaan, vonden wij het een enorme uitdaging om die ene code voordat we op City Tripping gingen, niet in te vullen. Toen we net 1 stap binnen Schiphol hadden gezet, vulden we gelijk de code in. We gilden het uit van enthousiasme over de bestemming. GE-WEL-DIG! Relaxt op vakantie gaan, goede vluchttijden, enorm goed hotel en een te toffe bestemming! Complimenten voor jullie als organisatie. Lang verhaal kort; op reis gaan met SRPRS.ME zit vol avontuur, spanning en sensatie. Aanrader. Voor iedereen. Dit gaan wij zeker meer doen.
Pluspunten
Het blijft een verassing tot de laatste moment waar je naartoe gaat. Alles is goed geregeld en als er wat is kan je altijd bellen en wordt je goed geholpen. De accommodaties en locatie ervan waren echt helemaal top.
Pluspunten
Hele attente reisconsultents die contact opnemen om zaken te verifiëren.
VerbeterpuntenAls er bij een roadtrip een hotel midden in het centrum geboekt is, dan is het handig om bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid te noteren als adres. Scheelt een hoop gezoek en rondrijden aangezien de navi op het adres van het hotel ingesteld stond en je daar met de auto niet kon komen.
Dat is zeker een goed punt Korrie, dank je wel voor jouw feedback! Hopelijk hebben jullie het heel leuk gehad.
Pluspunten
Het is echt een verrassing waar je naartoe gaat.
VerbeterpuntenDe bestemming waar we terecht kwamen stond niet op de roadmap, deze had er van ons wel op gemogen.
Super om te lezen dat jullie het leuk gehad hebben! Ah, we sturen ook altijd nog een andere kaart mee. Deze heb je dan helaas niet ontvangen van ons. Ik hoop dat jullie het alsnog hebben genoten.
Pluspunten
- leuk concept - we hadden een goed hostel, perfecte locatie - leuke bestemming - goeie prijs
Verbeterpunten- locatie was te raden door vele recensies, misschien vaker van bestemmingen veranderen - we moesten erg ver reizen naar ons vliegveld (koste veel geld). Namelijk van Leidschendam-Voorburg naar Eindhoven Airport.
Dank je wel voor jouw feedback. We nemen dit zeker mee. Ik zie dat jullie een een Broke hebben geboekt, de kans is dan wel dat je vanaf Eindhoven Airport kunt gaan vliegen. Wie weet tot een volgende srprs.trip!
Pluspunten
Super goed geregeld. Geen zorgen en een fijne vakantie
Verbeterpunten-
Pluspunten
- Leuke reisbestemming - Goed rekening gehouden met dieet wat we volgen
Pluspunten
Goed georganiseerd; geen onverwachte dingen tijdens de reis.
VerbeterpuntenKosten voor een surprise activiteit vonden wij iets te hoog.
Dank je wel voor jouw feedback, we nemen dit zeker mee! Fijn om te lezen dat jullie het leuk gehad hebben.
Pluspunten
Erg leuk concept. Boven verwachting. Goede service met persoonlijk tintje.
Pluspunten
Goed geregeld. Bedrijf contacteren kan en reageren snel. Klant vriendelijk. Hebben alles goed geregeld!
VerbeterpuntenAls er iets veranderd qua vluchten of wat stuur even een mailtje. Ik hadden bij solotogether geboekt en kregen mail dat we van eindhoven zouden vliegen maar uiteindelijk stond in kraskaart dat we vanaf schiphol vlogen. Toen begon iedereen te twijfelen en mensen hadden bijna in Eindhoven een hotel geboekt. Dus daar kan misschien op gelet worden. Verder is alles top!
Wat een leuke foto van de groep, zo te zien hebben jullie het naar jullie zin gehad! Dat is inderdaad een foutje geweest, goed dat je het even aangeeft. Excuses voor het ongemak. Wie weet tot een volgende srprs.trip!
Pluspunten
Srprs me heeft alles super geregeld! Een week van te voren was duidelijk hoelaat we op het vliegveld moesten zijn en hoelaat we terug zouden zijn in nederland. Er was een heel goed hostel geregeld voor ons! Een hostel met een 8,5 op bookong.com. Je word dus niet zomaar in een vervallen hostel geplaatst maar er word ook nog een goed hostel gezocht die dicht bij het centrum ligt van de stad
VerbeterpuntenNiets!
Pluspunten
Verrassende bestemming en verrassende elementen zoals een fles bubbels op de hotelkamer en een kaartje in de brievenbus bij thuiskomst. Heldere communicatie, snelle reactie.
Pluspunten
iedereen van Srprsme was heel vriendelijk en behulpzaam! Vooral het kaartje na de reis was zo lief! We hebben enorm genoten van onze reis en zijn heel blij dat we het gedaan hebben, want we waren anders nooit uit onszelf naar deze ongelofelijk leuke stad gegaan!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Wij hebben via srprs.me geboekt omdat het we absoluut niet wisten wat we wilden doen in dit korte tijdsbestek (4 dagen). Wij zijn in deze 4 dagen, op twee bestemmingen geweest en het was een hele leuke ervaring, ondanks dat we op beide plekken al eens eerder waren geweest (dat was alweer een tijdje geleden). We hebben hele nette, luxe hotels gehad incl. ontbijt en hele leuke nieuwe ervaringen opgedaan! Boeken via srprs.me is super leuk voor iedereen die niet weet wat die wil of graag verrast wil worden!
VerbeterpuntenWat erg jammer was, was dat één van ons 's ochtends nog even het weer wilde checken via de site en dat daar toen de bestemming al stond. Hierdoor hebben we het"suprise" gevoel een beetje gemist (we hadden op dat moment nog niets open gekrast). Dit was best wel een beetje jammer, dus een waarschuwing hiervoor zou wel fijn zijn geweest. Daarnaast hadden wij het thema roadtrippen waardoor je dus altijd met een auto bent, wij vonden het een nogal onaangename verrassing dat we bij de hotels die waren uitgezocht in totaal €50 hebben moeten uitgeven aan parkeren. We hadden liever hotels gehad waarbij dit inbegrepen zat of in ieder geval was het fijn geweest hier van te voren een bericht over te hebben gehad.
Super om te lezen dat leuke ervaring hebben gehad met srprs.me! Met het onthullen van de bestemming is iets fout gegaan, we zijn het inmiddels aan het oplossen. Wat betreft de parkeerkosten, dit staat op onze website vermeld. Wellicht dat jullie daar overheen hebben gekeken. Wie weet tot een volgende srprs.trip!
Pluspunten
Heel leuk hoe ze de roadtrip regelen, ook fijn dat er wordt gekeken naar een Nederlands hotel
Pluspunten
Tijdig duidelijke informatie, helder concept, goed geregeld, goed contact
VerbeterpuntenIets meer informatie verstrekken over het type verblijf dat je zit (zodat je weet of je handdoeken e.d. mee moet nemen)
Dank je wel voor goede feedback! Jouw feedback zullen we zeker meenemen. Wie weet tot een volgende srprs.trip!
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam