Pluspunten

Zeer geslaagde roadtrip met 4 heel verschillende en verrassende bestemmingen en hotels. Voor herhaling vatbaar!

Relatief hoge parkeerkosten op 3 van de 4 bestemmingen (voor 2 auto's).

Pluspunten

Vriendelijkheid en personaliteit; waar vind je het nog? Echt super! Raad het iedereen aan.

Om vals spelen te voortkomen, is het misschien een idee om de code en de kraaslaag om te draaien? Het was prima zo maar het zou kunnen

Pluspunten

Een verrassende en geslaagde trip, georganiseerd door srprs.me. Een reëel bedrag voor een trip die zowel cultureel als sociaal erg veel leuke momenten opgeleverd heeft. Een hostel met veel leuke mensen en een stad waar ontzettend veel te doen was, en dat voor een leuk bedrag.

Niets!

Pluspunten

Communicatie top! Het idee top! Het verrassingseffect top!

Misschien bij een roadtrip werken met gps, dat je op bepaalde punten via mail hints krijgt. Zo voorkom je stiekem de envelop eerder openmaken.

Pluspunten

Hostels zijn piekfijn in orde en de service naar klanten is zeer goed

Bij het boeken van 4 dagen zou het fijn zijn om ook daadwerkelijk 4 dagen op de locatie te kunnen doorbrengen, ipv 6 uur 's ochtends naar het vliegveld te moeten vertrekken op de laatste dag.

Pluspunten

Verassend Fijne uitnodiging voor het reisje Leuke post na het reisje

Pluspunten

Deze reis was een hele beleving opzich. Het was zo leuk om een keer de sprong in het diepe te maken en zo een reis eens totaal over je heen te laten komen. Ik ben iemand die alles plant om nu totaal de controle kwijt te raken ging totaal tegen mijn natuur in ... maar het was een positive ervaring. Het was een groot avontuur!

Ik zou het zelf tof vinden als ik toegang tot een datebase zou hebben en ik info over highlights over de stad kan vinden waar ik heen zou gaan.

Pluspunten

Alles was super goed geregeld. de reis heen en terug waren ook goed geregeld. Je vertrekt vroeg zodat je ook alle tijd hebt die dag!

Weet ik zo niet

Pluspunten

Reageert snel Klantvriendelijk Staat altijd voor je klaar Geeft genoeg info

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is duidelijk aangegeven en we kregen goede hulp op Schiphol waardoor we niet in de rij hoefden te staan!

Misschien wat tips om te doen/zien op de bestemming

Pluspunten

Super geregeld reis! Alles was duidelijk en goed geregeld!

Wij boekte een vakantie van 3 dagen. We kwamen alleen de eerste dag pas om 17.00 aan en gingen de 3e dag om 12.00 alweer vliegen. Het is dan wel heel kort.

Pluspunten

Alles goed geregeld! Vlucht, hostel mooie onbekende stad.

We zaten met allenmaal mensen van suprise me in het hostel. Alleen maar Nederlandse mensen, was wel jammer. Daarnaast had onze terugvlucht 2 uur vertraging en de vlucht zelf duurde maar 1:20 uur. Daarnaast woonde wij alle drie in Amsterdam en had ik dat ook aangegeven, het was fijner geweest als we vanaf Schiphol vlogen, maar we begrijpen ook dat dat duurder kan zijn.

Pluspunten

Erg goed geregeld, daadwerkelijk alles voor je regeld op vervoer (thuis vliegveld of vliegveld - hotel ). Erg te vrede met de locatie en hotel.

Indien mogelijk geen easyjet kiezen.... Uit ervaring veel vertragingen. .. Helaas heen en terugreis...

Pluspunten

Leuke bestemmingen en helemaal volgens onze wens

Wij vonden het erg jammer dat toen wij gingen onze bestemming al bekend was terwijl we net pas de rijrichting hadden onthuld! Erg teleurstellend

Pluspunten

Persoonlijk gemaakt

Bij roadtrip Mischien dat srprs.me een tussen stop kan zeggen! Zeker als je lange in de auto zit! Heb natuurlijk zelf op leuke plekken gestop maar er zijn dorpen die wij niet kennen en Mischien iT special heeft om dat de zien

Pluspunten

Na dat we vol in spanning onze bestemming hadden onthuld en we klaar stonden om het vliegveld in te stappen werd onze vlucht gecanceld. Marloes en ik waren helemaal van de kaart maar gelukkig waren er medewerkers van spes.me op Schiphol die ons fantastisch geholpen hebben. We hebben voor de dag erna meteen een vlucht geboekt en zijn vol enthousiasme op reis gegaan en hebben een geweldige week gehad vol avonturen en verassingen die we samen met bas (een kartonnen bord dat we stiekem van srprs.me hebben gestolen :P) overal mee naar toe namen.

Pluspunten

Er is goed geluisterd naar mijn wensen.

Pluspunten

Wij gingen voor de tweede keer op Broke vakantie en werden weer ontzettend positief verrast! Bestemming was superleuk en tegen een kleine bijbetaling was het geen probleem om een privékamer te krijgen in ons hostel. De service is super goed en de communicatie met srprs.me is enorm snel. Bovendien is het heerlijk om voor je vakantie niets zelf te hoeven regelen! Ik zou het echt aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

origineel concept en goed uitgevoerd. Alle informatie over je reis krijg je op tijd aangeleverd.

Heeft een stad meerdere vliegvelden is dat verstandig erbij te vermelden. want heb je overenthousiaste mutsen zoals wij, dan heb je een grote kans dat ze bij het verkeerde vliegveld staan.

Pluspunten

Een vakantie zonder zorgen en helemaal goed geregeld!

Het enige minpunt voor onze vakantie: we gingen naar een shophoofdstad en vlogen met slechts 15 kg bagage. Dat wringt ;)

Pluspunten

Erg leuke bestemming met een prima hotel Alles was goed geregeld. De informatie vooraf was erg duidelijk.

Pluspunten

Leuk initiatief en over goede uitvoering. Duidelijk overzicht van de reizen en wat deze inhouden. Communicatie voor bekendmaking is goed zonder enige hints over de bestemming. Hulp per telefoon is goed en erg vriendelijk.

Communicatie na bekendmaking van bestemming. Voornamelijk wat betreft transfers en afstanden.

Pluspunten

Het was super, de spanning en niet wetende waar je naartoe gaat en dat voor onze Honeymoon! Het wordt heel persoonlijk gemaakt door de geschreven briefjes overal bij. Zelfs in het hotel lag een briefje met wat lekkers toen we aankwamen. Alles was goed geregeld want het is natuurlijk wel afwachten omdat je helemaal niks weet. We zaten helemaal in onze Honeymoon bubbel en het resort en locatie maakte het helemaal af! We hadden zelf hier nooit voor gekozen omdat we er niet eens van hadden gehoord. Het is er zo romantisch en zo mooi dat we zelfs denken dat dit niet meer te overtreffen valt! Het team van srprs.me. heeft het fantastisch gedaan! Een reis om nooit meer te vergeten!

Ons hotel had wel een kinderbadje maar er was niet veel te doen voor onze kleine man.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam