Pluspunten

Snelle reacties, meedenkend en zeer vriendelijk klantcontact! Nog niet weg geweest maar ik kijk er nu al naar uit! De reactie verdiende al een positieve beoordeling.

Pluspunten

Alles was goed geregeld, mooie locaties, leuk contact met de crew van Srprs.me. Kunnen niet wachten tot de volgende keer!

Pluspunten

perfect geregeld allemaal

even vermelden dat hotels borg en toeristenbelasting nog apart rekenen.

Pluspunten

Heerlijke, goed georganiseerde road trip vandaag afgerond. Alles verliep vlot en de verrassingsbestemming maakte het perfect. Lekkere rit, schitterend hotel en prachtig weer.

Pluspunten

-Goede organisatie -Via de chat kan je goed terecht voor alle vragen W1t een unieke ervaring!

Alles was zeker prima!

Pluspunten

verrassend en spannend. De locatie was geweldig en knap gevonden. DOEN!!

Pluspunten

Super goeie communicatie, sterk concept!

Pluspunten

Srprs.me heeft mij een top vakantie gegeven. Verrassende bestemming, een top hostel, snelle en gemakkelijke informatie/communicatie

Om nog meer uit je bestemming te halen zou het tof zijn om wat hotspots of verborgen plekken op een 'must see list' te hebben. Nu kan je tips krijgen als je jouw reis deelt via Facebook, maar die tips krijg je niet altijd.

Pluspunten

Ze houden rekening met je wensen qua bestemmingen die je uitsluit en zorgen dat je je spullen op tijd binnen krijgt,

Ze mogen wel iets sneller reageren op vragen via de mail. De weersverwachting mag ook wel iets accurater. Nu heb ik spullen meegenomen die totaal niet nodig waren en met alleen een handtas is dat onnodig en zonde.

Pluspunten

Voor dat er uberhaubt iets geboekt werd door srprsme werd even contact met ons opgenomen om te kijken of het een probleem voor ons was om vroeg/laat op schiphol te komen en te vertrekken (wij wonen in zuid-limburg, dus niet bepaald in de buurt). We hadden gekozen voor een multi city van 5 dagen en de tijd verdeling tussen de twee steden was echt super. Het was gewoon precies goed. De hotels waren beide super hotels (die wij zelf nooit zouden uitkiezen want ze zijn gewoon boven ons budget)gelegen in het centrum of een kleine zeer loopbare afstand van het centrum. Vluchten waren ook op ideale tijden, daardoor hebben we echt het meeste van onze 5 dagen kunnen maken. De steden waar we zijn geweest waren ook echt super, voor mij stonden ze wel op mijn "ik ga er ooit heen"-lijstje maar uiteindelijk zou ik er niet snel heel zijn gegaan maar weer juist voor andere steden hebben gekozen, waarom geen idee. Dus voor mij waren de bestemmingen super! Lang verhaal kort, het zal geen verrassing zijn dat ik alvast mijn volgende srprsme ben aan het plannen!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service, leuke service

Prijstechnisch best duur

Pluspunten

origineel en goed uitgedacht en goed geregeld

minder extra opties die tijdens het boeken extra geld kosten (vooral bij de broke optie)

Pluspunten

SRPRS.me is aan te raden voor degene die op zoek is naar iets nieuws in zijn vakantie. Met je bestemming als verrassing vonden wij het nog leuker om op weg te gaan. Ook in de voorbereidingen was het relaxed omdat wij door studie drukte geen tijd hadden veel uit te zoeken. Alles wordt geregeld en jij kan het gewoon over je heen laten komen, geen pre-vakantie stress. We hebben een geweldige tijd gehad op een prachtige, zonnige locatie in Europa. De city trip was een perfecte combinatie van strand en stad, we hebben ons goed vermaakt.

Het enige verbeterpunt is dat wij niet wisten van de borg die betaald moest worden bij het hotel. Dit hebben we op dat moment moeten pinnen verderop in de straat. Geen drama, maar het had handig geweest om dit vooraf te weten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het idee is leuk dat je een organisatie je laat verrassen, minder leuk is het als je als Italiaan een weekend in Rome mag besteden. Er is zoveel meer..

Onderzoek beter waar je je klanten mee kan verrassen door bijv. te kijken naar bijv. familie naam of waar ze al eens vaker zijn geweest. Zoek bijvoorbeeld Europese steden die minder toeristisch zijn Of minder vaak worden aangeboden door anderen voor een stedentrip.

Pluspunten

De voorpret is al leuk; de kaart met een persoonlijke post-it, de mailtjes, de site waarop de dagen en uren worden afgeteld en dan het moment op Schiphol waar je de code gaat invoeren. De bestemming was een echte verrassing voor ons, hier hadden we niet aan gedacht. Goeie vlucht, mooi hotel, prachtige stad en we hadden geluk met het weer!

Als 2 dames op reis gaan, even checken in wat voor buurt het hotel staat. Deze buurt was niet heel prettig avonds en nachts. Verder geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het verrassingselement

3u van tevoren op Schiphol is echt te lang. Tips over de stad waar je heen gaat.

Pluspunten

- Leuke verrassingen - Heel goed hotel

- Toen we de rijrichting wisten, konden we de eindbestemming eigenlijk al raden. Misschien de rijrichting eerder op de route zetten.

Pluspunten

Geen zorgen, alles wordt voor je geregeld. Helemaal super. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Geweldig concept, goed uitgevoerd, fijne beleving, leuke medewerkers! Ik ben nu al 4 keer op reis geweest met srprs.me en word iedere keer weer verrast! Ja, het is écht waar... het is verslavend!

Ik zou graag ook een gezinsvriendelijke thema willen zien! Maar dit heb ik met één van de medewerkers ook al besproken.

Pluspunten

Ze regelen alles perfect en zijn heel goed bereikbaar. Ze denken met je mee en doen wat extra's voor hun reizigers.

Geen.

Pluspunten

Verrassend, snel geboekt, goede en leuke communicatie, top prijs/kwaliteitverhouding.

Meer reageren op social media berichten waarin ik ze tag.

Pluspunten

Heldere communicatie, goed geregelde vakantie

iets meer duidelijkheid over wel/niet zelf inchecken en vervoer van vliegveld naar hotel

Pluspunten

Supergoed geregeld. Echt een geruststelling. Tof hotel. Leuke communicatie. Je hebt er ook alle vertrouwen in dat je goed terecht komt. Omdat jullie zo een social bedrijf zijn. En gewoon het idee op zich werkt wel om ontspannen op reis te gaan. We hebben ons echt laten verrassen. En enorm genoten!

Mss nog wat tips om op je bestemming te doen? Je daar in contact brengen met andere srprs.me personen. Keuze van Mediterraans Europa is mss niet nodig als je in juni gaat, maar je zou vb. wel moeten kunnen kiezen voor mooi weer. Je zou bij de terugvlucht mss ook nog terminal kunnen noteren. Je weet ook niet of je naar een 'goedkoop' of 'duur' land gaat, maar op zich heb ik daar geen nadeel van ondervonden.

Pluspunten

Top service en een heel leuk concept ! Ik ben voor de 2e keer weg geweest met Broke en voor de 2e keer terecht gekomen in een leuke stad en een super goed/fijn hostel. Top geregeld !

Pluspunten

Het toffe is dat we door Srprs.me een geweldige stad hebben gezien die we normaliter nooit zelf hadden uitgekozen voor een citytrip. Daarnaast hadden we werkelijk waar een perfect hostel met enorm behulpzame medewerkers die ons de tips en tops over de stad vertelde. Eenmaal een beetje op de hoogte over de stad zijn we de sfeer gaan proeven... en die was top! Het was er levendig, maar niet crowded met hordes toeristen en wèl met leuke locals. Zonder enige voorbereiding en/of verwachtingen te hebben gehad, hebben wij wel optimaal genoten van wat deze (toen nog onbekende) stad ons te bieden had.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam