Pluspunten
Supergoed geregeld. Echt een geruststelling. Tof hotel. Leuke communicatie. Je hebt er ook alle vertrouwen in dat je goed terecht komt. Omdat jullie zo een social bedrijf zijn. En gewoon het idee op zich werkt wel om ontspannen op reis te gaan. We hebben ons echt laten verrassen. En enorm genoten!
VerbeterpuntenMss nog wat tips om op je bestemming te doen? Je daar in contact brengen met andere srprs.me personen. Keuze van Mediterraans Europa is mss niet nodig als je in juni gaat, maar je zou vb. wel moeten kunnen kiezen voor mooi weer. Je zou bij de terugvlucht mss ook nog terminal kunnen noteren. Je weet ook niet of je naar een 'goedkoop' of 'duur' land gaat, maar op zich heb ik daar geen nadeel van ondervonden.
Wauw een 10! Super om te lezen dat jullie zo positief zijn over ons en ook zo heerlijk genoten op de bestemming. Jullie feedback zullen we zeker meenemen en kijken of we dit in de toekomst anders kunnen doen. Dank jullie wel!
Pluspunten
Top service en een heel leuk concept ! Ik ben voor de 2e keer weg geweest met Broke en voor de 2e keer terecht gekomen in een leuke stad en een super goed/fijn hostel. Top geregeld !
Pluspunten
Het toffe is dat we door Srprs.me een geweldige stad hebben gezien die we normaliter nooit zelf hadden uitgekozen voor een citytrip. Daarnaast hadden we werkelijk waar een perfect hostel met enorm behulpzame medewerkers die ons de tips en tops over de stad vertelde. Eenmaal een beetje op de hoogte over de stad zijn we de sfeer gaan proeven... en die was top! Het was er levendig, maar niet crowded met hordes toeristen en wèl met leuke locals. Zonder enige voorbereiding en/of verwachtingen te hebben gehad, hebben wij wel optimaal genoten van wat deze (toen nog onbekende) stad ons te bieden had.
Pluspunten
- Goede service, leuke persoonlijke contacten; - Maken je verblijf speciaal (je komt niet in een Best Western Hotel terecht); - Moeite die ze in je pakket steken (roadmap, kraskaarten, etc.)
Pluspunten
leuke opzet met elke keer een nieuw avontuur
Verbeterpuntenkleinere hotels waardoor het persoonlijk blijft
Pluspunten
Ik heb mij geweldig geamuseerd, goed concept ,naar Skopje geweest ,iets waar ik zelf niet aan gedacht had om hier naartoe te gaan,maar moet zeggen, het was de moeite, ook een hele hoop nieuwe mensen leren kennen ,echt aan te raden
Pluspunten
Goed dat je vlucht en accomodatie geregeld worden en dan ook op de leukste plekken, ik was aangenaam verrast over mn beleving in de laatste ervaring met srprs.
Verbeterpunten-
Pluspunten
wij zijn onder gebracht bij een B&B. t was daar echt netje, t ontbijt was goed en mensen waren zeer gastvrij.
Verbeterpuntenhet vervoer naar je slaapverblijf zou geregeld moeten zijn. Ook terug naar t vliegveld zou fijn zijn.
Super om te lezen dat jullie zo positief zijn over jullie trip! Bedankt voor jullie, we zijn inderdaad naar de mogelijkheden aan het kijken hoe we dit kunnen veranderen in de toekomst. Wie weet tot een volgen srprs.trip!
Pluspunten
Alles was goed geregeld, super leuke stad waar we heen gingen en perfect hotel. Ik zou het iedereen aanraden een keer te doen!
Pluspunten
De locatie was boven onze verwachting en de plek van het hostel was fantastisch, het hostel zelf was ook heel fijn met hele aardige mensen die ons met liefde alles vertelde over wat er in de omgeving te doen was. We zouden zelf nooit op aan deze locatie gedacht hebben, maar waren er zo aangenaam verrast! De communicatie met sprs.me was ook heel prettig en we kijken er nu al weer naar uit om nog een keer te boeken!
Pluspunten
jullie weten de spanning erin te houden
Verbeterpuntenwe zaten in een hotel, waar je niet met de lift naar je verdieping kon komen, dus de trap op, koffer schouwen.
Wat een heerlijke foto zeg, zie er erg goed uit! Jammer om te lezen dat er geen lift was in het hotel. We zullen dit zeker meenemen, dank je wel!
Pluspunten
het idee is leuk
Verbeterpuntende uitvoering ontbreekt het helaas aan, je wordt in het weekend als er leven in de stad is en winkels open zijn naar een landelijk gebied gestuurd en wanneer de winkels en de stad dicht zijn wordt je naar een grote stad gestuurd waar verder niks te doen is en dit koppel je naar ze terug geen excuses niks alleen bedankt voor de informatie, waardeloos bedrijf en zonde van de dure reis.
Hoi Fabian, wat jammer om te lezen dat je de srprs.reis zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de verrassing waar we voor gaan. Mijn collega van de Road Tripping heeft reeds telefonisch contact met je opgenomen om je srprs.ervaring te bespreken. Vanuit onze kant hebben we geprobeerd om er alles aan te doen om voor jullie een fijne srprs.reis te regelen. Mocht je het graag nog over jouw srprs.reis willen hebben, bel ons dan even!
Pluspunten
Srprs.me heeft me naar een leuke bestemming gevoerd. Goede accommodatie geregeld. Snel geschakeld toen bepaalde post niet was bezorgd.
VerbeterpuntenVoor de transfer vliegveld/accommodatie werd ik naar een website geleid, welke niet geheel accuraat was (de snelste OV verbinding zou maar 2xpw rijden, en kosten van de opties klopten ook niet). Mij lijkt het beter dat dit voortaan door srprs.me zelf wordt uitgezocht en de opties aan de reiziger te melden bij bekendmaking van de reis.
Onwijs leuk om te lezen dat jullie naar een leuke bestemming zijn geweest. We zullen jouw feedback over de transfer zeker mee nemen, dank je wel!
Pluspunten
Het concept is top. In een tijd waar we alles tot in de details geregeld hebben en alles van tevoren weten is je overgeven aan het onbekende een welkome afwisseling. Goed geregeld en de beloftes waargemaakt. Goed hotel en een echt verrassende stad
VerbeterpuntenDe tijd die wordt aangegeven dat je bij het vliegveld moet zijn, is te ruim.
Zo te lezen hebben jullie een mooie tijd gehad op de bestemming. We nemen jouw feedback wat betreft de tijd zeker mee, dank je wel!
Pluspunten
Goed geregeld, goeie communicatie
VerbeterpuntenNiets wat ik zo zou kunnen bedenken
Pluspunten
Origineel, verrassend, goede prijs-kwaliteit.
VerbeterpuntenKan er zo geen bedenken. Was allemaal top!
Pluspunten
Veel persoonlijk contact, superleuke bestemming! Een heel fijn bedrijf.
VerbeterpuntenEr was een miscommunicatie tussen srprs.me en ons hostel, waardoor we de hostel kosten nog een keer moesten betalen. Dit had misschien doorgecommuniceerd kunnen worden.
Super om te lezen dat je zo positief over ons bent! Als we dit vooraf hadden geweten over de betaling, dan hadden we jullie natuurlijk hierover geïnformeerd. Fijn dat het ter plaatse is opgelost, we nemen dit zeker mee, dank je wel!
Pluspunten
Goed tot in de puntjes geregeld en zeer vriendelijk personeel!
Pluspunten
Vantevoren duidelijke informatie over hoe alles zal verlopen. Alle informatie was adequaat en op tijd. Er werd meegedacht met je wensen.
VerbeterpuntenVanwege vertragingen met de trein was het even spannend of we wel op tijd zouden zijn, als we hadden geweten dat de vlucht pas zo laat zou gaan hadden we ons niet gestrest. Dus misschien een indicatie geven van hoe laat je ongeveer vliegt.
Gelukkig waren jullie op tijd op luchthaven en hebben jullie de vlucht gehaald, we zullen jouw feedback zeker mee nemen voor in de toekomst. Dank je wel!
Pluspunten
geweldig relaxed hoe alles geregeld was voor ons! super bestemming, hotel en vlucht.
Pluspunten
Ze zijn zeer enthousiast, houden goed contact en zorgen voor een persoonlijke band met 'de klant' en zodra er een probleem is kun je ze goed bereiken en zoeken ze gelijk naar een oplossing. Ze doen hun best om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunte, onze reis was helemaal perfect geregeld!
Pluspunten
Fantastische service en er wordt keihard gewerkt of je een goede vakantie te geven.
Pluspunten
super leuke reis, alles was duidelijk en overzichtelijk. maar toch nog voor avontuurlijke reizigers.
Pluspunten
De hele reis klopte! Alles wat tot in de puntjes geregeld en heeft ons een onvergetelijke vakantie opgeleverd!
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam