Pluspunten

- Goede service, leuke persoonlijke contacten; - Maken je verblijf speciaal (je komt niet in een Best Western Hotel terecht); - Moeite die ze in je pakket steken (roadmap, kraskaarten, etc.)

Pluspunten

leuke opzet met elke keer een nieuw avontuur

kleinere hotels waardoor het persoonlijk blijft

Pluspunten

Ik heb mij geweldig geamuseerd, goed concept ,naar Skopje geweest ,iets waar ik zelf niet aan gedacht had om hier naartoe te gaan,maar moet zeggen, het was de moeite, ook een hele hoop nieuwe mensen leren kennen ,echt aan te raden

Pluspunten

Goed dat je vlucht en accomodatie geregeld worden en dan ook op de leukste plekken, ik was aangenaam verrast over mn beleving in de laatste ervaring met srprs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wij zijn onder gebracht bij een B&B. t was daar echt netje, t ontbijt was goed en mensen waren zeer gastvrij.

het vervoer naar je slaapverblijf zou geregeld moeten zijn. Ook terug naar t vliegveld zou fijn zijn.

Pluspunten

Alles was goed geregeld, super leuke stad waar we heen gingen en perfect hotel. Ik zou het iedereen aanraden een keer te doen!

Pluspunten

De locatie was boven onze verwachting en de plek van het hostel was fantastisch, het hostel zelf was ook heel fijn met hele aardige mensen die ons met liefde alles vertelde over wat er in de omgeving te doen was. We zouden zelf nooit op aan deze locatie gedacht hebben, maar waren er zo aangenaam verrast! De communicatie met sprs.me was ook heel prettig en we kijken er nu al weer naar uit om nog een keer te boeken!

Pluspunten

jullie weten de spanning erin te houden

we zaten in een hotel, waar je niet met de lift naar je verdieping kon komen, dus de trap op, koffer schouwen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het idee is leuk

de uitvoering ontbreekt het helaas aan, je wordt in het weekend als er leven in de stad is en winkels open zijn naar een landelijk gebied gestuurd en wanneer de winkels en de stad dicht zijn wordt je naar een grote stad gestuurd waar verder niks te doen is en dit koppel je naar ze terug geen excuses niks alleen bedankt voor de informatie, waardeloos bedrijf en zonde van de dure reis.

Pluspunten

Srprs.me heeft me naar een leuke bestemming gevoerd. Goede accommodatie geregeld. Snel geschakeld toen bepaalde post niet was bezorgd.

Voor de transfer vliegveld/accommodatie werd ik naar een website geleid, welke niet geheel accuraat was (de snelste OV verbinding zou maar 2xpw rijden, en kosten van de opties klopten ook niet). Mij lijkt het beter dat dit voortaan door srprs.me zelf wordt uitgezocht en de opties aan de reiziger te melden bij bekendmaking van de reis.

Pluspunten

Het concept is top. In een tijd waar we alles tot in de details geregeld hebben en alles van tevoren weten is je overgeven aan het onbekende een welkome afwisseling. Goed geregeld en de beloftes waargemaakt. Goed hotel en een echt verrassende stad

De tijd die wordt aangegeven dat je bij het vliegveld moet zijn, is te ruim.

Pluspunten

Goed geregeld, goeie communicatie

Niets wat ik zo zou kunnen bedenken

Pluspunten

Origineel, verrassend, goede prijs-kwaliteit.

Kan er zo geen bedenken. Was allemaal top!

Pluspunten

Veel persoonlijk contact, superleuke bestemming! Een heel fijn bedrijf.

Er was een miscommunicatie tussen srprs.me en ons hostel, waardoor we de hostel kosten nog een keer moesten betalen. Dit had misschien doorgecommuniceerd kunnen worden.

Pluspunten

Goed tot in de puntjes geregeld en zeer vriendelijk personeel!

Pluspunten

Vantevoren duidelijke informatie over hoe alles zal verlopen. Alle informatie was adequaat en op tijd. Er werd meegedacht met je wensen.

Vanwege vertragingen met de trein was het even spannend of we wel op tijd zouden zijn, als we hadden geweten dat de vlucht pas zo laat zou gaan hadden we ons niet gestrest. Dus misschien een indicatie geven van hoe laat je ongeveer vliegt.

Pluspunten

geweldig relaxed hoe alles geregeld was voor ons! super bestemming, hotel en vlucht.

Pluspunten

Ze zijn zeer enthousiast, houden goed contact en zorgen voor een persoonlijke band met 'de klant' en zodra er een probleem is kun je ze goed bereiken en zoeken ze gelijk naar een oplossing. Ze doen hun best om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen!

Geen verbeterpunte, onze reis was helemaal perfect geregeld!

Pluspunten

Fantastische service en er wordt keihard gewerkt of je een goede vakantie te geven.

Pluspunten

super leuke reis, alles was duidelijk en overzichtelijk. maar toch nog voor avontuurlijke reizigers.

Pluspunten

De hele reis klopte! Alles wat tot in de puntjes geregeld en heeft ons een onvergetelijke vakantie opgeleverd!

Pluspunten

Top, alles netjes geregeld. Goede communicatie en de bestemming was geweldig!! Echt een aanrader.

Pluspunten

Alles was geweldig geregeld, we hadden een vertraagde vlucht! Dit was al vroeg doorgegeven en als compensatie was het avond eten de eerste avond geregeld.

Pluspunten

Heel persoonlijk en verrassend

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam