Pluspunten

Het concept is zo ontzettend leuk!! En de afhandeling is gewoonweg fantastisch. Heerlijk zo zorgeloos op vakantie :-).

Geen.

Pluspunten

Alles top geregeld. Vroeg op reis, laat weer terug. Maximale tijd gehad om te genieten.

's Ochtends aankomen in de stad en pas om 15:00 inchecken in het hotel was niet heel handig. Maar door handbagage was het nog goed te doen. Tijdens de trip hebben wij een bus naar een locatie genomen, maar wisten niet van te voren hoe lang de busreis zou zijn. Dat werd helaas 2 uur heen en 2 uur terug. Groot deel van de dag dus verspild. Misschien zijn en paar tips bij onthulling van je bestemming toch een goed idee. Bijvoorbeeld "metro is handig vervoersmiddel" of "let op bustijden" of "Rit van vliegveld naar stad duurt ** minuten" of "Hier kun je een plattegrond van de stad halen". Dan ben je niet je 'kostbare' tijd kwijt aan het uitzoeken van dit soort dingen :)

Pluspunten

originaliteit persoonlijke benadering niet te opdringerig uitstekende accommodatie

Pluspunten

Waanzinnig hoe leuk dit is! Alles uit handen geven en het avontuur aangaan. Ik raad dit iedereen aan, alles was super goed geregeld en nergens commentaar op, mooi hotel, goeie ligging, prachtige stad, ... Er was een misverstand met ons hotel, maar dat was na een telefoontje in een wip opgelost en kregen zelf een traktatie van het bedrijf voor de missing. 1 tip ; gewoon doen! je zal er geen spijt van krijgen ;)

Blijven doordoen, jullie doen dat super!

Pluspunten

Wauw! Ik zou het meteen weer over doen! Alles was goed geregeld! Ik had mijn adres te laat doorgegeven waardoor we dr kraskaart niet hadden ontvangen. Binnen 1 dag had ik een kaart in de bus op het juiste adres. Fijn dat ze zich toch nog deze moeite hadden genomen, ondanks dat we de gegevens al op de mail hadden. Petje af! En de bestemming was top.......

Pluspunten

Alles was top geregeld, zelf alleen op tijd te zijn op het vliegveld! Verder kan je alles aan ze overlaten!

Als je een broke trip boekt, ook een budget stad uitkiezen.

Pluspunten

Alles wordt door jullie geregeld en in de gaten gehouden. paspoort, papieren enz. Inchecken is ook al gedaan. Dat is toch echt vakantie. Je hoeft zelf niets te doen.

Heb lang moeten nadenken maar toch iets gevonden. Misschien een uitdraai hoe je vanaf de airport naar het hotel moet komen. eventueel taxi met de prijs. of welke bus en waar vind je deze op de airport.

Pluspunten

Wat een superleuk concept! Het fijne is dat je nergens aan hoeft te denken en alles wordt tot in detail voor je geregeld. Zo kom je op plaatsen waar ik normaliter niet snel heen zou gaan. De locaties zijn perfect. De service van srprs.me is super. Ik boek snel weer.

Ga zo door!!

Pluspunten

De medewerkers zijn super betrokken vanaf het begin tot het einde. Alles was echt super goed geregeld!! :)

Pluspunten

Het is gewoon super om alles lekker aan anderen over te laten, de accommodatie is altijd perfect en de persoonlijke contact is prettig.

Pluspunten

Geweldige service, kan er niks beters van maken !

Met een onbekend stel, van ongeveer dezelfde leeftijd met dezelfde intresses en evt hobbys een stedentrip maken. Je kunt altijd nog je eigen plan trekken mocht het niet klikken.

Pluspunten

- Het positieve, persoonlijke contact - Het tot in de puntjes regelen van de reis. Ons weekendje weg naar Dublin was een groot succes! Vooral het verrassingseffect en de voorpret van het niet weten waar je heengaat maken srprs.me een superleuk concept. Ik zou iedereen aanraden om dit een keer te doen in je leven!

Op dit moment niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was goed geregeld. Een prima hostel leuke stad! En naar onze wensen geluisterd:)

De vliegtijden waren zo lastig dat we maar heel erg kort weg waren. Dat is het enige minpunt.

Pluspunten

Snel contact. Verrassend. Ze maken waar wat ze zeggen!

Pluspunten

Goede organisatie en communicatie en ondanks dat we voor de brokereis gekozen hadden, zaten we op een toplocatie in een nieuw en schoon hostel midden in Warschau. Helemaal top!

Pluspunten

Ik was de boardingpassen vergeten, maar dat werd meteen snel en goed geregeld. Locatie waar we zaten was super.

We hadden maar 2 nachten. Om 5u smiddags waren we bij het appartement en 2 nachten later om half 10 sochtends moesten we weer weg. Tijden van vluchten hadden chiller kunnen zijn zodat we meer uit de dagen konden halen.

Pluspunten

Leuke spontane reizen. Mooie bestemmingen. Goed geregeld.

Goed opletten of mails op tijd worden verstuurd.

Pluspunten

Wij hebben door srprs.me een geweldig weekend weg gehad en zijn ergens naartoe gegaan waar we zelf niet zo snel aan gedacht hadden! De verrassing is het leukste, een stukje voorpret! Ook op bestemming is alles supergoed geregeld. Wij kregen zelfs een extra verrassing erbij, dat maakt het natuurlijk helemaal geweldig! Alleen maar lof voor srprs.me!

De Roadtripmap zou wat mij betreft anders kunnen - meer ingezoomd op locatie, maar dat is misschien meer persoonlijk.

Pluspunten

Duidelijke reisinformatie zodra je de bestemming hebt onthuld krijg je een overzichtelijke mail met alle gegevens er in. Zodat je weet wat je moet doen.

Pluspunten

Super service, super geregeld. We hebben echt een super reis gehad!

Pluspunten

Hele leuke verassingstrip die ik nooit voor dat geld had kunnen boeken

Pluspunten

Persoonlijke, duidelijk en snelle communicatie. De envelop is echt een cadeautje op je deurmat.

Geen! Ga zo door.

Pluspunten

Surprise effect Super locatie Prachtig hostel Goede communicatie

Prijzen zijn wel relatief hoog

Pluspunten

Leuk concept en zeer goed uitgewerkt. Hotel, vlucht en info goed geregeld. Leuke bestemming. Een aanrader!

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam