Pluspunten
Superleuk concept wat vol enthousiasme uitgedragen wordt. "Embrace the unknown"...so let it happen! Alle zaken worden keurig geregeld, maar mocht je vragen hebben, dan kun je snel een vriendelijke reactie verwachten (voor, tijdens en na je surprise-reis).
VerbeterpuntenWij hebben niets ervaren wat beslist beter zou kunnen, wel een paar tips gegeven die aanvullend op de thema's cq. organisatie (optioneel) meegenomen kunnen worden.
Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over srprs.me! Jouw tips hebben we inmiddels ontvangen en zullen wij zeker meenemen. Dank je wel en wie weet tot een volgende trip met srprs.me!
Pluspunten
Perfect georganiseerde roadtrip en uitgekomen op een super locatie! We hebben genoten!!
VerbeterpuntenMisschien kwam het omdat we zo kort op stap zijn geweest maar het zou super leuk zijn als er nog wat rij richtingen worden toegevoegd. Dat je bijvoorbeeld in 5 tot 6 stappen pas op locatie bent. Dat zou het nog spannender maken!
Tof dat jullie zo enthousiast zijn over de roadtrip! Goed dat je dit even aan ons doorgeeft, jouw feedback zullen we zeker meenemen. Dank je wel!
Pluspunten
De service die srprs biedt is zeer goed. De reis en het verblijf zijn goed meegevallen, het was erg eenvoudig om op deze manier te reizen, geen zorgen met het boeken van het verblijf en de vlucht. Het contact via mail is vrij snel en men is altijd behulpzaam. De website zit goed in elkaar wat een aangename ervaring geeft.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn dat wanneer je naar een land met een andere munteenheid reist dit vermeld staat. Wij hadden hier helemaal niet aan gedacht waardoor we op locatie toch wat geld verloren doordat de wisselkoers aan bank automaten niet zo gunstig was.
Pluspunten
Super geregeld Prachtige bestemming Perfecte plek voor hotel Super achteraf service
VerbeterpuntenVervoer naar hotel in een onbekende stad. Of informatie over vervoer naar hotel
Super om te lezen dat je zo positief bent over srprs.me! De informatie van het vervoer naar het hotel geven wij inderdaad niet aan omdat we echt de reiziger de stad willen laten ontdekken. Uiteraard zullen we jouw feedback meenemen, dank je wel!
Pluspunten
perfecte keuze van bestemming vlot gecommuniceerd goede prijs-kwaliteitsverhouding leuk concept
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super leuk.Zodra ik het weer wist , hield ik dit iedere dag in de gaten. We hebben echt de code pas open gekrast op Schiphol. Ondanks dat ik al ooit in Rome was geweest , was het toch weer helemaal anders .. Het hotel was super en dicht bij de Metro/trein. Spr dagen gehad. Groetjes Jan en Ans
Pluspunten
Wat ontzettend leuk om niet te weten waar je heen gaat. Het was allemaal keurig geregeld.
VerbeterpuntenEen tip om wel zitplaatsen naast elkaar te regelen in het vliegtuig.
Tof om te lezen dat jullie een leuke srprs.ervaring hebben gehad! Jouw feedback wat betreft de zitplaatsen zullen we zeker meenemen. Dank je wel!
Pluspunten
Wát een onvergetelijke ervaring was dit! Niet weten waar je heen gaat, en dan naar je favoriete land gaan plus een stad die nog op de wensenlijst stond. Alles is tot in de puntjes geregeld, en dat is voor een lichtelijke controlfreak wel een hele prettige ervaring. Ik zou iedereen aanraden dit een of meerdere keren te gaan doen.
VerbeterpuntenHet is prettig om van te voren aan te geven hoeveel stuks handbagage je mee mag nemen (bijvoorbeeld koffertje en kleine handtas, of alleen 1 koffer). Sommige maatschappijen doen er namelijk érg moeilijk over als je een clutch o.i.d. hebt naast je koffer, en om gedoe te voorkomen is het prettig om dit van te voren te weten. En verder, ga vooral zo door.
Wat super leuk om te lezen dat jullie een geweldige ervaring gehad hebben met srprs.me en dat voor een controlfreak! Wat betreft jouw feedback, we geven dit altijd aan in de e-mail die je van ons krijgt voor vertrek. We vermelden er expliciet bij of je nog een extra koffer, tas of kleine handtas mag meenemen. Hopelijk zien we je nog eens terug!
Pluspunten
Erg verrassende citytrip gemaakt. Alles was goed geregeld. Vliegen met KLM, hotel midden in de stad met goed ontbijt.
VerbeterpuntenMeer steden kunnen uitsluiten. Nu zijn we in een stad geweest waar we al een keer waren geweest. Hadden we meer mogelijkheden gehad om steden uit te sluiten dan hadden we deze stad ook uitgesloten.
Pluspunten
Alles was goed geregeld. Ik heb een fantastische tijd gehad in een fijne stad met een fijn en schoon hostel!
VerbeterpuntenZorgen dat de kaart ook daadwerkelijk een week van tevoren op de deurmat ligt (dit was nu vier dagen, ook ruim voldoende!)
Super om te lezen dat jullie een fantastische tijd gehad hebben! Jouw feedback nemen we zeker mee om dit te verbeteren. Dank je wel!
Pluspunten
Fantastisch concept. Die spanning die je beleefd in afwachting van de bekendmaking van de bestemming geeft een euforisch gevoel. Prettig contact met de medewerkers.
VerbeterpuntenAls thema hadden wij 'All night long' waarbij je voor 1 nacht gaat feesten in een onbekende stad. Het hostel was helaas heel ver buiten het centrum waardoor wij niet lopend naar het uitgaansgebied konden gaan.
Pluspunten
Ze zorgen er echt voor dat je naar een leuke locatie gaat.
Pluspunten
Alles was heel goed geregeld en er is goed rekening gehouden met de dieetwensen. Hier is goed op geanticipeerd! Alles verliep heel soepel, vluchten waren goed geregeld en hierover hebben we duidelijke informatie gekregen.
VerbeterpuntenMisschien een top 5 aanbieden van leukste dingen om te doen in een stad? Dan wordt je een beetje op weg geholpen op een eerste dag in een stad :)
Goed om te horen dat jullie een fijne trip gehad hebben! Jouw feedback zullen we zeker meenemen om te kijken wat we hierin kunnen doen. Dank je wel!
Pluspunten
Denken met je mee. Zetten een stapje extra. Houden je op de hoogte van je reis.
VerbeterpuntenEen flyer/boekje met de hoogtepunten van de stad waar je naar toe gaat.
Super om te lezen dat jullie zo positief zijn over srps.me. We nemen jouw feedback zeker mee als verbetering, dank je wel!
Pluspunten
Hele leuke citytrip gehad in Napels! Leuk hotel op een toplocatie. Na een heel leuk weekend bleek dat onze terugvlucht was gecanceld. Sprsme (met name Marleen!) heeft ons heel goed te woord gestaan en geholpen. Helemaal top!!
Pluspunten
Super goede informatie verschaffing voorafgaand aan de reis, leuk concept en heel goede hotels die uitgekozen worden.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan
Pluspunten
Goed geregeld, duidelijk. Mooi hostel, eigenlijk alles naar wens
VerbeterpuntenMinpunt vond ik dat ik vanaf eindhoven moest vliegen, aangezien dit voor mij echt lang reizen was en dat qua kosten er bij kwam voor de trein
Tof om te lezen dat alles eigenlijk naar wens is geweest tijdens jouw trip! Uiteraard proberen we altijd rekening te houden met de wensen van reizigers, vaak wordt dat wat lastiger wanneer je voor het thema Solo Together kiest. Hopelijk zien we je gauw nog eens terug bij srprs.me!
Pluspunten
Goed hostel mooie stad
Verbeterpuntencompacte kamer eventueel reisgidsje
Leuk om te lezen dat je het een mooie stad en een goed hostel vond! Dank je wel voor jouw feedback, dit nemen we zeker mee.
Pluspunten
Weer een verrassende locatie.
Pluspunten
Ze proberen je echt een beleving te geven!
VerbeterpuntenAangeven dat je niet meer dan 100 ml mee mag nemen. Mijn vriend heeft 200 ml boss bottled weg moeten gooien.
Pluspunten
Leuke manier om op vakantie te gaan. Een échte verrassing waarvan je zeker bent van vlucht, goed hotel en ontbijt en je voor de rest volledig je eigen gang kunt gaan. De mensen van srprs.me zijn erg vriendelijk, denken mee en de persoonlijke benadering is erg leuk.
VerbeterpuntenSlecht te bereiken bij calamiteiten (buiten srprs.me om, terugvlucht gecancelled) buiten kantooruren. Uiteindelijk wel gelukt en toen goed geholpen.
Ah wat vervelend Cindy dat we slecht te bereiken waren. Hopelijk is alles nog goed gekomen. Tof om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw trip, hopelijk zien we je nog eens terug!
Pluspunten
Srps.me heeft een heel persoonlijke aanpak, je krijgt het idee dat de medewerkers net zo veel hebben in je reis als jij! Daarnaast is het hele concept gewoon ontzettend gaaf. Mijn Solo Together reis was alles dat ik verwacht had en meer. De groep klikte enorm, onze bestemming stond al tijden op mijn wensenlijstje en het hostel was fantastisch! We waren allemaal onder de indruk van hoe luxe het was en toch voor een heel betaalbare totaalprijs. Het verrassingselement maakte de voorpret alleen nog maar groter en maakte alles helemaal stressloos. We konden er op vertouwen dat alles goed geregeld werd en hoefden alleen maar op te komen dagen ;) Al met al een geweldige ervaring die ik iedereen aan zou raden. Ik wil ook zeker eens zo'n ludieke maandactie boeken.
VerbeterpuntenIk ben enorm fan van het verassingselement, maar dat is helaas ook direct het zwakke punt. Ik heb al aardig wat van Europa gezien en een lijstje me specifieke wensbestemmingen. Dan ga ik liever die eerst bezoeken voor ik mijn geld en vrije dagen inzet met het risico ergens heen te gaan waar ik al meerdere malen ben geweest.
Super tof om te horen dat je zo'n leuke trip hebt gehad en een onwijs leuke groep, zo te lezen! Met een solo together proberen we er altijd rekening mee te houden met de wensen van de reiziger, dat gaat natuurlijk moeilijker wanneer je met een groep bent. Fijn dat je het in ieder geval heel leuk hebt gehad!
Pluspunten
leuke verrassing, goede locatie en goede reis
Verbeterpunten-
Pluspunten
Als je over een coole ervaring wil mee praten.. moet je een reis bij srprs.me boeken.. het is zo ontzettend gaaf om niet te weten waar je reis naar toe zal gaan
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam