Pluspunten
Personal touch Snelle reacties Goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Super leuk dat de bestemming een verrassing is. Vlucht en hotel waren goed geregeld. Vluchten waren vrijdag ochtend en zondag avond, dus we hadden een volledig weekend. Hotel was dicht bij een metrostation die ons met 5 minuten in het centrum bracht, dus ook prima! Mijn tweede srprs me trip is al geboekt!
VerbeterpuntenMisschien is het leuk om van te voren te vragen of mensen naar een bekende of minder bekende bestemming willen. Het lijkt me namelijk ook leuk om naar een plek te gaan waar je zelf nog nooit van gehoord hebt maar wat wel super leuk blijkt te zijn. Dan is de verrassing nog groter.
Wat tof om te lezen dat je geslaagde ervaring alweer heeft geleid tot een tweede srprs.reis! Super! Gaaf dat je meedenkt over het concept en eventuele verbeteringen. We nemen dit zeker mee!
Pluspunten
Alles goed geregeld!
VerbeterpuntenMisschien wat info meesturen over de stad wanneer je de bestemming opend
Goed om te lezen dat alles top was! We zijn erover aan het nadenken of we in de toekomst wat informatie weggeven over de bestemming. Bedankt voor je feedback hierover.
Pluspunten
Goede communicatie en erg duidelijk.
VerbeterpuntenKan niks bedenken.
Pluspunten
Leuk opgezet, tot het laatste moment spannend. ook de keuze uit de verschillende thema's is super leuk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb echt een top tijd gehad tijdens m'n vakantie. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en drie prachtige landen bezocht in een maand. Het is echt een onuitwisbare herinnering geworden. Samen met Wendy heb ik van te voren mijn wensen doorgenomen en de landen die ik bezocht heb konden niet beter matchen met wat ik voor ogen had. Toen onverhoopt tijdens mijn trip een vlucht geannuleerd werd, stond het team klaar om me te helpen en te adviseren in wat ik het best kon doen. Helemaal top!
VerbeterpuntenDe drie hostels die voor mij geboekt waren, waren stuk voor stuk netjes, schoon en fijn. Alleen de mensen die ik daar trof waren keer op keer nogal op zichzelf, iets wat niet echt handig is als je solo reist. Ik snap heel goed dat het op afstand best moeilijk is om die inschatting te maken. Het heeft zeker geen afbreuk gedaan aan de rest van mijn trip.
Wat onwijs goed te horen dat je een mooie tijd hebt gehad tijdens je avontuurlijke reis! Super! Fijn dat je ons je feedback laat weten over de hostels waar je geslapen hebt. Ondanks dat het geen afbreuk heeft gedaan aan je trip, is het zeker een toegevoegde waarde als je tussen gezellige mensen verblijft ;-) We nemen het dus zeker mee!
Pluspunten
Alles was eigenlijk gewoon goed geregeld. Ons hotel was midden in het centrum, en het ontbijt was zo uitgebreid dat we 's middags geen lunch nodig hadden. We vlogen om 12:00 heen en om 20:00 terug, dus lekker veel tijd op de plek van bestemming. Ze hebben ons naar een heerlijk zonnige bestemming gestuurd, en we hadden mazzel dat we er allebei nog nooit geweest waren. Dit was niet onze eerste srprs.me, maar de vorige was net zo goed. (Toen hadden we zelfs een ligbad op de kamer).
VerbeterpuntenAls je weggaat moet je nog toeristenbelasting betalen (dit is echt bijna geen geld, 6euro). Dat is op zich helemaal geen probleem maar wellicht handig om ergens te melden (zeker voor landen met een andere valuta: stel je geld is op). Voor citytrips en andere korte reisjes is het misschien beter om vluchten te boeken die heel vroeg 's ochtends vertrekken zodat je nóg meer tijd op je bestemming hebt. (Onze vlucht had 1,5 uur vertraging en we waren uiteindelijk pas om een uur of 17:00 in het hotel. Jammer als je maar 4 dagen hebt).
Gaaf dat je weer op srprs.reis bent geweest en super te horen dat je er weer van hebt genoten :-) We vermelden op onze website dat de toeristenbelasting ter plaatse moet worden betaald, maar we zullen kijken of we dat in de reisinformatie nog een keer kunnen vermelden. Fijne feedback, dankjewel!
Pluspunten
Superleuk concept...verrassingselement is geweldig!
Pluspunten
Elke keer weer zijn wij verrast door de vriendelijke mensen die bij srprs.me werken en het persoonlijke contact (handgeschreven post!) waar zij elke keer weer voor zorgen. Omdat wij deze keer met een grote groep (15!) zouden afreizen naar het onbekende, was het de vraag of dit mogelijk was. Met één belletje met een vriendelijke werknemer was het duidelijk: geen probleem, wat voor wens je ook hebt, of met welk groepsaantal je ook wilt reizen: srprs.me regelt het voor je! En wat een topweekend hebben wij gehad. Top bestemming en het beste hostel waar wij ooit geweest zijn. Bedankt srprs.me!
Pluspunten
Super persoonlijk. Er is gekeken naar de interesses van ons reisgezelschap. Er stond zelfs een verrassing klaar in het hotel met een persoonlijk bericht.
Pluspunten
Super vriendelijke mensen. Goeie klantenservice. Erg attent, meedenkend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het concept is leuk bedacht. Maar met name voor mensen die weinig reizen en erg veel geld over hebben voor een weekendje weg.
VerbeterpuntenVoor een bedrag van bijna 500€ met zijn tweeen twee nachtjes weg geweest. Vrijdagnacht kwamen we door vertraging pas om half 4 snachts aan (normaal: 1 uur snachts). Dan is je zaterdagochtend al weg met slapen. Hotel was basic maar lag wel centraal, niets bijzonders. Tickets waren 70€ pp. Hotel 80€ per nacht. Totaal dus een kostprijs van 300€. Marge van bijna 200€ voor srprs.me. En dat voor een normale Europese hoofdstad die ik al eerder had bezocht. Volgende keer boeken we weer lekker zelfs tickets en hotel, want meer is het niet. Toevoeging: erg jammer dat in de reactie van Mariska van srprs.me onwaarheden staan. Er is nooit aangeboden om de tegoedbon in cash te vergoeden! Ook hebben wij geen landen uitgesloten.
Hoi Suzanne, Tijdens het maken van de boeking heb je in de opmerking laten weten dat het concept helemaal niet bij jullie past. Omdat je tevens 18 steden en 3 landen hebt uitgesloten waar dit maximaal 3 steden mogen zijn, heb ik jou gebeld. Ik heb mijn zorgen uitgesproken over het feit dat ik bang was je niet blij te kunnen maken, omdat je liet blijken er niet met een 'open mind' in te staan. Mijn aanbod om de giftcard van 250 euro terug te geven en het bedrag van 210 euro terug te storten heb je afgeslagen. Mijn collega heeft een gave stad geboekt die niet in jouw lijst met uitsluitingen stond. We vinden het erg jammer om te horen dat je alsnog zó teleurgesteld bent over de reis en ons concept en hadden dit graag anders gezien. Mariska
Pluspunten
Super goede reis gehad, ondanks vroege tijd (nl 05.00h @vliegveld zijn) waren we heel relaxed. We kwamen lekker vroeg aan en hadden een super hostel! Het hostel was wel centraal maar vanwege de grootte van de stad was dat ook maar relatief. Heerlijke dag was het en daarna lekker wild zijn gaan dansen bij de club van het hostel. Super veel locals maar nog meer internationals, goede muziek en de hele avond 50% korting! We hebben gedanst tot de zon op kwam of in ons geval de regen naar beneden viel...
VerbeterpuntenGraag hadden we tips gekregen waar we leuk uit konden gaan of zelfs een resvering ergens op de gastenlijst.
Supergaaf om te lezen Rosanne! Bedankt voor de waardevolle feedback :-)
Pluspunten
Alles maar dan ook alles was perfect geregeld. Wij hebben het heel fijn gehad. Zelfs het weer werkte mee. 4 nachten in een prima hotel met alles naar wens. We gaan het zeker nog eens doen
Pluspunten
Zeer fijne ervaring. Ontzettend vriendelijke staff. Goede organisatie.
VerbeterpuntenBeter inlichten ivm hostels. Communicatie kan tijdens het verblijf iets vlotter, ondanks dit misschien een uitzondering was.
Inderdaad erg jammer dat we jouw bericht tijdens de trip niet direct goed hebben opgepakt. Gelukkig is er na de reis fijn contact geweest. Bedankt voor de mooie review en jouw waardevolle feedback!
Pluspunten
Wij hebben voor onze honeymoon een citytrip gekozen en het was FANTASTISCH!! De stad sloot super aan op ons "thema". Op de kamer stond ook een leuke persoonlijke attentie. De communicatie was goed en ook aan onze wens om vroeg heen te vragen en laat terug is voldaan.
VerbeterpuntenGeen, alles was top geregeld!
Pluspunten
Super toffe ervaring
VerbeterpuntenVeel mensen naar zelfde bestemming in zelfde periode
Bedankt voor de mooie review Margot! We doen ons best zoveel mogelijk verschillende bestemmingen te boeken en zullen hier nog scherper op zijn.
Pluspunten
Superleuke ervaring om pas op Schiphol te weten waar je heen gaat! De klantenservice was super. Als je echt helemaal niets over een bestemming weet voordat je aankomt is het wel lastig om tijdens zo'n heel korte stedentrip toch de leukste bezienswaardigheden/highlights én dan ook nog 'spontane' plekjes te zien. Het is wel gelukt en srprs.me biedt ook zelf al aan dat je bijvoorbeeld al op vrijdagochtend kunt vliegen ipv vrijdagavond, zodat je wat extra tijd hebt. Dat zou ik in het geval van de korte stedentrip zeker weer doen, zodat je de eerste avond op je gemak een leuke wijk/restaurant kunt zoeken en niet pas laat arriveert.
Pluspunten
We wilden samen een paar dagen naar een stad, maar hadden eigenlijk niet zoveel zin om alles uit te zoeken voordat we gingen. Het eindeloze zoeken naar het beste hotel, de beste locatie, de beste restaurants en bezienswaardigheden, gaat soms ten koste van het ontdekken van het onbekende. Met srprs.me was dit allemaal opgelost, omdat we pas op het vliegveld wisten waar we heengingen. Een top stad, de locatie was super en alles was perfect geregeld. Er was helemaal niets meer dat we zelf moesten regelen, behalve het ontdekken van de net onthulde bestemming. De volgende City Trip gaan we zeker weer met srprs.me!
VerbeterpuntenEr waren geen enkele tegenvallers op onze reis en daarom zouden we srprs.me aanraden aan iedereen. Misschien is het leuk om bij het onthullen van de bestemming ook wat korte achtergrondinformatie te krijgen van de stad, zodat je al wat kunt lezen in het vliegtuig.
Supergaaf dat jullie écht het gevoel hadden zorgeloos en met een open mind op srprs.reis te kunnen. Daar doen we het voor :-) Wat je tip betreft omtrent informatie over de bestemming, hier zijn we zeker over aan het nadenken.
Pluspunten
Goede communicatie en een goed concept. alles was goed geregeld en je krijgt absoluut waar voor je geld.
Pluspunten
Fijn dat alles is geregeld. Als er wat was waren ze meteen bereikbaar en en loste sprs.me het snel op.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en goed geregeld!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Uitmuntende service, enthousiast personeel, geweldige bestemmingen
VerbeterpuntenAanbod aan thema's en/of bestemmingen vergroten
Pluspunten
Geweldig geregeld, fantastische service en een top reis.
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam