Pluspunten
Een fantastische ervaring om dit een keer mee te maken. Samen met mijn dochter een city trip gedaan. Erg leuk de mails vooraf gaand en die houden het spannend. Beide hadden een andere stad gedacht en waar we uiteindelijk zijn beland hadden we niet verwacht. Erg mooi en wij hadden heerlijk weer. Onze vrienden en kennissen waren er meer mee bezig waar we naar toe gingen dan wij zelf. Een echte Surprise!! Dat je zeker een keer gedaan moet hebben.
Pluspunten
Goede communicatie, keurig verblijfadres uitgezocht, prima vliegtijden en dat voor een hele goedkope prijs.
Pluspunten
Goede service met beantwoorden van vragen. Gezellig personeel. Ik kreeg het idee dat er echt 100% gewerkt is om er voor te zorgen dat wij een goede bestemming kregen.
Verbeterpunten- we hebben een paar keer moeten vragen over een mailtje dat we nog niet gehad hadden. Dit mailtje was te laat. Dit is een eventueel verbeterpunt maar zo een ramp was het ook weer niet. Kan soms gebeuren
Hi Nadia, Bedankt voor je review, fijn te horen dat het boeken van je reis zo goed is bevallen. Ook bedankt voor de feedback over de mail die te laat was, ik heb dit hier op kantoor doorgegeven zodat dit hopelijk niet nog eens gebeurt. Zo wordt hopelijk je volgende srprs.trip een 10 :) Groeten, Bas van srprs.me
Pluspunten
Heerlijk hoe alles geregeld wordt zonder dat je daar over hoeft na te denken. Je kiest een thema, kiest een datum, vult wat gegevens in et voila je reis en accommodatie is klaar en goed geregeld. De verrassing blijft altijd een leuk moment, en zelfs toen ik vroeg of er iets was waardoor ik het als een verjaardagscadeau kon presenteren via de live-chat, word er een srprs.me kaart naar mij toegestuurd die ik mijn vriend cadeau kon doen. Super klantgericht, en je wordt niet in een of andere louche hotel gezet, maar gewoon kwalitatief en zorgeloos!
Pluspunten
Alles is tot in de puntjes geregeld. Prettig contact met de consultants.
Pluspunten
Het is leuk om de reis mee te maken en tof om het avontuur aan te gaan! de omgeving was ook super leuk!
VerbeterpuntenDe accomodatie, de wc en douche waren niet zo waar van wij op eigen kosten naar de spa zijn geweest
Pluspunten
Top! Srprsme heeft ons echt een supertrip gegeven door een plaats te kiezen waar wij nooit aan hadden gedacht in een hotel wat geweldig was. Het dakterras van het hotel met zicht over de hele stad Praag was super! De persoonlijke berichten vooraf waren leuk en de verrassing van niet weten waar je heen gaat is erg leuk!
VerbeterpuntenToeristenbelasting moest nog bij het hotel betaald worden. Dat is jammer.
Hi Diana, Bedankt voor jullie review, heel fijn te horen dat het regelen van jullie trip zo goed is verlopen! Ook bedankt voor de feedback over de toeristenbelasting. Wij kunnen helaas niet vooraf de toeristenbelasting betalen, dit staat ook bij elke trip op de website vermeld. Misschien is dit niet duidelijk geweest, mocht dit het geval zijn onze excuses hiervoor. Hopelijk hebben jullie ondanks deze betaling alsnog een onvergetelijke trip gehad :) Groetjes, Bas van srprs.me
Pluspunten
Verrassend en zeer goed product! Super service en persoonlijk :)
Pluspunten
Perfect georganiseerd, vlucht goed geregeld, super leuke levendige bestemming, locatie hotel top. Kortom: aanrader.
VerbeterpuntenGeef een kaart van de omgeving mee die je pas op de bestemming mag openen met enkele tops van de bestemming die je echt zou moeten ervaren/zien/meemaken.
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Zorgeloze agenda daardoor gehad!
VerbeterpuntenTransfure van vliegveld naar verblijfplaats als optie laten kiezen. Het tijdstip dat wij aankwamen betekende dat het lastig zoeken was. 4 dgn trip gekozen. Maar doe de vliegtijden maar 2 dagen in praktijk. Daardoor toch te kort en niet alles gezien. Meer dan jammer
Pluspunten
Snelle adequate reacties
Pluspunten
- het verrassingseffect is erg leuk om eens te ervaring - fijn even alles uit handen te geven en dat alles voor je word geregeld. - van te voren word er goed gecommuniceerd over je eventuele extra wensen - aan de hand van mijn slechte ervaring, ben ik gebeld hierover en heb een cadeaubon van 50 euro gekregen voor mijn eventuele volgende reis.
Verbeterpuntenprijs - kwaliteit verhouding, je betaalt veel meer voor een vlucht en hotel (800 euro voor 6 nachtjes, en drie vluchten) terwijl je deze zelf goedkoper kan regelen, je betaalt alleen voor een stoel en hand bagage en overnachtingen. Hotel was slecht, geen airco, s'avonds niemand achter de receptie, was soort van appartementencomplex, overlast van andere gasten. Beide hotels slecht ontbijt, dit terwijl ik dit voor extra kosten heb moeten laten bij boeken. Kreeg koffie en sap en één broodje, wilde ik meer broodjes moest ik daar ter plekke WEER bij betalen. Transfer laten bij boeken, slecht geregeld ter plekke niemand bij aankomst, extra wachten, en extreem onveilige rijstijl. Chauffeur zat op zijn eigen mobiel, (werk)mobiel en tomtom TIJDENS het rijden. Waar in NL een chauffeur word ontslagen voor zoiets is dat daar blijkbaar normaal. Kortom niet waard om extra geld voor te moeten betalen gezien wat je er voor krijgt.
Pluspunten
Leuke en nieuwe manier van een reis boeken. Goede service, alles goed geregeld en reageren snel op vragen.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten, alles was perfect geregeld.
Pluspunten
Prachtige bestemming, geweldig hotel en handig dat andere reizigers van de Community de do's en don'ts van jouw bestemming door konden geven. Het contact met srprs.me verliep op rolletjes en het enthousiasme van het bedrijf was goed te merken! Daarnaast waren de vertrektijden zowel heen als terug enorm gunstig.
VerbeterpuntenOp de heenreis hadden we een City Hopper als vliegtuig waarin de beenruimte erg schaars is. Wij zijn erg lang en ondanks dat de vlucht niet erg lang duurde was dit jammer. Op de terugweg daarentegen hadden we een Boeing 737 als vliegtuig en dit was voor ons dan ook een aangename verrassing!
Hi Naomi, Bedankt voor jullie feedback! Fijn te horen dat alles zo goed bevallen is :) Stoelen zijn altijd standaard formaat, maar als jullie bij een volgende boeking laten weten dat jullie door jullie lengte extra beenruimte nodig hebben. Hier houden wij dan zeker rekening mee! Groeten, Bas van srprs.me
Pluspunten
Goed geregeld, lieve en persoonlijk contact en fantastische locatie plus verblijf
Pluspunten
Superleuke ervaring!!
Pluspunten
Een verrassende bestemming met een heerlijk hotel: een die wij misschien zelf wel nooit hadden gevonden! Volledig verzorgd en toch lekker zelf in te delen: wij vonden dit een top oplossing!
Pluspunten
Goede service en een geweldige trip naar de onbekende bestemming!
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers, snelle reactie op mails en goede keuzes qua locaties!
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken
Pluspunten
Leuke reis gemaakt, zeer goed accomodatie, en leuk gebied. Goede communicatie voorafgaand aan reis, duidelijke instructies, handgeschreven briefjes bij de instructies was een leuke persoonlijke touch. Boeken ging gemakkelijk en verder was alles eigenlijk top.
VerbeterpuntenJe krijgt bij de roadtrip een landkaart, onze bestemming stond er wel naast vermeld maar was onvindbaar op de kaart zelf helaas, dus toch nog de routeplanner moeten gebruiken :(
Pluspunten
- Goede informatie/mails in aanloop naar je reis - Ingedeeld met leeftijdsgenoten bij het thema Solo Together - Een keurig hostel met in ons geval een binnenplaats en gratis ontbijt - Enthousiasme van het bedrijf
Verbeterpunten- Als de terugreis vroeg in de middag is dan kan je weinig doen op de laatste dag, maar dit is afhankelijk van je bestemming
Pluspunten
Srprs.me wat ben je geweldig! Kan nu al niet wachten op wat onze volgende bestemming zal zijn voor volgend jaar..
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam