3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
- het verrassingseffect is erg leuk om eens te ervaring
- fijn even alles uit handen te geven en dat alles voor je word geregeld.
- van te voren word er goed gecommuniceerd over je eventuele extra wensen
- aan de hand van mijn slechte ervaring, ben ik gebeld hierover en heb een cadeaubon van 50 euro gekregen voor mijn eventuele volgende reis.
Verbeterpuntenprijs - kwaliteit verhouding, je betaalt veel meer voor een vlucht en hotel (800 euro voor 6 nachtjes, en drie vluchten) terwijl je deze zelf goedkoper kan regelen, je betaalt alleen voor een stoel en hand bagage en overnachtingen. Hotel was slecht, geen airco, s'avonds niemand achter de receptie, was soort van appartementencomplex, overlast van andere gasten.
Beide hotels slecht ontbijt, dit terwijl ik dit voor extra kosten heb moeten laten bij boeken. Kreeg koffie en sap en één broodje, wilde ik meer broodjes moest ik daar ter plekke WEER bij betalen.
Transfer laten bij boeken, slecht geregeld ter plekke niemand bij aankomst, extra wachten, en extreem onveilige rijstijl. Chauffeur zat op zijn eigen mobiel, (werk)mobiel en tomtom TIJDENS het rijden. Waar in NL een chauffeur word ontslagen voor zoiets is dat daar blijkbaar normaal. Kortom niet waard om extra geld voor te moeten betalen gezien wat je er voor krijgt.