Pluspunten

Leuk concept, perfecte uitvoering. Je krijgt je kraskaartje in de bus en ziet de weersvoorspelling op de website. Je weet niet waar je heen gaat, maar je kunt erop vertrouwen dat zij het goed voor je regelen! Prima vlucht, goed en centraal gelegen hotel met een ruime kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet. Een leuke tijd gehad en kan het iedereen aanbevelen!

Het zou wat duidelijker aangegeven kunnen worden dat je ruimbagage moet bijboeken.

Pluspunten

Begeleiding! Ontvangen weerbericht, envelop, de reis zelf. TOP!

Aantal dagen voor een trip meer vrij laten. Glamping/ boomhutten, alternatieve slaapplaatsen aan gaan bieden.

Pluspunten

Had deze bestemming nooit zelf geboekt maar had deze niet willen missen! Ik werd gelijk gebeld bij een vraag over mn vliegticket, superservice!

Nog meer leuke kleine bestemmingen. Want wat ik op facebook zie is heel vaak hetzelfde.....wat dacht je van bijv Salamanca, Segovia, Ronda, ed in Spanje. Zie erg vaak Oostbloklanden langskomen....

Pluspunten

Alles prima geregeld.Persoonlijke benadering met diverse mailtje en handgeschreven briefjes.

Geen.

Pluspunten

Super creatief bedacht, alles tip top geregeld, echt perfect! Wanneer je vragen hebt worden ze heel snel beantwoord.

Informatie in de zwarte enveloppe ovwr wat er op de plaats van bestemming allemaal te doen is, zodat je dit tijdens de reis ernaartoe alvast kunt inplannen. Dat scheelt tijd.

Pluspunten

Heel betrokken met de klanten, waardoor het een hele persoonlijke en positieve ervaring werd. Ook ging het totaal tegen mijn verwachtingen in dat we in zo'n goed hostel kwamen voor die prijs. Al met al maken ze het een feestje en blijft het tot het laatste moment een mysterie waar je heen gaat.

Pluspunten

vriendelijke en persoonlijke begeleiding voor de reis.

wij zijn wat ouder en stellen comfort zeer op prijs. Op de tweede bestemming was het bed te klein en het matras te hard. Ben zelf 1.90 mtr en dat viel dus wat tegen.

Pluspunten

Fantastisch concept! Ik had een roadtrip cadeau gegeven aan mijn vriend voor zijn verjaardag. Heel fijn dat ze ook een iets goedkopere optie hebben. We hebben echt een fantastische tijd gehad! De spanning vooraf zorgt er al voor dat je aan de voorkant al met je reis bezig bent. Ik had al lang mijn mond voorbij gepraat als ik het wist en nu bleef het echt een verrassing tot we in de auto stapten. De stad was een echte verrassing en het appartement was absurd luxe en mooi! Alles verliep heel soepel en de communicatie was goed. Absoluut een dikke aanrader!

Pluspunten

Spontane aanpak met voorpret, groot verrassingseffect, betaalbaar voor singles

Geen! Ik genoot van een geweldige vakantie!

Pluspunten

persoonlijke service.

Pluspunten

Het verrassingselement weet ze goed op te bouwen, onder meer door een specifieke website te creëeren waar vrienden op kunnen inloggen.

Pluspunten

Verrassend, betrokken, eerlijk, kwaliteit, jong & spontaan :-)

Soms zijn dingen exclusief op Facebook te vinden. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje. Bij Srprs.me vind je nog echte avonturen. Ik raad het iedereen aan!

Pluspunten

Je kunt kiezen uit verschillende thema's en aangeven waar je niet naar toe wilt. Ook het aantal dagen dat je weg wilt kun je aangeven. Zij regelen alles voor je en houden rekening met jouw wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben daardoor een erg leuke en ontspannende voorbereiding én reis gehad. Op de plek van bestemming heb je nog genoeg tijd om te bepalen wat je daar graag zou willen zien/meemaken en dat is ons erg goed bevallen. Prettig contact over en weer d.m.v. mailwisseling maar ook door post en telefoon.

Het weerbericht (koffer-inpak-advies) die je een week van te voren krijgt veranderde elk dagdeel wel, dus was het wel een beetje gissen wat je nu écht mee moest nemen maar het is goed gekomen! Wij hebben onverwacht super goed weer gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld

Pluspunten

Wat een ervaring... een onvergetelijke bestemming. Fijne hotels en prima transfers. Communicatie met srprs.me was helder en amicaal. Ik voelde me heel vrij om vragen te stellen over wat dan ook!

Mijn transfer van hotel naar vliegveld op de terugweg stond geboekt op het verkeerde hotel... gelukkig zelf er op tijd achter aan gegaan, anders had ik een probleem gehad. Ik kreeg advies creditcard mee te nemen, maar dit was niet noodzakelijk: bij aankomst in beide door srprs.me geboekte hotels werd om mijn creditcard gevraagd. Met een fikse geld borg mocht ik ook blijven. Maar had handig geweest ;)

Pluspunten

Dag na mijn verjaardag voor het eerst in het vliegtuig gestapt naar een fantastische stad. Het verblijf was heerlijk aan het water en ook fijn weer gehad. Bij vragen via mail vooraf aan de reis kreeg ik altijd snel antwoord terug. Omdat ik Broke reisde, loop je het risico laat heen te vliegen en vroeg weer terug, maar dankzij mijn srprs.consultant had ik goede vliegtijden.

Pluspunten

Klantvriendelijk en persoonlijk, er wordt echt meegedacht over locatie van het hotel, de kosten over het algemeen in het land zelf en het soort vakantie. Alles was op loopafstand: in Madrid hebben we heel veel kunnen zien en in Boekarest vooral nog even uit kunnen rusten en genieten van het weer, de terrasjes en de mooie architectuur. Totaal verschillend dus en daarom zo'n ontzettend leuke ervaring.

Ik had het zelf prettiger gevonden om minder aanspreekpunten te ontvangen, daar wil ik voornamelijk mee zeggen dat niet elk mailtje ondertekend hoeft te worden door een ander persoon. Verder wel heel fijn dat zoiets kleins iets heel klantvriendelijk karakter heeft.

Pluspunten

Ze houden heel goed contact met je. Als je vragen hebt kan je goed terecht. Ik heb geen moment gehad dat ik zat te wachten wanneer ik is wat hoorde.

Keep up the good work!

Pluspunten

Goede, duidelijke en persoonlijke informatie en communicatie. Goed geregelde reis met een goed hotel en fijne vliegtijden.

Een pdf-bestandje opsturen na het bekendmaken van de bestemming. In dit bestand staat dan wat algemene informatie over de bestemming, zoals lokale tijd en munteenheid. Eventueel wat insider tips is ook leuk. Maar niet te veel, want dan is het doel van surprise me weg. Maar wij wisten in eerste instantie niet dat we geld moesten wisselen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk idee en goede hotels

Lagere prijzen. Voor babybed ook geen extra geld vragen

Pluspunten

Vloeiend aanvraagproces, en heel leuke manier ook van de verrassing uiteindelijk presenteren. Het kost uiteindelijk natuurlijk wel wat meer dan dat je zelf een weekendje weg oid voor iemand regelt, maar het leukste is zelf ook niet te weten waar je heen gaat.

Helaas werd per ongeluk een niet-blanco envelop bezorgd met de kraskaart erin, waardoor mijn vriend minder verrast was dan had gekund. gelukkig werd ik na mijn klacht direct en heel oprecht opgebeld.

Pluspunten

De bestemming onthullen was al meteen het eerste hoogtepunt, daarna is alles alleen maar leuker geworden. Het hotel was goed en lag in het centrum en de hele reis was van begin tot eind goed geregeld zonder dat we daar zelf stress van hadden!

De kaart met krascode iets eerder opsturen, daar konden wij nog wel een beetje van stressen!

Pluspunten

Open en directe communicatie, soepel contact, je wordt echt enthousiast van de manier waarop het bedrijf zich presenteert.

Wellicht, maar persoonlijk punt, zou het leuk zijn om een paar suggesties/tips te geven om te bezoeken op de plaats van bestemming (in ons geval van stedentrip). Zodat je een ideetje kunt opdoen.

Pluspunten

Zeer goede, snelle en behulpzame service. Makkelijk bereikbaar bij vragen. Terecht gekomen in een stad waar ik zelf niet zo snel heen zou gaan, maar wat adembenemend mooi was, en veel te doen. Geen seconde hoeven te vervelen. Ook een top hotel!

Pluspunten

Duidelijk. Klantvriendelijk. Geweldige bestemming.

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam