Zalig!!

We waren heel benieuwd waar onze reis naartoe zou gaan. Alles was tip top in orde geregeld. Voor de mensen die twijfelen =>gewoon doen!!

VEEL GELD VOOR KORTDURIGE FUN

Weekendje geboekt via surprise me voor 3 DAGEN en 2 nachten. We hadden de keuze aan hun gelaten door elke mogelijke luchthaven aan te duiden en vertrekuren waren vrij voor hun om te kiezen zodat we een leuke 3 daagse zouden hebben en ze zeker veel opties hadden. Wat geven ze ons: Vertrek 16u30 op zaterdag en terugkomst 9u op maandag. Fijne 1daagse dus. Dan denken jullie niet aan het plezier van jullie klanten maar aan jullie eigen centen. Ik geef 0 sterren. Wij kijken niet uit naar ons 'weekendje'.

NOOIT MEER SRPRS.ME

k kreeg een bon van 300 euro cadeau. We besloten een autovakantie te boeken van 3 dagen. Hiervoor moesten we 40 euro extra betalen. En dan ook nog 6 x 12 euro voor het ontbijt. Totaal 412 euro. We kozen voor totale verrassing. Eerste bestemming 2 dagen Eerbeek in een B&B. Alles ok maar wel zelf bed opmaken, 1 handdoek per persoon voor 2 dagen. Ontbijt eten wat je krijgt. Prijs 2 pers 2 nachten ontbijt inbegrepen bij B&B zelf 152 euro. Dan woensdagmorgen de tweede bestemming Middelburg! 235 km van Eerbeek. Derde dag dus 4 u in de wagen, een echte surprise! Deze B&B is een tot vakantiehuisje omgebouwd atelier of garage. Prijs op Booking.com 95 euro ontbijt inbegrepen. We waren te laat, hadden een kind bij, eigenares was aan de telefoon eerst onvriendelijk tot vijandig. We konden blijven als we 50 euro extra betaalden. Dat deden we niet dan zou de teller naar 462 euro gaan voor verblijf waar we zelf nooit voor zouden kiezen. Contact met SPRS.ME leverde oplossing dat zij 50 euro wilden betalen. Maar na het ongemakkelijke, vijandige gevoel na een rit van 4 uur hoefde dat voor ons niet. Als we niet welkom zijn met ons kleindochtertje hoeft het niet meer voor ons. SRPRS.ME zou dan ander verblijf zoeken waar we op eigen kosten zouden kunnen logeren. Niet dus dat deden we zelf wel. Aangezien zij bijna zeker nog commissie hebben op het verblijf lijkt mij de originele bon van 300 euro ruim voldoende om ons verblijf te betalen ( 152 + 95 euro = 247 euro ontbijt inbegrepen). Ik betaalde hiervoor 412 euro. Waarom 6 x 12 euro voor in prijs boeking inbegrepen ontbijt aanrekenen? Klant kiest voor 3 overnachtingen op 2 bestemmingen. Waarom dan van uiterste oosten van Nederland naar uiterste westen van Nederland? 235 km , derde dag in de auto. Als je voor 412 euro 3 dagen op hotel gaat verwacht je wel klasse hotels, eerste B&B was ok maar tweede was echt niets voor ons. Ik ben absoluut niet tevreden en krijg nu ook geen reactie op mijn mail aan SRPRS.ME om oplossing te zoeken.

Heerlijk weekendje weg

Voor valentijn wilden mijn vriend en ik een weekendje weg en dit was top geregeld door srprs.me. Het enige jammere waren de vluchttijden, we moesten om 5 uur 's ochtends op Schiphol zijn en landden pas om 23 uur met de terugvlucht. Maar dit hadden we van te voren kunnen bedenken dat dit een optie zou kunnen zijn. Hierdoor hadden we wel 3 volle dagen op de plaats van bestelling (die ik lekker geheim houd haha) en dat was wel heel fijn. We hadden gekozen voor een comfortabel verblijf maar bij aankomst werden we zelfs geupgrade naar een junior suite wat wel echt heel fijn was. Hotel was schoon, goede service en in het centrum. Fantastisch weekendje dus!

Geweldig! We kregen een superhotel in een zeer leuke stad!

Srprs.me hield rekening met onze wensen en bezorgde ons een onvergetelijk weekend in een hip en mooi hotel. Alles was aanwezig voor een leuk weekendje weg: het was proper, de ligging ideaal en het ontbijtbuffet heerlijk.

Super de luxe

Het is altijd spannend waar je met SRPRS.me terechtkomt. We boekten nu voor de tweede keer een reisje, dit keer voor twee dagen. We moesten erg lachen over de bestemming Valkenburg: mijn man komt daar vlak uit de buurt. Hij kent de plaats en de omgeving dus erg goed. Maar de luxe en prachtige villa waar we logeerden was wel een echte verrassing! Ruime slaapkamer en een hypermoderne badzaal met ruim ligbad. Ontbijtje: helemaal lekker! We mochten naar de sauna in het hotel waar de villa onder viel en we hebben eindelijk eens rustig de tijd gehad om rond te lopen, want wanneer we op familiebezoek zijn, komt dat er nooit van. We hebben dus echt genoten van ons tripje! Volgend jaar gaan we ons dus weer laten verrassen.

zaaaaalige 24uren!

Heel leuke ervaring, spannend om uiteindelijk de aftelklok op 0 te zien staan... Wij gingen naar Nederland, een heerlijk hotel pal aan een natuurgebied waar we prachtige wandelingen maakten... s avonds de voetjes onder tafel en s morgens genieten van een super lekker ontbijt.... Voor herhaling vatbaar!!!

Goede ervaring met srprs.me

Eerst nogal veel getwijfeld door de uiteenlopende reviews, er waren heel veel goede maar ook heel veel hele slechte reviews. Uiteindelijk toch gegaan en het heel positief ervaren, waren duidelijk in communicatie. Hotel lag op 1,5 km van de stad af en was goed bereikbaar met het OV. Toen de accommodatie bekend werd in de app, hebben ze ook een route erbij zodat je weet hoe je van het vliegveld naar je hotel komt. Zou sowieso nog een keer een vakantie boeken via srprs.me

Topvakantie vol rust en genieten

Met srprs.me op reis gaan, was geweldig. Je weet dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat jij enkel moet genieten. Hier en daar had de app nog wat problemen (daarom geef ik geen 5 sterren): ik zag bijvoorbeeld het weerbericht niet. Gelukkig werd dat ook via mail naar mij verzonden. Verder was het hotel perfect in orde, het lag vlakbij het centrum.

Gewoon doen !

Geweldige ervaring geweest... spannend vanaf boeking tot de eigenlijke reis! Alles tip top in orde... vlucht, hotel , ligging, ontbijt... zeker voor mij voor herhaling vatbaar.

Te duur

Dit was mijn tweede srprs.me reis. De tweede keer dat ik koos voor een autoreis dichtbij. Wat ik erg jammer vind aan het concept, is dat men geen parking voorziet, terwijl je wel met de auto gaat. De parking die werd aangeraden, kostte 25 euro per dag. Dat zou dus op 75 euro extra komen voor het hele weekend. Wij reden uiteindelijk enkele kilometers verder, om de auto op een parking van een grote winkel achter te laten. Dat was dan wel een half uur wandelen naar het hotel. Daarbij kwam ook nog eens 20 euro toeristenbelasting voor ons tweeën. Ontbijt werd deze keer mee aangeboden, maar ook dat wordt als extra mogelijkheid gegeven bij het boeken. Dus ik vind het concept te kostelijk voor wat het is.

Een heerlijk verrassingsweekend gehad als moeder-dochters-uitje!

Met Srprs.me hebben we een heerlijk verrassingsweekend gehad; mijn moeder, mijn zusje en ik. Het hotel was luxe, netjes en schoon en alles was tot in de puntjes geregeld. Heerlijk om niks te hoeven (en kunnen) voorbereiden! Echt even genieten.

Krakau Polen, bijzonder maar ook grimmig

Een plek in Europa waar we (m'n vriend en ik, beide 25) nog niet geweest waren voor 5 dagen.. Heel eerlijk Polen stond onderaan het lijstje. Ons hondje hadden we de dag ervoor moeten laten inslapen vanwege kanker en de verrassing was daardoor beladen. Met goede moed erheen gegaan. Snelle vlucht, super hotel met vriendelijke service en prachtige inrichting. Ik zou 5 sterren geven voor de hotelkeuze. Mooi in het centrum ook. Krakau deed ons erg denken aan Praag betreft de gebouwen in de stad. Mooi, oud, indrukwekkend. Maar reisde je buiten de stad dan kwam "Oostblok Polen" toch wel naar boven. Eten erg goedkoop en helemaal prima. Er waren niet veel dingen te doen in krakau, een zoutmijn en auschwitz.. waar we uiteraard heen gingen. Indrukwekkend uiteraard maar een beetje veel.. Ik denk dat het grote minpunt van deze hele reis toch wel de keuze was van waar we naartoe gestuurd hebben door de factor dat ik een gekleurde vrouw ben. Racisme is er en in Nederland zijn we al mooi op weg. En ik heb serieus veel gereisd binnen en buiten europa. Maar ik heb nog nooit zoveel sexisme over me heen gehad. Zo veel mensen die staarde vanwege mijn kleur, ik voelde me net een dier uit een dierentuin. En we zijn wezen zwemmen, tof zwembad maar ik ben gewoon aangerand meermaals en nog nooit zo extreem en hefitg bekeken. Ik ben voor mezelf opgekomen maar twee maal werd ik uitgelachen, een kerel probeerde me te grijpen en andere keken gewoon door me afkeuring heen. Echt heftig eigenlijk. Iets wat jullie natuurlijk niet hadden kunnen voorspellen maar take notes. In krakau polen is meer racisme en sexisme aan de gang dan gehoopt voor het jaar 2020. Ondanks deze ervaring een fijne tijd gehad. Het grootste pluspunt was de hotelkeuze.

Leuke locatie, goed georganiseerd

We hebben een mooie reis gehad. Hotel was oke.

verrassend mooi

ik was al eerder op reis geweest met srprs me, maar deze keer ging ik samen met iemand die nog nooit op vakantie is geweest. dit is zeer spannend om dan alles uit handen te geven. Toen we op de luchthaven kwamen en onze bestemming te weten kwamen was ik sterk verast maar ik had ook geen idee hoe ik Dublin moest verwachten. Dit was een zeer aangenamen verrassing en eens iets anders dan dat iedereen doet. We hebben een geweldig hotel gekregen waar er een fantastisch ontbijt in de ochtend op ons stond te wachten. Dublin was geweldig levendig en nog steeds sterk historisch met de meest vriendelijke mensen en de geweldig lekker guiness. overal was dit een zeer leuke ervaring en wie weet ga ik wel een derde keer op reis met srprs me!!!

Zalig!

Alles was prima geregeld. Je hoeft enkel te betalen, de rest wordt door de organisatie geregeld. Als je vragen zou hebben, helpen ze jou direct. Zeer goede service en vriendelijk. 1 minpuntje: de app werkt niet altijd optimaal. We hebben dat probleempje opgelost door af en toe op het internet te surfen naar jouw persoonlijke pagina.

Heeer-lijk!!

Ik ben dol op verassingen!. Én vakantie!. Wat is er dan beter te combineren! Juist!! Het moment tot het wachten waar je heen gaat!. Aftellen! Weerbericht kijken!. Wij hebben genoten!. En blijven onze jaarlijkse traditie voort zetten!. Nogmaals dikke Thnxx voor een weer toffe trip!! ❤️

Eventjes alles loslaten

Het is een goed idee om eens alles los te laten en eens zonder voorbereiding op vakantie te gaan. Zeker als je alleen weg bent. Dan heb je nergens naar om te kijken. Maar wel ook niemand om je ervaringen mee te delen. Jammer dat hotels, als je alleen bent, je wegsteekt in een kleinere kamer. Je bent natuurlijk niet in een stad om alleen maar op je kamer te zitten, maar als je betaald voor deze 'luxe' dan verwacht je dat ook wel. Een gids inhuren via de "withlocals"app is een goed idee om een aardig stukje op weg te zijn in een onbekende stad.

GE-WEL-DIG

Wat was het spannend, maar wat heeft het geweldig uitgepakt! De voorpret alleen al maakt het het meer dan waard om voor sprs.me te kiezen! Je wordt netjes op de hoogte gebracht, krijgt op tijd je mail en je post om er voor te zorgen dat je alles kan regelen wat je nodig hebt. De vlucht was goed geregeld. We hadden een prima hotel met een goede verbinding naar de rest van de stad. Echt top geregeld allemaal, Zeker een aanrader!

Super toffe ervaring

Kriebels in de buik als je richting luchthaven rijdt. Nadien een lange zucht van blijdschap als je je bestemming te horen krijgt. Alles was super en we hebben met 2 genoten.

Ups and downs

De eerste twee keer dat ik met srprsme op reis ben geweest, was alles prima geregeld. Duidelijke communicatie, mooie goed gelegen ho(s)tels en genoeg te doen in de omgeving. De laatste keer was dat helaas niet het geval. De app is geen verbetering t.o.v. de papieren-code (zeker aangezien de uren van de vluchten niet kloppen, mini-hartaanval dat we de vlucht zouden missen!). Daarnaast lag ons hotel vrij ver van het centrum, en was het goed maar goedkoop. Dit is jammer aangezien we vrij veel betaald hadden en voor die prijs gemakkelijk op een betere locatie hadden kunnen zitten. Ook was er niet voldoende te zien in de stad waar we verbleven om vier dagen actief te vullen. De prijs-kwaliteit verhouding van deze reis was dus niet zoals ik gewend ben van jullie. Omdat ik weet dat dit niet de standaard is, boek ik graag nog eens bij sprsme, hopend op een reis zoals de eerste twee!

Het was een leuk hotel en hele leuke bestemming! Verder regel je alles zelf

Ik vond het een hele leuke ervaring maar wellicht niet voor iedereen. De bestemming was top (Nice) en ht hotel ook. We hebben geen problemen gehad om in te checken of het hotel te vinden. De app werkte bij ons vrij goed maar was wel niet super betrouwbaar, neem zeker een printscreen van je boarding pas voor je moet boarden. Het idee dat je niet weet waar je naartoe gaat is zeker spannend en is ons heel goed bevallen. We vonden echter wel dat sprs.me heel weinig tips of info geeft eens je geland bent. Het zou bvb fijn zijn om te weten hoe je het makkelijkste naar je hotel kan afreizen. Verder zou het ook fijn zijn om tips te krijgen van wat er op je onbekende bestemming te doen is. Wij zijn bijvoorbeeld met een brommer van Nice naar Moncao geweest wat echt een hele fijne uitstap is. Als sprs.me lokaal wat contacten zou voorstellen voor activiteiten zou dat zeker een plus zijn. Iedereen die van avontuur houdt en eens iets anders wil gaan doen, maar wel weet hoe hij zijn plan moet trekken in het buitenland wordt sprs.me dus wel zeker aangeraden.

Duur betaald, verrassing was leuk, hotel te ver weg van centrum

Het was leuk om verrast te worden waar de reis naar toe gaat. De verrassing welk hotel het zou worden was met het onthullen van de plaats ook meteen bekend door op de kaart te kijken. Het hotel was prima maar was wel 45 minuten lopen van het centrum. En als ik dan kijk wat je normaal voor het hotel+ontbijt betaalt heeft de verrassing alleen ons € 70,00 gekost. Dat vind ik veel geld om alleen een hotel te laten boeken.

Een leuke verrassende reis.

Een verrassende plaats die we niet haden verwacht. Met een hotel die speciaal was vanbinnen.

Was de eerste keer voor ons maar zouden het zweer doen Prima info en keurig geregeld een aanrader

Koningin Wilhelminaplein 1

1062HG Amsterdam