We hebben echt gewacht tot op het vliegveld om de code open te krassen en in te voeren. Vervolgens kwam er Krakau Polen te staan 😅. Een stad waar wij zelf nooit over gedacht hadden om er heen te gaan. Maar wat een Geweldig mooie stad. Srprs.me is zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer boeken.
Super spannend en leuk zo een verrassingsreis. Heel goed hotel geregeld, dichtbij de tram net uit het centrum zodat het wat rustiger is. Goede vliegtijden gekozen, zodat ik heen en terug met het openbaar vervoer kon. Zelfs de plek in het vliegtuig was goed gekozen. Wel had ik graag nadat de reis bekend was gemaakt niet alleen de vlucht tijden willen weten maar ook hoe lang de vlucht duurt.
De spanning begint op het moment dat je gegevens invult op de site tot aan de onthulling van de bestemming, erg leuk! Accommodatie is niet gelijk bekend bij de onthulling, dit vonden wij jammer. We hebben mooie dagen gehad waarin we verrast werden, het blijkt weer dat het soms "niet weten" als positief ervaren kan worden.
Onze srprs me trip is heel vlot verlopen. We wisten ruim op voorhand om hoe laat we op de luchthaven moesten zijn en de week voor me vertrokken werd het weer ter plaatse bekend gemaakt. Gelukkig werd deze weersverwachting ook dagelijks bijgewerkt, want het voorspelde weer een week op voorhand was helemaal anders dan het voorspelde weer de dag voor het vertrek. Wij kozen voor het ‘standaard’ hotel + ontbijt. Ons hotel was oké en het ontbijt was heel verzorgd en uitgebreid. Zeker een aanrader!
Wij hebben het heel leuk gehad .De hotel was top.
Mijn vriend en ik hebben moeten wachten op de treintickets , want die waren niet bijgevoegd in de mail! Voor de rest hebben we in een heel mooi hotel gezeten en was het ontbijt (dat zat er bij in) erg goed en lekker!We hebben hele mooie dingen gezien
Ik had geboekt maar de dag erna moest er nog een persoon extra bij en ze konden dit gewoon en doen met plezier zelfs. Het hotel en vlucht was geweldigd en alles was suoergeregeld.
De trip naar Stavoren was alles behalve stedelijk te noemen! Erg originele locatie voor iemand die een ‘landelijke’ omgeving heeft aangevinkt. Landelijk zie ik voldoende in mijn eigen omgeving. Stavoren mag dan wel stadsrechten hebben maar daar is alles mee gezegd. De nog geen 1000 inwoners zijn grotendeels in winterslaap. 1 locatie (met zeer slechte recensies) om te lunchen en 1 locatie om te dineren. Ook waren er 2 winkels open naast de Supermarkt Coop. Museumpje, kerkje alles gesloten op zaterdag (in januari). Onze eigen dorpen (Oudewater/Harmelen) waren zeker zo bruisend! Hotel oké, slecht werkende tv, door gebrek aan ‘vermaak’ dus wat tv proberen te kijken. Srprs reis ga ik niet meer doen, erg teleurgesteld in deze ‘verassing’. Prijs kwaliteit van srprs.me is dus ook tegengevallen. Uiteindelijk natuurlijk een ervaring die ik mijn leven niet vergeet. Maar niet voor herhaling vatbaar.
Met een groepje van 6 al weken vantevoren voorpret. Op de dag zelf werd het alleen maar leuker met de onthulling. Alles was prima geregeld: hotel was rustig gelegen, maar wel vlakbij het centrum, ontbijtbuffet lekker uitgebreid, kamers ruim en netjes. Wij gaan graag nog eens weg met srprs.me!
Er was een verkeerde datum geboekt bij het hotel, waardoor de reis niet heel leuk begon. Dit werd wel snel opgelost, maar het hotel was niet heel geweldig. Het personeel daar was niet heel behulpzaam en aardig en de kamer was ook vrij krap voor 3 personen.
Het niet weten waar je naar toe gaat geeft een extra dimensie aan je vakantie. Je vraagt je continu af welke bestemmingen SRPRS.me voor je in petto heeft. Dit is al een vakantie op zich. De bestemmingen waren zeer goed; goede hotels. Al met al hartstikke leuk.
Wij hadden een autoreis geboekt, en kennelijk is de app hier niet op voorbereid. Sowieso werkt de app niet op alle telefoons wat als gevolg had dat ons aftel-moment niet werkte. En de app gaf aan dat we alvast naar onze gate moesten gaan voor onze hotel onthulling. Toen we eindelijk ons hotel toegemaild kregen stond er in dat we op de dag van aankomst om 15:00 moesten inchecken, wat natuurlijk gewoon prima is. Maar er stond ook dat we op de dag van aankomst om 11:00 moesten uitchecken... Heel raar, en slordig. Ons hotel had niet voldoende parkeerruimte, en de parkeergarage in de buurt kostte ons veel geld. Dit verwacht je niet bij een autoreis. Het ontbijt in ons hotel kregen we 3 ochtenden op rij voorgeschoteld. En hiermee bedoel ik dat er 3 ochtenden exact hetzelfde lag, het was niet vers. En de smerige borden bleven ook 3 ochtenden lang liggen. Heel vies... We vonden het ook jammer dat we geen tips kregen wat er op onze bestemming allemaal te doen was. Dit moesten we zelf uitzoeken. Het telefoonnummer op de website van srprs.me doet het niet. Je kan alleen appen en het noodnummer eventueel bellen. Contact opgenomen via srprs.me en telefonisch, maar met mijn problemen/klachten werd niets gedaan. Het werd compleet genegeerd. Als ik dit allemaal van tevoren had geweten had ik zelf liever iets randoms uitgekozen. Daarmee bespaar je een hoop geld en is alles beter geregeld. Het enige wat srprs.me voor je regelt is een (lekker goedkoop) hotel, en dat was het.
Hi Selma, Wat jammer dat jouw reis zo'n domper is geweest! Ik kan in onze gesprekshistorie inderdaad zien dat er contact is geweest omdat de app niet naar behoren werkte. Ook zie ik dat het jullie op een andere telefoon gelukkig wel gelukt is! Goed dat je aangeeft dat er een foutje in de app zit, wij zijn druk bezig met het verbeteren van de app en ontvangen graag een screenshot van deze fout! Verder zie ik dat in jullie e-mail bij check in tijd inderdaad 15:00 stond en bij check out alleen de verkeerde datum. In de accommodatie voucher die jullie van ons hebben ontvangen stond alle informatie gelukkig wel correct. Vervelend dat het ontbijt verre van jullie verwachtingen heeft voldaan, wij zullen dit zeker in overweging nemen tijdens het boeken van toekomstige trips! Hebben jullie hierover ook melding gemaakt bij het hotel? Op onze website staat duidelijk vermeld dat wij niet voor parkeerplaatsen zorgen op de bestemming. Dit is voor eigen rekening. Ik begrijp dat het jammer is dat er geen tips bij jullie boeking bijgevoegd waren, wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van tips en activiteiten tijdens de reis en hopen dit snel uit te brengen! Verder zou ik graag willen op welk nummer jullie ons hebben willen bereiken, dan kunnen wij dit (mocht dat noodzakelijk zijn) aanpassen op de website. Wij hadden jullie zeer graag blij willen maken met een toffe reis en een leuke ervaring. Dit is niet gelukt, maar ook wij geloven in tweede kansen en hopen jullie natuurlijk nog wel terug te zien! Wij willen jullie graag compenseren met een bedrag in jullie wallet! Groetjes, Srprs.me
Ontzettend leuke locatie en perfect hotel. Alles was goed geregeld! Omdat er noodweer voorspelt was voor een van de dagen, heeft de organisatie ons een bericht gestuurd om te checken of alles oké was, heel erg fijn. Ga zeker nog een keer op reis met sprs me
Waar moet ik beginnen? De bestemming was fantastisch! Dublin is een perfecte eerste city trip als beginnende solo reiziger! :D Qua accommodatie: Nog nooit heb ik zo'n hotel ervaring in een hostel gehad! Srprs.me maakt zijn beloftes echt waar en meer. You guys nailed it! Ik kom zeker terug voor meer.
Leuke ervaring gehad met srprs me. Het niet weten van je vakantiebestemming is al een ervaring op zich. Verder was het hotel, vlucht en informatievoorziening goed geregeld. Tip: geef aanbevelingen over bezienswaardigheden en uitjes op de locatie van bestemming.
Alles was goed geregeld door surprise me. Ze vonden een leuke bestelling, een goedkope vlucht en een goede overnachting. Fijn dat alles zo duidelijk vermeld staat in de mail die je krijgt na onthulling van de bestemming. Enige minpuntje, de app werkt niet optimaal. Het weerbericht konden we niet zien op de app wat best vervelend was. Voor de rest was het een heel leuke ervaring, zeker een aanrader!
Oké je weet niet waar je heen gaat. Dus de auto in en gaan...eerste bestemmingrichitng. Spannend. Kan nog steeds vanalles zijn! Ineens ben je er, sprookjesachtig stadje met leuke bezienswaardigheden! Heerlijk hotel!
In januari hebben wij een een citytrip gedaan. Omdat wij zelden naar het buitenland gaan leek het ons leuk om ons te laten verassen. Het werd Krakau. Toch grappig dat je zodra je het weer door krijgt en de tijden krijgt te horen hoelaat je op het vliegveld moet zijn op onderzoek uit gaat waar je naar toe zou kunnen gaan. Maar het kan vanalles zijn. Leuk die spanning! Dat is ook wel iets wat wij meteen toen het weekend voorbij was jammer vonden dat dat weg viel. Die spanning van de reis.. Haha. Krakau (Polen) daar zouden we zelf nooit aan hebben gedacht. Wij zijn wel heel blij dat wij daar zijn geweest. Heel verrassend en ontzettend mooi daar!! Dat maakt een reis via sprs. Me ook erg leuk, dat je op een verassende bestemming uit komt waar je zelf waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. Ons hotel was ook top geregeld. Lekker dicht bij het centrum (10minuutjes), heerlijk uitgebreid ontbijt, netjes, schoon hotel, veel informatie wat er te doen is vanuit het hotel (gelukkig!) op! Wij hebben wel veel gebruik moeten maken van de taxi omdat we anders echt teveel tijd zouden verliezen (dit brengt natuurlijk wel wat meer kosten met zich mee, iets om rekening mee te houden). We hadden een 3daagse citytrip maar waren uiteindelijk vrijdags om 21.00 uur in ons hotel en konden zondag om 13.00 uur vanuit ons hotel alweer terug naar het vliegveld voor de vlucht van 16.00 uur. Persoonlijk vind ik dit wat kort en snap ik niet helemaal waarom wij niet 1 van de eerdere vluchten hebben gehad naar Krakau die die dag gingen (want die waren er), wij konden namelijk ook al vrijdag vanaf 14.00 uur inchecken. Dus voor ons gevoel wel echt een verloren dag. Wij hebben wel zelf aangevinkt dat ons de vluchttijden niet uitmaakte, misschien dat het dat een reden is geweest van de verloren tijd, maar dan nog, blijft een jammer punt. Bij driedaagse citytrip zou info over wat er in de buurt te doen is (de hotspots) echt een must moeten zijn. Te kort om alles ter plekken nog uit te moeten zoeken.
We kregen van lieve vriendjes een srprs.me cadeau... en we hebben ronduit genoten. Het verrassingselement is echt leuk en de reactiesnelheid van het team super. Het gekozen hotel was fantastisch. Ik kan werkelijk geen op- of aanmerkingen bedenken. En de stad werd Haarlem. Wat een heerlijke stad... laten we nou net aan die stad bijzondere herinneringen hebben en kochten we daar ooit bijna een huis. Nu weer terug in het heerlijke zuiden, maar het was een feestje. Bedankt team srprs.me en ook team Lion D'Or.
Tweede srprs.me trip die ik gedaan heb. Was een verrassende bestemming in een bruisende stad dat veel te bieden had én als srprs.me me hier niet heen gestuurd had had ik deze bestemming waarschijnlijk nooit ontdekt want het zou niet in me opgekomen zijn dit zelf te boeken. Enige minpuntje was dat de vlucht tijden ongunstig waren waardoor we aan het einde van dag 1 pas in het hostel waren en aan het begin van dag 3 alweer in het vliegtuig zagen. Hierdoor hadden we eigenlijk maar 1 volle dag op de bestemming terwijl we een citytrip voor 3 dagen hadden.
Het is super leuk om verrast te worden door een land, accommodatie en omgeving die je niet van te voren weet. Hou je van een uitdaging en verrast te worden is het zeker een aanrader om te doen. We zijn op plekken geweest die je niet had kunnen bedenken, we hebben er eeg van genoten. De organisatie van srprs heeft ons voldoende geïnformeerd. Tip voor srprs is om tips te geven over openbaarvervoer naar accomdatie of toeristenkaarten waardoor je de dagen dat je ergens bent, vrij kunt reizen en attracties/bezienswaardigheden kan bezoeken. Verder helemaal top
Sprs.me heeft alles gedaan waar het bedoelt voor is! Zo niet verwacht naar Napels gestuurd te worden, naar het onverwachtse en het was geweldig! Na het openen van de kaart krijg je gelijk een mail met alle incheck gegevens en gaan! Laat het op je af komen en geniet! Dit was ons eerste weekend samen weg die we altijd zullen herinneren zo!
Super leuke stad met het hotel op een top locatie. We hebben enorm genoten. Vluchttijden waren super, 's morgens heen en de laatste dag een late avondvlucht.
Hi! Leuk dat jullie zo'n toffe srprs.ervaring hebben gehad! Wat hebben jullie geluk gehad met de vliegtijden, lekker! Wie weet tot de volgende keer :-) Liefs, srprs.me
Leuk om alles uit handen te geven en je volledig te laten verrassen tav bestemming. Wij zijn in Napels geweest, heerlijk weer in januari, zon doet wonderen. Het hotel zou ik zelf niet gekozen hebben, de kamers hadden geen ramen en de muren waren flinterdun (minder leuk als je buren het heel erg naar hun zin hebben), maar het was schoon en lag op een perfecte locatie. We hebben ons super vermaakt en zouden het zeker nog een keer doen!
Hi karlijn, Tof dat je zo'n leuke srprs.ervaring hebt gehad! Heerlijk is dat als je niets hoeft te regelen :-) Jammer dat er geen raam in jullie kamer zat! Dit was zeker niet wat wij geboekt hadden en zullen de accommodatie in de toekomst ook niet meer boeken. Wel fijn dat jullie op zo'n goede locatie verbleven, zo hebben jullie optimaal kunnen genieten van de bestemming! Tot de volgende keer! Liefs, srprs.me
Het verassingseffect is ontzettend leuk, maar de vlucht en het hotel zijn niet conform de prijs die je betaald.
Hi Anny, Tof dat je op srprs.reis bent geweest! Jammer dat de reis niet voldeed aan jouw verwachtingen. Wij doen erg ons best om een passende reis voor jullie te vinden, zo ook bij deze boeking. Tijdens het boeken houden wij rekening met de voorkeuren die jullie hebben aangegeven tijdens het boeken waaronder; vluchttijden & type hotel (in jullie geval standaard). Wij hopen jullie natuurlijk alsnog terug te zien voor een tweede srprs.reis Liefs, srprs.me
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam