Correcte service gekregen
Ik wacht al meer dan ze week om te weten of mijn betaling is doorgekomen. Dat is niet normaal - ik heb al een betalingsbewijs gestuurd. Ondertussen is de betaling in orde geraakt tussen de banken - daarna is de verdere afhandeling heel vlot behandeld. Er zaten ook extra stickers bij de schoenen, bedankt !
Hele goede levering
ronduit TOP!
Ik heb 6 dagen geleden een muts besteld, maar nog steeds geen bevestiging van verzending gehad.
Telefonisch contact gehad met snelle afhandeling. Pakket was snel geleverd!
Zeer goede kwaliteit en goede prijs. Ook zeer snelle verzending. Alles gewoon top
Alles wat op de website staat klopt. Levering was op tijd zoals beloofd. Product perfect aangekomen. Iets kunnen kopen wat overal uitverkocht was heel tevreden.
Snelle levering, goed ingepakt, overzichtelijke site
Ik heb 2 glazen besteld bij de skatestore. Waren erg goed verpakt en alles is snel en veilig aangekomen. Zeker aan te bevelen om hier te bestellen.
Bezorgen ging snel maar ik vond het maar ik heb nooit getekend bij de post!! De maat is best klein er staat 1 maat maar best krap zit de muts
Beste, Dat is vervelend, onze excuses voor deze ervaring. Dank voor de feedback, we zullen het doorgeven aan het bezorgbedrijf. Met vriendelijke groet, Team Skatestore
Duidelijke website, groot assortiment en snelle levering. Tevreden dus.
Hallo, Ik heb een bestelling gedaan 19 nov jl, Maar ik heb mijn bestelling niet binnen en ook geen mail met track and trace gegeven om mijn bestelling te kunnen volgen Inmiddels hen ik mijn bestelling in goed ontvangst gekregen, bedankt.
Beste, Dank voor uw reactie. Uw bestelling was als vervallen bij ons binnengekomen dus niet verwerkt. Wij hebben het nagekeken en hij is gewoon betaald, onze excuses voor het ongemak. Uw bestelling zal z.s.m. naar u toegezonden worden. Met vriendelijke groet, Team Skatestore
Original review
Alles was goed geregeld!!!
Goederen goed verpakt toffe stickers prijs best scherp
Fijne medewerkers, erg behulpzaam. Snelle verzending.
Snelle levering en goede kwaliteit producten
Snel geleverd zoals besteld.
Snel besteld en geleverd!
Beste, Wellicht zijn ze in uw spambox terecht gekomen? Wij hebben het nagekeken en de bestelling is gisteren bij u bezorgd (22-11-2022). Dank voor uw bestelling en vriendelijke groet, Team Skatestore
Original review
Ik heb geen bevestiging van bestelling of de bestelling zelf ontvangen!
ik heb bij andere skateshop websites besteld, ik zie duidelijk dat jullie minder in vergelijking scoren, ik zal niet meer bij jullie bestellen, full stop.
Beste, Vervelend dat dit uw ervaring is. Uw bestelling was niet betaald en daardoor niet verstuurd. We hebben u hier tijdig over ingelicht. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijk groeten, Team Skatestore
Smelled levering en is precise zoals de foto.
Ik zocht, vond en kocht
37 Torenstraat