Zoals t hoort!

Mijn ervaring met skatestore is top. Besteld, bevestiging, updates over levering, binnen 2 dagen in huis!!!

Zeer veel dingen

Heel veel mooie decks

Uitstekend!

Top deck aan toffe promo

Altijd als ik bestel krijg ik mijn producten goed geleverd onbeschadigd en wel. Ook in de winkel zijn de mensen vriendelijk en zeer behulpzaam.

Kk snel

Heel snel binnen

Is altijd goed

Genieten

Mooi spul

Perfect!

Moeilijk verkrijgbaar deck besteld en geleverd binnen record-tijd :-)

goede service

Gasten in de winkel zijn altijd vriendelijk en ze verkopen leuke producten. Als ik een nieuw deck of kleding nodig heb bezoek ik de skatestore.

Dit was top!

Wat een super bedrijf, wat een service en wat een fantastisch assortiment!! Ik ga nooit meer ergens anders shoppen!! Toen ik mijn pakketje binnen kreeg moest ik huilen van geluk, zo'n mooi gevoel. Bedankt skatestore, I love u ❣️

Snelle levering, top

Snelle levering, helemaal prima dus!

Kleding met meer respect verpakken

T shirt zat niet in plastic opgevouwen, zat in veeeel te grote doos waardoor het niet zo verzorgd overkwam en een vod leek . T shirt was wel mooi toch wat letten op onverzorgde levering.

Vooral toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen!

Snel

Goeie site, snelle service

Vlotte levering

Op minder dan 24u geleverd vanuit Nl in België!

Super snelle levering, netjes verpakt. Absoluut niks op aan te merken. Topservice!

Zeer spang ouwe

Zieke kleding en leipe sfeer

Good stuff

Nvt

Fijne winkel

Goeie service

Beste skatestore van Nederland

De site is erg fijn, je kunt alles makkelijk vinden. Ook wordt er uitleg geven over board bijvoorbeeld. Zowel in store als online één van mijn favoriete winkels!

Fijn!

Fijn gemakkelijk en snelle levering

37 Torenstraat

Den haag 2513 BN