Kreeg een tasje met productiefout

Top service, snelle vervanging en respons op mijn vragen

Komt afspraken na, zoals beloofd. Prima omschrijving artikel.

Professioneel en vlot

Bestellingen lopen echt vlot, communicatie is perfect

Goede kwaliteit

En snelle levering

Ongelooflijk snelle levering!

Mijn zoon had doorgestuurd wat ik mocht bestellen dus die was in een wip gebeurd. Maar daar bovenop de levering ook! ;-)

Perfect!

Snelle levering en perfect verpakt!

Goeie skateboard!

Snelle bezorging. Mijn zoon is heel blij met de skateboard.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik wou al lang een carhartt bodywarmer en jullie hadden hem als 1 van de weinigen nog in me maat. Snelle levering dus top

Snelle levering en makkelijk

Snelle bezorging

Gisteren besteld vandaag al in huis, top. Ook een duidelijke website. Alles was makkelijk te vinden

Gewoon goed

Heb mijn bestelling gedaan en is correct verpakt en bezorgd.

Zoals Verwacht

Ik bestel al langer bij skatestore. Het komt altijd binnen de afgesproken lever datum en je word altijd klantvriendelijk geholpen. Ook zijn er vaak sales met goede prijzen.

goed en snelle levering

snelle levering en goed product

Dint order shit and is asking to pay stuff that i dint order

Yeah i left items in my winkelmandje but dint go further with paying and now getting maild that i got to pay. "Waarshuwing" tf i dint order or get shit cancel the order

Alles top kwaliteit en wordt snel geleverd

Supersnelle en perfecte levering!

Zondag besteld en maandag al thuis, supersnelle levering en een perfect artikel zoals beloofd werd

snelle levering, leuke shirts en sweaters

Genoeg keuze, mooie kwaliteit shirts

Onwijs tevreden over mijn aankoop, plus een aantal toffe stickers erbij ontvangen. Geen spijt van mijn keus.

Mooie shirts en snel geleverd!

Shirts precies zoals verwacht en heel snel bezorgd. Skatestore nog steeds de kwaliteit van altijd.

zeer goed

Altijd netjes de volgende dag geleverd .

Vlot

Vlotte, snelle service

Super snelle levering en het gene wat ik had gekocht is super nice.

Ik had Nike sb Dunks besteld en waren binnen 4 dagen bij mij thuis. Verder was het goed beschermd tegen beschadiging.

Gewoonweg prachtig

Zeer betrouwbaar, snelle levering, perfect gewoon :)

Het is echt helemaal super mooi

Ik kijk en zoek mooie schoenen, met aanbieding op sale. Hier is altijd bingo. Al jaren zo

Fast order and delivery

Smooth communication, super fast delivery as promised

Torenstraat 37

2513 BN Den haag